Sayfa 15 / 22 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

benim bildigim fener santos ile ilgileniyordu fakat bonservis ücreti yüksekti sonra takima ön libero bulamadiklarindan yaninda cristianida istediler toplam 15 milyon euro felan ödediler ikisine böylece santosun bonservis fiyatina 2 oyuncu birden almis oldular..

o değil de ben sow'un dribblinginin 9 olduğuna hala katılmıyorum. en az 12 olmalı en az...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cmyksl55 View Post
    o değil de ben sow'un dribblinginin 9 olduğuna hala katılmıyorum. en az 12 olmalı en az...
    Bize burada anlatılanlara bakacak olursak Sow top sürmeye kalktığında topun üstüne basıp düşer. Şimdilerde onu sol forvet oynarken görmesek inanacaktık.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bize burada anlatılanlara bakacak olursak Sow top sürmeye kalktığında topun üstüne basıp düşer..
    hahahah

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bize burada anlatılanlara bakacak olursak Sow top sürmeye kalktığında topun üstüne basıp düşer. Şimdilerde onu sol forvet oynarken görmesek inanacaktık.
    Oyunda Sow ile oynayıp, dripling yapamadığını gözlemliyorsan konuşalım. Hatta videolu anlatım daha iyi olur.

selçuk şahin 7 top sürüyor sow 9. oyuna nasıl yansıdığı değil puanlamanın niye o kadar az olduğunu anlamıyorum. yoksa adamdan randıman alınıyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by cmyksl55 View Post
    selçuk şahin 7 top sürüyor sow 9. oyuna nasıl yansıdığı değil puanlamanın niye o kadar az olduğunu anlamıyorum. yoksa adamdan randıman alınıyor.
    Cunku bir oyuncunun dripling yapmasi sadece ve sadece dripling ozelligine bagli degil.

sow hızıyla çalım atan ayak tekniğinden mahrum bir oyuncu şimdi daha iyi anladım. iyi ki bu site var fm tartışmak benim için 2002 den beri zevk. iyi geceler

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Sow'un öyle ahım şahım Top Sürdüğüne pek şahit olmadım, Dar mesafedeki belli alanda topu iyi sürükler ve önündeki bir kişiyi ekarte etme yoluna gider. Ancak hem geniş alanda -özellikle kontra pozisyonlarda- topla ilerlerken hem de pozisyonu geliştirme, bitirme aşamasında çok vasat. Oyun görüşü de bu bağlamda kötü. Her şeye rağmen 9 bir rakam ve göze batıyor. 10 veya 11 olsaydı pek tartışılacağını sanmam. Keza top ayağına daha çok geldikçe, Oyun içinde Sow'u daha çok kullandıkça bu özelliklerini çok rahat geliştirebileceğini düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Ofansif orta saha merkezde serbest oyuncu olarak oynattığım Sezer Öztürk'ten vazgeçemedim. Rotasyon oyuncusu olarak kadroda tutuyordum ama şimdi kesmeye korkuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2017 de uefayı almayı başardım önüme geleni satıyorum sırf ticaret yüzünden oynuyorum bu oyunu biraz para biriksin şl alıcam
    Stsl de rakip yok fatih terim gsyi bırakıp liverpoolun başına geçti geçeli gas bitti diğerleri malum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hasan Ali saatli bomba gibi, inanılmaz kontrolsüz girişleri sayesinde penaltı yaptırmakta üzerine yok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hasan Ali saatli bomba gibi, inanılmaz kontrolsüz girişleri sayesinde penaltı yaptırmakta üzerine yok.
    Bende ilk yılımda ligin en iyi 11'ine seçildi. 7.40 gibi bir ortalamayla oynadı. Avrupada tabiki büyük takımlara karşı zorlanıyor ama genellikle iyi oynuyor. Ben en çok Egemen ve yedek stoperlerimden çektim saçma sapan penaltılar, adam kaçırmalar, saçma pas hataları.

hasan ali'yi ilk sezon satmıştım bursa'ya. atila turan en iyi Türkç sol bek.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'de ilk sezon 5-2-3 oynatacağım.

Yani;

3lü stoper, bekler savunmanın bir adım önünde ofansif olarak. ikili ortasaha, ileride üçlü forvet. Maçına görede forvet hattı iki ismi kanat oyuncusu oluyor.

Fantastik bir şekilde yönetmek istedim.

Henri Bienvenu, Miroslav Stoch, Serkan Kırıntılı gibi isimlere talip çıkmıyor hiç. İkinci sezonun hemen başındayım ve kiralıkta olsa yolları ayırmak istiyorum bu oyuncularla.

