Artık Geriye Lig Ve Türkiye Kupası Kaldı Bu Sene Kupayada Ağırlık Vereceğiz..
Olsun abi Avrupa havası alıp gelmiş olduk.Takıma bu hava yaramıştır umarım bu sene hedef şampiyonluk![]()
Galiptir Bu Yolda Mağlup![Avrupa Ligi İçin Yorumum Abi!]
2.HAFTA
3.HAFTA
4.HAFTA
5.HAFTA
PUAN DURUMU
İstikrarsız başladık lige ama Ligin en iyi takımı ve geçen senin Şampiyonu Galatasaray'ı kendi evinde müthiş bir futbolla yenmemiz bu 5 haftalık süreçte en büyük artımızdı..
Rivaldo
Orta sahamızın beyinlerinden olan oyuncumuz son sivas maçında sakatlandı ve 58 gün takımdan ayrı kalıcak bizi çok üzen bir gelişme..
![]()
Maçlar iyi gidiyor bence.Galatasaray maçı süper olmuş.Sakatlık ise kötü ama belki o 58 gün içinde formayı kapmak için daha çılgın performans gösteren olur![]()
Maçlar güzel
rudy rafel ve camara nın profili alabilirmiym
Abi Avrupa Ligi'nden elenmek sorun değil canımız sağolsun , ligde gayet iyi gidiyoruz.Şampiyonluk bile gelebilir![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Camara hiç fena değil üstelik bonservissiz alınan biri için.Ligdede durumlar çok iyi valla bu sene şampiyonluk ateşi yanabilir.
Rafael'i çok beğendim.Tam stoper.Başarılar.Hedef ilk 2.
Maçlar çok güzel gidiyor.Derbilerde de istikrarlı gidersek şampiyonuz bu sene![]()
Abi şaka maka zirve yolundayızBüyük başarı olur şampiyonluk gelirse.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Süper gidiyoruz abi şampiyonluk yakın.
14.HAFTA
15.HAFTA
16.HAFTA
PUAN DURUMU
Beşiktaş' a fena çarpıldık .. İnşallah telefi ederiz ..
Adam'a Bakın tanıyan var mı 2 tanesini bu frikikten attı..
VE DEVRE ARASI TRANSFERLERİMİZ
Yine sezon içinde anlaştığımız bonservissiz bir oyuncu Brezilyada Rapahel Augusto huzurlarınızda..
Ve belki de Kulüp Tarihinin en pahalı Transferi ilk kez kariyerimizde bu paraları verdiğimiz adam ..
Yakınen tanıyorsunuz zaten Fener ve diğerleri peşindeydi biz kaptık..
![]()
Maçlar Beşiktaş maçı hariç iyi.Bezus'u ben tanıyorum çok garip bir profili vardı ama sende baya toparlamış.Transferler süper olmuş bu arada![]()