127 mil.dolara c.ronaldoyu getirdim fenere.60 mil.dlr. fabregas.60mil.dol. reyes getirdim.fenere.
127 mil.dolara c.ronaldoyu getirdim fenere.60 mil.dlr. fabregas.60mil.dol. reyes getirdim.fenere.
25 Milyon Euro ya michael owen![]()
ben c.ronaldoyu 2. sezon galatasaraya getirdim 40milyon euro tam bir sezon uraştırdı hep küçümsüyodu sonunda geldi... hatta bikeresinde nistelrooyu getiriyodum para yetmemişti
Galatasarayı yönetıyorum
Necatiyi 8 milyon € ya sattım
arda turanı 6 milyon € ya sattım
matiaz fernandezi 10 milyon € ya aldım
Robin van persie yi 15 milyon € ya aldım
Emre belezoglunu 9 milyon € ya aldım
Fernando torresi ßedavadan kapdım sözleşmesi bitmişdi
Lyon dakı Fred ide bedava kapdım 1 sezon sonra 35 milyon € ya sattım.
Ben ne paralar teklif ettim ama M. Unıted bir türlü satmadı 42 milyon € ya bile satmadılarOriginally Posted by seksa
![]()
kerlonu 37 milyon dolara satıp 40 milyon dolara adrianoyu aldım.
buffonu serbest transferden aldım.
rafinhayı 8 milyon dolara aldım.
ben ibrahimovic i aldım ne kadar para verdiğimi hatırlamıyom ama 2010 senesinde tüm transfer butçesini ona verdimbide fb ye veron u aldım onun sozleşmesi bitiyordu.
Ronaldinho-Robinho-Cicinho-Fernando Torres-Leo Messi-Petr Ceh --> Milan'a 185 Milyon $ a geldiler
Ben Gs ye Tuncayı 11MN$ aldım
Fenerle arası bozulmuştu ama daha iyi transferlerim var
Adriano yu fenerbahçeye getirdim
abi SS koysana bakalım kaça aldın felan yaniOriginally Posted by mlt44
![]()
Arkadaşlar bence abartıp o kadar para baymayın herifleretutumlu olun biraz
Mesela onca pahalı defans alacağına git Görlitz'i al adam 40 yaşına kadar oynar valla 7-8 ile...Ya da git Zigic'i al Adriano - van nistelrooy yerine aynı işi yapıyolar rahat ol
Ha 2. - 3. sezon cl alacam diyosan bi tane ortasahaya bişi alabilirsin paran varsa o ayrı
![]()
robben 14 mlyon
j.cole 15 mlyon
ama bunları fm2005 de almıştım b.j.k ye
freddy guarin'i 23,5 milyon dolara real madrid'e sattım. En büyük başarım bu
ben 2006 da fenere ronaldo r.ferdınand ve s. eto u getırdım hıle yokkkkk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar ya profılımıze fotograf nasıl koycazzzzzz.......................bıgılendırınız febeli_26
ben bayerne saviola messi yi aldım ama 3-4sene geçmişti yani enpahalı yıllarında
yaw ben pek fm de büyük transfer başarım yok yaa....
en büyük başarım Galatasaray a bi kez trezeguet juve tarafından satış listesindeydi...oyuncu ayrılmak istiyordu....bende aldım...
sonra bi sezon Galatasaray a forvette ronaldo ve crespo yu oynatmayı başarmışdım (sene 2008)
ama en büyük başarımsa ilk sezonumda dünya şampiyonu oldum..
finans coştu....
ilgilendiğim bütün futbolcular sözleşme teklifini kabul ediyorlardı.....
bende gittim dalga olsun diye henry le ilgilendiğimi açıkladım....
arsene wenger satışa sundu diye yazı geldi.....
100 milyon euro teklif ettim....
kulüp kabul etti....
henry ilk sözleşmeyi kabul etmedi...hemen kulüpten ek bütçe istedim kabul edildi...
bi dahaki sözleşme teklifinde şartlarını yana kendisi koymuşdu..
bende verebildiğim en üst rakamları verdim...
ve henry i transfer etmişdim..
c. ronaldo'yu 90 tırılyona chelsea ye sattım van der waart a 36.5 tirılyon werdım
En büyük başarılarım oyuncuyu genç yaşta veya parlamadan alıp yıldız yaptıklarım;
Kerlon
İa_Quinta
Gibi...
En büyük transfer satışını da Tuncay'ı 50 Mn Ytl'ye R.Madrid'e satarak yaptım...
lucarelliyi almıştım fenere galiba
7,5 m dolara damien duff... 11 m dolara fernando cavaneghi... 8 m dolara ugur yıldırım ikince sezonum beşiktaşla
Beşiktaş'ta Bojiovu Chelsea'ye 80 milyon dolara(24 taksit),Cesar Delgadoyu Valencia'ya 50 milyon dolara(24 taksit)sattım uzun pazarlıklar sonucu![]()
ibrahım oviçi 46Mn € karşılıgında Galatasaraya Aldım.
bnm ki casillası 2. sezonda beşiktaşa kazandırmamdı (30m pound) bunun dışında ilk sezonda tevez(8mp) bi de d alessandro yu aldım(7.5 m p)
beyler genc we yetenekli cok ii bi oyuncu buldum belki bunu daa once yazmıssınızdır ama ben tamamen bu oyuncuyu kendim buldum
oyuncunun adı kenan sahin alıp deneyin bu oyunucuyu ben gs ye aldım adam hermacta gol atıo
60 trilyona Adrianoyu GS Almıştım
nu transfer ettim
ben galatasaray a robinho yu almıştım 2. sezonda mutsuz oluyor geliyor para varsa alırsın bir de defoe ve tevez geldi denilson ewerthon edu coloccini ve joseph yobo başarılarım
ben mirko vucinic simeone perotta nuri şahin yıldıray baştürk khalid boulahrouz
thomas hübscman aaron mokoena ve lassana diarra yı aldım...
Originally Posted by capriceman
brava valla ne diyelim o paraya !!!
ben 17 mn euro ya getirebildim İlk senede(:
defoe yi aldım van persie yi aldım bi de fred en büyük bunlar gs de
ama rooney i almıştım chelsea ye
oyuna v.2 yaması yukledim ve ilk sezon steven gerrard(50 mn), demian duff(20 mn) gibi eksık bolgelere oyuncu aldım. İkinci sezon 70 MN ye ZLAtAN İBRAHİMOVİC aldım gercekten cok iyi