Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 15 / 45 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Bu sene final, seneye kupa çok iyi bi sezon oldu, çalsın sazlar oynasın Crystal Kızlar!
    Seneye hedef şampiyonlar ligine gidebilmek ve avrupa ligindende kura şansımız yaver giderse iyi bişiler düşürmenin peşinde olacağız.
    Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Baştan sona okudum takip ettim kardeşim kariyerini güzel bi kariyer oluyor Arsenal maçının sonucunu bekliyordum bende olsun ora kadar gelmende bi başarı inşallah seneye hedef ilk 4 olur
    Eyv kardeşim. Ama şunu gördük ki biraz daha gayret edersek şampiyonluğu bile kovalayabiliriz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kupayı alsak fena olmazdı statta kızlar falan varsa ondan konsantre olamamıştır

İlk sene Final seneye inş şampiyon oluruz.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Önemli olan avrupaya gitmekti tabi ki bu kadar yaklaşmışken FA'yı almak güzel olurdu ama ilerleyen senelerde pek sallayacağın bir kupa olmayacak FA , inanıyorum (=

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Sonunda açıldı şu dalga
    İlk senelerden final oynamak bile güzeldi , seneye daha da güçlenip intikamını alırız

Sağlık olsun hocam.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

38.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

Ligi 5.bitirip daha fazla para ve Avrupa Liginde daha üst turlardan başlamak istedik lakin newcastle evinde Chelseayi mağlup edince 6.lık ile yetindik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Puan Durumu ve Oyuncu verileri

ŞampiyonlarLigi ve Avrupa Ligi Sahipleri
    Spoiler: Avrupadan Kupalar 

Capital One Cup ve Fa Cup Sahipleri
    Spoiler: İngiltereden Kupalar 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve ödüller

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kupayı alsak fena olmazdı statta kızlar falan varsa ondan konsantre olamamıştır
    Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    İlk sene Final seneye inş şampiyon oluruz.
    Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Sağlık olsun hocam.
    eyv (: Soru netmiyoruz önümüzdeki sezonlar bu kupaların pek önemi kalmayacak Peguy arkadaşın dediği gibi (: Sadece basamak olarak kullandık. para yardımı ve avrupayı garantilememizi sağladı
    Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Önemli olan avrupaya gitmekti tabi ki bu kadar yaklaşmışken FA'yı almak güzel olurdu ama ilerleyen senelerde pek sallayacağın bir kupa olmayacak FA , inanıyorum (=
    Arkadaş biz kendimizi boşa kasmışız milwall gitmedi avrupaya manu gitti..ingilterede alt ligden takım göndermiyolar mı nedir çözemedim biz finalistken garantilemistik yani yazısı falan geldi ama lig bitti bi baktık manu gidiyo :F
    Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Sonunda açıldı şu dalga
    İlk senelerden final oynamak bile güzeldi , seneye daha da güçlenip intikamını alırız
    Gözümüz aydın hg (:

avrupa Duy Sesimizi ! Bu Crystal'in Kızlarının Raks Sesi !

Capital Cup'u Chelsea almış Millwall gidememiş çünkü Capital cupta finale çıkan değil alan kişi gidiyor dolayısıyla Chelsea Ligde zaten 2.olarak kendisi avrupada CL yi garantilemiş o açıdan ülkeler örneğin 6 takım avrupaya takım yolluyosa ve ilk 6 dan bi takım capital cupayı almışsa 7.sıradaki takım avrupaya gidiyor manU 7.olduğu için o gitmiş.
    Fa Cupta ise capitaldan farklı olarak almana gerek yok finale çıkman yeterli hatta yarı finale bile çıksan olur FA Cupu Arsenal almış sen finale çıkmışsın yarı finallerde tottenham-liverpool elenmiş , Arsenal,Senin takım(Crystal Palace),Tottenham kendisi ligdeki sıralamada avrupayı garantilediği için Liverpool gitmiş avrupaya

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Geçen sezon gibi yine 7 hafta önceden açacağız hazırlık kampını yani diğerlerinden yakşaık 3 hafta kadar önce..Bu sezon çok daha zorlu olacak

Takımıma oldukça güveniyor ve inanıyorum. Takviye yapılacak bölge yok. Listemde pek oyuncuda yok zaten. Hedeflerimizi daha kısa sürede gerçekleştirdiğimizden mevcut çıtayı yükseltmemiz gerekecek. Bunun içinde vitesi büyüteceğiz. Fakat bizim vites otomatik Genç bir kadroya sahip olduğumuz için sürekli gelişiyorlar ve otomatikman kadromda gelişiyor transfer yapmış gibi oluyoruz Bu bütçeyi ne yapıcaz bilmiyorum. Mevcut kadrodakilerin sözleşmeleri falan uzatırım heralde

