Sayfa 15 / 25 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 741 sonuç

Konu: Tüm Transfer Haberleri Buraya :!: :!: :!:

Her şey Simons için!
    Belçikalı yıldızla prensipte anlaşan Fenerbahçe, aynı oyuncuya talip olan PSV ve Feyenoord kulüpleri ile sıkı bir mücadeleye girdi

Fenerbahçe'de Simons harekatı... Mevcut kadronun Türkiye için yeterli olduğunu ancak Avrupa'da başarıya ulaşmak için Marco Aurelio'nun yanına savaşçı bir orta saha oyuncusu arayan Sarı-Lacivertliler Brugge'un 1.86'lık yıldızına kancayı taktı. Ama bu mücadelede Hollandalı kulüpleri de ekarte etmesi gerekiyor.

29 yaşındaki Timmy Simons için geçen sezon Brugge’e 2.5 milyon Euro bonservis bedeli öneren Feyenoord bu kez rakamı daha da yukarılara çıkardı. Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynama başarısı göstermesine rağmen orta sahasında sıkıntı yaşayan PSV de teknik patron Hiddink’in ısrarlı isteği üzerine Simons için devreye girince, Başkan Aziz Yıldırım transferi takip eden Hakan Bilal Kutlualp’e, “Bu işi mutlaka bitir” talimatını verdi.

Simons’u yakından tanıdığını ifade eden Gençler’in yıldızı Skoko, Fener’in peşinde olduğu başarılı oyuncu hakkında şunları söyledi: Durmak bilmeden koşan, rakibi bozan, uzun boyunu hem hücumda hem defansta hava toplarında çok iyi kullanan bir oyuncu. Fener onu alabilirse büyük iş başarır.

25.06.2005

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

[/quote]

barcelona a takım asistant menejeri Henk ten Cate saviola için barça da yer olmadığını ve bu sene de kiralık oynaması gerektiğini söyledi.

bazı ingiliz gazetelerine göre chelsea Shaun Wright-Phillips i 18 milyon pound karşılığı transfer etmek üzere.

[/quote]

savıola olayı hakkında ben arkadaslarımla cok konusuyordum.barcelonanın savıolayı bır sezon daha kıralayacagı cok acık bellıydı(sezon ortasında) keske galatasarayımız onu kıralayabılse.

shaun ıcınse soyledıklerım hala gecerlı bence gelecegın bır numaralı oyuncusu

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Yok mu artıran

Carew için 5 milyon Euro'dan kapıyı açan Lyon, Beşiktaş'a son olarak 7 milyon 500 bin Euro teklif etti
    26.06.2005

Fransa Şampiyonu Olympique Lyon, John Carew için gözünü kararttı: Houllier’in takımın başına geçmesiyle golcü arayışı içerisine giren Olympique Lyon, Carew’e kafayı taktı.

Fransa’dan son teklif...
    Lyon’un, John Carew aşkı bitmek bilmiyor... Norveçli yıldızı kadrosunda görmek isteyen Lacivert - Beyazlı ekibin çalıştırıcısı Gerrard Houllier, bu transfer için kulübü seferber etti. İlk olarak 5 milyon Euro’dan kapıyı açan Fransa Ligi şampiyonu, dün, Beşiktaş’a son teklifini sundu. Fransız yetkililer golcü oyuncu için Siyah-Beyazlı ekibin istediği 7.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini ödemeyi kabul ettiklerini açıkladı.

Çalımbay olumlu
    Ancak Olympique Lyon, Beşiktaş’ın ‘Carew, başka bir takıma 7.5 milyon Euro’dan fazla fiyata giderse yüzde 30 pay alırız’ isteğini geri çevirdi. Daha önce bir çok kez “Carew’e iyi bir teklif gelirse elden çıkarabiliriz” ifadesini kullanan teknik direktör Rıza Çalımbay’ın da transfer önerisine sıcak baktığı öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören, pazartesi günü yapılacak yönetim kurulunda konuyu masaya yatıracak ve son kararı Lyon’a bildirecek.
    Rota Kily

Cim Bom rotasını Inter'li Kily Gonzales'e çevirdi. Bir diğer Arjantinli Insua'nın transferinde ise son aşamaya gelindi
    26.06.2005

Resmi teklif yapıldı
    Figo ve Rui Costa gibi yıldızlara el atan Galatasaray, Eric Gerets’in istediği özelliklere sahip olan Kily Gonzales’e yöneldi. Belçikalı teknik adamın, “Sol kanatta hücuma dönük bir oyuncuya ihtiyacımız var” açıklamasının ardından çalışmalarını yoğunlaştıran Cim Bom, Inter’de yeterince şans bulamayan Arjantinli futbolcuya resmi teklifini iletti. Kily Gonzales’in transfere sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde bir görüşme daha yapılacağı belirtildi.

Ole gazetesi yazdı
    Sarı-Kırmızılı ekip eski gözağrısı Federico Insua için de yoğun bir çalışma içerisinde... Arjantin’in önde gelen gazetelerinden Ole, geçen hafta içerisinde uluslararası menacerlik şirketi Logosport’un yetkililerinin Galatasaray’ı temsilen Başkent Bounes Aires’te Independiente’li yöneticilerle masaya oturduğunu yazdı. Bu görüşmede Cim Bom’un bonservis ücreti olarak 4 milyon dolara kadar çıktığı ve bu miktarın kabul edildiği bildirildi.

Insua’dan olumlu yanıt
    Gazete, Federico Insua’nın Independiente ile 2007 yılına kadar sözleşmesi olduğunu ancak ciddi bir mali kriz içerisinde olan Arjantin kulübünün, yıldız futbolcuyu satmaya sıcak baktığını belirtti. Galatasaray’ı temsil eden yetkililerin, Arjantin seyahati sırasında yıldız futbolcuyla görüştüğünü ve her türlü anlaşmaya varıldığını ileri sürdü. Insua’ya önerilen yıllık ücretin 1 milyon Euro civarında olduğu ifade edildi.

Kily Gonzales kimdir?
    Ülkesi: Arjantin
    Doğum tarihi:
    4 Ağustos 1974
    Doğum yeri: Rosario
    Boyu: 1.75
    Kilosu: 71
    Mevkii: Orta saha
    Takımı: Inter

Kariyeri
    Sezon Takım Maç Gol
    93-94 Rosario 21 2
    94-95 Rosario 30 5
    95-96 B. Juniors 36 3
    96-97 B. Juniors 1 0
    96-97 R. Zaragoza 30 3
    97-98 R. Zaragoza 31 6
    98-99 R. Zaragoza 29 6
    99-00 Valencia 47 6
    00-01 Valencia 35 5
    01-02 Valencia 31 3
    02-03 Valencia 20 1
    03-04 Inter 28 0
    04-05 Inter 16 0

Hayırlı olsun

1996 Avrupa Şampiyonası’ndan sonra A Milli Takıma veda eden Fatih Terim, Ay-Yıldızlı ekibi Dünya Kupası’na götürmek için ateşten gömleği giymeyi kabul etti.
    26.06.2005

Terim dün Bodrum’da yaptığı açıklamada, “Ülkesini seven bir insan olarak bu kaçınılmaz bir sondu. Halkım şimdiden beni telefonla tebrik ediyor” diye konuştu

Bıçakcı istedi ve bitirdi
    Ersun Yanal ile yolları ayırdıktan sonra federasyon yönetim kurulu üyelerinin sıcak bakmamasına rağmen Fatih Terim isminin üzerine kararlı adımlarla giden Başkan Levent Bıçakcı, tecrübeli teknik adamdan sonunda istediği yanıtı aldı. Terim Bodrum’daki zirvede Bıçakcı’ya “Evet” derken, ikilinin bugün İstanbul’da bir basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

‘Türk futbolunun yanındayım’
    Görevi kabul ettikten sonra Türkbükü’ndeki evinin önünde adeta kamp kuran basının sorularını yanıtlayan Fatih hoca, şunları söyledi: “Levent Bıçakcı ile kaldığı otelde bir araya geldik. Teklifi kabul ettim, ancak henüz imza atmadık. Türk futbolunun ve futbolcusunun yanında olmam gerektiğini belirttiler, bunu kabul ettim ve el sıkıştık...”

2004 Mart’tan beri çalışmıyor
    “Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısında detayları konuşacağız. Daha sonra gerekli açıklamaları yapacağım ve tüm soruları yanıtlayacağız. Ülkesini seven bir insan olarak bu kaçınılmaz bir sondu. Halkım şimdiden beni telefonla tebrik ediyor.” 2004 Mart ayında Galatasaray’ı bırakan Terim, o günden bu yana hiçbir takımda görev yapmadı.

‘Fatih Terim’li A Milli Takım
    O G B M A Y
    Resmi 13 6 3 4 20 15
    Özel 20 11 5 4 27 21
    Toplam 33 17 8 8 47 36

Kartal pençesi

Beşiktaş'ın, Hollanda'nın Heerenveen takımında oynayan gurbetçi yıldız Uğur Yıldırım'ın peşinde olduğu iddia edildi. Geçen sezon oynadığı futbol ve attığı gollerle adından çok söz ettiren Uğur ise "Şu an için Türkiye'ye gelmem zor" dedi.

Ya Biscan ya Javad

Beşiktaş'ın peşinde olduğu Liverpool'un genç yıldızı düşünme süresini bir kez daha uzattı. Biscan olmazsa İranlı Javad alınacak.

Biscan sıkıyor

Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu ve maddi konularda büyük ölçüde anlaşmaya vardığı İgor Biscan, son yapılan görüşmede "Bana 1 hafta daha süre verin" deyince siyahbeyazlıların sabrı taştı. Sportif direktör Erdil Arpacı ile görüşen Biscan "3 teklif arasında sıkıştım. İtalya, İspanya ve Türkiye arasında gidip geliyorum. Acele etmek istemiyorum" dedi.

YÖNETİMDEN REST
    Hırvat yıldız, siyah-beyazlılara "Beşiktaş ve Türkiye hakkında çok olumlu referanslar aldım. Ama düşünmek için 1 hafta daha istiyorum" ifadesini kullanınca, Beşiktaş yönetimi de "Bu iş çok uzadı. Biscan'a şartlarımızı sunduk. Ya kabul eder, ya bu işten vazgeçeriz" kararını aldı.

JAVAD'A GARANTİ
    Siyah-beyazlılar, Biscan'ın transferinin olumsuz sonuçlanması durumunda Javad'ın işini bitirecek. Pas takımında oynayan Javad için Ali Gültiken'den de kolaylık sözü alan Çalımbay "Önemli olan bize yararlı olan yıldızı almak. Biz de acele etmiyoruz" diye konuştu.
    Fatih DOĞAN

Yasin&Eser Bursa'da

Beşiktaş'ın kadrosundaki iki futbolcu Yasin Sülün ve Eser Yağmur, Bursa ile söz kesti. Geçtiğimiz yıl Diyarbakır'da oynayan iki futbolcunun da Bursa'ya bir yıllığına kiralık gitmeyi kabul ettikleri öğrenildi. Yasin "Bana kal bile demediler. Salı günü imzamı atacağım" derken, Eser ise imza için gün vermedi.

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

V.Manisa Petr Johana'yı getirdi..

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Vestel Manisaspor, Çek Cumhuriyeti'nin AC Sparta Prag takımından savunma oyuncusu Petr Johana'yı Türkiye'ye getirdi..

Vestel Manisaspor Kulübü İdari Menajeri Mustafa Turgat, yaptığı açıklamada, 29 yaşındaki Petr Johana ile önemli ölçüde anlaşma sağladıklarını ve oyuncunun İzmir'e geldiğini kaydetti.

Turgat, ''Petr Johana ile maddi konularda anlaştık. Kendisine çalışacağı ortamı göstermeyi ve ortamı gördükten sonra kararını vermesini istedik. Kararını verdiği anda resmi sözleşmeyi imzalayacağız'' dedi.

Kaynak:Ajans Spor

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

petr johana çok uzun olan futbolcu değil mi?

walla bi dahaki sezon lig epey zevkli ve kaliteli geçeceğe benziyo.Birçok anadolu kulübü transferde yükselişe geçti.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by 11
    Quote Originally Posted by turgut
    abı fener seseız kaldı ma asıl bomba bızde yatıyo robınho davıds fıgo cavenaghı yıldıray nıhat ve ve ve ve karsınızda bır bomba transfer pızzaro ama belkı dıyorum
    yüzde yüz katılıyorum.zerre kadar yabancı futbolunu takip edenler bubların hepsinin fenere geleceğine inanır.
    robinho:santos kulübü başkanı fiyatı 50 milyon avro dedi,real madrid 6 aydır peşinden koşuyor.robinho da fener gibi bir takım varken real i tercih edecek kadar s.lak değil tabi ki.
    davids ve figo:yıllardır avrupa nın en gözde oyuncularından.kulüp ve milli takım düzeyinde her türlü başarıyı yakaladılar.şu an peşlerinde hollanda,portekiz,ingiliz,italyan,ispanyol takımları var.
    cavenaghi:moskova 15 milyon avroya aldı.fenere de 2 milyon avroya tabiki satar,neden satmasın ki?
    yıldıray:bu yıl marcelinho dan sonra berlin takımının en iyi en evrimli oyuncusuydu.her sene 5 kez TÜRKİYE ye gelemeyeceğim der.ama fener kulağından tutup getirir
    nihat:moskova ekibiyle anlaştı,tabi ki hemen vazgeçip yarın fenere gelir
    pizarro:udinese deki pizarro un peşinde başta inter,juve olmak üzere birçok italyan takımı sezon başından beri var.bayern deki pizarro da bu yıl bayern de ilk defa bu kadar düzenli ilk 11 de başladı,tabi ki dünyanın en büyük 5 kulübünden birisi olan bayern i bırakıp koşa koşa fenere gelir.
    lucio:bayern onu alabilmek için iki yıl uğraştı,bu yıl bayern defansından,kovaç,kuffour,linke ayrıldı.e tabi ki lucio gibi brezilya milli takım defansının bel kemiği olan birisi de fenere hemen gelir.

