Sayfa 15 / 19 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 563 sonuç

Konu: FM 2007 Demo 30 Eylül, FM 2007 20 Ekim'de çıkıyor.

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

arkadaslar birde bugun basladı.iki kere array access .... hatası verdi ikiside maçta dek geldi bu hatayı verdikten sonra appliacation hatası geldi oyundan attı insallah demo oldugundandır.full oyun böyle olursa oynanmaz

Quote Originally Posted by alkaweb
    arkadaslar birde bugun basladı.iki kere array access .... hatası verdi ikiside maçta dek geldi bu hatayı verdikten sonra appliacation hatası geldi oyundan attı insallah demo oldugundandır.full oyun böyle olursa oynanmaz
    Sen turksportal turkceyi yuklediysen arasira veriyor o hatayi tr spikerden kaynaklaniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

demo ve tr ligi yok! haliyle kadrolar tam degil.full oyunda olur bunlar merak etme!
    bu da benden bi sacmalik.oyuncunun sakatliginin tam gectigi gun bi daha sakatlaniyo

Çeviri hatası olabilir.

demo ve tr ligi yok! haliyle kadrolar tam degil.full oyunda olur bunlar merak etme!
    bu da benden bi sacmalik.oyuncunun sakatliginin tam gectigi gun bi daha sakatlaniyo

abi turkce nasil yaptin

Oyuna girdim transferlerimi falan yaptim samp/ ligi on eleme macimi falan da yaptim sonra diger maca geldi "ARRAY ACCES OF BOUNDS"seklinde hata verdi sonra APPLICATION ERROR verdi bir yardim lutfen

Sorunu buldum galiba oyun application data'da si'nin içine ''MATCHEVENTS.MEC'' diye birşey cacheliyor onu siliyorum bir maç yapıyor sonra yine aynı şey çünkü yine cachelemiş

Nasıl çözücez????

maçlarda biraz bol gol oluyor gibi geldi bana.öle 7 li 8 li skorlar oluyo hazırlık maçlarında bol bol.daha lige başlamadım.umarım ligde dengeli gider maçlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yamayı indirenler size soruyorum hangi yamayı indirim en az hatayı hangisi veriyor hangi yamayı tercih edim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Demoyu kuramayanla Sekopej'in hazırlamış olduğu rehberi incelesinler.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=22563

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Valla demoyu kimse övmüyor, ben de indirmeyeceğim. Orjinalini beklemekte kararlıyım. Umarım FM batırmaz. Eğer batırırsa da bizim menejerlik serüvenimiz buraya kadarmış demektir!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ben 60 mb indiriyorum
    ha buarada demo indirenler adu falan nasıl

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by anakonda52
    ben 60 mb indiriyorum
    ha buarada demo indirenler adu falan nasıl
    adu dandik

arda orta

nuri sahin iyi

messinin fiyati 50milyonu gecmis

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yamayı yükledim biraz oynayıp şimdi sildim

Nesil
    2006
    Yer
    İST

ben oynadım oyun fena değil

ya bu turkcesini nerden buldunuz demo nun

ya anlamiom l'g'n sonucusuyum die adamlar beni sewmio

ama -17 puanım war die sonuncuyum yoksa şu an 0 puandan başlasaydım lige 5 puan farkla 1. olcaktım

Nesil
    2006
    Yer
    İST

saol illusion

arkadaşlar türk futbolcuşarı beklendiği gibi yapılmadı galiba arda,tuncay daha iyi olması gerkmezmydi.fenerin yabancılarıda çok kötüüü

arkadaşlar türk futbolcuşarı beklendiği gibi yapılmadı galiba arda,tuncay daha iyi olması gerkmezmydi.fenerin yabancılarıda çok kötüüü

bide downlado sorunu yasiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Quote Originally Posted by keketarik
    bide downlado sorunu yasiyorum...
    ya bi sunu oku http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...tsi=oku&id=101

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

peki bu 20 türkiye çıkış tarihi mi yoksa avrupada mı bi de çıktıın dan nekadar süre sonra türkçe yamasını yayınlıcaksınız

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Wink

Quote Originally Posted by alen13
    peki bu 20 türkiye çıkış tarihi mi yoksa avrupada mı bi de çıktıın dan nekadar süre sonra türkçe yamasını yayınlıcaksınız
    o avrupa cıkıs tarihi türkiye ye ne zaman gelir bilemem

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Az kaldı az.. Bu arada 2006'yı nasıl Türkçe yapıyorsak; aynı yöntemle 2007'yi de yapacağız sanırım?

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Quote Originally Posted by WishbonE
    Az kaldı az.. Bu arada 2006'yı nasıl Türkçe yapıyorsak; aynı yöntemle 2007'yi de yapacağız sanırım?
    belki de turksportal fm 2007 için yeni bir türkçe yama yapabilir ama yapmazsa sanırım 2006 turkce fm nin ek yamasıyla açacaz 2007 yi

Valla bence 2007 2006'dan yaklaşık bi 5 bin cümle daha fazlası vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by WishbonE
    O konuda çalışmalarımız oyun başlar başlamaz başlayacak, ve yakın zamanda çok iyi bir Türkçe versiyon hazırlayacağız.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ronnie91
    fm 2006 da yedek kulübesi var ama biz yani teknik direktörler yokuz,mesela önemli pozisyon olunca kulübeden fırlayan biri olsa gene oyunu gibi gözüken yuvarlak insanlar
    ahaha süper ya
    katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Quote Originally Posted by peluk
    O konuda çalışmalarımız oyun başlar başlamaz başlayacak, ve yakın zamanda çok iyi bir Türkçe versiyon hazırlayacağız.
    işallah yaparsınız da bizde oyunu anlayarak oynarız

Quote Originally Posted by sherryy
    Neresi daha iyi.Değil fabregas dünyadaki bir kaç futbolcu hariç hiç bir futbolcu 80 milyon dolar etmez.Ayrıca belirttiğim gibi kasamda 66 milyon dolar varken 80 milyon dolarlık transfer yapabiliyorum ve adamın değeri 80 milyon kalıyor.Transfer yapnmak felaket zor olmuş
    ama artık fred i alması kolay

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Demoyu yükledim ama fazla beğenmedim.Beğenmediğim noktaya da gelirse;
    Chelsea yi seçtim.Bana 66 milyon dolar transfer bütçesi verdi.Abramovic yıldız istedi.Pirloyu alayım dedim.Milan bir türlü vermiyor.80 verdim yine kabul etmedi.Bende Fabregası transfer edeyim dedim baya bi uğraştım Arsenal 80 istedi verdim.Ama o kadar param yoktu.Bi baktım Fabregas imzalıyor dedi.İmzaladık.Fabregasın değeri aldığım para 80 milyon oldu.Bende bunu gördükten sonra sildim demoyu

Quote Originally Posted by sherryy
    Demoyu yükledim ama fazla beğenmedim.Beğenmediğim noktaya da gelirse;
    Chelsea yi seçtim.Bana 66 milyon dolar transfer bütçesi verdi.Abramovic yıldız istedi.Pirloyu alayım dedim.Milan bir türlü vermiyor.80 verdim yine kabul etmedi.Bende Fabregası transfer edeyim dedim baya bi uğraştım Arsenal 80 istedi verdim.Ama o kadar param yoktu.Bi baktım Fabregas imzalıyor dedi.İmzaladık.Fabregasın değeri aldığım para 80 milyon oldu.Bende bunu gördükten sonra sildim demoyu
    ne olmasını bekliyordun daha iyi değl mi

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by mericbey
    ne olmasını bekliyordun daha iyi değl mi
    Neresi daha iyi.Değil fabregas dünyadaki bir kaç futbolcu hariç hiç bir futbolcu 80 milyon dolar etmez.Ayrıca belirttiğim gibi kasamda 66 milyon dolar varken 80 milyon dolarlık transfer yapabiliyorum ve adamın değeri 80 milyon kalıyor.Transfer yapnmak felaket zor olmuş

Sayfa 15 / 19 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri