Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
421 ile 450 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Biz zaten Galatasaray'lıların ikna olmasına ihtimal vermiyoruz Cihan Emre o basın toplantısını bizler için yaptı, çünkü içerideki rahatsızlık dışarıdakinden çok daha güçlüdür.
    Başka bir durum olsa ikna olurum. At gözlüğü ile baktığımı düşünmüyorum. Ama burada video var. Ve söylediği idda edilen kelimeyi o ağız hareketlerine oturtabiliyoruz. Ama yeni iddayı oturtmaya çalıştığımızda olmuyor. "Pr" ile alakalı hiç bir vurgu yok.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

emre değilde yobo beni ikna etti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre'nin söylediklerinden anladığım kadarıyla böyle bir olay olmadı, biz küfürleştik ve saha içinde barıştık diyor. Zokora'nın kendi iradesiyle sonradan böyle bir açıklama yapması mantıksız olur. Bunu söylemesini ondan kim istedi. Öyle bir durumdayız ki bu olmamıştır diyemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Zokora'nın menajeri: "Emre ve Zokora maç sonu sarıldı barıştı ama ts yönetimi bu olayı duyunca Zokora'ya baskı yaptı."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Maçı 90 dakika izledin mi?

Dün sen özet görüntülerine bakıp şu saniyede ittikten sonra izlemeyi bıraktım diyen kişi değil misin? 90 dakika izlemediğin bir maçta nasıl özet görüntülerine bakıp karar verebiliyorsun?
    Sen kırmızıyla mavi arasındaki kararı ben birşey demeden kendi başına nasıl verebiliyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Başka bir durum olsa ikna olurum. At gözlüğü ile baktığımı düşünmüyorum. Ama burada video var. Ve söylediği idda edilen kelimeyi o ağız hareketlerine oturtabiliyoruz. Ama yeni iddayı oturtmaya çalıştığımızda olmuyor. "Pr" ile alakalı hiç bir vurgu yok.
    Zokora ile 1 pozisyon tartışmadılar. Tekrar söylüyorum birçok pozisyon tartıştılar ve bu pozisyonda onu dediğini iddaa etmiyor zaten.

Nigga, Nigger veya her ne ise hiç anlaşılmıyor o görüntüde. Sadece "F..." anlaşılıyor net olarak.

Nesil
    2003

Su mesele hakkinda ufak bir not dusmek istiyorum.

Biliyorsunuz bu basliklar Google vs. aramasinda cikiyor. Ozellikle n***er sozcugu gercekten cok kotu bir sozcuk ve birisi bu sozcugu arattiginda bu forumlarin cikmasi hic hos olmaz. Hatta pr**k de oyle. Sunlari tam haliyle yazmasaniz daha iyi olmaz mi? Turkce kufur yazilsa forumda mesajlar silinir, kisiler uyari/ceza alir. Sadece ingilizce diye ayirim yapmamak lazim bence. Ayrica buralari okuyan her yasta arkadas var sonucta.

Ozellikle bolumle ilgilenen moderator arkadaslardan bu konuda duzenleme yapmalarini rica ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu bu kadar tartışmaya da gerek yok, Zokora savcılığa suç duyurusunda bulundu mu? Önemli olan bu.

Maç içerisinde özrünü kabul edeceksin, sonra kaybedince böyle demiş olabilir, şöyleydi, böyleydi diyeceksin. Madem ki bu kadar çirkin, iğrenç bir şey, maç içerisinde adama neden sarılıyorsun?

Demiştir ya da dememiştir bilmiyorum ama Zokora'nın maç sonu çıkıp konuşması tamamen art niyetli bir yaklaşım, eğer saha içinde de Emre ile sarılmasalar gerçekten içerlemiş derdim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökmen Özdemir'in bir tapesi vardı Sadri Şener'e anlatıyor Niang twittera yazmış önümüzdeki maç kolay diye bir şey mi biliyor oradan yüklenin diye.Ya da buna benzer bir şey.Zokora'yla Emre sarılıyor Zokora bir garip konuşuyor olay benziyor bence.Hatta olayın çıkış noktasının swf'ci Galatasaray taraftarı olduğunu düşünüyorum eğer Emre söylemediyse böyle bir şey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Su mesele hakkinda ufak bir not dusmek istiyorum.

Biliyorsunuz bu basliklar Google vs. aramasinda cikiyor. Ozellikle n***er sozcugu gercekten cok kotu bir sozcuk ve birisi bu sozcugu arattiginda bu forumlarin cikmasi hic hos olmaz. Hatta pr**k de oyle. Sunlari tam haliyle yazmasaniz daha iyi olmaz mi? Turkce kufur yazilsa forumda mesajlar silinir, kisiler uyari/ceza alir. Sadece ingilizce diye ayirim yapmamak lazim bence. Ayrica buralari okuyan her yasta arkadas var sonucta.