akıllı, bilgili,düşünen olun biraz,gazete ve onların internet sitelerinin salladığı haberlere çocuk gibi kanmayın!
    tabi ewet sen çok haklısın sana katılıyorum çünkü fener daha önce bunların bazılarından çok daha kaliteli ve pahalı futbolcuları getirmişti
    pierre van hooijdok, ariel ortega, alessandro de soza(Alex), kenneth anderson.......
    çok saçama nası getirsin bu oyuncuları fener.
    nihatın moskowa transferi yatıı)) fenerdeki para avrupada sayılı klüplerde war başkan hersene giderlerimiz 20mil dolar gelirlerimiz 50mil dolar diyor kendi ağzından yalan sölicek deil herhalde. van hooijdonk da zamanında milli takım düzeyinde ve klüpler bazında mükemmel başarılar yakalamış bir oyuncu. onu nası getirdi hayret figo ve davidsi getiremez herhalde yok canım nası getircek cavenaghi ve pizarro nun gelmesini zaten istemem. robinho da daha önce ispanya veya ingiltereyi tercih edeceğini söylemişti. lucio ya gelince tamamen palavra bayern onu satmayacağını daha önceden birçok kez söyledi. yıldıray la ilgilenmiyo fener.
    beni en çok üzen ve elime yeni ulaşan bir haberi iletiyorum sizlere
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!emre belözoğlu newcastle united de !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zaten kendiside söyledi ilk tercihim avrupa diye belki bir ihtimal gelir diyoduk ama olmadı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by totti_20
    V.Manisa Petr Johana'yı getirdi..

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Vestel Manisaspor, Çek Cumhuriyeti'nin AC Sparta Prag takımından savunma oyuncusu Petr Johana'yı Türkiye'ye getirdi..

Vestel Manisaspor Kulübü İdari Menajeri Mustafa Turgat, yaptığı açıklamada, 29 yaşındaki Petr Johana ile önemli ölçüde anlaşma sağladıklarını ve oyuncunun İzmir'e geldiğini kaydetti.

Turgat, ''Petr Johana ile maddi konularda anlaştık. Kendisine çalışacağı ortamı göstermeyi ve ortamı gördükten sonra kararını vermesini istedik. Kararını verdiği anda resmi sözleşmeyi imzalayacağız'' dedi.

Kaynak:Ajans Spor
    Nasıl yahu, inanılmaz
    Müthiş bir transfer.Kendisi çok iyi bir stoper.İşe bak, Türkiye Ligi bu sene çok güzel olacak.
    İnşallah bütün transferler takımlara uyum sağlar ve yükselir futbolumuzun kalitesi.

Galatasaraylı 2 arkadaş, sürekli taraftarı oldukları takımın oyuncularını pohpoluyorlar (sağ bek,sol bek meselesi).Size hiçbir şeyi inandırmak zorunda değilim, sezon sonu görüşürüz
    Uzatmak istemiyorum çünkü abartıyorsunuz.Fanatizm olmasın, sezon sonunda her şey belli olur zaten..

Daha önce de yazdım, Figo büyük ihtimalle Inter'de.Ne işi var zaten Türkiye'de, çok kilo almış.Bir süre sonra Inter'de de kadroya giremez bence.

Robinho'yu beğenmiyorum (Şimdi bana bir sürü iyi oyuncu olduğuna dair sebep sunarsınız).İlk defa izlemedim Konfederasyon Kupası ile, daha önce de izledim.Hatta bir sezon Tv8 ile takip ettim Brezilya Ligi'ni
    Kendisi özellikle satılmıyor, çünkü yüksek bir mebla ile satıldıktan sonra gelen para altyapıya harcanacak.
    Kısa boyunun avantajı ile hızını kullanarak dribbling yapıyor ama teknik dribbling yapamıyor.Şutları zayıf ve kaleyi pek bulamıyor.Attığı gollerin çoğu ceza sahasında top takibi ile bulduğu boş pozisyonlar..
    Santos Real Madrid'in 18 M Euro'luk teklifini kabul etmemiş, 50 Milyon Euro isteniyormuş.Yok daha neler.

Cavenaghi iyi oyuncu ama potansiyelini gösteremedi.Cska aldığı paraya yakın bir paraya satabilir, satmayabilir de.Para nasıl olsa bol bol, başka bir şey demiyorum..

Yıldıray'ın ailesi sadece Türkiye'ye değil, Avrupa gitmesine bile izin vermiyormuş öğrendiklerime göre.O yüzden Almanya dışına çıkması bile yasak yani
    Duyduğum kadarıyla Beşiktaş sempatizanı ama profesyonel oyuncun taraftarlığı olmaz

David Pizarro mu ?
    Juventus ile anlaştı gibi..

Kovac'ın gideceğini çok önceden yazmıştım
    Fellik fellik yerine stoper ararken Lucio gitmez..

Nihat'a gelince, evet bir ihtimal var ama kesin değil.Çünkü Nihat'ın Valencia'yı seçmesi muhtemel gözüküyor.Gerçi kadroya giremez, Di Vaio,Corradi ve Mista'yı kesemez.İhtimal var ama kesin değil.Çünkü Sociedad borç içinde ve bu yüzden satmak istiyor taraftarlarından gelen tepkilere rağmen..
    Bu arada Cska Moskova Nihat'ın sakatlığından dolayı vazgeçti transferden ..
    Bir ihtimal daha var, (ahh içimden 'O da ölmek mi dersin' şeklinde şarkı söylemek geldi ) o da Nihat'ın Sociedad'da kalması..

Bu arada Galatasaray için de bu şekilde bir yazı yazmıştım.Bırakın fanatikliği.Ne Galatasaray D'Alessandro, ne de Fenerbahçe Lucio gibi oyuncuları alabilir.
    Bonservis bedellerini iyi araştırın ve ilgilenen kulüpleri de..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Az önce trt'de Bülent Tulun'un dediğine göre Galatasaray İstanbulsporun stoperi Yalçın'ı transfer etti.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cgdsshn
    Az önce trt'de Bülent Tulun'un dediğine göre Galatasaray İstanbulsporun stoperi Yalçın'ı transfer etti.
    İstanbulspor bir ekoldür (İstanbul Lisesi de dahil, lisedeyken basketbol takımında oynuyordum ve onlar ile oynadık.Sonuç yenildik .İnanılmaz bir taktisyen hocaları vardı, bizim hocalar onların yanında taktik bile vermiyordu) ve İstanbulspor'dan alınan her oyuncu verimlidir..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

nihat Sociedad'da kaldığını açıkladı

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

hoydonk otuz küsür yaşında geldi,kennet anderson keza öyle,ikisi de futbol hayatı bitmek üzereyken geldi.hatta kennet bir röportajında:fener beni istedi ben de sırf başımdan savmak için yıllık 4.5 milyon dolar isterim dedim,onlar da tamam diyince tabiki imzayı attım. demişti
    ne alex ne de ortega o rezalet geçen parma maceralarından sonra zaten hiçbir avrupa kulübünün transfer gündeminde değildi,hala da değil.o adamlar ancak vatandaşları ile beraber oynar.ancak luxemburgo ister o da isterse tabi.o kadar iyi oyuncular olsalardı fenere avrupada bişeyler yaptırırlardı.sadece türk liginin üstündeler,avrupanın altında.

robinho olayı da gerçek.inanmayan arşatırsın baksın.robinhonun sözleşmesinde 50 milyon dolar mı avro mu neyse release clause maddesi var.santos başkanı basın toplantısında söyledi bunları.bence etmez o kadar,real de vermez zaten.

galatasaray perşembe günü rui costa yı istanbula getiriyomuş

kaynak:fanatik gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

Quote Originally Posted by gozgoz

inşallah olur ya inşallah.alem dünya yıldızı görür,taraftar futbol.

27 Haziran 2005 10:33

Bursaspor Semih'in peşinde !..

Transferin hızlı takımlarından Bursaspor, Fenerbahçe'nin genç golcüsü Semih Şentürk'ü renklerine katabilmek için görüşmelerini sürdürüyor..

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl'ın, Semih'in transferiyle ilgili Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile görüştüğü ve olumlu yanıt aldığı, teknik direktör Daum'un onay vermesi halinde genç futbolcunun yeşil-beyazlı kulübe transfer olacağı bildirildi.

Sarı-lacivertli takımda fazla forma şansı bulamayan genç futbolcunun da Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Bravo baskan
    valla bız bu kadroyla super lıgte olsak uefaya oynardık!!!!!!!!!!!
    (serdar topraktepe-yasın sulun-miu-frasıanu-egemen-serkan rencber-eser yagmur-semıh....)

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

ben karşıyım rui costa gibi adamların gelmesine onların yerine yetenekelri ribery gibi(insanlığı değil) genç futbolcular bulup çıkaralım ajax ve psv'nin yaptığı gibi

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

Quote Originally Posted by apaydin2148
    ben karşıyım rui costa gibi adamların gelmesine onların yerine yetenekelri ribery gibi(insanlığı değil) genç futbolcular bulup çıkaralım ajax ve psv'nin yaptığı gibi
    valla ben hep tecrübeden yanayım.öncelikle böyle birkaç 30,32 yaş arası 2-3 futbolcu ilk11de mutlaka olmalı ki gençler bir şeyler öğrenebilsin.bunu da canlı canlı hagi-emre örneğinde izlemiştik.

