23 Puan fark olmuş.Fenerbahçe artık ilk 4ü düşünmeli.Avrupa kupaları ideal Fenerbahçe için.
23 Puan fark olmuş.Fenerbahçe artık ilk 4ü düşünmeli.Avrupa kupaları ideal Fenerbahçe için.
Birazdan Fenerbahçe menajeri arkadaş bi U21 Galatasaray galibiyeti koyar benceŞaka bir yana Fenerbahçe toparlanmalı, taktiksel değişiklik şart.
Her türlü taktiksel değişiklikleri yapıyorum ama tık yok en kötü arkadaşın dediği gibi 4. lük avrupa liginde mücadele edicez kadroyu baştan aşağıya değiştirmeyi düşünüyorum 10 hafta kaldı sezonun bitmesine bakalım
ss'lere hasret kaldık son 3-4 saattir bekliyoruz toplu güzel bişeyler bu arada
serzenish nası bi taktikle oynuyosun? ben genel olarak galatasarayla 4-1-2-1-2 oynatıyorum, oyun stilini de kontrayla başlatıyorum son 35 dakikada atak oynatmaya başlıyorum bi dene istersen bişey kaybetmezsin belki kazanırsın![]()
heyecanla bekliyoruz![]()
GALATASARAY, PSG MAÇININ HAZIRLIKLARI ÇİFT KALE MAÇ İLE SÜRDÜRDÜ
Walter Montillo attığı birbirinden nefis 2 güzel gol ile maçın yıldızı olurken, Galatasaray'ın 1-0 geriden gelip maçı kopartması ise ne kadar konsantre bir takım olduğunu tekrar gözler önüne serdi.. Sıradaki maç Paris Saint Germain..
Tribündekilerin ve Futbolcularımızın Gayet Moralli Oldukları Gözden Kaçmadı.
![]()
Cagri iyi gidiyorsun bu arada Walter'i ne kadara almıştın bir de lig de çok iyi gidiyorsun inşallah FB'de toparlanır ama bu sene zor seneye bu sene böyle istikrarsız gideceğini düşünüyorum maalesef. Seneye nokta transferler yaparsa belki umudum var. Ama FB'nin gidişat kötü bir şeyleri değiştirmesi lazım. GS ise bu sene iyi gidiyor da hep aynı olmaz alternatif katıp değişik bi kadro yapacak oyuncuları almalısın . Şahsi görüşüm , başarılar..
Devre arasında geldiği için biraz tuzlu geldi. 13.5 milyon EuroAyrıca sürekli rotasyonlu oynatıyorum oyuncuları, kadrom yeterince derin. Tabi sezon sonunda daha kaliteli isimler katılcak aramıza. Bir-iki nokta transfer yapıp kapatıcam transferi. Şuanlık düşüncem tabi
![]()
Buyrun bu da kadrom. 2 farklı 11'i çok rahat çıkartabilirsin, iki kadro da kaliteli isimlerden oluşur
![]()
Evet bayağı tuzlu olmuş, bu arada nelson rivas 11 e girecek performans göstermiyor mu yoksa değiştirilip oynatıldığığ için mi yedek çagrı
![]()
ZORLU MAÇ GELDİ ÇATTI ! ARENA HAZIR TARAFTAR HAZIR ! ARTIK HERŞEY SİZLERİN ELİNDE ÇOCUKLAR !
BAŞARILAR ASLANLAR ! PARIS SAINT GERMAIN'E DAR EDİN ARENAYI !
PSG maçını koyda uyumaya gidicemBu arada Fenerin maçları niye gelmiyor ?l
GALATASARAY ÇEYREK FİNALDE !
Galatasaray destan yazdı ve dünyanın en zengin ve en kaliteli kadrolarından birine sahip olan, Fransız ekolü PSG'yi saf dışı bırakarak Şampiyonlar Liginde çeyrek finale tarihinde 2.kez yükselme başarısı gösterdi. Bravo Aslanlar !
![]()
Harika gerçekten.PSGyi elediğine göre 1-2 takım hariç çoğu takımı eleyebilirsin.En azından bir final görürüz artık.
OYUN YAMASININ BUKLUGUNA GELDİK
Ben Ş.ligi 3.ön elemede elendim avrupa liginde maç yapmadım.
Yama tamamen sorunlu![]()
CİMBOM GÜLE OYNAYA GALİP
![]()
Arkadaşlar Bize Son Transferlerin Olduğu Ama Futbolcu Güçleriyle Oynanmamış Düzgün Bir Yama Sunabilicek Varmı Bu Uptade Sorunlu Yardımcı Olanlara şimdiden Teşekkürler
Dikkat:Şubat ayı transfer yamasıyla kullanmayın!!!
Dikkat 2:Bu yama bütün versiyonlarla uyumludur. Gönülrahatlığıyla oynayabilirsiniz.
Yamayı yüklemek için linke tıklayıp 5 saniye beklemen yeterli.
http://forum.turksportal.net/vb//red...adf.ly%2FBBDT5
KAYNAK:Veritabanı güncelleştirmelerinden 'diligent' adlı kişinin yayınladığı yamadır.
futbolcunun güçleriyle oynanmadı dimi ?
son transferler yok ama
krasic gibi mi??
evet krasic yobo escude melo fln
escude var ben de kullandım aynı yamayı emin misin???diğerlerinden emin değilim ama 26 temmuz'a kadar olan tüm transferler var.
26 temmuz sonrasını da editor'den ayarlarsın.![]()