Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
421 ile 450 arası toplam 459 sonuç

Konu: Yeni bir takım önerilerinizi bekliyorum..

parmayı dene...

Smile

sampdoria yı dene ben yeni başladım ilk 5 macıda kazandım ligde uefada da toplamda 10 - 1 ile austria wieni yendim gruplardayım ii takım bonazzoli gibi forvette var daha ne isterimki

livorno en iyisi

Arkadaşlar takım önerilerinizi bekliorum;
    Kadrosu oturmamış ossun+fazla yıldız içermesin transfer yapmak istiom+transfer bütçesi fazla olmasada finansı ii ossun+reputationu yüksek, oyuncuların tercih ettiği marka bi takım ossun...

5. Default

ıtalyadan palermo al bence premıer lıgden newcastLe olabılır ama o bıras buyuge kacıyo brazıl lıgınden sao paulo yada corınthas war many** qelısıyolar butceyı bılmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Adana ßursa AntaLya Kargo Gißiyim Vallahi

Kardeş Nantes iyi mi Gerçekten onu yönetcem bak 2 sene FENERBAHÇEyi şampiyon yaptım UEfa d çeyrek finaL 2.sezon Şampiyonlar ligin de FİNAL oynadım ama Yendiler Geçeyim bari Nantes e
    Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız

valencia bence

Nesil
    2006
    Yer
    BURSA&EVDEN

KESINLIK LE WESTHAM AKLINIZ VARSA

atletico madrid forvetleri çok kaliteli kanatlarda güzel defansı sağlama al iyi işler yaparsın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ßence Türkiye de ßursaspor İspanya da A.Madrid İng. chelsea İta. İnter
    Holland. PSV
    ßelçikada Andr...

katılıyorum tc de bursaspor u al mutlaka

arkadaş bence fransa liginden dijon u al benim en sevdiğim takım o hem zor hem 2. lig benden sana tavsiye yada başka takım almak istiyorsan fransa liginden al çok sarıyor

13. Angry Saçmalık

beyler saçmalamayın ne fiorentinası ne tottenhamı adam küçük takım istiyo 2.ligden yozgatsporu öneririm çok çalışman gerek ama başarıyı yakalarsın eğer premierden istersen arklara katılıyorum ve leeds diyorum

Schalke derim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

almanyadan köln

Bence Bursaspor u al derim,hem takım kadrosu zaten güzel 1-2 takviyeyle neler yapabileceğini görürsün + olarak mali imkanları çok iyi...

ArkadasLar ßeLkı ınanmayacakSınız ama Sunu SoLeyım Ankaraspor yada ankaragucu.Su anda 2008 yılındayım ankaragucu ıLe baslatım 2 yılımda sampiyon oLdum eger ılgılernırsen msj at yardımım edebılırım transferlerde.ama ıngılterede newcastle-italyada fiorentina-ispanyada zaragoza derimi.Fransada ıse hıc gırme derım o lıge malesef marsılya ya transfer oldum.kardesım son sıradakıne bıle yenılıyorum sonra lıdere fark cekıyorum

Default cambridge city

dostum bu takımı al ve bu takımı şampiyon yapmaya çalışş ingiltere nin en lat liginde baya zevkli oluyoo bunları üst lige çıkarmakkk
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cambridge city i al dostum ingiltere nin en alt liginde al ve şampiyon yapmaya çalışş üst liglere çaıkarmaya çalışş ben 3.sezona geldim ama hala bi üst lige çıkamadıkkk

arkadaşım premier lig- westham, transfer yapana kadar tevez, mascherano götürür seni. onları sattıktan sonra paraya para demezsin, her kulvarda başarılı olursun.

20. Default

Tottenham çok iyi borcu yok ve yönetimden tesislerin genişletilmesini istersen altyapıdan iyi adamlar çıkaar

en iyi liverpool çok güzel benim liverpoolla her maçım bol gollü oluo şu an 2017senesindeyim

bundesliga2 den 1860 münih al

bence aydınspor. çok zevkli oynaması. b kategorisinden süper lige kadar çıkmıştım 2 senede. çok zorladı ama zevkliydi

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

westham .. mascherano ve tevez den başkası yok çok zevkli oluyor ... ilk yarı bitti ligde 12. yim ama chelsea dışındaki devleri yendim. newcastle ı iki maçta da yendim. liverpool ve arsenal i de ... iyi sardırıyoz ...

25. Default newcastle

Quote Originally Posted by buraco View Post
    Arkadaşlar çok takım denedim hiç biri olmuyor... 05 de fio hastalığım vardı burda fio hariç takım deniyorum olmuyor...
    Bana önerebileceğiniz İtalya-İspanya-İngiltere liglerinden bir takım var mı ...(ispanyadan atl. madrid hariç)
    ne çok büyük takım ne de çok küçük...
    hafif de bütçesi olursa ohhh çok şey istiyo demeyin...

yardımlarınızı bekliyorum....
    sana kesinlikle NEWCASTLE derim.artık ingiltere ligini a'dan z'ye kadar çözmüs biri olarak.senin istediklerine uyuyo ama senin gibi italya'ya alışmış biri için ilk sezon yada bi süre bocalanman normal.

tek kelimeyle atletico madrid

bence fiorentina luca toni tek başına götürür bi kaç iyi transfer yap 2-3 senede şampiyonluğa oynarsın..

chelsea - galatasaray

almanya dan stuttgart

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

sivasspor da fena değil tawsiye ederim ...

Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon

Mesaj Yetkileri