Sheriff Misafir

hoydonk otuz küsür yaşında geldi,kennet anderson keza öyle,ikisi de futbol hayatı bitmek üzereyken geldi
    sizinde türkiyeye ismiyle beraber getirdiğiniz tek oyuncu oda 30 küsür yaşında geldi ve sizi şampiyok yaptı bir kaç sene üst üstehooijdonk ta bizi şampiyon yaptı.
    alex ve ortega gerçekten bunların iyi futbolcular olmadığını idda ediyormusun.
    rui costa gs ye gelmez

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    Quote Originally Posted by turgut
    abı fener seseız kaldı ma asıl bomba bızde yatıyo robınho davıds fıgo cavenaghı yıldıray nıhat ve ve ve ve karsınızda bır bomba transfer pızzaro ama belkı dıyorum
    yüzde yüz katılıyorum.zerre kadar yabancı futbolunu takip edenler bubların hepsinin fenere geleceğine inanır.
    robinho:santos kulübü başkanı fiyatı 50 milyon avro dedi,real madrid 6 aydır peşinden koşuyor.robinho da fener gibi bir takım varken real i tercih edecek kadar s.lak değil tabi ki.
    davids ve figo:yıllardır avrupa nın en gözde oyuncularından.kulüp ve milli takım düzeyinde her türlü başarıyı yakaladılar.şu an peşlerinde hollanda,portekiz,ingiliz,italyan,ispanyol takımları var.
    cavenaghi:moskova 15 milyon avroya aldı.fenere de 2 milyon avroya tabiki satar,neden satmasın ki?
    yıldıray:bu yıl marcelinho dan sonra berlin takımının en iyi en evrimli oyuncusuydu.her sene 5 kez TÜRKİYE ye gelemeyeceğim der.ama fener kulağından tutup getirir
    nihat:moskova ekibiyle anlaştı,tabi ki hemen vazgeçip yarın fenere gelir
    pizarro:udinese deki pizarro un peşinde başta inter,juve olmak üzere birçok italyan takımı sezon başından beri var.bayern deki pizarro da bu yıl bayern de ilk defa bu kadar düzenli ilk 11 de başladı,tabi ki dünyanın en büyük 5 kulübünden birisi olan bayern i bırakıp koşa koşa fenere gelir.
    lucio:bayern onu alabilmek için iki yıl uğraştı,bu yıl bayern defansından,kovaç,kuffour,linke ayrıldı.e tabi ki lucio gibi brezilya milli takım defansının bel kemiği olan birisi de fenere hemen gelir.

akıllı, bilgili,düşünen olun biraz,gazete ve onların internet sitelerinin salladığı haberlere çocuk gibi kanmayın!
    tabi ewet sen çok haklısın sana katılıyorum çünkü fener daha önce bunların bazılarından çok daha kaliteli ve pahalı futbolcuları getirmişti
    pierre van hooijdok, ariel ortega, alessandro de soza(Alex), kenneth anderson.......
    çok saçama nası getirsin bu oyuncuları fener.
    nihatın moskowa transferi yatıı)) fenerdeki para avrupada sayılı klüplerde war başkan hersene giderlerimiz 20mil dolar gelirlerimiz 50mil dolar diyor kendi ağzından yalan sölicek deil herhalde. van hooijdonk da zamanında milli takım düzeyinde ve klüpler bazında mükemmel başarılar yakalamış bir oyuncu. onu nası getirdi hayret figo ve davidsi getiremez herhalde yok canım nası getircek cavenaghi ve pizarro nun gelmesini zaten istemem. robinho da daha önce ispanya veya ingiltereyi tercih edeceğini söylemişti. lucio ya gelince tamamen palavra bayern onu satmayacağını daha önceden birçok kez söyledi. yıldıray la ilgilenmiyo fener.
    beni en çok üzen ve elime yeni ulaşan bir haberi iletiyorum sizlere
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!emre belözoğlu newcastle united de !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zaten kendiside söyledi ilk tercihim avrupa diye belki bir ihtimal gelir diyoduk ama olmadı.

abı sen hıcmı antu com fenerbahce com veya spor haberlerını veeyaaaa da gazete okuonmu he nıhat transferı ıptal oldu emre ye az para verıyorlar pızzaro belkı ama olamaz bende okudugumu soluom fıgo ve davıdsı gs almaya calısıo bız nıe alamıalım he abı

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

galatasaray rui costa'almıyorbu bir ,galatasaray kily konzalez'i alıyor bu iki(inşallah konzalez'dogru yazmışımdır) galatasararay la 2 yıllık imza atacagı söyleniyor.cok süper bir oyuncu bence.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by mustang
    galatasaray rui costa'almıyorbu bir ,galatasaray kily konzalez'i alıyor bu iki(inşallah konzalez'dogru yazmışımdır) galatasararay la 2 yıllık imza atacagı söyleniyor.cok süper bir oyuncu bence.
    bence kily beş kuruş etmez. bu benim fikrim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gozgoz

inşallah olur ya inşallah.alem dünya yıldızı görür,taraftar futbol.
    Killy Gonzales, Rui Costa
    Basının hikayeleri.Gelmez, niye gelsin.

Yılda 3 M $ para isteyecek + Banka Teminatı
    Ş.L. garantisi isteyecek.
    Milan,Inter gibi takımlar düzeyinde değil Galatasaray.Rui Costa takımında mutlu, parasını alıyor.Yedek olarak kurtarıcı pozisyonunda oyuna giriyor..

Figo'yu bile getirdiler Galatasaray'a.

Ayrıca kıskanmayalım, Fenerbahçe yıldız oyuncu getirebiliyor (Arada Fenerbahçe küçümsenmiş, ona hitaben)
    Anelka Avrupa'daki sayılı santraforlardan biridir, yarın sezonluk performansı ile değerlendirilmez.Kendisinin bonservisi 5 Milyon £ = Yaklaşık 12 Milyon $ ve bu değer 9 M £'den pazarlıklar sonucu indirildi.

Alex, Anelka, Hooijdonk, Ortega gibi oyuncular Türkiye'ye kolay gelmiyor.Küçümsemeden önce bir değerlendirin, sonra yorum yapın.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

27 Haziran 2005 11:13

Serdar Kulbilge, Fenerbahçe'de..

Fenerbahçe, Bursaspor’un kalecisi Serdar Kulbilge'yi renklerine bağladı.. 3 yıllık anlaşmaya varılan genç file bekçisi bugün 14.30'da resmi sözleşmeye imza atacak..
    27 Haziran 2005 14:45

Serdar Kulbilge imzayı attı..

Fenerbahçe'de Rüştü konusu netliğe kavuşmazken, sarı lşacivertliler anlaşmaya vardığı Bursaspor'un kalecisi Serdar Kulbilge'yi renklerine bağladı.. Genç file bekçisi 3 yıllık sözleşme imzaladı..

Fenerbahçe Kulüp Binası'nda düzenlenen imza töreninde 25 yaşındaki file bekçisi, kendisini sarı-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu, Sedar'ı uzun zamandır takip ettiklerini belirterek, "Serdar ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladık. Kalecimiz Recep, sürekli oynayabileceği bir takıma gitme isteğini bize bildirmişti. Yönetim Kurulumuz da, bu teklifi olumlu karşıladı. Biz de, Serdar'ı transfer ettik. Fenerbahçe olarak yerli ve iyi kaleci transfer etme özelliğimizi bu sene de sürdürdük. Serdar, uzun yıllar Fenerbahçe'ye himet edecek. Fenerbahçe ve Türkiye, iyi bir kaleci kazanacak" dedi.

Kaleci Serdar da, Fenerbahçe gibi büyük bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Öncelikle başkan, yönetim kurulu ve teknik direktör Daum'a teşekkür ediyorum. Buraya oynamaya geldim. Kaledeki rekabetten Fenerbahçe kazançlı çıkacak. İyi çalışıp oynayacağıma inanıyorum, inanmasaydım zaten gelmezdim" diye konuştu.

Daha sonra basın mensuplarının Rüştü'nün transferi ile ilgili sorularını cevaplayan İlhan Ekşioğlu, "Rüştü, hocamız ve yönetim karşılıklı olarak istek içinde görüşmleri sürdürüyor, fakat bu işi çok kolay değil. 2 taraf da birbirini istiyor. Olumlu gelişmeler var. Rüştü'yü bonservisi ile almak da dahil her türlü seçenekleri zorluyoruz" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları ile ilgili bir soruya ise Ekşioğlu, "Fenerbahçe olarak 2-3 yıldır kısa, orta, uzun vadeli transfer politikalarımız var. Taraftarlar da, dahil herkes Fenerbahçe'nin geçmiş başarılarının arkasına sığınacak takım olmadığının bilincinde. Önümüzdeki sezon başarılı olmak için çalışıyoruz. Yönetim Kurulumuz da, teknik direktörümüzün verdiği rapora göre transfer çalışmalarını sürdürüyor" cevabını verdi.

Genel Sekreter Vedat Olcay'ın da hazır buluduğu imza törenin ardından Serdar Kulbilge, Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

yazıklar olsun serdar Fenere gıdılırmı
    okadar avrupadan teklıf vardı!!
    bu arada bu neya bursanın futbolcularına hep avrupadan teklıf var serdara okana egemne buyuk takımız abı ya!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

pasamatexas kime hangi takım talipdi onuda bi yazarsan sevinirim.
    Okan YILMAZ'a Empoli talipdi bi onu biliyorum digerlerine kim talipdi merak eddim simdi walla.
    [url=https://www.cialispascherfr24.com/]website[/url]

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Serdar çok iyi kaleci, güzel transfer oldu
    Recep Bursaspor'a kiralık olarak gidiyor..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Galatasaray;
    kily gonzalezi alıyor bu bir.
    kily gonzalez takımında oynayamadıgı icin mutsuz bu iki
    inter kily'den kurtulmak icin bonservis talep etmiyor bu üç.