Ozellikle bolumle ilgilenen moderator arkadaslardan bu konuda duzenleme yapmalarini rica ediyorum.
    Bildiğim kadarıyla üye olmayanlar göremiyor Futbol bölümünü. Ziyaretçilere kapalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yahu bu kadar tartışmaya da gerek yok, Zokora savcılığa suç duyurusunda bulundu mu? Önemli olan bu.

Maç içerisinde özrünü kabul edeceksin, sonra kaybedince böyle demiş olabilir, şöyleydi, böyleydi diyeceksin. Madem ki bu kadar çirkin, iğrenç bir şey, maç içerisinde adama neden sarılıyorsun?

Demiştir ya da dememiştir bilmiyorum ama Zokora'nın maç sonu çıkıp konuşması tamamen art niyetli bir yaklaşım, eğer saha içinde de Emre ile sarılmasalar gerçekten içerlemiş derdim.
    Şöyle bir olay var ama Serkan abi ;

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Zokora'nın menajeri: "Emre ve Zokora maç sonu sarıldı barıştı ama ts yönetimi bu olayı duyunca Zokora'ya baskı yaptı."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Emre reddedicektir yine.
    sen bu bakış açısıyla dinlersen ikna olmazsın zaten. ki olmayın Emre bizi yeterince ikna etti. Emre ağzıyla kuş tutsa ikna olmayacaksınız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten böyle de bir şey var, Emre dün de söyledi, maç içerisinde sarıldık özür diledik birbirimizden maç sonu yine sarıldık, sorun yoktu diye.

Hatta öğrendiğimde şok oldum hemen aradım Burak hastanedeymiş, Şenol Güneş'i arayacağım Zokora ile konuşmak için dedi.

Ama bunlar gündeme gelmedi ya da bunların bilinmesi işlerine gelmedi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

o ne kadar doğru bilemiyorum beşiktaşlı bi arkadaşım yazmış banada onu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesin olmayan şeyleri niye yazıyorsun kardeşim zan altında kalacağız sonra

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    sen bu bakış açısıyla dinlersen ikna olmazsın zaten. ki olmayın Emre bizi yeterince ikna etti. Emre ağzıyla kuş tutsa ikna olmayacaksınız.
    Orda onu söylerken kastettiğim şey Emre gerçekten söylese bile takımına zarar vermemek için reddedicektir anlamındaydı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yobo'nun dediğine dikkat edilmeli; böyle bir şey olmuş olsaydı Zokora maçtan sonra bana söylerdi ama tek kelime bile etmedi. demek ki; birilerinin baskısıyla buna itildi Zokora.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Şöyle bir olay var ama Serkan abi ;
    Bunun görüntüleri de var zaten, sarılıyorlar konuşuyorlar. Zokora gerçekten bu lafa takmış olsa sarılır mıydı?

Ben hala suç duyurusunda bulunup bulunmayacağını merak ediyorum. Çünkü adli yönden de cezası var, eğer Emre dediyse.

Ha bir de taraftar ile sahadaki oyuncu bir tutulmaz söylemleri var, evet tutulmaz, sahadaki oyuncu yaptıysa kendisi ceza alır ama taraftar yaptıysa seyircisiz oynama, puan silme hatta küme düşmeye kadar uzanır işin ucu ve oyuncunun yaptığı bireyi bağlar, taraftar yapıyorsa toplumsal sıkıntı vardır ve daha büyük tepki gösterilmelidir.

Olaya bakış açısı bile objektifliğin olmadığının göstergesi, insanlık suçu varsa bunun taraftarı oyuncusu olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yobo'nun dediğine dikkat edilmeli; böyle bir şey olmuş olsaydı Zokora maçtan sonra bana söylerdi ama tek kelime bile etmedi. demek ki; birilerinin baskısıyla buna itildi Zokora.
    Onu bırak Yobo; Zokora benim arkadaşım dedi. Adam böyle bir şey olmuş olsa neden katılsın basın toplantısına. Hatta İngiltere'deki olayı bile açıkladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yobo Ingilterede boyle birsey emre bana solemedi diyor ama yobonun takim arkadasi oyle demiyor galiba oda yalan soluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bunun görüntüleri de var zaten, sarılıyorlar konuşuyorlar. Zokora gerçekten bu lafa takmış olsa sarılır mıydı?

Ben hala suç duyurusunda bulunup bulunmayacağını merak ediyorum. Çünkü adli yönden de cezası var, eğer Emre dediyse.

