Devamm daha yapcağın çok iş var)
Devamm daha yapcağın çok iş var)
Ve Ümit Boğa Mönchengladbach ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı !
Mönchengladbach'tan ayrılması beklenen Ümit Boğa'nın sözleşmesini 2 yıl uzatması Alman basını tarafından Ümit Boğa'nın Gladbach ile büyük hedefleri olduğunun kanıtı olarak gösterildi. Ümit Boğa'nın fikrini değiştiren ise kulüp başkanının ısrarla takımda kalmasını istemesi olarak gösteriliyor.
TariboWest
Başkan'ın teklifini 2 kere erteledim. 3-4 defa da reddettim. Sonra yeni sözleşme istediğimi söyledim. Anında yine teklif verdi. Hem başkanı yarı yolda bırakmamak adına hem de 2. ligten aldığım takımı zirveye taşımanın zevkini yaşamak varken yeni heyecan aramak istemedim. Oyunda duygusallık olmaz diyordum ama oluyormuş.![]()
TariboWest
Kazandığımız UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğu ile beraber Avrupa Kulüpler Sıralaması'nda 122 basamak yükselerek 43. sırada yer aldık.
2. ligten aldığımız Gladbach'ı yeniden Avrupa'ya tanıtmaya başladık. 1979 yılında olduğu gibi UEFA Avrupa Ligi'ni kazandırdık. Ekonomik olarak da güçlü bir konuma geldik. Bu sene yapacağımız transferlerle Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmaya çalışacağız...
Kazanılan sportif başarılardan sonra hem sponsorlardan gelecek olan paralar arttı hem de itibarımız. Böylece yıldız isimleri Borussia Park'da izleyebileceğiz.
TariboWest
Teşekkürler Başkan !
Başkan 28.5 m € transfer bütçesi verdi. Ayrıca maaş bütçemizi de yüksek tuttu. Resmen bize yıldız getir mesajı verdi.Eee bize de gereğini yapmak düşer.
TariboWest
Ve Mönchengladbach 2 Dünya Yıldızını Kadrosuna Kattı !
Mesut Özil
Christopher Samba
Real Madrid ile sözleşmesi sona eren 2 yıldızı kadromuza kattık. Forma satışlarında patlama yaşandı bu arada.
TariboWest
5 Oyuncu İle Daha Anlaştık.
Xherdan Shaqiri ( 12.5 m € )
Breno ( 12.5 m € )
Marcio ( 3 m € )
Santos ( 4.2 m € )
Yasin Aydın ( Bedelsiz )
Yasin Fenerbahçe'de iken alt yapıdan çıkan bir isimdi. Muhteşem potansiyele sahip. Yeni ter Stegen'imiz olacak 1-2 yıl içinde.
TariboWest
Transferler müthiş olmuş.Başkan artık alın şu ligi demiş![]()
5 Oyuncu İle Yollarımızı Ayırdık.
Alex Chamberlain
Sezon başında bedavaya aldığımız oyuncuyu 9.5 m € ya Hamburg'a sattık.
Sinan Bolat
Bedavaya aldığımız Sinan'ı 6.5 m € ya Westham'a verdik.
Amine Linganzi
Takımın en istikrarlı oyuncusu diyebilirim. Fakat bu sezon performansından memnun değildim. 5 m € karşılığında Panathinakos'a transfer oldu.
Seamus Coleman
Geldiğinden beri hayal kırıklığı yarattı. Genk'ten aldığımız Santos ilk 11 de forma giyeceği için yollarımızı ayırdık.
Angelo Ogbonna
Bundesliga'ya çıktığımız ilk sezon harikalar yarattı. Yaşadığı sakatlıktan sonra düşüş yaşadı. Yaşı da ilerlediği için 2.3 m € ya Lille'ye transfer oldu.
TariboWest
3 oyuncu daha aldık ve transferi kapattık.
Diego Contento
Sergio Tejera
Mathias Zimmermann
Transfer Özeti
Çok sayıda transfer yaptık. Oyuncu kalitesiyle uyum sorununu aşmayı planlıyorum. Belki bir forvet alabilirim. Baba ve Himcinschi yeterli ama bu kadar kaliteli takıma süper bir golcü alınabilir.
TariboWest
Sezon sonuna kadar Papiss Cisse'yi kiraladık !
TariboWest
Ümit, yine istikrar abidesi bir kariyer, 8 sezon gitmek zor iş tebrik ederim.![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Playoff Maçları
Sürpriz sonuçlar aldık ve Şampiyonlar Ligi'ne veda ettik.
TariboWest
Almanya Kupası 1. Tur
Bundesliga 1. Hafta
Bundesliga 2. Hafta
Avrupa Süper Kupası
Kıran kırana bir maç oldu. Kim kazansa hakeden taraf olacaktı. Bizden fazla gol bulan Lyon kupanın sahibi oldu.
TariboWest
Galatasaray , Beşiktaş , Sivas , Belediye , Trabzon. Türkler uefa yı basmışama hiç biri düzgünce bir yere gelemiyor
![]()
![]()
Mönchengladbach Teknik Direktörü Ümit Boğa Alınan Kötü Sonuçların Ardından İstifa Ettiğini Açıkladı !
TariboWest
Aa Ümit ne yaptın yahu..
Oldumu şimdi bu oldumu![]()
Ne yaptın hocam ne yaptın oldumu hiç
Yeni takımını merakla bekliyoruz![]()
Evt ümit hocam Barçadan teklif gelirse şaşırmam![]()
Sevilla'da Ümit Boğa Dönemi !
6 aydır boşta olan Türk T.D. Ümit Boğa Sevilla ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sevilla'ya transferinden sonra Ntvspor'a konuşan genç hoca, uzun bir süre dinlendiğini bu sürede birçok takımdan teklif aldığını fakat Sevilla'nın doğru seçim olduğu için kabul ettiğini söyledi. Chelsea'nin teklifini neden reddettiği sorulan genç hoca Avrupa'nın elit takımlarından birini yönetirsem bu Real Madrid, Manchester United veya Milan olur dedi.
TariboWest
Chelsea olsa iyi olabilirdi. Özel bi sebebi var mı ?
eto'o bitmiş.
Chelsea'yi almadığın iyi olmuş boşver. Başarılar Sevilla'da.