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    avrupa Duy Sesimizi ! Bu Crystal'in Kızlarının Raks Sesi !
    Arkadaş ne kızlarmış ya herşeyin önüne geçti kıskanıyorum başarılarımızı gölgeliyorlar
    Quote Originally Posted by RaFFa View Post
    Capital Cup'u Chelsea almış Millwall gidememiş çünkü Capital cupta finale çıkan değil alan kişi gidiyor dolayısıyla Chelsea Ligde zaten 2.olarak kendisi avrupada CL yi garantilemiş o açıdan ülkeler örneğin 6 takım avrupaya takım yolluyosa ve ilk 6 dan bi takım capital cupayı almışsa 7.sıradaki takım avrupaya gidiyor manU 7.olduğu için o gitmiş.
    Fa Cupta ise capitaldan farklı olarak almana gerek yok finale çıkman yeterli hatta yarı finale bile çıksan olur FA Cupu Arsenal almış sen finale çıkmışsın yarı finallerde tottenham-liverpool elenmiş , Arsenal,Senin takım(Crystal Palace),Tottenham kendisi ligdeki sıralamada avrupayı garantilediği için Liverpool gitmiş avrupaya
    Herşey iyide liverpool yarı final oynadığı için gitmedi avrupa ligini aldılar Lig kontejyanından giden takım manu, Liverpool ekstra kendi kredisiyle gidiyorlar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Arkadaş ne kızlarmış ya herşeyin önüne geçti kıskanıyorum başarılarımızı gölgeliyorlar
    Takip edilmicek gibi değil ki , yeni videolar bekliyoruz yokmudur yeni sezon için

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Avrupa'da elle tutulur başarılar bekliyoruz hocam.Gözümüzü kara çıkarma.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Yıldız oyuncu transfer edebilirsin diye düşünüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Yıldız transferi istiyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

İyice karışmış avrupaya gidenler (= Avrupaya 8 takımla gidilmesi çok ilginç City ŞL'yi almış ligde de ilk 4te yani etkileyen bir şey yok ManU ve Liverpool'un nasıl gittiğini anlayabilmiş değilim (=

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Herşey iyide liverpool yarı final oynadığı için gitmedi avrupa ligini aldılar Lig kontejyanından giden takım manu, Liverpool ekstra kendi kredisiyle gidiyorlar
    AL de şampiyon olan takım seneye direk katılamıyor diye biliyorum ben bu sadece ŞL için geçerli çok karışmış ortalık (=

biz de amerika ligine karışık derdik şu olayı bi çözemedik önce şu olayı biri görsellerle açıklasın

Avrupa Ligini ve Şampiyonlar Ligini kazanan takımlar bu kupalara direkt katılır, hatta kuralar çekilirken 1. torbadan katılırlar.

Eğer şampiyonlar ligini Man City değil Liverpool alsaydı 4. olan ekip şampiyonlar ligine gidemeyecekti.

Eğer Liverpool AL'yi alamasaydı avrupaya gidemeyecekti. Chelsea ŞL'ne katılmaya hak kazandığı için Milwall gidecek, ManU'da dışarıda kalacaktı.

Bişey anlattım ama ben de pek anlamadım

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by ugur732 View Post
    biz de amerika ligine karışık derdik şu olayı bi çözemedik önce şu olayı biri görsellerle açıklasın
    İlk 7 de sıkıntı yok canım (= Tek sıkıntı Liverpool reelde AL'yi alan seneye direk olarak katılamıyor bu lige heralde oyuna yansıtılmamış bu durum , ya da ben yanlış biliyorum (=

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Takip edilmicek gibi değil ki , yeni videolar bekliyoruz yokmudur yeni sezon için
    Yeni sezona başlarken sanırım bi kurguyla gelicem ama bu gece muhabbet dösün istiyorum yani fikir alışverişi şeklinde birazdan tam olarak otururum pcye şuan şöyle bi bakayım dedimde ekip gelmiş (:
    Quote Originally Posted by Damigol View Post
    Avrupa'da elle tutulur başarılar bekliyoruz hocam.Gözümüzü kara çıkarma.
    Yüzümün olmasın Önce gruplara bi kalalım sonra form tutarız tabi kura şansımızın çok iyi olmadığını şimdiden bildireyim
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Yıldız oyuncu transfer edebilirsin diye düşünüyorum
    Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Yıldız transferi istiyoruz
    Dürüst olmak gerekirse takıma transfer yapmayabilirim (: Ayrıca takımı görseniz transferi sizde istemezsiniz. Gençlerimiz güzel gelişti çocuklar serpilmeye başladı. Ama transfer dönemi transfersiz geçmez illa 1-2 oyuncu alırız. Yıldız olur mu bilmiyorum çok para hacamaya alışkın değilim (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İyice karışmış avrupaya gidenler (= Avrupaya 8 takımla gidilmesi çok ilginç City ŞL'yi almış ligde de ilk 4te yani etkileyen bir şey yok ManU ve Liverpool'un nasıl gittiğini anlayabilmiş değilim (=
    AL de şampiyon olan takım seneye direk katılamıyor diye biliyorum ben bu sadece ŞL için geçerli çok karışmış ortalık (=
    Quote Originally Posted by ugur732 View Post
    Avrupa Ligini ve Şampiyonlar Ligini kazanan takımlar bu kupalara direkt katılır, hatta kuralar çekilirken 1. torbadan katılırlar.

