...
Transferler çok güzel![]()
...
Transferler Harika . .
Transferler güzel ancak Hurma'nın hastane masraflarını karşılamak için çok paraya ihtiyacımız olacak bu transferlerin maliyetleri üzerine kalp hastası olmuştur![]()
Kerim transferi harika olmuş, Samed'in de bonservisini alarak doğru bir iş yapmışsın. Azad Kezer vardı hocam onun profiline de bakabilirsin belki beğenir de alırsın![]()
Transferler efsane İbo. Avrupa'da da birşeyler istiyoruz artık.![]()
Teşekkürler
Oyuna girince bakayım bi, teşekkürler.
Bu sene 2 senelik Avrupa birikiminin de üzerine mücadele edecez hedefler biraz daha öte (:
Sportif Direktörlüğe getir Süleyman Hurma'yı yaslan arkana : )
...
Bu gurur bizim, A ve Ümit Milli takımlara en fazla oyuncu gönderen kulüp durumundayız.
![]()
...
Yuh transferlere bak! Eeee para var huzur varBen 1 milyon'u zor denkleştiriyorum
![]()
2, 3 seneye Milli Takım toptan Kayserispor'lu olcak gibi![]()
Bize Messi'yi Getir İbo Aşağısı Kurtarmaz![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
...
Süper Kupa
Sezonu Süper Kupa maçıyla açıyoruz, transferlerin takıma katılması, uyum ve yüklenme çalışmalarının sıkı bir biçimde sürdürülmesi ve sezona zıpkın gibi bir başlangıç. 4. yılımıza giriyoruz ve ilk kez kadro seçiminde bu kadar zorlandım, Elimizde oyuncular geliştikçe, hepsi oynama kıvamına erişiyor bu da seçimi zorluyor. Bu sezon sık sık rotasyon yapmayı düşünüyorum, Zaten yoğun bir maç trafiğinde tüm oyuncuların hazır olması gerekiyor. Onları oynatarak hem hazır hem de mutlu tutmak bizim yararımıza olacak. Maç için söylenecek pek bir şey yok. Hızlı bir şekilde başlamamız ve golleri atmamız maçı erken bitirdi. Sezona kupayla başlayıp kupalarla bitiririz umarım : )
...
29 şut 11 kaleyi bulan maşallah hocam Serdar üç golün asistini yaptı heralde![]()
malatyAdana!
...
KArdeşim Özellikle kerim frei o adamı serbest oynat ve yaptıgı hareketleri izle.fmde top ayagına gelince beni heyecanlandıran ve artistik hareketleri yapan ender oyunculardan
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
...
Geç olsada başarılar abiSamed süper oynuyor
![]()
...
Kadromuzda 11 oyuncu var ve hepsi birbirinden değerli. Bu sezon elimizden geldikçe oluşturduğum 2 takımı kullanmayı ve herkese şans vermeyi düşünüyorum. İşte İdeal ve Yedekler.
...
1. Hafta
Ligin ilk maçında lige yeni çıkan Adana karşısında yedek oyuncularımızla sahada yer aldık ve rahat bir galibiyet elde ettik. Gelecek hafta Manisa deplasmanına gidiyoruz.
...
...
3. Hafta
Anadolu derbisinde tek taraflı resital. Okay ve Samed iyi oyunlarının yanlarına gol de ekleyerek gecenin kahramanları oldular.
...
4. Hafta
4. haftada konuk olduğumuz Arena'da kaybettiğimiz puandan çok sakatlanan iki oyuncumuza üzüldük. Umarım ciddi sakatlıkları yoktur. Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçları varken sakatlıklar can sıkabilir.
...
5. Hafta
Benfica maçında oynayan oyuncuların çoğunun yedek kaldığı bir karşılaşmaya çıktık, onların hem yorgun olmasını hem de haftaya Fenerbahçe deplasmanına gideceğimizi hesap ederek yaptığımız bu hamle başımızı ağrıtmadı ve 3 puana ulaşarak gelecek haftaki maça moralli bir şekilde gidiyoruz.
...
Kombine satışlarımızda yükseliş devam ediyor hedef 1-2 sene içinde 10 bin !
Bu arada Canlı sunum programımız bu sezon şu şekil.
Tüm Şampiyonlar Ligi Maçları
Tüm Avrupa Ligi Maçları
Fenerbahçe ve Galatasaray maçları
Her türlü Kupa final müsabakası
...
Güzel başladık böyle devam
...
Güzel başlamışız.![]()