Kadro derinliğini sağlamak için Tita, Veysel Sarı ve Onür Kaya ile anlaştım. İsimden uzak, sadece işini yapmaları ve as takımı yedeklemeleri onların en büyük artısı.

Tamamen regen aramasına geçmek çok önemli Fenerbahçe teknik direktörleri için. Mevcut kadro ligi farklı kazanabiliyor, kupada ilerleyebiliyor ve Şampiyonlar Ligi'nde son 16 rahat görüyor. Moussa Sow'un komple forvet olarak efsanevi golleri, Krasic'in kanat oyuncusu olarak mükemmel asistleri, Meireles ve Emre'nin oyunu yönetmesi hoşuma gidiyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Henri Bienvenu, Miroslav Stoch, Serkan Kırıntılı gibi isimlere talip çıkmıyor hiç. İkinci sezonun hemen başındayım ve kiralıkta olsa yolları ayırmak istiyorum bu oyuncularla.

Kadro derinliğini sağlamak için Tita, Veysel Sarı ve Onür Kaya ile anlaştım. İsimden uzak, sadece işini yapmaları ve as takımı yedeklemeleri onların en büyük artısı.

Tamamen regen aramasına geçmek çok önemli Fenerbahçe teknik direktörleri için. Mevcut kadro ligi farklı kazanabiliyor, kupada ilerleyebiliyor ve Şampiyonlar Ligi'nde son 16 rahat görüyor. Moussa Sow'un komple forvet olarak efsanevi golleri, Krasic'in kanat oyuncusu olarak mükemmel asistleri, Meireles ve Emre'nin oyunu yönetmesi hoşuma gidiyor.
    Ben de şu an 2. sezonun başındayım Baroni, Stoch ve Krasic'i satamıyorum. Bu adamları satıp 3 santraforla oynamak istiyorum ama yapamıcam galiba. Bu adamlar yüzünden yabancı sayım da şişmiş durumda. Takımda çok fazla yabancı oyuncu var malesef, oyuncuları satamadığım için de bütçe rezil durumda. Altyapı tesislerinin iyileştirilmesi bile iptal edildi.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben de şu an 2. sezonun başındayım Baroni, Stoch ve Krasic'i satamıyorum. Bu adamları satıp 3 santraforla oynamak istiyorum ama yapamıcam galiba. Bu adamlar yüzünden yabancı sayım da şişmiş durumda. Takımda çok fazla yabancı oyuncu var malesef, oyuncuları satamadığım için de bütçe rezil durumda. Altyapı tesislerinin iyileştirilmesi bile iptal edildi.
    Aynen kulübün sürekli zarar etmesinden dolayı alt yapıp tesislerinin geliştirilmesi projesini iptal etti Aziz Yıldırım. Semih, Stoch ve Bienvenu sırada bekliyor ama talipli çıkmıyor. Krasic'i her yönden tavsiye ederim hocam asist konusunda üstüne yok.

Kulüpteki yerli oyunculara güvenebilirsiniz diyorum. Bazı isimler harici detaylı ve kalburüstü bir kadro var elimizde.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Aynen kulübün sürekli zarar etmesinden dolayı alt yapıp tesislerinin geliştirilmesi projesini iptal etti Aziz Yıldırım. Semih, Stoch ve Bienvenu sırada bekliyor ama talipli çıkmıyor. Krasic'i her yönden tavsiye ederim hocam asist konusunda üstüne yok.

Kulüpteki yerli oyunculara güvenebilirsiniz diyorum. Bazı isimler harici detaylı ve kalburüstü bir kadro var elimizde.
    Sen hangi taktikle oynuyorsun, Krasic ve Stoch'u satamadığım için mecburen kanatlı oynatıcam. Aynı zamanda Recep'i de oynatmak istediğim için 4-2-3-1 oynatmayı düşünüyorum iyi işler mi acaba. Önceki oyunlarda çok açık verdiği için vazgeçmiştim. Bir de çok iyi bir amc yok takımda.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Recep'i boşver Salih'i geliştir 4-4-2'de OK oynasın.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Recep'i boşver Salih'i geliştir 4-4-2'de OK oynasın.
    Salih'i zaten geliştiriyorum, kaçarı yok. İlk sezon 20 maç falan oynatmışımdır hatta. Ama Recep'e de kıyamıyorum be . Galiba bu sene kiralık yollarım Recep'i, zaten Meireles ve Kuyt'tan özel ders te aldırdım baya bi gelişti.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Salih'i zaten geliştiriyorum, kaçarı yok. İlk sezon 20 maç falan oynatmışımdır hatta. Ama Recep'e de kıyamıyorum be . Galiba bu sene kiralık yollarım Recep'i, zaten Meireles ve Kuyt'tan özel ders te aldırdım baya bi gelişti.
    Ben kiralık yolluyordum paso. Şuan ki kariyerimde de öyle yaparım. Oyun sistemine uymuyorsa yapacak bir şey yok.

