sanırım 1 saat içerisinde keyler gelmiş olur herkese. Ben saat 19:30-40 civarları face de tesadüfen öğrendim betanın çıktığını mailde yoktu playstore girdim gelmişti key
sanırım 1 saat içerisinde keyler gelmiş olur herkese. Ben saat 19:30-40 civarları face de tesadüfen öğrendim betanın çıktığını mailde yoktu playstore girdim gelmişti key
hızlı iniyor yalnız. serverlar iyi demek. 2mb/s ile indi..
Keyler geldikçe millet forumdan gidiyor,gidin tabi ya![]()
REZİLLİK! Hala yok key ortalıkta.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Bizim burada şuan havai fişekleri atıyorlar, sanırım birisinin beta keyi geldi onu kutluyor![]()
bende de hala akt. kodu bulunmamaktadir diyo
Aral'dan sipariş ettim daha gelmedi ?![]()
Playstore bu işte kesinlikle sınıfta kaldı bu dağıtımdan sonra FM sektöründe büyük bir kayıp yaşayacaklarını düşünüyorum.
Yemek yedim geldim hala yok![]()
Gelsin artık...
bu arada eski mevkiler yamasını (profilleri ingilizceleştiren) buna da uygulayabilirmiyiz ?
Ya hala gelmedi millet indirdi oynuyor...
Bana da an itibariyle geldi, buna da şükür. Alamayan arkadaşlar da inşallah alırlar bi an önce.
İnşallah![]()
Playstore'u hala bekleyen biri var mı, benim gibi?
Ayrton Senna da Silva
Ben bekliyorum Playstore'u. OF!
ben de bekliyorum
Arkadaşlar 2-3 dk önce TTNET bana geri dönüş yaptı. Yoğunluk yaşadıklarını söyledi. Gece 12'ye kadar gelmezse, şikayetinizi yineleyin dedi. Ağzından biraz laf almaya çalıştım. Anladığım kadarıyla da belirli bir sayıda siparişe ön hazırlık yapılmış. Onlar dağıtılmış, geri kalanlar ise dönem dönem geldikçe dağıtılıyormuş. Bunun haricinde pek fazla birşey söylemiyor. Aynı şeyleri tekrarlıyor, şikayetinizi kayıt edelim. Bilmem işte yoğunluk gibi.
Ayrton Senna da Silva
Ben de az önce tekrardan aradım müşteri hizmetlerini.
Playstore tarafında bir problem olduğu ilgili birime aktarıldı dendi,kısa sürede bu problemin çözüleceği ve konuyla alakalı geri dönüş sağlanacağı söylendi.
Rezilliğin daniskası.
Ben de Türkiye'nin en büyük e-ticaret şirketlerinden birinde çalışıyorum,neredeyse TTnet'in yarısı kadar müşteri hizmetleri yetkilimiz vardır ama müşteri mağduriyetinin giderilmesi maksimum yarım saatimizi alıyor.
Playstore bitmiştir,önceden de söylemiştim 50 TL fazla vereceğimi bilsem yine de kendilerinden alışveriş yapmayacağım.
benim de playstore key'i henüz gelmedi
Playstore da STEAM dağıtımcısı Nexway Digital ile çalışıyor. Şu anda bu distribütör üzerinden alınan keyler halen gönderilmiş değil.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht