Sayfa 15 / 166 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Belki saçma olacak ama kafama takıldı bişey sormak istiyorum. Transfermarkt'ta Chelsea'nin Lucas Piazon'u aldığı gözüküyor,bu doğru mudur ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Belki saçma olacak ama kafama takıldı bişey sormak istiyorum. Transfermarkt'ta Chelsea'nin Lucas Piazon'u aldığı gözüküyor,bu doğru mudur ?
    Doğru.Yeni Kaka'ymış kendileri 2012'de takıma katılacakmış.

http://www.goal.com/tr/news/447/ingi...azon-chelseade

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Doğru.Yeni Kaka'ymış kendileri 2012'de takıma katılacakmış.

http://www.goal.com/tr/news/447/ingi...azon-chelseade
    Tipi de Kaka'ya benziyor hani

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lucas Sao PauLo da oynuyor. FM tabirinde AMRLC bir oyuncu. Müthiş yetenekLeri var.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Lucas Sao PauLo da oynuyor. FM tabirinde AMRLC bir oyuncu. Müthiş yetenekLeri var.
    Abi senin dediğin Lucas ayrı. Lucas Moura Silva senin dediğin. Piazon sadece forvet arkası oynuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default İngiltere Premier Lig 2015-16 | Transfer Haberleri

Sezonu iki kupayla kapatan Lille'in futbolcuları transfer sezonunun gözdeleri haline geldi. Lille'in etkili ortasahalarından Yohan Cabaye'nin de 7.08 milyon dolara Newcastle United'a transfer olması bekleniyor.

Lille'in Fransız ortasahası Yohan Cabaye Newcastle United'a transfer oluyor. Lille teknik direktörü Rudi Garcia, L’Equipe Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Yohan bize Newcastle United'ı tercih ettiğiğini söyledi. Ben de kararından dolayı saygı duydum" ifadelerini kullandu
    Fransa Milli Takımı'nda 2 kez forma giyen Cabaye, Fransa'da şampiyonluğa ulaşıp Fransa Kupası'nı kazanan Lille takımında önemli bir rol üstleniyordu. 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcu için Newcastle'ın Lille'e 7.08 milyon dolar ödemesi bekleniyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Friedel bu kez Tottenham'da!

3 Haziran 2011 12:47 | NTV Spor ve Ajanslar
    40 yaşındaki eski Galatasasaraylı kaleci Brad Friedel, Tottenham ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspurs'ün, Amerikalı file bekçisi Brad Friedel ile anlaştığı öğrenildi.
    İngiltere basınında yer alan haberlerde, Aston Villa'nın, sözleşmesinin bir yıl uzatılmasına yönelik teklifini reddeden 40 yaşındaki kalecinin, Londra ekibiyle 2 yıllığına anlaştığı belirtildi.
    Bir dönem Galatasaray'ın da formasını giyen Friedel, Aston Villa'ya transfer olmadan önce Blackburn Rovers ile 365 maça çıkmıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Samir Nasri beklemede!

6 Haziran 2011 15:16 | NTV Spor
    Arsenal’in Fransız yıldızı Samir Nasri, önümüzdeki sezon bitecek olan sözleşmesini yenileyip yenilemeyeceğini bilmediğini ve bunun için kulübünün tavrını belirlemesini istediğini söyledi.

Samir Nasri'den Arsenal'e gözdağı. Fransız yıldız, Manchester United'a transfer olacağına yönelik söylentilere açık kapı bıraktı.

Marsilya'da gösterdiği performansla Fransızların 'yeni Zidane' lakabını taktığı Samir Nasri, 2008 yılında Arsenal'in yolunu tutmuştu. Yetenek avcısı Arsena Wenger'in uğruna 12 milyon pound ödediği genç orta saha oyuncusu, büyük bir hayal kırıklığı yaratmasa da; beklenen patlamayı da gerçekleştiremedi.
    Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala ise takımdan ayrılacağına yönelik söylentiler artmaya başladı.. Özellikle İngiliz basınında son zamanlarda Nasri'ye Manchester United'ın talip olduğuna yönelik haberler sıklaşmıştı. Fransız yıldız, iddialarla ilgili "The Sun" gazetesine bir demeç verdi.
    Arsenal'in tavrını belirlemesini isteyen Nasri, "Önümüzdeki sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Fakat Arsenal'le yeni bir anlaşma imzalayıp imzalamayacağımı bilmiyorum. Sanırım bu hafta bir görüşme yapacağız" ifadelerini kullandı.
    Samir Nasri, Manchester United iddialarına ise açık kapı bıraktı. "Hakkımda yazılanlardan haberim var" diyen Nasri, "Söylentiler sürüp gidiyor. Bana 'United'a gider misin' diye soruyorlar ama öncelikle bunun gerçek olup olmadığını görmem lazım" diye konuştu.
    Arsene Wenger'in "Kesinlikle Manchester United'a satmayacağız" açıklamasını rağmen, İngiliz basınına göre Arsenal yönetiminin düşüncesi farklı. Londra kulübünün, bedelsiz gitmesinden ziyade 25 milyon pound gibi bir ücret karşılığında Nasri'nin satışına onay verilebileceği yoğun biçimde dillendiriliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default "Chelsea resmi teklif yapacak"

6 Haziran 2011 12:16 | NTV Spor ve Ajanslar
    İngiltere'nin Guardian gazetesi, Chelsea'nin TFF'ye Hiddink için resmi teklif yapacağını iddia etti.