Ha bir de taraftar ile sahadaki oyuncu bir tutulmaz söylemleri var, evet tutulmaz, sahadaki oyuncu yaptıysa kendisi ceza alır ama taraftar yaptıysa seyircisiz oynama, puan silme hatta küme düşmeye kadar uzanır işin ucu ve oyuncunun yaptığı bireyi bağlar, taraftar yapıyorsa toplumsal sıkıntı vardır ve daha büyük tepki gösterilmelidir.

Olaya bakış açısı bile objektifliğin olmadığının göstergesi, insanlık suçu varsa bunun taraftarı oyuncusu olmaz.
    Tamam abi bu kısma birşey demiyorum zaten. TS yönetimi olayı duyunca Zokora'ya baskı yapmış şeklinde haber var. Twitter'da 12numara.org adlı hesap da bunu paylaştı. Ben o açıdan dedim. Belki Zokora istemeye istemeye yaptı o açıklamayı bilemeyiz ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Doğru değildir muhtemelen, menajerinin böyle bir açıklama yapması, Zokora'nın böyle bir açıklama yapması demek, o nedenle uydurmadır.

Bu önemli, ırkçılık kabul edilebilecek bir şey değil, o nedenle Yobo'nun dedikleri önemli. Kendi aralarında en azından bunu konuşabilirler, bir zenciye bu yapıldığında diğeri de onun yanında olur, takım arkadaşının değil bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

radyospora konuşmus birazdan siteye eklerler heralde görürüz

o resmi oraya koyan arkadaş emrenin o davadan aklandığınıda biliyormu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Yobo Ingilterede boyle birsey emre bana solemedi diyor ama yobonun takim arkadasi oyle demiyor galiba oda yalan soluyor

Yobo bu olay üzerine basın toplantısına çıkıp Emre öyle bir şey yapmaz diyecek biri değil. Maç içinde yanlış duymuş olabilir. Ve dünden beri söylediğimiz gibi Emre demişse o amaçlı dememiştir.

Aklanmış ve bitmiş. Hala daha kaç sene öncenin konusunu gün yüzüne çıkarmanın sebebi nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post

iyi de bu soruşturmadan Emre ceza almadı ki, Yobo ben duymadım dedi ve kapandı olay.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Daha önce burada bile yani son 5-6 sayfada bile en az 7-8 kez ingiltere'de soruşturma açıldı ama emre aklandı denildi ama yok ısıtıp ısıtıp sunuyorlar tekrar.Boştan yere kirlilik oluyor arkadaşlar öncekileri okusak ya keşke.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

dün Cengiz abi deyince ciddiye almayanlar olmuştu, her ne hikmetse Cengiz abinin dediklerini dedi Emre

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2007

York kentinde dün yapılan Disiplin Kurulu oturumu sırasında iki Everton'lı futbolcunun FA'e verdikleri yazılı ifadenin arkasında durduklarını ve Emre'nin ırkçı hakaretlerini yanlış duymalarının imkansız olduğunu vurguladıklarını yazan gazete, Newcastle kulübünün avukatının da Emre'nin yanı sıra teknik direktör Glen Roader ve futbolcular Nicky Butt ve Kieron Dyer'ın dinlenmesini istediğini bildirdi.

Gazete Butt ve Dyer'ın olay anında Emre'nin yakınında olduklarını ve hiçbir şey duymadıklarını söylediklerini de yazdı. The Times gazetesi de FA'in ırkçılık suçunun kanıtlanamadığı kararının ardından Emre'nin ''etkili biçimde'' aklandığını duyurdu.

Gazete, York kentinde yapılan disiplin kurulu oturumunda Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim ve UEFA içindeki etkili isim Clarence Seedorf tarafından verilen yazılı ''karakter referansları''nın da dikkate alındığı belirtildi.

Gazete, ''Emre'nin hakkında suçlu kararı verilmiş ve bunun kulüpten uzaklaştırılması sonucuna varmış olması halinde, Glen Roeder de bundan zarar görecekti'' yorumunda bulunurken, Roeder'in süreç boyunca Emre'ye büyük destek verdiğini ve hatta ''bir futbolcumun ırkçı olduğu kanıtlanırsa görevimden istifa ederim'' bile dediğini yazdı.

Kaynak: AA

Bazıları 5 sene öncenin haberini önümüze sunmasa konuda kilitlenmez belki

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten böyle belgelere itibar etmemek gerekir. Bana olayı ve konuyu söyleyin aynından bir belge de ben hazırlayayım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Emre ağzını kapatmadan "P" diyebiliyormuş. Basın toplantısından çıkan tek sonuç budur. Haydi geçmiş ola.
    ingilizcem iyi değil diyor. zokora'nın da fransız aksanıyla ingilizcesi varmış. belki fransız aksanı ile anlatmaya çalışmıştır..

Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon

Mesaj Yetkileri