Dünya Kupasının en beğendiğim isimlerinden biriydi. Eflatun-beyazlı formayı geç bile giydi ve Marcelo'yu kolay keseceğini düşünüyorum.
Dünya Kupasının en beğendiğim isimlerinden biriydi. Eflatun-beyazlı formayı geç bile giydi ve Marcelo'yu kolay keseceğini düşünüyorum.
Real madrid boş transfer yapmaz aldımmı adamı tam alır bazen istisnalar olabiliyo tabi.
transfer bedeline bakınca dudağım uçuklamadı değil : ))
son durum
![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
dünya kupasını izlerken ''bu adam büyük takım oyuncusu'' demiştim.öyle olduğunu kanıtladı.
Yok artık gülüyorum sadece yorumlarınıza ... Coentrao mevcut sol bekler içinde dünyanın en iyisidir. Cristiano Ronaldo'yla birlikte rakip takımların sağ kanadını bu sene fena şekilde felç edebilirler ...
30 MN € çok fazla Ama Coentrao'nun da müthiş bi DL olduğu su götürmez bi gerçek.
Mehmet Topal'a Arjantinli takım arkadaşıLa Liga ekiplerinden, Mehmet Topal'ın da formasını giydiği Valencia Arjantinli genç yıldız Pablo Piatti'yi kadrosuna kattı.
06 Temmuz 2011 Çarşamba - 13:18Valencia, Almeria'nın 22 yaşındaki kanat oyuncusu Pablo Piatti'yi renklerine bağladı. Transferin maliyetiyle ilgili bir açıklama yapılmazken sözleşmenin 5 yıllık olduğu belirtildi.
Sporx.com dış haberler
Valencia Başkanı Manuel Llorente, Piatti'nin Valencia için "ideal" bir oyuncu olduğunu söylerken konuşmasına: "Aimar, yüksek seviyede futbol deneyimine sahip genç bir oyuncu. Bizimle olduğu için çok memnunuz. Bir kaç haftadır sessizce bu transferin çalışmasını yürütüyorduk ve başardık. Umuyoruz o da, Aimar, Cladio Lopez, Kempes gibi Valencia'da oynamış Arjantinli efsanelerin arasına katılır." şeklinde devam etti.
"Çok çalışkan ve bunun yanına yeteneğini de ekliyor." diye yeni oyuncularını öven genel sekreter Braulio Vazquez: "Mata, Jonas, Pablo, Soldado ve Aduriz ile beraber etkili bir hucum hattı oluşturduğumuza inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Valencia bu arada Pablo Piatti'nin eski takımı olan Almeria ile de 14 Ağustos'ta bir dostluk maçı yapılacağını açıkladı.
Pablo Piatti kimdir?
Doğum Yeri: La Carlota, Arjantin
Doğum Tarihi: 31 Mart 1989
Boyu: 1.63 m
Pozisyon: Sol kanat
En Son Takımı: Almeria
![]()
2. lige düşen takımdaki şu cevheri klüplerimiz kaçırmamalıydı.
çok iyi transfer bencede.
Piatti gelecegin yildizlari arasinda gosteriliyordu bakalim ne olcak hayirli olsun valencia cok iyi bir is yapti
Valencia takımı son yıllarda müthiş işler yapmaya başladı sahiden ...
Valencia'da çok güzel işler yapabilecek bir isim.Bu sene kendini parlatabilirse seneye Valencia'da bile kalmayabilir bence![]()
tribundergi:
TRANSFER: Kiko Femenia (Hercules) 2 milyon €'ya Barcelona'da.
çok sağlam transfer ya, neden o kadar ucuz acaba ? kontratın son senesi falan mı ?
İspanya La Liga ekiplerinden Malaga, bu sezon kurduğu müthiş kadroya takviyeler yapmaya devam ediyor.
Malaga Kulübünün, Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'ı tranfser etmek için 35 milyon avroyu gözden çıkarttığı ileri sürüldü.
Sky Sport'un haberinde, Malaga'nın Katarlı sahibi Şeyh Hamid bin Halife El Thani'nin, takıma yıldız bir oyuncu getirme konusundaki ısrarını sürdürdüğü ve Palermo'dan Javier Pastore'yi transfer edememesinin ardından gözünü Sneijder'e diktiği ileri sürüldü.
Haberde, Malaga yetkililerinin, İnter'de oynayan futbolcunun menajerleriyle bir araya geldiği ve oyuncuyu İspanya'ya gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.
Kulübün, futbolcuya sezon başına 7-8 milyon avro ödemeyi planladığı da kaydedildi.
Sneijder insallah boyle bi karar vermez.eger manu nasri israrindan vazgecerse alsin bu adami scholes gibi adam.
eto'o bitmiş.
alamazlar, alabileceklerini zannetmiyorum. arap sermayesi işin iyice suyunu çıkardı.
of nasıl bir olaydır bu ya![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Yeni bir Man. City doğuyor....
Football is simple,but Football Manager is not
Arap emirlikleri adı üstünde
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
kendisine saygısızlık edip gitmeyecek karakterde bir adam. gitmez.
açıkcası seviniyorum malaga'nın yükselişine. belki 3-5 seneye barça ile real'in yanına yaklaşacak bir takım olur la liga'da.
Yok artık LeBron James ...
İtalya'nın Udinese takımının Kolombiyalı savunma oyuncusu Cristian Zapata, İspanya'nın Villarreal takımına transfer oldu.
Villarreal Kulübü'nün açıklamasında, 25 yaşındaki Zapata ile 5 yıllık anlaşma imzalandığı belirtildi.
İtalyan ajansı Ansa'nın haberine göre, 2005'te geldiği Udinese'de 168 maçta forma giyen Zapata'nın transferi için Villarreal 9 milyon avro ödedi
Ligtv.com.tr
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Udinese önemli oyuncularını gönderiyor, önümüzdeki yıl bunun sıkıntısını yaşayacaklar bence.Villareal adına çok iyi transfer ve Zapata'nın İspanya'da daha başarılı olacağını düşünüyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
hayirli olsun bence yerinde bir transfer
FM'de en çok sevdiğim defanstır, hayırlı olsun.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Villareal'in en zayif oldugu bolge defans zaten. O boslugu Zapata rahatlikla doldurur diye dusunuyorum. İyi bir fiyata da almislar. Bu gidisle seneye Udinese'den pek bir sey beklememek lazim.