Sayfa 15 / 19 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 541 sonuç

Konu: NBA | Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu sezon play-offlar efsane gidiyor. Geride bıraktığımız gecede de seriyi bitiren çıkmadı. 3 maçta 7. maça kaldı. 3 Ev sahibi de evlerinde fişleri çekecektir diye tahmin ediyorum. Bu gece son maça bırakmayız işi umarım Dallas'ta bitsin bu iş. Öte yandan Brooklyn seriyi 3-3 yapacaktır bu gece. Portland ise işi bitirecektir.

( 1 )San Antonio Spurs 3-2 Dallas Mavericks( 8 )
    ( 4 )Houston Rockets 2-3 Portland Trail Blazers( 5 )
    ( 3 )LA Clippers 3-3 Golden State Warriors( 6 )
    ( 2 )OKC Thunder 3-3 Memphis Grizzlies( 7 )

( 1 )İndiana Pacers 3-3 Atlanta Hawks( 8 )
    ( 4 )Chicago Bulls 1-4 Washington Wizards( 5 )
    ( 3 )Toronto Raptors 3-2 Brooklyn Nets( 6 )
    ( 2 )Miami Heat 4-0 Charlotte Bobcats( 7 )

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Default NBA | Sohbet Alanı

Batı alev alev bütün seriler 3-3 oldu.

Offff yok artık lafı yedirdi bana Portland 0.9 saniyede üçlügü çaktı adamlar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Olaylar olaylar olaylar. Lillard ne yaptın sen öyle. 5 Seri'de durum 3-3 oldu. Hepsini ev sahipleri alır gibi geliyo bana.

( 1 )San Antonio Spurs 3-3 Dallas Mavericks( 8 )
    ( 4 )Houston Rockets 2-4 Portland Trail Blazers( 5 )
    ( 3 )LA Clippers 3-3 Golden State Warriors( 6 )
    ( 2 )OKC Thunder 3-3 Memphis Grizzlies( 7 )

( 1 )İndiana Pacers 3-3 Atlanta Hawks( 8 )
    ( 4 )Chicago Bulls 1-4 Washington Wizards( 5 )
    ( 3 )Toronto Raptors 3-3 Brooklyn Nets( 6 )
    ( 2 )Miami Heat 4-0 Charlotte Bobcats( 7 )

sakary Ali Misafir

Clippers Warriors'u 4-3 ile eledi. Thunder Grizzels'i elemeyi başardı. (Durant 5/5 3lük) (arkadaşın serzenişlerini duydu herhalde)

Keşke Clippers - Warriors serisi bir 7 maç daha oynasa.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

spurs - mavs maçında ilk yarı sonu itibariyle 22 sayı farkla spurs önde parker çok büyük oynuyo

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mac erken diye bir play off macini rahat rahat izleyeyim dedim, Sas ilk yaridan maci bitirdi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Brooklyn 104-103'le geçmiş Toronto'yu ve Konferans Yarı Finali'ne çıkmış.

Büyük bir sürpriz olmazsa eşleşmeler şöyle :

( 1 ) SA Spurs - Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers - OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers - Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets - Miami Heat ( 2 )

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Güzel götürdüğümüz seride çok kötü bir sona imza attık. Carter, Marion, Harris gibi vasat adamların bu kadar süre bulduğu bir takım için iyi bile direndik diyebiliriz. Rick Carlisle gibi savunma uzmanı bir hocanın elinde savunmada bu kadar kötü bir takım olunca sonuç da böyle oldu. Seneye çok ciddi bir yapılanmanın içine girilmeli, free agent'lar ve takaslarla takımı yeniden canlandırmalıyız. Yoksa Nowitzki'nin son yıllarına yazık olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Güzel götürdüğümüz seride çok kötü bir sona imza attık. Carter, Marion, Harris gibi vasat adamların bu kadar süre bulduğu bir takım için iyi bile direndik diyebiliriz. Rick Carlisle gibi savunma uzmanı bir hocanın elinde savunmada bu kadar kötü bir takım olunca sonuç da böyle oldu. Seneye çok ciddi bir yapılanmanın içine girilmeli, free agent'lar ve takaslarla takımı yeniden canlandırmalıyız. Yoksa Nowitzki'nin son yıllarına yazık olacak.
    Savunma kötü hücum da kötü. Bu maç 60 ikilik denemesinden sadece 27 tanesini atmış Mavs. Geçen maçtaki gibi yine 25 tane serbest atıştan sayı yemişler.

sakary Ali Misafir

Mavs'ın hakkını yemeyin. Harikulade bir seri geçirdiler. Dönemin en iyi takımını etkisiz hale getirdiler zaman zaman. Böyle kötü bir gün geçirme hakları var. İlk 6 maçtaki performanslarını ayakta alkışlamak gerek.

Ek olarak 24 sayı önde olup Parker'ı arkadan pas verdi diye sinir krizi geçirip daha sonra Parker'ı oyundan alan Greg'e saygılar

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bütün salon ayakta deli gibi alkışlarken popovich hiç istifini bozmadı tony yanından geçerken. Aynı şeyi tim duncan a da yaptı. İlginç bir kişilik bu popovich

Yalnız dün gerçekten de çok kötüydü mavs. Bu seri nasıl olmuş da 3:3e gelmiş dedirtti. Diaw Nowitzkiyi kitledi resmen. Yaşından dolayı yorgunluk da baş gösterince ikinci yarı maçtan silindi. Parker muhteşemdi. Sas bu savunmayla finale kadar yürür ama hücumda tıkanan bir takım zaman zaman. Problem olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yarı Finaller start aldı. Deplasman ekipleri hızlı giriş yaptı. Bakalım bu gece Heat ve Spurs'a karşı da deplasman ekipleri olan Brooklyn ve Portland sürpriz yapabilecekler mi ? Portland , Dallas'a göre daha zor olacak o yüzden dikkatli ve temkinli olmamız lazım bu arada erken konuşmak gibi olmasın ama bu Washington İndiana'yı eler. Benim sürpriz finalistim Wizards. Heat'i bile geçebilirler diye düşünüyorum. Brooklyn-Heat serisi de güzel olacak diye tahmin ediyorum bakalım izleyip göreceğiz.

( 1 ) SA Spurs - Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 1-0 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 0-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets - Miami Heat ( 2 )

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

%100 katiliyorum yorumlarina. wizards bu indianayi gecer gibi. wall, beal, ariza, nene, iyi bir ekip olmus. zaten takimin form grafigi tavan yapmisti sezon sonuna dogru. bro da cok derli toplu bir oyun oynuyor, miami icin zorlu bir seri olabilir. veteranlar tecrube katmis takima. dort eslesme de keyifli olacaga benziyor.

edit: bro tam bekledigim gibi oynuyor. macin ilk yarisini 3 sayi geride tamamladi sadece. az skorlu, basabas bir mac oluyor miami ile. bro deplasmandan en az 1 galibiyetle doner umarim.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 07.Mayıs.2014 at 04:01

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Heat ve Spurs sahalarında rahat kazandılar. Ama 2. maçlar bu kadar kolay olmayacaktır. Özellikle Heat için hiç kolay olmayacak 2. maç. İndiana ve OKC evinde bu sefer alırlar gibi geliyor bana bakalım yenerse Wizards yener OKC bu sefer bırakmaz.

( 1 ) SA Spurs 1-0 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 1-0 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 0-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 0-1 Miami Heat ( 2 )

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İndiana'yı nedense sevemiyorum rakipleri kazandıgında seviniyorum. Pierce ve Garnett icin Nets'i destekliyorum ben suan ama pek sansları yok 4-1 Miami alacak bence seriyi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tahmin ettiğim gibi ev sahipleri bu sefer bırakmadılar. Bu gece Brooklyn galibiyeti bekliyorum ilk yarı yine kafa kafaya gidecektir önemli olan 2. yarı performansları. Biz ise artık son 2 maçta kendimizi bulduk yine aynı şekilde devam ederiz Portland'a evimizde galibiyet vermeyiz diye düşünüyorum.

( 1 ) SA Spurs 1-0 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 1-1 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 1-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 0-1 Miami Heat ( 2 )

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Heat ve Spurs yine rahat geçtiler rakiplerini. Clippers-OKC eşleşmesi dışında Spurs-Heat-Wizards'ın Konferans Finali'ne yükseleceğini düşünüyorum. Brooklyn evinde 2 maçı alırsa yine seriye ortak olabilir ama zor bir ihtimal bakalım.

