arkadaslar birde bugun basladı.iki kere array access .... hatası verdi ikiside maçta dek geldi bu hatayı verdikten sonra appliacation hatası geldi oyundan attı insallah demo oldugundandır.full oyun böyle olursa oynanmaz![]()
arkadaslar birde bugun basladı.iki kere array access .... hatası verdi ikiside maçta dek geldi bu hatayı verdikten sonra appliacation hatası geldi oyundan attı insallah demo oldugundandır.full oyun böyle olursa oynanmaz![]()
Sen turksportal turkceyi yuklediysen arasira veriyor o hatayi tr spikerden kaynaklaniyor.Originally Posted by alkaweb
Originally Posted by alkaweb
Çeviri hatası olabilir.
abi turkce nasil yaptinOriginally Posted by alkaweb
Oyuna girdim transferlerimi falan yaptim samp/ ligi on eleme macimi falan da yaptim sonra diger maca geldi "ARRAY ACCES OF BOUNDS"seklinde hata verdi sonra APPLICATION ERROR verdi bir yardim lutfen
Sorunu buldum galiba oyun application data'da si'nin içine ''MATCHEVENTS.MEC'' diye birşey cacheliyor onu siliyorum bir maç yapıyor sonra yine aynı şey çünkü yine cachelemiş
Nasıl çözücez????
maçlarda biraz bol gol oluyor gibi geldi bana.öle 7 li 8 li skorlar oluyo hazırlık maçlarında bol bol.daha lige başlamadım.umarım ligde dengeli gider maçlar
yamayı indirenler size soruyorum hangi yamayı indirim en az hatayı hangisi veriyor hangi yamayı tercih edim
Demoyu kuramayanla Sekopej'in hazırlamış olduğu rehberi incelesinler.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=22563
Valla demoyu kimse övmüyor, ben de indirmeyeceğim. Orjinalini beklemekte kararlıyım. Umarım FM batırmaz. Eğer batırırsa da bizim menejerlik serüvenimiz buraya kadarmış demektir!
ben 60 mb indiriyorum
ha buarada demo indirenler adu falan nasıl
adu dandikOriginally Posted by anakonda52
arda orta
nuri sahin iyi
messinin fiyati 50milyonu gecmis
yamayı yükledim biraz oynayıp şimdi sildim
ben oynadım oyun fena değil
ya bu turkcesini nerden buldunuz demo nun
ya anlamiom l'g'n sonucusuyum die adamlar beni sewmio
ama -17 puanım war die sonuncuyum yoksa şu an 0 puandan başlasaydım lige 5 puan farkla 1. olcaktım![]()
saol illusion
arkadaşlar türk futbolcuşarı beklendiği gibi yapılmadı galiba arda,tuncay daha iyi olması gerkmezmydi.fenerin yabancılarıda çok kötüüü
arkadaşlar türk futbolcuşarı beklendiği gibi yapılmadı galiba arda,tuncay daha iyi olması gerkmezmydi.fenerin yabancılarıda çok kötüüü
bide downlado sorunu yasiyorum...
ya bi sunu oku http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...tsi=oku&id=101Originally Posted by keketarik
peki bu 20 türkiye çıkış tarihi mi yoksa avrupada mı bi de çıktıın dan nekadar süre sonra türkçe yamasını yayınlıcaksınız
o avrupa cıkıs tarihi türkiye ye ne zaman gelir bilememOriginally Posted by alen13
![]()
Az kaldı az..Bu arada 2006'yı nasıl Türkçe yapıyorsak; aynı yöntemle 2007'yi de yapacağız sanırım?
belki de turksportal fm 2007 için yeni bir türkçe yama yapabilir ama yapmazsa sanırım 2006 turkce fm nin ek yamasıyla açacaz 2007 yiOriginally Posted by WishbonE
Valla bence 2007 2006'dan yaklaşık bi 5 bin cümle daha fazlası vardır.
O konuda çalışmalarımız oyun başlar başlamaz başlayacak, ve yakın zamanda çok iyi bir Türkçe versiyon hazırlayacağız.Originally Posted by WishbonE
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ahaha süper yaOriginally Posted by ronnie91
katılıyorum![]()
işallah yaparsınız da bizde oyunu anlayarak oynarızOriginally Posted by peluk
ama artık fred i alması kolayOriginally Posted by sherryy
Demoyu yükledim ama fazla beğenmedim.Beğenmediğim noktaya da gelirse;
Chelsea yi seçtim.Bana 66 milyon dolar transfer bütçesi verdi.Abramovic yıldız istedi.Pirloyu alayım dedim.Milan bir türlü vermiyor.80 verdim yine kabul etmedi.Bende Fabregası transfer edeyim dedim baya bi uğraştım Arsenal 80 istedi verdim.Ama o kadar param yoktu.Bi baktım Fabregas imzalıyor dedi.İmzaladık.Fabregasın değeri aldığım para 80 milyon oldu.Bende bunu gördükten sonra sildim demoyu![]()
ne olmasını bekliyordun daha iyi değl miOriginally Posted by sherryy
Neresi daha iyi.Değil fabregas dünyadaki bir kaç futbolcu hariç hiç bir futbolcu 80 milyon dolar etmez.Ayrıca belirttiğim gibi kasamda 66 milyon dolar varken 80 milyon dolarlık transfer yapabiliyorum ve adamın değeri 80 milyon kalıyor.Transfer yapnmak felaket zor olmuşOriginally Posted by mericbey