2 macta 9 gol. Ilk defa boyle giris yaptik, yoksa avrupada basari bu senemi gelecek
2 macta 9 gol. Ilk defa boyle giris yaptik, yoksa avrupada basari bu senemi gelecek
Gecen seneki gibi kaza ile elenmek istemiyoruz. 12 puan hedefliyorum.
SL maci oncesi bi kac degisiklik yapim dedim pahaliya mal oldu
Az biraz heyecanimiz vardi, gecen seneki husrani hatirlayanlar vardi takimda. Iyi oynuyorduk golu yedik, ikinci yariya cikarken butun oyunculara inancimin tam oldugunu soyleyince iyice Barcelona kesildi bizimkiler
Grubun diger macinda Lacina Traore ayip etmis
Bide 4 defa direge vurmak ne demek lannnngercekten olsa deli oluruz
Lacina ne yapmış öyle hocam
2 maçta çok sağlam olmuş. O kadar şuta 2 gol hayret.
Biraz fazla abartik, tempoyu dusursemde fayda etmedi. Rakip ezilmisti bi kere
O bizim Messi'miz
Fierro varsa sorun yok
Bu stadda dunyanin en iyilerinden birine karsi mucadele verecegiz. Kaybedecegimiz birsey yok onun icin burdan butun puanlari almak icin oynayacagiz
ELIMIZDEN KACIRDIK
Cok sacma 2 gol yedik, ayagimiza dusen toplari uzaklastiramadik ve golleri kalemizde gorduk. Kalecileride cok saglam is cikardi Rodriguez kac kere defansi deldi gecti ama kaleciyi gecemedi.
Her kulvarda çok iyi gidiyoruz.Bayern'i Lacina kurtarmış.
Golun sonlara dogru gelmesi cok sinirlendirdi beni. Avrupada ilk ciddi sinavimizdi bu sezon keske galibiyetle ayrilabilsrydik.
Gayet güzel gidiyoruz.![]()
Üstad kariyerini sevdiğim bir kitabı okur gibi okudum,dersi bıraktım yemin ediyorum...Ellerine sağlık inşallah devam eder bu başarıların biz de takip etmeye devam ederiz...
Bazi bolumleri gecistirsekte elimden geleni hikayeye yansitmaya calisiyorumsagolasin
Almanya donusu DERBI macina cikiyoruz. Geriye dusmemize ragmen tempomuzu dusurmeden devam ettik ve galibiyeti aldik.
Fierro'nun yeni sozlesme istemesine uzerine harakete gecen Trabzonspor yonetimin gorusmeler yaptigi ancak Fierro'nun istedigi parayi cok buldugu belirtildi. Nevzat Sakar'in ilerliyen gunlerde bu konu hakkinda aciklama yapmasi bekleniyor.
Trabzonspor teknik heyeti ekibinde yer alan PUYOL, Arjantin gazetelerine manset oldu.
Bu goruntuler uzerine Trabzonspor resmi sitesi aciklama yapti
"Teknik ekibimizden Carles Puyol, teknik direktor Ibrahim Gaygusuz'un talimati ile Arjantinde bulunuyor. Kendisi 2 gun icinde tekrar antremanlarda yerini alacak"
Kulup icinden sizan bilgilere gore ise Puyol'un gozlemciler tarafindan izlenen bir kac oyuncu hakkinda daha fazla detayli bir rapor hazirlamak icin Arjantine gittigi belirtildi.
Seri devam ediyor
Fierro'nun sozlesmesi 2 yoneticinin arasini bozdu.
Sadri Sener israrla Fierro'nun istedigi rakamlarin verilmesini gerektigini soylerken , Nevzat Sakarin ise Fierro'ya bu para verildigi taktirde diger oyuncularinda sozlesmelerinde ek ucret talep edecegini ve buna ekonomik olarak hazir olmadiklarini soyledi.
Son soz teknik direktore birakilacagi ve hocaninda Nevzat Sakar gibi dusundugu iddia edildi
Sansizlikdan baska birsey degil
Akkili ol FIERRO. Bonservisi icin istedigim parayi cok bulmus.
Romanya donusu yorgunduk ama yinede farkli kazanabildik
Bazi maclarda gereksiz heyecan yapiyoruz Gencler beraberlik golunu bile bulabilirdi
Fierro ve Gaygusuz bugun ogle saatlerine dogru bi araya geldiler. Gaygusuz kulup binasindan cikarken soyle konustu
"Biz Carlos ile uzun yillar calistik, dahada uzun yillar calismak istiyorduk ama bu mumkun olmiyacak gibi. Ekonomik acidan kimse icin kulubun butcesini sarsamayiz. Kendisiyle konustuk, SL maclari bitene kadar herhangi bir takimla gorusme yapmiyacak cunki gidene kadar tamamiyle takima konsantre olmali."
"Son zamanlarda bu sonun yaklastigini hissediyorduk onun icinde Puyoldan raporlari toparlamasini istemistik. Fierro gidecekse onun yerine gelecek isim hazir."
Firtina esti gurledi ve sonuc
Fierro'nun yerini doldurabilirmi ?