o konuda %1000 haksızlardı zaten neyse...
o konuda %1000 haksızlardı zaten neyse...
Yok, Fenerbahçe'ye yazı gönderiyorlar, Fenerbahçe oyuncu ile görüşebilirsin diyor, oyuncu gitmeyi kabul ederse, sonra tekrar kulüple anlaşmaya çalışıyorlar.
"YÜCE ATATÜRK"
Önce fenerle görüşme oluyo tabi fenerde önce oyuncuyla anşal dediyse ondandır
Bu arada gökhanlada görüşmeler varmış ama fenerin niangı almasına bağlıymış
gökhan kayseriye geri gelirmi bilmiyorum ama daha takima geleli yarim sezon oldu yanilmiyorsam 3,5 milyon dolar bonservis + burak verildi sayet gönderilirse yönetimin yaptigi en sacma islerden birisi olur adami yarim sezon oynat hatta dogru dürüst oynatma sonra gönder o kadar masraf yapip.. sadece bizim kulüp yapar bunu..
gökhan giderse güiza kalır
star haber'e göre niang cuma günü istanbul'da.Gökhan geri dönebilir.
Gökhan'ı gönderceklerin sanmıyorum Niang gelirse Güiza gider
Semih'i alsın Kayseri Önder ile birlikte, bize Eren'i versin, hiç üzülmem bak.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ariza Makukula'yı gönderdikten sonra golcü arayışlarına giren ve Kris Boyd ile Mido'dan olumsuz yanıt alan Kayserispor, Shabani Nonda ile ilgileniyor.
DHA'nın haberine göre geçtiğimiz sezon Galatasaray ile yollarını ayıran 33 yaşındaki golcü futbolcuya menajeri aracılığıyla teklif götüren Kayserispor, beklemeye geçti.
Sarı-kırmızılı ekip geçtiğimiz sezon Makukula'yı transfer etmeden önce de Kongolü futbolcuyla ilgilenmiş ancak bu transfer geçekleşmemişti.
Öte yandan bugünü izin yaparak geçiren Kayserispor, pazartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına yarından itibaren devam edecek.
goal.com
Nonda'yı yeniden bir sarı kırmızılı formayla görmek güzel olur aslında![]()
Makukula ismi tekrar gündeme gelmiş.Makukulayla tekrara anlaşılacağı söyleniyor inşallah doğrudur
Makukula Yunanistanda bi takima gitmedi mi ?
Hayır gitmemiş gerçekleşmemiş son anda
Makukula geliyor galiba yeniden pazartesi burda olacağı söyleniiyor
Mido Kayseri'de!
Kayserispor, Mısırlı oyuncu Mido'yu Kayseri'ye getirdi.
Yıldız bir golcüyle hücum hattını takviye etmek isteyen ve bu paralelde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'un yıldızı Mido'yla görüşen Kayserispor, Mısırlı oyuncuyu ikna etti ve Kayseri'ye getirdi.
Dün akşam saatlerinde Kayseri'ye gelen Mido, önce Kadir Has Tesisleri'ni gezdi ardından yönetim ile bir görüşme yaptı. Mido'nun bugün ya da yarın Kayserispor ile resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
HABER: Faruk AYDEMİR/Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Problem çocuk Mido'yu Türkiye'de izlemek güzel olacak.![]()
Makukula yanlış alarm o zamanMakukula tipinde bir golcü umarım aratmaz ismi olan bir oyuncu bakalım
Midonun geçmişine baktımda çok önemli rakmlara çok önemli kulüplere transfer yapmış ama eski formunda olmadığıda bir gerçek
hayırlı olsun belki yararlı olur aklını başına alırda
Yanlış alarm Midoyla anlaşılmamış dün kayseriye gelmiş doğru ama kendisi gelmiş hurma midoda davranış bozukluğu var başımıza bela açar diyor![]()
"Bu da Mido'ya ders olsun!"
İşte Mido gerçeği !.. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Ligtv.com.tr'ye konuştu, bombayı patlattı !.. Hurma, Mısırlı yıldız Mido'yu Kayseri'ye niye getirdiklerini Ligtv.com.tr'ye açıkladı !..
İşte Hurma'nın Ligtv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Cem Kurel'e yaptığı açıklama: "Mido'yu Kayseri'ye transfer etmek için değil, ders vermek için getirdik. 2 ay bizi oyalayıp terbiyesizik yaptı, şimdi biz de ona ders veriyoruz. Kayseri'ye getirdik ve göndereceğiz. Sen beni tanıyorsun. Mido gibi bir futbolcuyu transfer etmiş olsam, böyle pastırma getirir gibi getirmezdim şehre. O bize terbiyesizlik yaptı, biz de ona dersini verdik. Sanırım bugün geri döner!"
http://ligtv.com.tr/?r=1&hid=76523
helal be hurma![]()
ahahaha süpermiş. çok akıllı davranmış kayseri. dersini almıştır mido.
(/s)
Süleyman Hurma nasıl bir menajerdir anlamıyorum. Bosman kanunlarından bihaber olan bir menajer gibi duruyor.
Mido olayı süpermiş![]()