4-2-3-1 kullanıyorum.

Volkan Demirel
    Gökhan Gönül - Joseph Yobo - Serdar Kesimal - Reto Ziegler
    Raul Meireles - Emre Belözoğlu
    Milos Krasic - Cristian Baroni - Caner Erkin
    Moussa Sow

Yedekler; Erten Ersu - Mehmet Topal - Hasan Ali Kaldırım - Onür Kaya - Veysel Sarı - Tita - Semih Şentürk

Bekir, Egemen, Kuyt, Webo, Recep sakatlıklar ve cezalar doğrultusunda kadroda yer alıyorlar. Tita, Veysel, Onür transfer edildi, Ziegler'in bonservisini aldık. Ayrıca 2-3 tane regen transferi yaptık. Salih ilk sezon şans bulamadı fakat bu yıl kiralık yolladık, yavaş yavaş hazırlıyoruz.

Bienvenu, Stoch yedek kadroda yer alıyorlar ve kulüp arıyoruz harıl harıl. Sezer Öztürk'ü sezon başında kiralık olarak Bursaspor'a yolladım ama keşke yollamaz olaydım. Sakatlıklar biraz belimizi büktü ve onu arar olduk. Profil belki yeterli değil ama benim gibi şans veren teknik adamların yönetiminde iyi performans verebiliyor.

Mehmet Topuz'u ise bedava yollamak zorunda kaldık, istediğimiz teklifleri alamadık ve gitmesine izin verdik. Selçuk Şahin keza öyle. Serkan Kırıntılı ise 300B fiyata gitti.

İlk sezon 7 puan farkla ligi şampiyon tamamladık, kupada talihsiz bir şekilde erken elendik. Şampiyonlar Ligi'nde 90. dakikada yediğimiz gol ile çeyrek finali kaçırdık.

Bu arada Bursaspor'la Serdar Aziz için görüştüm ve 25M£ istediler. Çok garibime gidiyor böyle olaylar artık.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben ilk sezona 4-4-2 ile başladım, devre arasında Fierro'yu transfer ettim ve kanat oyuncuları sakatlandığı için 4-1-2-3 Grid taktiğindeki dizilişe geçtim. Ligi şampiyon bitirdim kupada gruptan çıkamadım şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktım (çıkmaz olaydım Bayern bana iki maçta 9 gol attı ve ben gol atamadım ). Bu sezon kimseyi satamadığım için sadece bir sol bek alıp transferi kapatıcam. Çok umutluydum kadro revizyonunda ama kimseyi satamadığım için öylece kaldım. Bu sene de 4-4-2 ve 4-1-2-3 ile dönüşümlü oynarım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sow'un oyunu ve performansı sizde nasıl?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İlk yıl 42 maç 31 gol ile mükemmele yakın oynadı. Ligde attığı 21 gol ile gol krallığını kazandı.
    İkinci yıl ise oynadığı 4 maçta 6 gol ile başladı. Çok iyi bir komple forvet performansı mükemmel, yay üstünde affetmiyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    45 maç 44 gol 12 asist, takımın herşeyi. Avrupada 13 gol attı.

Salih en fazla böyle oluyor:

Ayrıca Stoch'u oynatın abi. Adam efsane oluyor be. Krasic'i ilk sezondan satmaya çalışmak ise büyük hata. Tank gibi adam. Menejerlik oyunlarının en büyük bugı Krasic'tir.

Ayrıca Kuyt'ta çalışkan forvet rolünde tek forvet 44 gol attı bir sezon. Ardından Feynord'a sattım.

Miroslav Stoch'un zihinsel özellikleri çok düşük değil mi? Kararlılık, konsantrasyon gibi özelliklerinin düşüklüğü beni gereğinden fazla ikileme sürüklüyor. Caner'den 10+ Gol 10+ asist gibi bir verim aldıktan sonra nedense vazgeçemedim ama Sow,Meireles,Emre gibi kilit oyuncular arasında değil.

Krasic ise 20'ye yakın asist yapıyor her sezon, leblebi gibi adam geçip skor ürettiriyor.

Sayfa 15 / 22 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri