Appiah'ın yerini bence değil Fenrbahçe'de Türkiye'de dolduracak oyuncu yok.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Morientes geliyor
Başkan Özhan Canaydın'ın "Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transfer yapacağız" müjdesinin arkasında yatan gerçeği yine Fotomaç açıklıyor. Fenerbahçe gibi Schalke'li Kevin Kuranyi'de mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, Valencia'nın 31 yaşındaki golcüsü Fernando Morientes ile anlaştı
USTA BİR GOLCÜ
LİNCOLN'ü transfer ederek dünyayı ayağakaldıran Galatasaray, Türk futbol tarihine geçecek bir büyük transfere daha imza atmak üzere. Bir süreden beri büyük bir gizlilik içinde forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Valencia'nın süper golcüsü Fernanda Morientes ile anlaştığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın Karşıyakalı yöneticilere "Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transferimiz var" demesi, futbol gündemimize bomba gibi düştü. Transfer haberciliğinin bir numaralı gazetesi Fotomaç, geniş ve uzman istihbarat ağını kullanarak sarı-kırmızılıların bu süper transferini hemen ortaya çıkardı: FERNANDO MORİENTES.
5 MİLYON EURO
DAHA önce Baptista ve Kuranyi'yi getirmek için girişimlerde bulunan ancak bu futbolcuların transferini gerçekleştiremeyen Galatasaray yönetimi, Feldkamp'ın verdiği listedeki isimlerden Fernando Morientes ile prensip anlaşmasına vardı. Valencia kulübü yeni sezon öncesinde forvete Sunny, Juan Matas ve Arizmendi gibi yıldız isimleri transfer edince Morientes'i gözden çıkardı. Geçtiğimiz günlerde Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İspanya'ya giderek Valencia kulübü yöneticileri ile Fernando Morientes'in transferi için 5 milyon euro'ya el sıkıştı. Sarı kırmızılıların 31 yaşındaki İspanyol golcüye yıllık 2.5 milyon euro ücret verecekleri belirtildi.
ÇAĞDAŞ DOĞAN
Cemil önceki sezonda 3. Ligde 38 maç oynayıp 5 gol atmış. Sonra Ocak'ta İstanbulspor'a transfer olduktan sonra 9 maç oynamış. Tabi İstanbul'da 2 aylık bir sakatlık dönemi de var. İstanbul'un as stoperi yani. Saffet Sancaklı onun için bir yıl içinde Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu olacak demiş. Hadi bakalım, inşallah.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ne olursa olsun Appiah gibi bir adam gönderilmemeli.Eğer ki büyük başarılar hedefleniyorsa..
So what?
Saike
Appiah'ın bir yere gittiği falan yok.
Gidersede 20 M € gibi bir para kazanılır, ondan daha iyisi alınır o paraya![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hadi bakaLım cemiL göster kendini bu büyük Camia senden çok şey bekLiyor![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Appiah mutluyum diye açıklama yapmamışmıydı ?
Ayrıca 20 M eder mi Appiah ?
Appiah'ın bu piyasadaki değeri 12-13 milyon avro. Bence de gitmesin, giderse Fener Forvet alacak ve bu gayet saçma olacak.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Siz 15-20 milyon euro diyorsunuz da, Schalke Fenerbahçeye 4 milyon euro teklif etti.. Bence İlhan'ın dediği gibi en fazla 12-13 milyon euro eder ki bunu da Schalke vermez..
sunny onlibero evet
suan valenicada 6 forvet var yildiz bir forvet daha gelecekmis..........
Siz herşeyi transfer piyasasından iyi biliyorsunuz herhalde..
15-20 MN ?
Appiah ayrılırsa bence Fenerbahçe için işler iyi gitmez.Yerine forvet alınacaksa heleki..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Schalke teknik patronu aciklama yapmisti Appiah ile ilgilenmiyorum diye herkes birsey uyduruyor simdi de Appiah demis Schalke ile anlastim..
Bir yere felan gittigi yok Appiah kac defa belirtti Fenerbahce'de mutluyum diye.
Eğer kulüpler anlaşamazsa ki Schalke 4 Milyon Euro verirse anlaşamayacaklar gibi görünüyor.Bu sezon Appiah'tan hiçbir şey beklemeyin.İsteksiz oynayacak ki bu ne kadar oynamak sayılır ona da siz karar verin...
Eğer Appiah gitmek için diretirse Fenerbahçe satmak zorunda kalabilir.Bundan dolayıda en fazla 12-13 Mİlyon'a satar.
So what?
Saike
Appah bence bu sene kesinlikle gidecek her ne kadar da mutluyum dese de,sürekli Basında gidecek yönünde çıkan haberler onun gideceğini gösterir.
Ayrıca bana kalırsa da APPİAH'ın değeri 10 Milyon Euro olabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mehmet arkadaşın haklılık payı da var aslında ama bence 5 milyon euro az.
En az 8-9 milyon euro'ya gider diye düşünüyorum.
8 milyon'a geldi Fener'e bu paradan aşağıya kesinlikle satmaz yönetimimiz. Mehmet Topuz'a 5 milyon değer biçilen bir ülkede Appiah'a verilen 4 milyonluk teklifi kabul edicek bir yönetime sahip değiliz
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Tarık aynen haklısın.Bunun sebebi ve suçu da aslında bizlerde.
Türk oyunculara çok yüksek rakamlar biçiliyor ülkemizde.Bu yüzden de yabancılar da bunları bildiği için Türkiye'ye gelirlerse çok yüksek rakamlara geliyor.
Ayrıca Appiah için de dediğin doğru FB yönetimi 10 milyon euro'dan aşşağı satmaz gibime geliyor.
Mertcan dediğin doğru.
Ne 4-5 e gider ne de 15-16 ya.
En uygun fiyat Appiah için 9-10 milyon euro olur.
Arkadaslar bosverin tartismayi Deger ne kadarsa ne kadar bunu daha sonra anlariz
ya geLsın artık bırısı yaaa
yıLdız mıLdız frktmz cok ii bı adam oLsunda
Bu cemil gecense lig a da oynadimi her tahmin ettigim adam ise ben bunu ordusporda macinda izledim
İstiyorsan beleşe verelim Appiah'ı Schalke'ye hatta üstüne para bile verelim satmak için.Appi 10 dan asagı etmez sana söyliyim bunu.4-5 e Appiah alamassın sen.
Lincoln 4.5 a alındıysa bana ne adam mutsuz 1 sene sonra sözleşmesi bitiyordu takımda oynamak istemiyordu 1 sene sonra beleşe gidiceğine ise 4.5 milyona geldi Galatasaray'a.