İngiliz Guardian gazetesi, Premier League ekiplerinden Chelsea'nin, bu hafta teknik direktör Guus Hiddink için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi teklifte bulunacağını yazdı.
    Hiddink'in ayrılması durumunda ödenecek tazminatın miktarıyla ilgili pazarlık yaşanacağını belirten gazete, Chelsea'nin Hollandalı teknik adam için 4 milyon sterlinlik tazminat miktarını çok bulduğunu kaydetti.
    "Maviler"in daha önceki menajerleri Jose Mourinho, Avram Grant ve Luiz Felipe Scolari'ye yaklaşık 36 milyon sterlin tazminat ödediğini anımsatan İngiliz gazetesi, sezon sonunda görevine son verilen İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'ye de kulübün tazminat ödeyeceğini aktardı.
    Guardian, Chelsea'nin TFF ile anlaşamaması durumunda Fulham'dan ayrılan menajer Mark Hughes'u takımın başına getirebileceği yorumunu yaptı.
    Bir başka İngiliz gazetesi Independent da Chelsea'nin, TFF ile bugün görüşmelere başlayacağını iddia etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yar saçların lüle lüle.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İşin içinde Milli Takım olmasa bırakmasınlar sürünsün derdim de, pek işi inada bindirecek bir pozisyon değil. Gitmek isterse etik açıdan gözümde sıfır olur kendileri...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Default Jordan Henderson Liverpool'da !

Transfer 24M Euro + N'gog karşılığında bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YıLın kazığı. LiverpooL inanıLmaz paraLar saçmaya devam ediyor ve bu beni şüpheLendiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

24M + N'gog?
    Jordan Henderson'un ismini ilk defa duymam sanırım benim kişisel sorunum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    24M + N'gog?
    Jordan Henderson'un ismini ilk defa duymam sanırım benim kişisel sorunum.
    bu yolda yalnız degilsin. hangi takımda oynuyordu bu henderson?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by nekop View Post
    bu yolda yalnız degilsin. hangi takımda oynuyordu bu henderson?
    Sunderland...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Willshere'le birlikte İngilizlerin çok şey beklediği adamların başında geliyor. Ngog'u aldığı için bu kadar yüksek para vermişlerdir zaten

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Henderson sağ kanatta oynayan bir oyuncu. Zaten o böLgede oynayan Maxi gibi, Kuyt gibi hatta Kaptan Gerrard gibi bir adamın var. MuLti yedek oLacak bir oyuncu için çok fazLa para.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Henderson sağ kanatta oynayan bir oyuncu. Zaten o böLgede oynayan Maxi gibi, Kuyt gibi hatta Kaptan Gerrard gibi bir adamın var. MuLti yedek oLacak bir oyuncu için çok fazLa para.
    Aynen bende böyle düşünüyorum.

Kadroda çok eksik bölge var. Çok fazla para vermişiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Sonrada vay efendim Liverpool neden ileriye gidemiyor.İyi oyuncu fakat hem gerek varmıydı hem de o bölgede oynayan yeterince adamın var zaten ne gerek vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Henderson o adamların hepsinden daha kaliteli oyuncu. Maxi'den daha yararlı olur.

Phil Jones için teklif yapmış şimdide Liverpool. Danny Wilson'ı kiraladılar genç Jones'u alacaklarmış.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Henderson o adamların hepsinden daha kaliteli oyuncu. Maxi'den daha yararlı olur.

Phil Jones için teklif yapmış şimdide Liverpool. Danny Wilson'ı kiraladılar genç Jones'u alacaklarmış.
    Sen herhaLde DagLish geLdikten sonra LiverpooL maçLarı izLemedin. Maxi bütün takımdan daha fazLa goL attı, yetmedi attırdı adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

24 MN €'mu ? Yok artık...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu sene neredeyse hiç Sunderland maçı izlmediğim için bende ilk kez duydum bu çocuğu

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Geleceğe yatırım amaçlı alınmştır belkide. 90 doğumlu bir futbolcu. Adını bende duymadım. Ama profesyonel bir kulüp, bu kadar para bayılıp aldığına göre bir bildikleri vardır sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu takımın şampiyon olmak gibi bir niyetinin olmadığı aldığı adamlardan belli zaten Adı sanı duyulmamış adam alıyosun anladık da böyle kazık yenir mi

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Carroll ve sonrasında Henderson. Anlaşıldıki Liverpool klasik ingiliz takımı oyun anlayışına geri dönecek. Saf kanat oyuncusu ve pivot santraforu. Ama bu maya tutmazsa ellerinde 2 efsanevi kazık olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Liverpool'un yaptığı transferler Premier Lig'te yabancı sınırı varmış hissi uyandırıyor bende.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fm'de fena gelişmiyor yalnız.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne derseniz deyin ben Liverpool'da çok başarılı olacağını düşünüyorum Henderson'ın.

Sayfa 15 / 166 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri