Böyle işçiler çalışacaksa çalışmasın daha iyi. Bizene sizden , Size ne bizden. Maaşınızı gidin tokiden isteyin(ki öyle yapıyorlar ama basın saolsun konyu hemen bize çeviriyor). Çamur at izi kalsın dan başka birşey değil.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Seyrantepe'de bayram!
Kriz bitti !.. Galatasaray'ın yeni stadının yapımında çalışan işçcilerin paralarının ödenmemesi nedeniyle başlayan ve şantiyedeki Galatasaray bayrağının indirilmesine kadar varan krizde mutlu sona ulaşıldı !..
Dubai'den bugün Halk Bankası'ndaki hesaba 1 milyon 800 bin Dolar para yatırıldı !.. Bu parayla işçilerin uzun süredir yapılayaman ödemeleri gerçekleşecek !.. İşçilerin paralarının yarın yatırılacağı öğrenildi.
Ligtv.com.tr'ye konuşan bir yetkili, Dubai'den gelen paranın yarın işçilere dağıtılacağını ve eylem sırasında indirilen Galatasaray bayrağının da yeniden direğe çekildiğini söyledi.
Projedeki bazı küçük çaplı değişiklikler nedeniyle yaklaşık 1 hafta inşaatta fazla çalışma olmayacağını da belirten yetkililer, önümüzdeki haftadan itibaren geniş çaplı inşaatın kaldığı yerden devam edeceğini sözlerine eklediler.
(Ligtv.com.tr Özel)
Last edited by Nedvedmania : 17.Mart.2009 at 23:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bunlarında işi iş ha. Kriz dönemindeyiz zaten. Sadece bizim stad degil bütün inşaat projelerinde kriz var. İşçilere maaşları hep geç ödeniyor; ama bunların calıştıgı proje medyatik yönü ile en yüksek olanı. Zaten medya birsey olsada haber yapalım diye kol geziyor. 1 gün maaş gecikse bunlar biliyor ki seslerini hemen duyurabilecekler hemen isyan. Ertesi gün manşetteler. Sanki tek maaş alamayan kendileri. Ayrıca o dediklerini de yapsınlar bakalım ertesi gün orada çalışabiliyor olabilecekler mi ?
Hadi paralarınız da gelmiş işte.
Cnn Türk'ün spor haberlerinden duydugum kadarıyla , çalısan işçilerin hepsinin parası ödenmiş ve yaptıkları rezillikler için hepsinin görevlerine son verilecekmiş ama stad 2 ay daha geç açılacakmıs valla bu pisligi yapan calısanlar gitsin stad geç acılsın mühim degil.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2 Mayıs Fotoğrafları :
![]()
Eren Talu'dan sonra ihale Varyap'a geçince müthiş hızla ilerlemeye başladı.
Zamanı Geldi
Mart ayı civarında artık iskelet biter ve tribünler felan görünmez hale gelir. Bu halde bile Premier Lig atmosferi var stadda. Renderlardan da baktığım ve hissettiğim kadarıyla müthiş bir stad olacak. Yalnız TOKİ maliyet nedeniyle çatıda ucuz bir şey kullanacak. metal olacak...
Eğer kaba inşaat martta biterse muhtemelen ekime kadar koltuklar çimler ışıklandırmalar kapılar localar tamamlanır diye düşünüyorum ama yine tahminen tüm çalışmaların bitmesi aşağı yukarı 2011 şubata sarkabilir.
Last edited by SAİT71 : 12.Ocak.2010 at 05:27
İşte son fotolar :
Not: Çalışmaları izlemek isteyenler http://seyrantepesporkompleksi.com/ sitesinin kameralar kısmından izleyebilir. Vızır Vızır Çalışıyorlar Valla
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adnan Polat, TOKİ'yle açılır kapanır çatı konusunda görüşeceklerini söyledi.
29 Ekim'i sabırsızlıkla bekliyorum![]()
29 Ekim'de açılışı yapılacak stadın Ocaktan itibarende lig maçlarımızı oynamaya başlayacağız...
Screw you guys, I'm goin' home
Bugün ki Antalyaspor maçının Ali Sami Yen'de ki son maç olduğunu okumuştum bir yerlerde. Acaba bu sezon ki son maç mı demek istediler yoksa Galatasaray önümüzde ki sezon Türk Telekom Arena açılana kadar başka bir stadda mı oynayacak maçlarını?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Maç esnasında da Elveda Samiyen tezahuratı yapıldı. Ama seneye ocağa kadar oynarız diye düşünüyorum.
başka stadla ilgili bi bilgi yok ama büyük ihtimal bu sezondan bahsediyolar çünkü 29 Ekime kadar lig çoktan başlamış olacak ayrıca UEFA'da eleme de oynayacak GS... zaten Adnan Polat ulaşım ve bazı ufak detaylardan sonra Ocaktan itibaren taraftarlarımızı yeni stadımıza davet edicez dedi...
Screw you guys, I'm goin' home
Açıklaması yapıldı bunun.İkinci yarı burada oynayacağız.İlk yarıda Sami Yen'deyiz yine.
Böyle bile görmek heyecanlandırıyor insanı.. Bu statta maç izlemek için can atıyorum.
Servisle her akşam önünden geçiyoruz yeni stadın. Özellikle son 1-2 ayda epey hızlandı çalışmalar..
Biraz tehlikeli olur zira o stadın arkasında gördüğün otoban'dan geçiyoruz![]()
Sanırım Galatasaray 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında taşınacak stada.. A.S'deki son maç felan değildir..
Ben geçen haftalarda uğramıştım ne de olsa bize yakın çok iyi gidiyor çalışmalar beklendiğinden daha erkende bitebilir bence..
Siteden girip canlı yayına baktım Yerdeki çatı bölümlerinden bir tanesi havada. Yani Gerçek yerine doğru ilerliyor. Ama bu 1 günde bitecek birşey değil birkaç gün sürüyor onun çatıya kadar çıkartılması![]()
Saat 00:48 Ve Hala Çalışıyorlar Helal Olsun !
O değilde bu stadın yanı uçurum gibi geldi bana.![]()