Eğer şampiyonlar ligini Man City değil Liverpool alsaydı 4. olan ekip şampiyonlar ligine gidemeyecekti.

Eğer Liverpool AL'yi alamasaydı avrupaya gidemeyecekti. Chelsea ŞL'ne katılmaya hak kazandığı için Milwall gidecek, ManU'da dışarıda kalacaktı.

Bişey anlattım ama ben de pek anlamadım
    İlk 7 de sıkıntı yok canım (= Tek sıkıntı Liverpool reelde AL'yi alan seneye direk olarak katılamıyor bu lige heralde oyuna yansıtılmamış bu durum , ya da ben yanlış biliyorum (=
    Onu bunu bilmem ben avrupadayım diyecemde manuda avrupa liginde arkadaş..kesin gider bunlarla eşleşirim ben o derece şanslıyımdır

Bence yaşı 27-30 arasında, tecrübeli ve kaliteli, takımında istenmeyen adam olmuş, satılık listesine konmuş yıldızları almayı deneyebilirsin. En azından 2 isim. Genç oyuncuların gelişimine ve takımın zor zamanlardan çıkmasına yardım edeceklerdir. Misal Almanya'da mental özellikleri uçmuş çok oyuncu var. Bunları incelemeni tavsiye ederim

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

crystal palace avrupaya gidiyo mu gidiyo boşverin diğerlerini

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bence yaşı 27-30 arasında, tecrübeli ve kaliteli, takımında istenmeyen adam olmuş, satılık listesine konmuş yıldızları almayı deneyebilirsin. En azından 2 isim. Genç oyuncuların gelişimine ve takımın zor zamanlardan çıkmasına yardım edeceklerdir. Misal Almanya'da mental özellikleri uçmuş çok oyuncu var. Bunları incelemeni tavsiye ederim
    Şuan forvetlerim müthiş gelişim içindeler ama Finne genç maupay oldukça genc zaza ise tökezlemeye başladı. Eğer kelepir denk getirirsek bulduğunu atan birini Sassaya partner yapmak isteriz. Ama yıldız oyuncuda yıllık ciddi meblalar istiyor bizim manu city gibi ekiplerle baş etmemiz mümkün değil bu konuda. Şuan benim takımın maksimum kazananı 1.5 milyon o bile genele bakınca çok geliyor. Ama başarı için vites yükseltmek şart dedğin gibi.
    İlk hedefim sağlam bir forvet. Takımda inanın mevkilere trasfere gerek yok ama şunu yapabilriz gençleri kiralayıp yerine daha iyilerini alabiliriz.Sonra uygun fiyata satıp kiralık gençleri monteleyebiliriz. Transferi inanın siz isitoyosunuz diye yapıcam

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    crystal palace avrupaya gidiyo mu gidiyo boşverin diğerlerini
    Olurmu ya bu sene büyük düşünüyoruz. Manu potansiyel rakip :F

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Şuan forvetlerim müthiş gelişim içindeler ama Finne genç maupay oldukça genc zaza ise tökezlemeye başladı. Eğer kelepir denk getirirsek bulduğunu atan birini Sassaya partner yapmak isteriz. Ama yıldız oyuncuda yıllık ciddi meblalar istiyor bizim manu city gibi ekiplerle baş etmemiz mümkün değil bu konuda. Şuan benim takımın maksimum kazananı 1.5 milyon o bile genele bakınca çok geliyor. Ama başarı için vites yükseltmek şart dedğin gibi.
    İlk hedefim sağlam bir forvet. Takımda inanın mevkilere trasfere gerek yok ama şunu yapabilriz gençleri kiralayıp yerine daha iyilerini alabiliriz.Sonra uygun fiyata satıp kiralık gençleri monteleyebiliriz. Transferi inanın siz isitoyosunuz diye yapıcam

Olurmu ya bu sene büyük düşünüyoruz. Manu potansiyel rakip :F
    son 16 ya kadar ya manu nun ya da senin biletinin keserler benden söylemesi kavuşturmazlar bu iki takımı

Hatta şöyle küçük bi öneri listesi hazırladım, kolaylık olsun sana

Kale: René Adler

Defans: Robert Huth , Mathieu Debuchy , Heiko Westermann

Ortasaha: Darren Fletcher , Francisco Javier García , Claudio Yacob , Jérémy Toulalan

Kanat: Xabi Prieto , Simone Pepe , Chris Brunt , Mariano Izco

Forvet: Alexandr Kerzhakov , Miguel Pérez Cuesta (Michu) , Fabio Quagliarella

gibi, bu oyuncuları örnek olması için yazdım tabi, ama her takımda eski ağır toplardan bulunması avantajlı bir durum olur

Sayfa 15 / 45 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri