Gittikçe işimiz zora giriyor , eğer Play-Off'a kalırsak ben çıkabilceğimize pek inanmıyorum..
İkinciliği geri almak lazım..
Gittikçe işimiz zora giriyor , eğer Play-Off'a kalırsak ben çıkabilceğimize pek inanmıyorum..
İkinciliği geri almak lazım..
Oldu hemen de verirlerdi![]()
Aynı şekilde düşünüyorum play off bizim takıma yaramaz çok genç takım ama şunu unutmayalım lig başlarken görüntü şuydu çıkamasak bile başarısız saymam medya tahmini ligde küme düşeriz diye gözüküyordu
Enes premier ligde bomba gibi olur.
Şimdi Derby düşünsün onlarda artık potada
Spoiler: 45.Hafta
Son Hafta Maçları
Bir bakmissin sen sampiyon olmussun, Derby ise ucuncu![]()
Şampiyonda olabiliriz , play off'a da kalabiliriz![]()
Tüyo mu aldınız laa biryerden idda oynayın hemen ikinizde
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<
Daha 2-3 hafta önce 2.lik bile gitti derken Şampiyonluk geldi
Spoiler: 46.Hafta
Spoiler: Lig tablosu ve diğer veriler
hocam itibar iyiyse bir iki çilek alalım![]()
derby de tökezlemiş son haftalarda fena yarış olmuşşampiyonluk müthiş leeds lay-offlardan çıkamazsa ilginç olur o kadar puan farkı atıp da
![]()
Sonunda devlerin ligine yükseldik
Sağlam bir kaç transfer lazım yoksa çok zorlanabiliriz gibi geliyor yinede hedef bu sene ilk 10'a girersek çok iyi olur .
A.Harris ne alemde diyordum o da gizliden gizliden 17 gol 15 asist yapmış![]()
Harris oraya tam alışınca eski günlerine geri döner ama genede muazzam performans yakaladı , bu arada Leeds çıkamadıilk gelen bütçe aşağıdaki gibi ama asıl bütçe henüz gelmedi bir Türk kesin alacağız belki bir de yanında çilek gelebilir
Şampiyonluk ilaç gibi oldu, Premier Lig'de coşarızLeeds'e yazık olmuş ya keşke çıksalardı o kadar puan toplamışlar
![]()
Bütçe iyi gelmiş![]()
2000 oran vermiş senin takımın şampiyonluğa , 10 tl atıyorum abi
Sezon sonu al o kupayı seni Duai'ye tatile götüreyim![]()
Verdiği orana bakFikstür tam bize göre bence dengeli çıkmış
![]()
Play-Off hesapları yaparken , bu şampiyonluk sürpriz ve bir o kadar da harika oldu..
Mazeret istemiyoruz , alalım bizim mandalinaları..![]()
Dert ettiğin şeye bak yahu sen mevki söyle bütçe söyle gerisini bırak
Zaten en fazla mandalina olurşöyle bir sıkıntı var mesela Marko armutoviç
bize geliyor gözüküyor ki gelse efsane olur takımı teklifide kabul ediyor ama oyuncu gelmiyor bu neden olur anlamış değilim
Ya sorun oyuncu veya mevkii değilki başka bir sıkıntı var bir üst satırda belirttim gerçi
Mayışlar çok düşükKimsenin aklını çelemiyoruz..
Forza Armutoviç ; biz taraftarlar olarak kendi aramızda para toplayıp mayışını öderiz![]()
2-3 takviyeyle ligi orta siralarda bitirebiliriz bence yaBir sonraki sezon guzel bir butce gelir, Avrupa biletini alacak bir takim yaratirsin
![]()
türk olarak kesin caner gelir![]()
Şampiyonluk güzel olmuş tebrikler üstat. Orta sıralarda gidersin ilk sezonda gibime geliyor. Zor durumda olan bu takımı buralara getirmen bile muhteşem.
3 sezon sonra ŞL'mi alcaz dedin![]()
Zaten sonraki sezon gelse bu takımı direk ilk 4'e oynatırım finansal olarak ciddi bir sıkıntımız var ama takımdada artık belli bir iskelet var2-3 transferle dahada iyi olur
Caner'i hiç düşünmedim sebebi ben kanatta ters ayak oynatıyorum ve ayrıca Sol kanat'ta Harris'i kimse kesemez adama bariz bir vefa borcumuz var
Bu oyunda henüz ŞL almadım bu takımla hedefimiz ileride mutlaka o kupa teşekkürler bu arada![]()
Transferler ne zaman geliyor![]()
Ufak ufak açmaya başladık bakalım
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<
Alan Haliilovic dışındakilere bonservis ödemedik , Halilovic'in tek negatif yönü 6 aylık bir sakatlık geçirmiş fakat yaşı çok genç olduğu için büyük ihtimalle potansiyeline ulaşır ona sağ kanatta ters ayak oynatmaya çalışıcam hee bu arada Halilovic'i 7,5mn€'ya takıma kazandırdık
Spoiler: Profiller
Arnoutovic'i Forest'e kaptırdık maaş'da anlaşma sağlamışdık fakat bizi tercih etmedi , son transfer olarak Emre can'ı planlıyorum yaptığımz teklif 17 mn€ gözüküyor fakat 9 mn€'su 50 maç sonra zaten 50 maç sonra 9 mn€ bizim için çok büyük bir rakam olmayacak çok çok iyi bir profili var eğer onuda takıma kazandırırsak transferi kapatırız
Halilovic iyi olmuş genç sağlam ileride iyi fiyata da satarsın , bedava stoper de sağlam yalnız emre can eder mi o fiyatı 17 milyon fazla değil mi ki,
Bi profilini koyar mısın abi onun ?