Bir maç kazanmakla yine şampiyon olmuşuzEy benim güzel ülkemin güzel taraftarı
FB-Gs yılda en az 2 ve en cok 5 olmak üzere her zaman karşılaşıyor, kaybedilir,kazanılır,berabere kalınır. Gülünür eğlenilir geçilir. Ama hala iki tarafta da savunulmaması gereken aksine yerilmesi gereken olaylar destek buluyor. Bunları genelde 15-21 yas arası futbolseverler yapıyor. Maç oynandı bitti 3 puan aldık olay bundan ibaret daha sezon sonuna yıllar var. Rakiple dalga geçmenin de bir sınırı vardır iyice abartıp kırıcı olmanın manası yok.
5 maç ceza alsa kupa maçlarında cezasını çekmiş olacak, tatilini uzatmış oldu eğer erken gitmesine izin verilirse.
Sezer bu nedenle ilk 11'e girer artık ve kalıcı olacak performansı gösterir umarım.
"YÜCE ATATÜRK"
kupa maçlarının hepsi arka arkayamı oynanıyor? çok saçma.
Aziz Yıldırım, deplasman yasağı hakkında TFF ve GSB'in Fenerbahçe taraftarının girmesine izin verdiği karşılığında da çıkacak her olaya kendisinin kefil olacağını söylemiş. Ama Gatasaray yönetimi istemediği için seyirci gitmemiş. Bu nedenle 33. haftada hiçbir şekilde Galatasaray taraftarı Kadıköy'de olmayacakmış. Buna izin vermeyeceklermiş.
Hocam benim dediğim şeyi derken refleksif olarak o işareti anlık olarak yapmayı ben de mazur görebilirim de adam bildiğin gözüne gözüne sokuyor yani. Ayrıca son okuduklarıma göre, yanlış mı doğru mu bilemem tabii ki, Meireles o hareket dünyanın her yerinde "OK" anlamına gelir demiş.
Göz var izan var yani, yapmayın etmeyin.![]()
Böyle parmagını o araya sokusturma var ya gülerek o olmadı işte![]()
Ama Meireles konusunda ki olay, aynı faul kendisine 2 dk önce yapılmış hakem düdük bile çalmamıştı. Asıl konuşulması gereken bu.
Her yanlış kararın çifte standart olup olmamasını üzerimizdeki formaya göre yorumlamak olmaz. Halis Özkahya'nın GS aleyhine karar verdiği elli tane maç bulunabilir pekala ki maç içinde FB lehine verdiği kararlar da var.
Ayrıca, sinirlenmek futbolcuya bunları yapma hakkını vermiyor, siz de kalkıp bunları boşverin de asıl hakem yanlış karar verdi, adam bu yüzden bunları yaptı diyorsunuz.
Madem kariyerinde kırmızı kartı yok, bu derece tecrübeli bir oyuncunun Premier Lig gibi hakemlerin bizimkilerden beter olduğu bir ligde başına bu tür olaylardan milyon kez başına gelmiş olabileceğini düşündüğümüz zaman sinirlerine hakim olma güdüsünün son derece gelişmiş olması gerektiği kanaatindeyim.
E madem durum bundan ibaret, bu sefer niye iş çığrından çıktı asıl bunu konuşmak, Meireles'ten cevabını duymak lazım.
İyi de zaten aksi bir durum yok ortada, burada bize tepki göstereceğine maç sonunda Galatasaraylıları davet eden 2. Başkanına tepki vermesi lazım. Toplantının olduğu gün zaten Ali Dürüst biz kabul etmedik, seneye bakarız dedi. Öyle bir algı yaratmaya çalışıyor ki Aziz Yıldırım, sanki siz gelmeyin ama biz gelelim diyen var ortada. Yenilgiyi hazmedememiş bence, açıklamalarına baktım da koreografiye kadar konuşmuş, nasıl yapılır göstereceğiz demiş. Çıtayı yükselten biziz bu konuda, taraftar yani yönetimle ne alakası var.
versinler 10 mac cezada galatasarayli arkadaslar rahatlasin sampiyonluk nasil olsa garanti onlar icin.. bizim takim zaten bu sene lige degil uefaya konsantre olmali ligin ne mal oldugu ortada..
Herşey konuşulmuş fakat Gs'li futbolcuların kendini yere bırakma isteğinden hiç bahsedilmemiş acaba bir bana mı öyle geldi? Ne olur sağlam adam gibi oynayın ya futbol aşığı bir adamım ben bari derbilerde yapmayın.Nefret ediyorum sözde profesyonel ruhtan dönün amatör ruhunuza.
Onu yapan bizde Eboue, her maç yapıyor ne yazık ki. Üst seviyede oynamış bir oyuncu ama genel olarak diğer Fil Dişi Sahilleri'nden olan oyuncular gibi, hepsinin garip huyları oluyor.
Sana öyle gelmiş hocam.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maç bitmiş hala her gün yeni bir şey bulma çabasında herkes.Bitti işte arkadaş Meireles'i hakem yazdıysa rapora alır cezasını,yazmadıysa almaz ceza bizde hata yapmıştır deriz.Amma büyüttünüz olayı.
Ya bir gidin Allah aşkına ya, insan önce bir Süper Kupa'da kendini rakibine takıp ceza sahasında artistik jimnasitk yapan Kuyt'a bakar ya, hepsi yapıyor, Eboue'den, Burak'tan nefret eder oldum bu yüzden ama yeter yani, bari derbilerde yapmayın ne demek, hiçbir maçta yapmasınlar mümkünse.
Olay çıkmasını bekleyen ne kadar çok kişi varmış meğer ki...
Yazık yazık...