Engin Memişler Akhisar'da
Akhisar Belediyespor, ara transferde Samsunspor'dan Anıl Taşdemir, Eyüpspor'dan İbrahim Taylan Uzunoğlu ve Adana Demirspor'dan Timuçin Aşçıgil'den sonra Denizlisporlu golcü Engin Memişler'i transfer etti. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak'ın odasında 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan 23 yaşındaki forvet oyuncusu Engin Memişler, ''Yeşil siyahlı renklerden sonra tekrar yeşil siyah renkli Akhisar Belediyespor'a geldiğimden dolayı çok mutluyum'' dedi.
Anıl'ı Ankaragücünde Paf Maçında Bir Kaç Kere İzledim O Zamanlar Beğenmiştim. Şimdi Son Durumu Nasıl?
Bu Arada Güzel Kaliteli Transferler Yapmış Akhisar Yukarıları Zorlayabilecek Bir Kadro Olmuş Ama İlk 6 İçin Henüz Yetersizler.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Michiel Hemmen Adanaspor'da !
Hollanda 2. Lig takımı Agovv'da Forma Giyen 23 Yaşındaki Oyuncu Forvet ve Santrofor Mevkinde Oynuyor..
Güçlü Fiziği ve 1.93 m Boyu İle Hava Toplarında Oldukça Etkili Olan Hemmen, Adanaspor'un Gol Yollarındaki Sıkıntısını Çözeceği Düşünülüyor..
Ek olarak ;
Almanya'nın Darmstadt 98 takımında forma giyen 1991 doğumlu Zülfikar Coşkuner ile sözleşme imzalandı.
Yusuf Şimşek , Kayseri Erciyesspor'da ..
Seneye umarım iki takımla olacaz süperligde yusuf çok başarılı bir transfer ayrıca emre toraman eser yağmuz mehmet öztonga veli kızılkaya gibi tecrübeli isimleride aldık.Erciyesi özlemiştik süperligde
Fatih Ceylan %90 Denizlisporda.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Fatih Ceylan ve Emrah Eren ile imzalandı.Adem Sarı galiba kiralık gelmiş , face'de gördüm.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Denizlispor Süper Lig'e çıkar,gol olur
Ç.Rizespor ve Freddy Adu!
Transfer döneminin bitmesine günler kala Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile ilgili müthiş bir transfer iddiası ortaya atıldı!
Benfica'nın atak oyuncusu Freddy Adu'nun Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a 6 ay kiralık olarak transfer olacağı iddia edildi.
Aris'te kiralık olarak forma giyen Freddy Adu'nun bonservisini satın alma opsiyonun Yunan ekibinin elinde olup olmadığı bilinmiyor. Benfica ile olan sözleşmesi 2012 yılının yazında sona erecek Adu'nun menajeri Richard Motzkin ise yaptığı açıklamada Amerikalı hücum oyuncusunun Çaykur Rizespor'a kiralık olarak gideceğini söyledi.
Amerikalı forvet oyuncusu Adu, Bundesliga 2 ekiplerinden Ingolstadt'un devre arasında ülkemizde yaptığı sezon ortası kapmında denemelere çıkmıştı. İddialara göre Ingolstadt kulübünün Adu'yu serbest transfer döneminde almak istediği söylenirken, Benfica kulübü ise para ile satmakta ısrar ediyor.
Freddy Adu 2004 yılında D.C. United takımı ile MLS Kupasını kazanmış ve daha sonra 2007 yılında 2 milyon dolarlık transfer ücreti ile Benfica'ya transfer olmadan önce Real Salt Lake'te oynamıştı.
Adu Benfica'daki ilk sezonunda 2 karşılaşmada 5 gol atma başarısı göstermişti.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
FM 2005 ve FM 2006'da süper ötesiydi.
Yanlız Rizespor Chukwuma Akabueze'yi almıştı sanırım bu transfer döneminde. FM'den bilenler vardır.
Süper bişey ya Adu'nun Rize'ye gelmesi...
Güzel transfer Rizespor adına.Hem Dünya'ya hem Türkiye'ye adam kazandırma yolunda iyi çizgide Rizespor.Bundan önceki kalecileri de şu an Man City'de.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yalnız Adu'yu kaç yıldır biliyorum adam hala 21 yaşında yahu![]()
Vay anasını bence kaçar Rizeden baksana adamı İstanbula getirmişler göstermemişlerdir Rize'yi , süper ligde bir takıma gidebilirdi çok şaşırdım
Ya orası öyle tabi ama gerçekten ne aradığına bağlı. Ferdi Elmas Rizeden ayrılma nedeni çok komikti mesela daha doğrusu gösterdiği örnek. Rizede mc donald's yoktu en yakın mc donald's 70 km uzakta ( Trabzonu kastediyor ) vs. vs. Sende haklısın yani bunu öz Rizeli yapıyorsa elin ecnebisi ne yapar (: .
Chukwuma Akabueze'yi malesef almadı yönetim son anda pürüzler çıkmış galiba. Ama Adu'yu kiraladık benimde yeni haberim oldu bundan biraz baktım satın alma opsiyonuda bizdeymiş tabi bizim yönetim alırmı onu orası meçhul. Pek öyle iyi adetleri yok bizimkilerin.
İsmail abi Clement'in bi ara gönderilme dedikoduları çıktı eğer Mehmet Batdal gelseydi yollanırdı büyük ihtimalle ama şu ana öyle bir bilgim yok açıkcası. Gerçi gidersede üzüleceğimi söyleyemem. 2 metre adamın daha adam akıllı bir kafa topuna çıkıp yanındaki adama isabetli pas attığını göremedim ben. Sorsan bu adamı Mustafa Denizli denemeye falan almış diyorlar pekte inanasım yok açıkcası.
Adu sansasyonel bir transfer oldu.Bakalım Rize'de neler yapacak merak ettim doğrusu.
Clement ile birlikte Gana'dan bir sürü eleman getirildi.Orada bir tek dikkat çeken Clement olmuş sanırım.Ayrıntılarını ben de pek bilmiyorum ama deneme olayı doğru yani.Sorsan bu adamı Mustafa Denizli denemeye falan almış diyorlar pekte inanasım yok açıkcası.
So what?
Saike
Ben bir şehir efsanesi olduğunu düşünmeye başlamıştım. Gerçi bir sürü topçu gelipte aralarından bir Clement beğenilmişte demekki Afrika topçu yetirtirmede bu ara sıkıntı çekiyor. Yani bilmiyorum şimdi Ümit Kayıhan bizim göremediğimiz neyi görüyor bu adamda anlamadım cidden. Bize gelmeden önce oynadığı takımda 12 maç 19 gol mü ne atmış ona ınanarakta almış olabilirler ama cidden daha bi numarasını görmedik.
So what?
Saike