5 maçtan 3 ünü kesin kazanırız diğerlerinden birinden puan çıkarsak bile iyi olur
5 maçtan 3 ünü kesin kazanırız diğerlerinden birinden puan çıkarsak bile iyi olur
...
Hocam bence sadece Ligde yürümeyi hedeflersen daha başarılı olursun diye düşünüyorum , hafta'da 1 maç sakatlık riski az oluyor ve oyuncularda çok daha fazla dinamik maça çıkıyor.
...
...
wolves maçı +10 olmuş![]()
Şöyle 3 maçlık seri yakalasan iyi olur.
...
iyi bir seri yakalamışsın.Özellikle Chelsea'yi yenmen çok iyi olmuş.
...
Pinto süper oldu dönüş ve işte istediğim gibi seri galibiyetler bu .!!!! Süper .!!Devam ..
![]()
Hocam son maçlar gayet başarılı bu sezon inşallah Avrupaya gidebiliriz![]()
...
15. hafta liderle aranda 2 puan , Pinto'da geri gelmiş zirve de baskı olmayan tek takım biziz , seneye ŞL 'ye katılacağımza inanıyorum.
Hocam gidişat çok çok iyi![]()
Üst üste kayıpların ardından son 2 senede üst lige çıkmayı başaran ya da bize denk takımlarla üst üste maç yapmamız ve bunları kazanmamız bir anda üste çıkardı bizi, arada bi Chelsea galibiyeti ekstra oldu da onlarda 12.sırada : ) Gelecek haftalarda da bu dengenin süreceğini zannediyorum. Sezon sonunda ilk 6 içinde olmak güzel olur.
Teşekkürler.
...
müthiş bir seri yakalamıştın son maç nazar boncuğu olsun
...
Maşallah dediğim 2 hafta yaşamıyor tottenham'a kaybetmişiz![]()
Son maç nazar değmiş neyse önemli değil ..Devam ..
![]()
...
Puan farkı çok az oynattığın futbol umut verici büyük takımlara karşı gayet dirençli ve pozisyon bulabilen takımsın bu futbolla Avrupa kesin diyorum![]()
...
Sonuçlar güzel ..City den puan çıkar diğer maçları alırsın gibime geliyor ..
![]()
Sonuçlar çok iyi![]()
...
Kariyerini baştan sonra takip ediyorum. Aynı takımla bende Championship'teyim şuan. Takımın mali durumu biraz kötü transfer yapmakta sıkıntı çekiyorum. Fakat geçen sene bir regen bulmuştum bir sezon boyunca oynattım cok potansiyelliydi Arsenal'a 10 milyon euro'ya sattm mali bütçeyi çok rahatlattı.
Şuan ligde gayet iyi gidiyorsun lige tutursan maddi anlamda da kalkınırsın![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
City maçı normal onun dışında da gidişat iyi hocam