her 3 bilgisayara da ayrı zamanlarda online olunması şartı ile yama yüklemesi yapılabiliyor mu?
biz de sizin gibi 2 kişi oynuyoruz ama cesaret edip de yama yükleyemedik, çünkü birisi yamalı diğer yamasız olursa oyunu multi oynayamayacağız bu sefer![]()
her 3 bilgisayara da ayrı zamanlarda online olunması şartı ile yama yüklemesi yapılabiliyor mu?
biz de sizin gibi 2 kişi oynuyoruz ama cesaret edip de yama yükleyemedik, çünkü birisi yamalı diğer yamasız olursa oyunu multi oynayamayacağız bu sefer![]()
sole durum var yama cıktı diyelim neden aynı anda yukleyesınızkı oyunu yukledıgınız gibi sırayla yamalarıda yukleyın bız ole yaoptık sorun yok suan
Aynı anda login olunmuyor, bir kişi online kalabilir.
her kişi sırayla online moda geçip güncellemeyi yapıp, offline moda geçecek.
Bir kişi online modda multiplayer oyunu açacak diğer bilgisayarlar offline moddayken bu bilgisayarın IP numarasına bağlanacak. TCP/IP protokolü üzerinden local ağda multiplayer oynanabilecek.
Bunun mantıken olabileceğini tahmin ediyorduk fakat uygulamadığımız için kesin böyledir diyemiyorduk. Siz denemişsiniz artık bu şekilde olduğunu netleştirmiş olduk. Teşekkürler.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bu olayda steam in engel koymamasının nedeni aynı modemden cıkan ipler olabilir.Farklı modemlerde olmama ihtimali var denemedim hala.Ben tesekkur ederim.
bence tek başına alıp artistik yapın herkese![]()
Darağacında Olsak Bile ;
Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..
pekı sız 3 kısısınız en fazla kac kısı oluyor ve hamachı uzerınden mı oynuyorsunuz
bı de onnlıne offlıne gecmek basıt bı işlem mı yoksa bı kıllık var mı
sankı bır yerde hata olacak sonra verdıgın para bosa gıdecek gıbı bı hava var
bı de sunu sorayım mulabaga edıyorum da bır orjıanl oyun aldın evde 100 kısı var 100 kısı de ındırır mı ?
sen steam uzerınden ındırmıssın pekı dvd alsak yıne kurulum dedıgın gıbı mı oluyo?
sordugun sorulara cevap verebılıcek kadar cok bilgim yok ama bazılarını cevaplıyım
-Sole bı durum soz konusu olabılır.Aynı modem üzerinden sınırsız oynama yapılabilir.
-Online oflline gecmek msnde durum degistirmek kadar basit.
-DVD almanla Steamden alman arasında fark yok.Bırınde urun kodu yazıosun Steamden indiriosun dierinde direk Steamden indiriosun.
Umarım yardımcı olabilmisimdir.
benimde bir sorum var yukarıdaki yöntemle bizde arkadaşımla online oynamaya başladık fakat oyun çok yavaş kadrolara giriyorum 10 saniyede açılıo portlarımızda açık antivirüs,güvenlik duvarı vs kapalı ve ip ile oyuna giriyoruz hala çözemedim sorunu böyle bi sorun başınıza geldi mi ????
Bizim de arkadaşla oynarken problem olmuştu, şöyle çözdük.
PC özellikleri kötü olan oyunu kurdu, iyi olan kurulu oyuna bağlandı.Özellikleri kötü olan bağlanınca cidden çok yavaş oluyor, özellikleri kötü olan içinBir deneyin derim.
Teknik bir aksaklıkta olabilir, onu tam bilemeyeceğim![]()
Oyunun yavas olmasının ilk sebebi oyunu kuran yani host olan pc nin ozellıklerinin dusuk olmasıdır.Eger yavas gecısler oluosa dıer bı secenek modem le alakalı olabılır modemınızı guncellemenızı oneririm
geçen sene biz arkadaşla öyle yapmıştık bence korsan oynamak yerine ortaklaşa alın derim. En azından gene ciddi bir artış olur.
Kayıtlı oyuna yeni lig eklenilebiliyormuş sanırım.Bunu nasıl yapabilirim ?
Sağ üstteki Continue butonunun yanındaki FM simgesine tıklayın, Add/Remove Leagues seçeneğinden lig ekleyip çıkartabilirsiniz.
Ancak degisikliklerin aktif olmasi icin gelecek sezonu beklemen gerek.
Maç sırasında tatile gidemiyorum. Bu benimle ilgili bir sorun mu yoksa herkeste mi böyle?
FM Gazetesi
2012'de maç esnasında tatile gitme özelliği yok. Gitmek istediğiniz de hoop daha karpuz kesecektik nereye diyor.![]()
dikkat ettiniz mi bilmiyorum: atıyorum süper ligdeki 25 maçta tatile gittiniz ve başarılı bir dönem geçirdi asistan menajeriniz yılın menajeri listesinde siz değil o oluyor. yani o maçları o yapmış kabul ediliyor. maç içinde tatile gidememek bundan olabilir. çünkü; o maçı kime yazacak oyun ? size mi asistan menajere mi ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yılın menajeri seçilmesi kötü olur vallakovarım hemen olursa
Dikkat Et Yönetim Seni Kovmasın Hocam![]()
Öncelikle herkesin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum abilerim kardeşlerim akranlarım.
Bu mübarek günde fm canımı sıkıyor benimMaç sırasında tatile gidemiyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? Bulunduysa çözümü nedir ?
Şimdiden teşekkürler, hayırlı akşamlar.
Bundan bende şikayetçiyim ama ne yazık ki bu seride böyleymiş![]()
FM Gazetesi
Vay arkadaş öyle iş mi olur yahu ?
Olması gereken bu değil mi zaten?Maç sırasında tatile gitmek gerçekçilikle hiç bağdaşmayan bir durum,geç bile kalınmış bence.
![]()
So what?
Saike
Tatile git diyorsun, "nereye? Daha karpuz kesecektik" diyorHakikaten can sıkıcı bir durum ama.
FM Gazetesi
FM 2009`da korsan oyunlar için çıkarmışlardı bir kaç yama gibi bir şey bu sene olmaz inşallah adam akıllı gerçekçi bir FM oynayalım. Bana göre bu seri FM 2008`den sonraki en iyi seri.
Ohooo Şems oraya gelene kadar daha neler var , sen çok derinden girdin konuyaOyunu sıkıcı hale getiriyor bence. Yerinde kullanıldığında çok pratik birşeydi.