Sayfa 15 / 15 İlkİlk ... 5131415
421 ile 434 arası toplam 434 sonuç

Konu: TSL 24.Hafta Galatasaray-Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence ceza gelmezz ULUSOY parayla bitirir isi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 19 07 2007 View Post
    haha canaydin bi futbolcunun bacagi kirildigi icin hastaneye gitmis macin ortasinda kendi oyuncusuda degil

galiba 2 haftadir gelemedigi stada bu kezde bir yalan uydurdu ve mac bitmeden bye bye dedi

1-1 olunca tepkilerden korktugu icin onu mazeret gostererek kacti. Boylece bir tasla iki kus vurmus oldu. Hem medyaya sirin hemde tepkilerden kacma ohhh

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

yok yok 3 puaninizi silip fakir fuka dagitmali.
    birader piyangodanmı çıktın bu siteye sen...yakışmıyosun bu siteye bence atılmadan önce onurlu bir şekilde bırak yazık...at gözlüklerinide çıkar gerçek hayatında fazlasıyla işine yarar...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

19.07.2007 adli kullanici konusmalarina dikkat et yada mumkunse gs ile ilgili yerlere yorum yazma gorevliler size sesleniyorum bu adam sirf fanatimlik yapiyor

Ozhan canaydin hastaneye gitti suclu oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

böyle kişiler bence anında siteden atılmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    İST

galatasaray için önemli maçtı kazandılar ve şampiyonlar ligi şansını devam ettirdiler

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla ben atilmasini bekliyom

ap acik ortada olay tartismayada gerek yok....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

dostum kurallari okusana sonra konus

bu maçta ziya hocayı kötü buldum yattarayı alcaksan ceyhunu nie çıkarıyon umutu çıkar.umutu çıkarıp ersene yattara ve gökdeniz orta yapardı ceyhun arkadan desteklerdi.umut iyi olsaydı ama nese geçti fakat almalıydık yaw

Quote Originally Posted by paco View Post
    işte tribünden maç izlemeyi bu yüzden hiç sevmiyorum ... galatasarayın attığı ilk gol temiz, ts nin attığı golde de faul var ha gol sevincini yaşadınız hakem sayesinde ... o da olmasa yaşayamazdınız ... tribündeyken yattara oyuna girerken galatasaraylıların yüz ifadesini nasıl gördün çok merak ettim ... ne yattaraymış yaa ... peki yattaranın o performansından sonra ki trabzonluların yüz ifadeleri nasıldı veya hakeme rağmen 2. golden sonraki yüz ifadelerinide anlatırsan sevinirim ...... galatasaray oynadı ve maçı aldı .... maçın iyileride ayhan arda ve hakan şükür dür .....
    Bize büyüklerimiz hamsinin gözlere iyi geldiğini söylerlerdi,çok hamsi yemekten olsa gerek.Pek bir mesafe yoktu Galatasaraylılar ile aramızda.Benim Yattara konusundaki düşüncem hep aynıdır.Hiçbir gol,asist yapmasa dahi onun şovu yeter.Son dakikalarda bütün Galatasaraylıların onun ayağındayken top korkması ve onun bunun hoşuna gittiği için topu ayağında tutması sırasında nasıl mest olduğumu bilemezsin Trabzonsporluların yüz ifadesi nasıldı diye sorarsan elbette üzüldük ancak maç sırasında ağlayan,depresyona giren hiç bir taraftar görmedim.Kendi çevremdekiler açısından konuşusursam da ortak fikrimiz bu sene ligde bir beklentimiz olmadığı için pekte üzülmediğimizdir.Hatta herkesin mutlu mesut gittiğini bile söyleyebilirim.Pozisyonlar hakkındaki yorumlara gelince.Maç içinde ben pozisyonları net olarak elbette göremedim ancak televizyondan izleyince bu kanılara vardım.Sizin attığınız birinci golde ofsayt olabilir dedim bazı yorumcularda buna ofsayt dediler ben hala olmayabilir kanısındayım.Bizim attığımız golde ise hala faul olmadığını düşünüyorum.Faul olduğunu düşünsem zaten gol sevincim kursağımda kalırdı.Bir ekleme daha yaparsak Musa'nın ayağının kırıldığı pozisyonda bence Musa'ya kırmızı kart gösterilmesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Bize büyüklerimiz hamsinin gözlere iyi geldiğini söylerlerdi,çok hamsi yemekten olsa gerek.Pek bir mesafe yoktu Galatasaraylılar ile aramızda.Benim Yattara konusundaki düşüncem hep aynıdır.Hiçbir gol,asist yapmasa dahi onun şovu yeter.Son dakikalarda bütün Galatasaraylıların onun ayağındayken top korkması ve onun bunun hoşuna gittiği için topu ayağında tutması sırasında nasıl mest olduğumu bilemezsin Trabzonsporluların yüz ifadesi nasıldı diye sorarsan elbette üzüldük ancak maç sırasında ağlayan,depresyona giren hiç bir taraftar görmedim.Kendi çevremdekiler açısından konuşusursam da ortak fikrimiz bu sene ligde bir beklentimiz olmadığı için pekte üzülmediğimizdir.Hatta herkesin mutlu mesut gittiğini bile söyleyebilirim.Pozisyonlar hakkındaki yorumlara gelince.Maç içinde ben pozisyonları net olarak elbette göremedim ancak televizyondan izleyince bu kanılara vardım.Sizin attığınız birinci golde ofsayt olabilir dedim bazı yorumcularda buna ofsayt dediler ben hala olmayabilir kanısındayım.Bizim attığımız golde ise hala faul olmadığını düşünüyorum.Faul olduğunu düşünsem zaten gol sevincim kursağımda kalırdı.Bir ekleme daha yaparsak Musa'nın ayağının kırıldığı pozisyonda bence Musa'ya kırmızı kart gösterilmesi lazım.
    Musa ya niye kirmizi gostersin?

Arda'ya tekme attığı için.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ne kirmizisi zaten ayagi kirilmis

Nesil
    2003

Ayagi kirilmasi Musa'nin sanssizligi ve tekniginin yetersizligi. O pozisyonda bence kirmizi kart agir olurdu cunku topa vurup uzaklastirmaya calisirken bacagi Arda'nin dizinin hemen altina, belki de Arda'nin bacagina vurabilecegi en sert noktaya geldi. 10 santimetre asagiya vursa, belki de sakatlanacak, acilar icinde kivranacak oyuncu Arda olurdu. Ancak burada kasit aramamak lazim cunku amaci bariz bir sekilde topu uzaklastirmakti.

Tekniginin yetersizligini de ekledim Musa icin cunku o pozisyonda Musa'dan daha teknik bir oyuncu topu kontrol ettikten sonra, Arda'nin kosu yolundan topu cekip kendisini rahatlatip daha az riskli bir pas verebilirdi. Ancak topla hareketlerinde cok da rahat olmayan Musa, baski yedigi anda topu ileriye vurmayi tercih etti. Bu da bariz bir sekilde tekniginin yetersizliginin gostergesi.

Sayfa 15 / 15 İlkİlk ... 5131415

Mesaj Yetkileri