parmayı dene...
parmayı dene...
sampdoria yı dene ben yeni başladım ilk 5 macıda kazandım ligde uefada da toplamda 10 - 1 ile austria wieni yendim gruplardayım ii takım bonazzoli gibi forvette var daha ne isterimki
livorno en iyisi
Arkadaşlar takım önerilerinizi bekliorum;
Kadrosu oturmamış ossun+fazla yıldız içermesin transfer yapmak istiom+transfer bütçesi fazla olmasada finansı ii ossun+reputationu yüksek, oyuncuların tercih ettiği marka bi takım ossun...
ıtalyadan palermo al bence premıer lıgden newcastLe olabılır ama o bıras buyuge kacıyo brazıl lıgınden sao paulo yada corınthas war many** qelısıyolar butceyı bılmıyorum
Kardeş Nantes iyi mi Gerçekten onu yönetcem bak 2 sene FENERBAHÇEyi şampiyon yaptım UEfa d çeyrek finaL 2.sezon Şampiyonlar ligin de FİNAL oynadım ama YendilerGeçeyim bari Nantes e
![]()
Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız
valencia bence
atletico madrid forvetleri çok kaliteli kanatlarda güzel defansı sağlama al iyi işler yaparsın
ßence Türkiye de ßursaspor İspanya da A.Madrid İng. chelsea İta. İnter
Holland. PSV
ßelçikada Andr...
katılıyorum tc de bursaspor u al mutlaka
arkadaş bence fransa liginden dijon u al benim en sevdiğim takım o hem zor hem 2. lig benden sana tavsiye yada başka takım almak istiyorsan fransa liginden al çok sarıyor![]()
beyler saçmalamayın ne fiorentinası ne tottenhamı adam küçük takım istiyo 2.ligden yozgatsporu öneririm çok çalışman gerek ama başarıyı yakalarsın eğer premierden istersen arklara katılıyorum ve leeds diyorum
Schalke derim...
almanyadan köln
Bence Bursaspor u al derim,hem takım kadrosu zaten güzel 1-2 takviyeyle neler yapabileceğini görürsün + olarak mali imkanları çok iyi...
ArkadasLar ßeLkı ınanmayacakSınız ama Sunu SoLeyım Ankaraspor yada ankaragucu.Su anda 2008 yılındayım ankaragucu ıLe baslatım 2 yılımda sampiyon oLdum eger ılgılernırsen msj at yardımım edebılırım transferlerde.ama ıngılterede newcastle-italyada fiorentina-ispanyada zaragoza derimi.Fransada ıse hıc gırme derım o lıge malesef marsılya ya transfer oldum.kardesım son sıradakıne bıle yenılıyorum sonra lıdere fark cekıyorum
dostum bu takımı al ve bu takımı şampiyon yapmaya çalışş ingiltere nin en lat liginde baya zevkli oluyoo bunları üst lige çıkarmakkk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cambridge city i al dostum ingiltere nin en alt liginde al ve şampiyon yapmaya çalışş üst liglere çaıkarmaya çalışş ben 3.sezona geldim ama hala bi üst lige çıkamadıkkk
arkadaşım premier lig- westham, transfer yapana kadar tevez, mascherano götürür seni. onları sattıktan sonra paraya para demezsin, her kulvarda başarılı olursun.
Tottenham çok iyi borcu yok ve yönetimden tesislerin genişletilmesini istersen altyapıdan iyi adamlar çıkaar
en iyi liverpool çok güzel benim liverpoolla her maçım bol gollü oluo şu an 2017senesindeyim
bundesliga2 den 1860 münih al
bence aydınspor. çok zevkli oynaması. b kategorisinden süper lige kadar çıkmıştım 2 senede. çok zorladı ama zevkliydi
westham .. mascherano ve tevez den başkası yokçok zevkli oluyor ... ilk yarı bitti ligde 12. yim
ama chelsea dışındaki devleri yendim. newcastle ı iki maçta da yendim. liverpool ve arsenal i de ... iyi sardırıyoz ...
tek kelimeyle atletico madrid
bence fiorentina luca toni tek başına götürür bi kaç iyi transfer yap 2-3 senede şampiyonluğa oynarsın..
chelsea - galatasaray
almanya dan stuttgart
sivasspor da fena değil tawsiye ederim ...