Sayfa 15 / 439 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

"Schalke ile anlaştım"

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı bir türlü netleşmeyen Stephen Appiah'ın Alman ekibi Schalke ile anlaştığı iddia edildi. Mavi beyazlılarla görüştüğünü doğrulayan Ganalı yıldız, "Evet menajerim Schalke ile anlaştı. Kulüplerin anlaşmasını bekliyorum" dedi.

Sarı lacivertlileri sarsan gelişme dün akşam saatlerinde yaşandı. Daha önce Appiah ile görüştüğü ancak Fenerbahçe'nin yüksek bir bonservis istemesi nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen Schalke'nin tekrar girişimlere başladığı haberi Alman medyası tarafından duyuruldu. Bunun üzerine Lig TV muhabiri Deniz Türker Ganalı futbolcu ile bir görüşme yaptı. Schalke ile görüştüğünü doğrulayan Appiah, "Evet menajerim Schalke ile görüşüp her konuda anlaşmaya vardı. Bende Almanya'ya gitmek istiyorum ancak hala Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Artık takımın vereceği karar bekliyorum" dedi.
    Fenerbahçe'nin ise Appiah'ı 8-10 milyon eurodan aşağı bir bonservis ücretiyle bırakması beklenmiyor.

Lig TV
    bence kadroda appıah'ın yerını doldurabilicek oyuncular var.ben ıyı bır fıyata gıtmesınden yanayım.
    NOT:Appıah sampıyonlar lıgı 3.ön eleme turuna yetısemıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Appiah'ın yerini bence değil Fenrbahçe'de Türkiye'de dolduracak oyuncu yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Eğer APPİAH 'da giderse Fener'i çok zor günler bekliyor.

Önce TUNCAY sonra APPİAH...

Geçen senenin en iyi 2 ismi gitti.

Yeni transferlerde var ama...Onların ne olacağı belli değil.
    appıah mı gecen sene ıyıydı bence gecen senenın en buyuk hayal kırıklığıydı appıah

Morientes geliyor

Başkan Özhan Canaydın'ın "Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transfer yapacağız" müjdesinin arkasında yatan gerçeği yine Fotomaç açıklıyor. Fenerbahçe gibi Schalke'li Kevin Kuranyi'de mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, Valencia'nın 31 yaşındaki golcüsü Fernando Morientes ile anlaştı

USTA BİR GOLCÜ
    LİNCOLN'ü transfer ederek dünyayı ayağa kaldıran Galatasaray, Türk futbol tarihine geçecek bir büyük transfere daha imza atmak üzere. Bir süreden beri büyük bir gizlilik içinde forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Valencia'nın süper golcüsü Fernanda Morientes ile anlaştığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın Karşıyakalı yöneticilere "Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transferimiz var" demesi, futbol gündemimize bomba gibi düştü. Transfer haberciliğinin bir numaralı gazetesi Fotomaç, geniş ve uzman istihbarat ağını kullanarak sarı-kırmızılıların bu süper transferini hemen ortaya çıkardı: FERNANDO MORİENTES.

5 MİLYON EURO
    DAHA önce Baptista ve Kuranyi'yi getirmek için girişimlerde bulunan ancak bu futbolcuların transferini gerçekleştiremeyen Galatasaray yönetimi, Feldkamp'ın verdiği listedeki isimlerden Fernando Morientes ile prensip anlaşmasına vardı. Valencia kulübü yeni sezon öncesinde forvete Sunny, Juan Matas ve Arizmendi gibi yıldız isimleri transfer edince Morientes'i gözden çıkardı. Geçtiğimiz günlerde Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İspanya'ya giderek Valencia kulübü yöneticileri ile Fernando Morientes'in transferi için 5 milyon euro'ya el sıkıştı. Sarı kırmızılıların 31 yaşındaki İspanyol golcüye yıllık 2.5 milyon euro ücret verecekleri belirtildi.
    ÇAĞDAŞ DOĞAN

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cemil önceki sezonda 3. Ligde 38 maç oynayıp 5 gol atmış. Sonra Ocak'ta İstanbulspor'a transfer olduktan sonra 9 maç oynamış. Tabi İstanbul'da 2 aylık bir sakatlık dönemi de var. İstanbul'un as stoperi yani. Saffet Sancaklı onun için bir yıl içinde Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu olacak demiş. Hadi bakalım, inşallah.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ne olursa olsun Appiah gibi bir adam gönderilmemeli.Eğer ki büyük başarılar hedefleniyorsa..
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    Valencia kulübü yeni sezon öncesinde forvete Sunny, Juan Matas ve Arizmendi gibi yıldız isimleri transfer edince Morientes'i gözden çıkardı.ÇAĞDAŞ DOĞAN

Sunny ön libero.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Appiah'ın bir yere gittiği falan yok.

Gidersede 20 M € gibi bir para kazanılır, ondan daha iyisi alınır o paraya
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hadi bakaLım cemiL göster kendini bu büyük Camia senden çok şey bekLiyor
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Appiah mutluyum diye açıklama yapmamışmıydı ?

Ayrıca 20 M eder mi Appiah ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Appiah'ın bu piyasadaki değeri 12-13 milyon avro. Bence de gitmesin, giderse Fener Forvet alacak ve bu gayet saçma olacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Etmemesi için bir sebep mi var. En az 15 milyon Euro..
    katılıorm bencede 15 milyon euro eder dunyada appiah kalitesinde pek on libero yoq ayrıca tartısmasız turkiyeye gelmis en kaliteli on libero

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Siz 15-20 milyon euro diyorsunuz da, Schalke Fenerbahçeye 4 milyon euro teklif etti.. Bence İlhan'ın dediği gibi en fazla 12-13 milyon euro eder ki bunu da Schalke vermez..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sunny onlibero evet

suan valenicada 6 forvet var yildiz bir forvet daha gelecekmis..........

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Siz herşeyi transfer piyasasından iyi biliyorsunuz herhalde..

15-20 MN ?

Appiah ayrılırsa bence Fenerbahçe için işler iyi gitmez.Yerine forvet alınacaksa heleki..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Schalke teknik patronu aciklama yapmisti Appiah ile ilgilenmiyorum diye herkes birsey uyduruyor simdi de Appiah demis Schalke ile anlastim..

Bir yere felan gittigi yok Appiah kac defa belirtti Fenerbahce'de mutluyum diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Eğer kulüpler anlaşamazsa ki Schalke 4 Milyon Euro verirse anlaşamayacaklar gibi görünüyor.Bu sezon Appiah'tan hiçbir şey beklemeyin.İsteksiz oynayacak ki bu ne kadar oynamak sayılır ona da siz karar verin...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer Appiah gitmek için diretirse Fenerbahçe satmak zorunda kalabilir.Bundan dolayıda en fazla 12-13 Mİlyon'a satar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Appah bence bu sene kesinlikle gidecek her ne kadar da mutluyum dese de,sürekli Basında gidecek yönünde çıkan haberler onun gideceğini gösterir.

Ayrıca bana kalırsa da APPİAH'ın değeri 10 Milyon Euro olabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mehmet arkadaşın haklılık payı da var aslında ama bence 5 milyon euro az.

En az 8-9 milyon euro'ya gider diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Asıl sen ciddimisin ya durmadan burda tahrık edici mesajlar atıyorsun Appiah 4 edermiş komediye bak ya.
    arkadasım futbol pıyasasını takıp edıo musunuz blmıorum
    artık öle astronomık rakamlar yok
    toninin 13 mılyona
    henrynın 24 mılyona transfer oldugu donemde
    appiah a
    15 mılyon demek
    ne demektir sizce

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    8 milyon'a geldi Fener'e bu paradan aşağıya kesinlikle satmaz yönetimimiz. Mehmet Topuz'a 5 milyon değer biçilen bir ülkede Appiah'a verilen 4 milyonluk teklifi kabul edicek bir yönetime sahip değiliz
    Tarık aynen haklısın.Bunun sebebi ve suçu da aslında bizlerde.

Türk oyunculara çok yüksek rakamlar biçiliyor ülkemizde.Bu yüzden de yabancılar da bunları bildiği için Türkiye'ye gelirlerse çok yüksek rakamlara geliyor.

Ayrıca Appiah için de dediğin doğru FB yönetimi 10 milyon euro'dan aşşağı satmaz gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by neondh View Post
    toninin 13 mılyona
    appiah a
    15 mılyon demek
    ne demektir sizce
    Futbol piyasasını fazlasıyla takip ediyorum Appi 15 etmese 10'dan asagı bi fiyatagitmez hele hele 4 milyon gibi komik bir rakama hiç gitmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mertcan dediğin doğru.

Ne 4-5 e gider ne de 15-16 ya.

En uygun fiyat Appiah için 9-10 milyon euro olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar bosverin tartismayi Deger ne kadarsa ne kadar bunu daha sonra anlariz

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

ya geLsın artık bırısı yaaa

yıLdız mıLdız frktmz cok ii bı adam oLsunda

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu cemil gecense lig a da oynadimi her tahmin ettigim adam ise ben bunu ordusporda macinda izledim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

toninin 13 mılyona
    appiah a
    15 mılyon demek
    ne demektir sizce
    1-2 transfer haberi piyasanın dustugunu gostermez madridin kaka icin 100 milyon dolar dusundugunu goz onunde tut

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

10 mılyon mu
    appiah mı
    lincoln 4.5 a alındı
    sen appiaha 10 mılyon dıosun
    İstiyorsan beleşe verelim Appiah'ı Schalke'ye hatta üstüne para bile verelim satmak için.Appi 10 dan asagı etmez sana söyliyim bunu.4-5 e Appiah alamassın sen.

Lincoln 4.5 a alındıysa bana ne adam mutsuz 1 sene sonra sözleşmesi bitiyordu takımda oynamak istemiyordu 1 sene sonra beleşe gidiceğine ise 4.5 milyona geldi Galatasaray'a.

Sayfa 15 / 439 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Mesaj Yetkileri