figo zaten imkansiz türkiye sartlarına uymaz takımın ahengini bozar ve liverpool'a hafta ici imza atacak

rui costada satılık listesinde gelir mi gelmez mi mechul

ben genclerden yanayım türkiyedeki en iyi altyapı zaten galatasarayda bunu degerlendirseler 10 yıllık takım cıkar ortaya.

pasamatexas kime hangi takım talipdi onuda bi yazarsan sevinirim.
    Okan YILMAZ'a Empoli talipdi bi onu biliyorum digerlerine kim talipdi merak eddim simdi walla.
    okan yılmaz:empolı-fıorentına
    serdar kulbılge:standart liege
    egemen:shaktar-empoli

Serdar çok iyi kaleci, güzel transfer oldu
    Recep Bursaspor'a kiralık olarak gidiyor..
    aboo bursaspor kalecı transferı yaptı yavuz eraydını aldı receple anlasamadılar!!!!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Biz de Recep'i başka takıma kiralarız, canınız sağolsun.
    Recep oynamak istediği için kiralık gidiyor, gönderilmek istendiğinden değil..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

walla bu shakhtar da türk transfer piyasasına bir girdi pir girdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by pasamatexas
    27 Haziran 2005 11:13

Serdar Kulbilge, Fenerbahçe'de..

Fenerbahçe, Bursaspor’un kalecisi Serdar Kulbilge'yi renklerine bağladı.. 3 yıllık anlaşmaya varılan genç file bekçisi bugün 14.30'da resmi sözleşmeye imza atacak..
    27 Haziran 2005 14:45

Serdar Kulbilge imzayı attı..

Fenerbahçe'de Rüştü konusu netliğe kavuşmazken, sarı lşacivertliler anlaşmaya vardığı Bursaspor'un kalecisi Serdar Kulbilge'yi renklerine bağladı.. Genç file bekçisi 3 yıllık sözleşme imzaladı..

Fenerbahçe Kulüp Binası'nda düzenlenen imza töreninde 25 yaşındaki file bekçisi, kendisini sarı-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu, Sedar'ı uzun zamandır takip ettiklerini belirterek, "Serdar ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladık. Kalecimiz Recep, sürekli oynayabileceği bir takıma gitme isteğini bize bildirmişti. Yönetim Kurulumuz da, bu teklifi olumlu karşıladı. Biz de, Serdar'ı transfer ettik. Fenerbahçe olarak yerli ve iyi kaleci transfer etme özelliğimizi bu sene de sürdürdük. Serdar, uzun yıllar Fenerbahçe'ye himet edecek. Fenerbahçe ve Türkiye, iyi bir kaleci kazanacak" dedi.

Kaleci Serdar da, Fenerbahçe gibi büyük bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Öncelikle başkan, yönetim kurulu ve teknik direktör Daum'a teşekkür ediyorum. Buraya oynamaya geldim. Kaledeki rekabetten Fenerbahçe kazançlı çıkacak. İyi çalışıp oynayacağıma inanıyorum, inanmasaydım zaten gelmezdim" diye konuştu.

Daha sonra basın mensuplarının Rüştü'nün transferi ile ilgili sorularını cevaplayan İlhan Ekşioğlu, "Rüştü, hocamız ve yönetim karşılıklı olarak istek içinde görüşmleri sürdürüyor, fakat bu işi çok kolay değil. 2 taraf da birbirini istiyor. Olumlu gelişmeler var. Rüştü'yü bonservisi ile almak da dahil her türlü seçenekleri zorluyoruz" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları ile ilgili bir soruya ise Ekşioğlu, "Fenerbahçe olarak 2-3 yıldır kısa, orta, uzun vadeli transfer politikalarımız var. Taraftarlar da, dahil herkes Fenerbahçe'nin geçmiş başarılarının arkasına sığınacak takım olmadığının bilincinde. Önümüzdeki sezon başarılı olmak için çalışıyoruz. Yönetim Kurulumuz da, teknik direktörümüzün verdiği rapora göre transfer çalışmalarını sürdürüyor" cevabını verdi.

Genel Sekreter Vedat Olcay'ın da hazır buluduğu imza törenin ardından Serdar Kulbilge, Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

yazıklar olsun serdar Fenere gıdılırmı
    okadar avrupadan teklıf vardı!!
    bu arada bu neya bursanın futbolcularına hep avrupadan teklıf var serdara okana egemne buyuk takımız abı ya!!!
    abı son lafını tashıf etmıyorum pek sımdı asalamk gıbı olmasın ama ıkıncı lıge demır atmıs bı takımda nıe kalsın bence fenerde 3. kalecı olcak ama benım en buyuk dılegım bursasporun cıkmasını ıstıyorum cunku bu kadar buyuk kulubun ıkıncı lıge layık olmadıgını herkes bılıyor demınkı lafımda takılmak amaclı kızma sakın ha tamamı

Sayfa 15 / 25 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri