bence ceza gelmezz ULUSOY parayla bitirir isi![]()
bence ceza gelmezz ULUSOY parayla bitirir isi![]()
19.07.2007 adli kullanici konusmalarina dikkat et yada mumkunse gs ile ilgili yerlere yorum yazma gorevliler size sesleniyorum bu adam sirf fanatimlik yapiyor
Ozhan canaydin hastaneye gitti suclu oldu
böyle kişiler bence anında siteden atılmalı...
galatasaray için önemli maçtı kazandılar ve şampiyonlar ligi şansını devam ettirdiler
valla ben atilmasini bekliyom
ap acik ortada olay tartismayada gerek yok....
dostum kurallari okusana sonra konus
bu maçta ziya hocayı kötü buldum yattarayı alcaksan ceyhunu nie çıkarıyon umutu çıkar.umutu çıkarıp ersene yattara ve gökdeniz orta yapardı ceyhun arkadan desteklerdi.umut iyi olsaydı ama nese geçti fakat almalıydık yaw
Bize büyüklerimiz hamsinin gözlere iyi geldiğini söylerlerdi,çok hamsi yemekten olsa gerek.Pek bir mesafe yoktu Galatasaraylılar ile aramızda.Benim Yattara konusundaki düşüncem hep aynıdır.Hiçbir gol,asist yapmasa dahi onun şovu yeter.Son dakikalarda bütün Galatasaraylıların onun ayağındayken top korkması ve onun bunun hoşuna gittiği için topu ayağında tutması sırasında nasıl mest olduğumu bilemezsinTrabzonsporluların yüz ifadesi nasıldı diye sorarsan elbette üzüldük ancak maç sırasında ağlayan,depresyona giren hiç bir taraftar görmedim.Kendi çevremdekiler açısından konuşusursam da ortak fikrimiz bu sene ligde bir beklentimiz olmadığı için pekte üzülmediğimizdir.Hatta herkesin mutlu mesut gittiğini bile söyleyebilirim.Pozisyonlar hakkındaki yorumlara gelince.Maç içinde ben pozisyonları net olarak elbette göremedim ancak televizyondan izleyince bu kanılara vardım.Sizin attığınız birinci golde ofsayt olabilir dedim bazı yorumcularda buna ofsayt dediler ben hala olmayabilir kanısındayım.Bizim attığımız golde ise hala faul olmadığını düşünüyorum.Faul olduğunu düşünsem zaten gol sevincim kursağımda kalırdı.Bir ekleme daha yaparsak Musa'nın ayağının kırıldığı pozisyonda bence Musa'ya kırmızı kart gösterilmesi lazım.
Arda'ya tekme attığı için.
ne kirmizisi zaten ayagi kirilmis
Ayagi kirilmasi Musa'nin sanssizligi ve tekniginin yetersizligi. O pozisyonda bence kirmizi kart agir olurdu cunku topa vurup uzaklastirmaya calisirken bacagi Arda'nin dizinin hemen altina, belki de Arda'nin bacagina vurabilecegi en sert noktaya geldi. 10 santimetre asagiya vursa, belki de sakatlanacak, acilar icinde kivranacak oyuncu Arda olurdu. Ancak burada kasit aramamak lazim cunku amaci bariz bir sekilde topu uzaklastirmakti.
Tekniginin yetersizligini de ekledim Musa icin cunku o pozisyonda Musa'dan daha teknik bir oyuncu topu kontrol ettikten sonra, Arda'nin kosu yolundan topu cekip kendisini rahatlatip daha az riskli bir pas verebilirdi. Ancak topla hareketlerinde cok da rahat olmayan Musa, baski yedigi anda topu ileriye vurmayi tercih etti. Bu da bariz bir sekilde tekniginin yetersizliginin gostergesi.