Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
421 ile 450 arası toplam 462 sonuç

Konu: Elhadji Maxi Update Full (v2)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu akşam çıkmayacak !

Yarın belki.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu akşam çıkmasa da Kapak resmi yaptım ben yine de

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Böyle bir resim vardı zaten

Ama sağol yinede

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Koysaydınız siz de kardeşim
    Neyse canım sıkılıyordu ben de yaptım birşeyler

Hem benimkiler daha yeni transfer. Takım formalarıyla falan yani

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abi sizi kesinlike anlıyorum da inşallah yarın akşama yetiştirirsiniz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

hugonun kapağı daha iyi bence.. yaa yarın çıksın belki demeyin nolur..kolay gelsin..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatasaray'da Hakan Balta ve Özer Hurmacı olacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Ersen Martin transferi netlik kazanmadı.Bu durumda nasıl çıkaracaksınız ki yamayı?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kazansın ya da kazanmasın bır oyuncu yuzunden bır yamanın cıkması engellenemez bu Tsnın sorunu resmı acıklama yapmaları lazımdı zaten bugun yama cıkabılır bır oyuncu bu yamayı engelleyemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Kazansın ya da kazanmasın bır oyuncu yuzunden bır yamanın cıkması engellenemez bu Tsnın sorunu resmı acıklama yapmaları lazımdı zaten bugun yama cıkabılır bır oyuncu bu yamayı engelleyemez.
    Ben yamanın daha iyi olması için söyledim.Bilip bilmeden atlama ortaya..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

arkdasım ersen geri geldi özer hurmacı ve hakan balta büyük olasılıkla oyunda olucaktır

Berk sakin ol yahu.
    Ersen geri çağırılmadı mı ki?

ersen en son la ligada recreativo ya gitti diye biliyorum . yama umarım bugün çıkar , yeni transferlerle çok güzel olacak , emeğinize teşekkürler ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ben geri cagrıldı diye biliyorum.yan transfer suya dustu.ayrıca bu yama icin bu kadar ugrasan herkese tesekkurler tum elhadji yamaları gibi yine super olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yama çıkarsa çıkar buna Ersenin nereye gittiğine Burak abi ve Murat abi karar verecek.

Ersen Recrativo'nun Sevilla maçı kadrosundaymış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Trabzonspor'a son dakika sürprizi

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor'un ligin son haftasına kadar şampiyonluk yarışı içinde olacağını söylerken, Ersen Martin Transferinden vazgeçilmesini, Trabzonspor'un transferin son gününde istediği futbolcuyu transfer edememesi olduğunu açıkladı.

Kafkas, bir televizyon programında, taraftarların kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.
    Kafkas, transferin son gününde ülkesinin milli takımında kaptanlık yapan bir santrfor oyuncu ile görüştüklerini belirterek, şöyle konuştu: "İş bitme noktasındaydı. Ersen Martin'i de İspanya Kulübü istiyordu. Ersen'in istemesi ve Ziya Doğan'ın da kabul etmesiyle onay verdik. İspanyol kulübüyle ön protokol yaptık. Ön protokolde, 31 Ağustos saat 23:59'a kadar transfer bedeli Trabzonspor'un hesabında olacaktı. Hemen bir gün sonra istediğimiz oyuncunun transferi bozuldu. İspanya Kulübü de 31 Ağustos'a kadar para yatırsa geri adım atma şansımız yoktu. Transferi son anda yapamadığımız için Ersen Martin ve Ziya hocayla görüşerek, ön protokole rağmen muvafakatname vermemeye karar verdik ve bu oyuncuyu göndermekten vazgeçtik."
    Kafkas, Trabzonspor'un her yıl şampiyonluk parolasıyla yola çıktığını belirterek, "Ama ligde her takım, her takımdan puan alabiliyor. 4 büyük kulübe karşı diğer takımlar iyi motive oluyorlar. Sürpriz sonuçlar alabiliyorlar. Ama Trabzonspor, ligin son haftasına kadar şampiyonluk yarışının içinde olacaktır. Bundan herkes emin olsun" dedi.
    Trabzonspor'un 24 yıldır şampiyon olamamasının bir baskı oluşturduğunu belirten Kafkas, şöyle devam etti: "Yönetim ve teknik heyet bazında sürekli değişiklikler oldu. Biz göreve geldikten sonra önce yeni bir kadro oluşturarak kabuk değiştirdik. Çünkü takımda ekip ruhu kaybedilmişti ve zorunluydu. Takımda bir ekip ruhu oluştu. Hepimizin eksiklikleri var. Teknik heyetin de eksiklikleri olmasına karşın arkasında duruyoruz. Başarıya istikrarla ulaşacağımızı düşünüyoruz."
    Teknik direktör Ziya Doğan'ın hiçbir oyuncuya ön yargılı davrandığını düşünmediğini kaydeden Kafkas, "Ziya hoca da kendi başarısını ister. Başarılı olursa teknik direktörlük hayatında hem ekonomik hem manevi olarak zirve yapacak. Başarılı olmak adına kendi bildiği doğrularla hareket ediyor" diye konuştu.

KAYNAK: LİGTV

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar çatladık patladık burda yaoyun kaç gündür yatıyo valla.kesin iyi bişey olacak ama fm dürtüsünü hepimiz biliriz.sabır taşına döndük

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

ersen trabzonspora geri döndü arkadaşlar taraflar anlaşamadı para gelmedi vs nedenlerden ersen trabzonda yani hala.. haydi artık çıksın yama sabah akşma gözlüyorum takıntı haline geldi hehe..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

yani daha ne bekleniyo anlamış değilim.yarın ayın 6.sı.yarınmı çıkıcak acaba.kısa bi not düşülse çok iyi olacak.

yha gelsin artık el hadji patlıyacağız

İyi de adamın bu güncellemeyi çıkartmak gibi bir mecburiyeti mi var ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İyi de adamın bu güncellemeyi çıkartmak gibi bir mecburiyeti mi var ?

tabiki yok.ama v2 yapıldıktan sonra otomatik olarak beklenti yaratılmış olmuyomu.böyle bi cümleye ne gerek vardı anlamadım.o zaman hadji çıksın çıkarmıyorum desin bizde eywallah diyelim.başka kaynaklara gidelim.yanlışmıyım.???

Çıkaracak..
    Hatta bugün çıkaracağı üzerine konuştuk.
    Her gelen hadi çıkart çıkart diye yazıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar kabul etmelisiniz ki, bu işleri yapmak zor ve uğraş veren bir durum. Burak Abi ve yardımcı olan arkadaşlarımız da en iyisini ve en düzgününü yapmaya çalışıyor.

Biraz daha bekleyin en kaliteli ve hatasıza en yakın olan güncelleştirmelerden biriyle oynayacağız. Zaten eksikler olursa bunu hep birlikte düzeltebiliriz.

Merak etmeyin çok güzel bir güncelleştirme ile oynayacağız. Sadece biraz sabredelim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

içimden bi ses çok az kaldı diyo.umarım yanılmıyorumdur.şu update çıksın bi tane tavuk kesecem valla

Bence yemin etme

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

bence bu yamaa saat 7buçukta çıkar.. ne kadar gereksiz forum kirliliği yapıyorum ama gözümüz yollarda kaldı.. diğer yabancıların yaptıklarından indirdim 2tane adamlar kendi liglerini bile düzgün yapamıyolarken elhadji ve yardımcı olan burdaki arkadaşlarımızın ne kadar başarılı işler yaptığı ortada takdir ediyorum vala helal olsun bu işi biliyolar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    içimden bi ses çok az kaldı diyo.umarım yanılmıyorumdur.şu update çıksın bi tane tavuk kesecem valla
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Bence yemin etme
    Artık çok geç kesmesi lazım.Bir adak oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Heyecan dorukta

Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon

Mesaj Yetkileri