Avrupa'da çok iyiyiz, ligde ise galibiyetle tanışmamızın tam zamanı.Kaleyi devralmam lazım.
![]()
Avrupa'da çok iyiyiz, ligde ise galibiyetle tanışmamızın tam zamanı.Kaleyi devralmam lazım.
![]()
Canım FEDA olsun sana !
Uefa Avrupa Liginde Grubumuz
...
Milli Maçlar Arasında Bank Asya Ligleri Devam Etti.
...
3. Hafta evimizde Fenerbahçe, 4. Hafta deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştık, Fenerbahçe maçında kazanabilir, Trabzon maçında kaybedebilirdik ama biz her ikisinde de berabere kaldık : ) Takımda Penaltısı 10'un üzerinde olan oyuncu olmaması sıkıntı, Penaltısı 10 olan Burak'ta Trabzon maçında olmayınca penaltımız güme gitti : ) Hafta içinde İsrail'e Hapoel maçına gidiyoruz, takımda eksik oyuncu yok hedef Avrupa Ligine puanla başlamak.
...
Samsunspor gibi olduk hocam beraberliklerle gidiyoruz![]()
Oynadığım hir bir maçta 7.2 altına inmemişim,oynamadığım maçta da yenilmişiz güzel güzel![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Geçen seneye göre daha iyi oynuyorum,hayırlısı bakalım.
Lig kötü gidiyor 4 beraberlik .
Kaptan olarak olaya el koyuyorum beyler bundan sonraki maçlarda kontrol bende
Yakın zamandaki hedefim Antrenör/Oyuncu olmak![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Uefa Avrupa Liginde B grubunda ilk maçta deplasmanda Hapoel'i sürklase edip maçı kazanıyoruz, Muhammet Demir maça damgasını vurdu ve gruba 3 puanla başlamamızda büyük katkısı oldu. M7'de asistsiz geçmedi maçı, kaptanlar hakkını veriyor, bu arada numara mevzusunu unuttum en kısa sürede istekler yerine gelecektir : )
...
siz gidin ligde atın gollerinizi , ben farkımı ortaya koyuyorum gördüğünüz gibi
Avrupa görmüş insanız biz![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Uefa Avrupa Ligine 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak iyi bir başlangıç yapmıştık. Geri kalan 3 maçta elde ettiğimiz 1'er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet bizim gruptan çıkmamızı sağladı ve 3. tura yükselmeye hak kazandık. Maçlar hakkında genel konuşmak gerekirse ligdeki kadar rahat olmasak da mücadeleye karşı iyi bir direnç gösteriyoruz. Son zamanlarda yaşanan sakatlıklar yüzünden biraz zorluk çeksek de grup aşamasında istediğimizi aldığımızı düşünüyorum. 3 Turda bizimle beraber Fenerbahçe, Bursapor ve Gençlerbirliği'nin de olacak olması ülkemiz adına sevindirici.
B Grubu 4. Hafta
B Grubu 5. Hafta
B Grubu 6. Hafta
B Grubu Puan Durumu ve 3. Tur Eşleşmeleri
...
Üst üste süren mağlubiyetlerin asıl sebebini öğrenmemiz uzun sürmedi. Maalesef değerli hocamız Yılmaz Vural ligde kötü günler geçiren ve teknik direktörünü gönderen Beşiktaş takımıyla flört halindeydi, Yönetimin Yılmaz hocaya verdiği ültimaton doğrultusunda Yılmaz Hoca tercihini yaptı ve Beşiktaş'ın başına geçti. Takımın başına devre arasına kadar geçici bir yardımcı antrenör atadık. Devre arasında kaliteli bir hocayı takımın başına getirmeyi düşünüyorum. Takım genel olarak fena oynamıyor çok atıyor ve çok yiyor maçlar baya renkli geçiyor. Ligdeki konumu da İdman Yurdunun iyi, Ligin ikinci yarısında daha iyi olacağını umuyorum, Gençler iyi iş çıkarıyor, Devre arasında göze çarpanlar A takıma yükselmek için şanslı olacaktır.
12. Hafta
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
16. Hafta
17. Hafta
18. Hafta
Puan Durumu
...
Asistsiz bırakmam hacı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ve Ligde Nihayet 5. haftada ligde galip gelmeyi başarıyoruz, bu maçta da Burak insiyatifi eline aldı ve bizi galibiyete ulaştırdı. İdman Yurdu ise sahasında rahat bir galibiyet elde etti.
...
Ligde 6. haftada konuk olduğumuz Mersin deplasmanında 4 farklı bir galibiyet elde ederek Malaga maçı öncesi gövde gösterisi yaptık. Maçta 2 gol atan Mahmut uzun süren gol orucuna son verdi. İdman Yurdu Trabzon deplasmanından eli boş döndü.
...
Uefa Avrupa Ligi B grubunda 2. maçta evimizde Malaga'yı konuk ettik. Maçtan önce Kasım sakatlandı, 3 hafta aramızda olmayacak, Dengede geçen maç denge ile sonuçlandı. Böyle maçlarda yenemiyorsan yenilmeyeceksin, Mehmet'in oyundan atılması son dakikaları sıkıntılı geçirmemize neden olsa da sahada puanlar paylaşıldı.
...
avrupa liginde gruptan cıkarız diye düsünüyorum..
Aynen bende gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. İbrahim beni bi coşturamadın gitti![]()
...
Bence sıkıntı bende değil hocadaSana rakip kariyer açıp gol kralı yaparım bak kendimi :P
Gruptan bencede çıkarız bu arada İY de bende gol atmışım gözümden kaçmış kendimi tebrik ettim bu sene sanki daha iyi![]()
Ligde 7. haftada evimizde Beşiktaş'ı konuk ettik. Baştan sona üstün oynadığımız karşılaşmadan maalesef 1-1 berabere ayrıldık. Bu sene birlik ve beraberlik içinde yolumuza ilerliyoruz : ) İdman Yurdu ise içeride Antep'e farklı bir tarife uyguladı.
...
Ligde 8. Haftada konuk olduğumuz Galatasaray deplasmanında -mecburen- Çanakkale geçilmezi oynadık. 7'de 7 yapan Galatasaray'a Mahmut'un muhteşem futbolu ve 3 golüyle ligdeki ilk mağlubiyetini tattırdık. Hafta içinde Twente deplasmanına gidiyoruz. İdman Yurdu ise geçen süre zarfında oynadığı 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Yılmaz Hoca bu sene formda : )
...
Uefa Avrupa Liginde oynadığımız 3. maçta Hollanda'da Twente'ye konuk olduk. Dengeli geçen maçın sonucu da dengede tamamlandı.
Bu sezonki Takım içi ve Ligdeki (Sadece Oyuncularımızı İlgilendiren/Dahil Olduğu) Oyuncu Verileri
...
Farklı saç stiliyle rakip savunmaların dikkatini dağıtıyor MuhammetGol yollarındaki etkinliğinin birinci sebebi
Maşallah Cenker de benden formayı kapabilmek için ne koşmuş ne koşmuş... 14km ortalama nedir la?!
...
son 3 maçtır boş geçmiyorum maşallahForumda konuşmam işe yaramış :P
Yalnız Galatasaray'a 3 gol atılır mı hiç ayıptır :P
bu sene hayal kırıklıgı yaratıyorum sanırım yada hoca beni oynatamıyor![]()
...