birisi furkanin sari lacivert gozluklerini cikartsin , bu arada guzel kura 2.ci cikabilir fenerbahce.
bence grup lokum gibi, cok rahat 1. oluruz. gerisi hikaye.
Görende 6/6 yapcaz dedim sanıcak. Dün ki kuradan sonra çok rahat çıkarız 1. bile çıkarız. Manu'yu içerde yeneriz diğerlerini her yerde yeneriz diyenleri ben sanıcak şimdi tartışma çıkıcak uzatmak istemiyorum ama kendinizi görmeden yorum yapmayın. Tahmin diyorum tahmin. Sarı Lacivert gözlükleri çıkartsınmış. Adamı deli ederler yahu deli!
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
6 da 6 yapicaz, sanane yapilan yorumlardan. ne dusunuyorsan onu soyle. bak ben mesela 18 puan alicaz diyorum. sifir cekse mahcup mu olacam. bunu takim dusunsun. GS taraftari da 1.olacaz der, inaniyordur. ona da karisamazsin. birak oyle dusunsun, ne zarari var. gocunacak bir durum yok ortada. rahat ol![]()
o kadarda degil selcuklu cristianli canerli bekirli kadroyla mi avrupa ligine talip? görende turnuvanin en güclü kadrosu fenerde sanir.. inter,liverpool,atletico madrid bunlari unutma bence.. ayrica ortasahaya transfer gelmezse gruptan cikmayi hayal olarak görüyorum.. ben yorumumu kesin transfer olur gözüyle yaptim kigili öyle deyince..
AEL'nin Anderlecht maçlarını izleseydiniz böyle konuşmazdınız![]()
şu 3 takımın kendi aralarında ne yapacağı belli olmaz. ama AEL bizi diğer ikisine göre daha çok zorlar ama kazanırız yine de. tahminim şöyle ;
AEL den 6 puan
Marsilya dan 2 puan
Mochengladbach tan 3 puan alır ve çıkarız.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bence daha bu aşamada kupaya talibiz demek biraz fazla kaçar.Hedef en az çeyrek final olmalı.Öncelikli hedef tabii ki gruptan çıkmak
kimsenin gazina gelerek soylemiyorum ki ben. kendimi kandirilmis olarak da hissetmiyorum. bireysel olarak takimim adina kupaya talibiz diyorum, talibiz diyerek de birsey kaybedildigini gormedim. hicbir sakinca yok bu istekte, taraftar isterse takim da kendini zorlar. ceyrek final falan degil, final istiyorum.
Ne AEL'ymiş arkadaş? Anderlect kim yahu? Anderlect iyi bir takım mı? Şu grupta 1 tane riskli takım var o da Alman Gladbach. Marsilya ve AEL bizim kolay üstünlük sağlayacağımız takımlar. Gladbach'tan da çekinmemin en önemli sebebi ilk maçı oynayacak olmamız. Teknik ekibin beklediğinden daha iyi bir takım çıkarlarsa canımızı sahamızda yakabilirler.
Marsilya'da 1 tane iyi oyuncu var o da Ayew. Bize karşı etkili olabilir mi? Eskişehirspor'un kalecisini ve Servet'i transfer edersek ancak.
AEL denen takımsa Anderlect'i bile eleyememiş. Burada övülüyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Açıkçası ben Fenerbahçe' nin oyuncularını anlamıyorum. Hem rakibi küçümsüyorlar. Hem de baskı yapmaya çalışmıyorlar. Bu küçümseme Aykut Hoca' da falan değil bence oyuncuların kafalarında. Sonra iş sarpa sarınca var güçlerince saldırıyorlar ama zaman yetmiyor. İşte bu yüzden Fenerbahçe büyük takımlara karşı daha iyi oynuyor. Çünkü maçın başından sonuna tam konsantre olmak zorunda kalıyorlar.
Bu yüzden Fenerbahçe' nin, Mönchenladbach maçında biraz burnu sürtülsün istiyorum. Yoksa Marsilya maçından puan beklemeyin. Eğer Mönchenladbach Fener' i zorlarsa Marsilya maçını da ciddiye alacaklardır. Rahat bir galibiyet olursa da "biz bu gruptan rahat çıkarız yeeaaa" havaları sonumuzu getirebilir.
Şimdiden hayırlısı olsun diyelim.
Football is simple,but Football Manager is not
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Onlar da bir Stoch'u,Kuyt'u,Sow'u durdursunlar da sıra Krasic'e gelir.Çok abartıyorsunuz bu takımları kusura bakmayın da Fenerbahçe bu takım da
Ek olarak da Fenerbahçe,Avrupa'da oynarken rakibini,Galatasaray,Avrupada oynarken de rakibin destekleyenler Türkiye'nin maçlarında da rakibini tutsun bi zahmet.O Türk bayrağının bulunduğu formayı da göğüslerini gere gere giymesinler.Onlara denilecek söz yok onlar futbol aşığı değil futbol teröristiler yukarıda da katsayı konusunda da örnekleri var zaten![]()
Last edited by Börk : 31.Ağustos.2012 at 20:22
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
GS 11, FB 12 puanla çıkar bence. Temsilcilerimize başarılar![]()
GS rahat çıkacaktır da sıkıntı biraz bizde var gibi görünüyor ama biz de çıkacağız. Sow-Kuyt ikilisi çok can yakacak. ilk maça 20 gün var daha. sistem oturmuş , takımda sular dinmiş olur ve Mochengladbach'ı evimizde yeneriz. tabii ligde arka arkaya galip gelirsek ilk Avrupa Ligi maçına mutlak favori çıkarız. Güvenin takıma , grup zor ama daha da zor olabilirdi. (bu arada her seferinde Möchengladbach yazmak çok zor be)
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İlk maç değişmiş galiba marsilya ile oynucak içerde
Marsilyadan 4 puan çıkartırız , mönşılglağba mıdır nedirondanda en az 3 puan limossodanda 6 puan
13 puana çıkarız gruptan
2 sayfa önce bi sinirle gruptan çıkamayız demiştim![]()
![]()
Marsilya mı oldu ? olsun onu da yeneriz![]()