ZATEN ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ İÇİN BİZ EKİBİMİZLE YENİ SEZON İÇİN PLANLAR YAPTIK.
KALAN MAÇLARIMIZI YARDIMCIMIZ YÖNETTİ
SON MAÇI EVİMİZDE OYNADIK VE ŞAMPİYONLUĞUMUZU KUTLADIK TARAFTARIMIZLA
Bu sezon çok transfer yapmak yerine elimdeki yıldız potansiyeli olan oyuncularımızla sözleşme yenilemek istiyoruz. Eğer elbette ekstrem bir katkı yapabilecek oyuncu bulabilirsek almak isteriz tabi ki...
Oyuncularımızla sözleşme yenilemek için görüşmeler yaptık... Biri hariç herkes sözleşme yenilemeyi kabul etti.... Sözleşme yenilemeye yanaşmayan isim ise ''PIERRE'' sezon sonu bitiyor sözleşmesi... Açıkçası satmak istemiyorum oynatabildiğim kadar oynatacağım satarsak gelen para bize çok şey katmaz ancak oynatırsak 100 de 1 de olsa ikna etme imkanı doğar belki
Lig başlayana kadar 4 hazırlık maçı yapacağız
Hiç hesaba katmadığımız bişey oldu...
Yabancı sınırını gözardı etmişiz....
Bizim takım hep yabancı... ne yapcaz bilmiyorum
Last edited by burhankemal : 23.Nisan.2012 at 15:29
Pierre in peşine şimdiden takılanlar var
İlk hazırlık maçımız...
Yeni bir yabancı daha
2 tane vatandaş kiraladık
Yabancı konusunda zor durumdayız...
Burda tek yırtma imkanımız genç milli de oynayan oyuncular kayıt etme zorunluluğu yok ordan belki
2-3 yıl geçirebilsek burda o oyuncularımızın hepsi vatandaşlık alacak aslında da o 2-3 yılı geçirebilmek önemli
Pierre i kaptan yaptık sırf yalakalık için![]()
Zaten her maçtan sonra yağlama ve yıkama yapıyorum Pierre bakalım kandırabilecek miyim
Maça 4115 kişi geldi
Şimdi ikinci derbi Legia deplasmanına gidiyoruz
ıkı eskı takımına karsı kazanmıssın
Maçtan sonra yaşananlar
Para bol ya durmadan alıyoruz
Çok zevkli bir maçtı... Top bizdeydi genelde ancak skor üretmek önemli tabi yeterince üretemedik.
Şimdi kupa mesaisi var
Bugunluk bu kadarrrrrr
Çok güzel bir maçtı bizim adımıza. Rakibimiz 1. ligdendi ama bizim oyunumuz güzeldi. Pierre muhteşem bir resital sunarak maçın yıldızı oldu.
Bu adamı nasıl bırakacağım ya..
Göz göre göre gidiyor
Kader diye buna derim
FA Cup 2. tur
FUTBOLUN ADALETİ
Sahada rakip takımı göremedik resmen ezdik ama topu hep ağlarımızdan çıkardık nasıl iş bu ya
Zaten Pierre gidici
Biraz devam edelim
Şimdi derbi var