( 1 ) SA Spurs 2-0 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 1-1 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 1-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 0-2 Miami Heat ( 2 )

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Biz yine Portland'ı bozguna uğrattık. Brooklyn ise bu sefer sahasında Heat'i affetmedi. Spurs olarak artık işi bitirdik diyebilirim. Diğer seriler ise güzel gidiyor.

( 1 ) SA Spurs 3-0 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 1-2 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 2-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 1-2 Miami Heat ( 2 )

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Spurs-Pacers-OKC ve Miami turların favorileri şuan.Tek sürpriz yapabilecek takım Washington bence.John Wall ve Ariza birşeyler yapar diye umuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

clippers'dan muhtesem geri donus! 20 kusur sayi geriden geldiler, bitime 2 dakika kala ilk kez one gectiler. westbrook'un son sutu girmis olsaydi maci kaybediyorlardi. skor 101-99. seri 2-2

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Wizards şaşırtmaya devam ediyor beni. Evinde 2'de 0 çektiler. Paul George sazı eline aldı ve seriyi 3-1'e getirdi. Clippers'ta pes etmedi 7. maça kadar yolu var o serinin. Bu gece Spurs ve Brooklyn galibiyetleri bekliyorum.

( 1 ) SA Spurs 3-0 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 2-2 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 3-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 1-2 Miami Heat ( 2 )

sakary Ali Misafir

Thunder 20 sayıdan maçı verdi. Son çeyrekte Paul'un etkili oyunuyla Clippers direkten döndü. Thunde bu maç hariç son iki maçta çok iyi ritim yakalmıştı. Bu maça da iyi başladılar ama izlediğim ikinci yarıda yine kötü hücüm ettiler. Ama Clippers'ın elemesi zor gibi.

Spurs yanıyor. Muhtemelen finalin en büyük adayı onlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Collison ve crawfordun kritik sayılarını unutmamak gerekir. Paul de katkı sağladı ancak son çeyrekte collison unutulmaz bir performans sergiledi. Savunma olarak da kusursuzdu clippers maçın sonunda. Okc sayılarının bir çoğu serbest atışlardandı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

( 1 ) SA Spurs 3-1 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 2-2 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 3-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 1-3 Miami Heat ( 2 )

Spurs ve Pacers'ten sonra Heat'te işi bitirdi diyebiliriz artık. Portland'ı süpürsek iyi olurdu ama olmadı evimizde bitiririz umarım işi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Heat ve Spurs adlarını Konferans Finali'ne yazdırdılar. Bakalım bu gece Pacers ve OKC neler yapacak büyük ihtimalle 7. maça kalır en kötü 1 seri bana kalırsa 2 maçta 7. maça kalacak.

( 1 ) SA Spurs 4-1 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 2-3 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 3-2 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 1-4 Miami Heat ( 2 )

sakary Ali Misafir

Nets o kadar kötü bir maç sonu oynadı ki. Kazansalar ben şansları olabileceğini düşünmüştüm.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

OKC ve Pacers işi 7. maça bırakmadı ve adlarını Konferans Finali'ne yazdırdılar. Artık geldik büyük 2 maça. Pacers'ın buralara kadar gelemeyeceğini tahmin ediyordum bu sefer ama geldiler. Saha avantajı onların elinde. Bunu kullanacaklar mı bakalım çok merak ediyorum. Biz ise Portland serilerinde gerçek kimliğimizi gösterdik. OKC'yi eleyeceğimize inanıyorum ilk maç Pacers-Heat arasında Pazar günü oynanacak.

( 1 ) SA Spurs 4-1 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 2-4 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 4-2 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 1-4 Miami Heat ( 2 )

Konferans Finalleri :

West :

( 1 )San Antonio Spurs - OKC Thunder( 2 )

East :

( 1 )İndiana Pacers - Miami Heat( 2 )

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence pacers heat"i yener kotu basladilar ama suan formlarini buldular pacers eler bence..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bana da öyle geliyor sahasında maç vermesinler yeter. Gerçi kim gelirse gelsin bu sefer şampiyon olacağız yeterki şu OKC'yi geçelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Oklohama - İndiana finali olur ve İndiana finalde zor da olsa kazanır gibime geliyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 15 / 19 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri