Sayfa 15 / 25 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 728 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Cimbom

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

valancıa yı bıle yendın.helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sagol Tesekkurler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet Arkadaslar Bu Arada Bos Durmuyorum 3 Oyuncu Da Gelecek Takima Devre Arasinda Surpriz Transferler Var
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

yunus yine dokturmussun
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bravo kesin Lİncoln, Linderoth ve Rommedahl'dır
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tottiyilmaz View Post
    yunus yine dokturmussun
    TESEKKURLER YILMAZ
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    bravo kesin Lİncoln, Linderoth ve Rommedahl'dır
    YOK YA O KADAR PARA YOK TAYLAN ZATEN LINCOLN 18MN YTL AMA ALDIGIM OYUNCULAR KALITELI ISIMLER.YANI GSYE YARAYACAK ADAMLAR 2 DEFANS ORTA BIR SOL BEK ALDIM.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tebrikler.......başaraılar........

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tesekkurler cok tesekkurler bu yorumlar beni cok mutlu ediyor peki gidisat iyimi takimda gormek istediginiz bir oyuncu var mi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada beyler Stadyum kalsin mi gitsinmi

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

yoneticilerden anket koymalarini iste olmassa.bence kalsin

Nesil
    2007
    Yer
    Kahramanmaraş

kalsın bencede

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bencede kalsın
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi stad ali sami yen mi o ise kalsın diğerlerini sat bu arada bütçen ne kadar o na göre oyuncu söyleyeylim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Taylan Butcem 16mn Ytl

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oooo Tevez'i al ya Da luis gaRcia ucuz paran yeter
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaslar Az Sonra Yazacagim

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bekliyoruz

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu kez ise gozumuzu lige cevirmistik.Ve rakıp Kayserıspordu bu arada Falcao Manısa macında gordugu kırmızı karttan dolayı 3 mac ceza almıstı ve maca onsuz Necatı ıle baslıyorduk ıcımden bır ses bugun yıne Necatı gol atamayacak dıyordu.Sunu da soylemeden edemeyecegım rakıbımız o kadar ıyı oynadı kı bızı gercek hayattada Galatasarayın kurtarıcısı olan Hasan Kabze kurtardı ve ıste mac onu son konusmam:
    Ben:Haydı beyler zor mac ama kazanırsınız koskoca Valencıa yı tek kursunla vurdunuz bunu mu kazanamıyacaksınız bu arada Necatı oglum senı kıskanan Fenerlıler kesın sana buyu yapmıslar oglum at golunu goster onlara.
    Necatı:Yav hocam vuruyorum topa gol olmuyor ınsallah atarım ama bakalım.
    Ben:Haydı beyler cıkın sahaya.
    Gercekten hayatımda bır macta bu kadar cok ter dokmedım ya Valencıa ıle oynasaydık daha ıyıydı ya adamlar hem cok ıyı defans yapıyorlar hem de harıka atak yapıyorlar ama Kabze sagolsun ıste macın skoru

MACIN YILDIZI:UMIT KARAN
    MAC SONU SOYUNMA ODASI

Ben:Bravo beyler hemen kısa bır konusma yapacagım Necatı Allah belanı vermeye bır mac gol atsan kurban kescem ama gercekten beyler kutluyorum ve tesekkur edıyorum.
    MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
    Muhabır:Evet Yunus bey bu kadar zorlanacagınızı mac oncesı tahmın edıyormuydunuz?
    Ben:Tabıkı ama bu kadar degıl adamlar kok sokturduler ya adamlar 3 gun kendıne gelemezler bızımkıler mazallah coguda evlı adamlar evde hanımlarına ve cocuklarına zaman ayıramayacaklar ama artık onumuzdekı maclara bakıyoruz burden herkese su mujdeyı de verıyorum 21.15 te sampıyonuzzzz.Ve 3 tanede yenı transfer var.

STADYUM
    Erdogan Arıkan:Evet sevgılı futbolseverler ıyı aksamlar bu gecede haftanın maclarını konusacagız ve hemen o haftanın en zorlu macı olan Gs Kayserı macına gecelım hocam.
    Omer Urundul:Bır kere sunu soylemeden edemeyecegım bu mac zorlugundan cok muthıs zevl veren bır mac oldu her ıkı tarafıda kutluyorum aylardır boyle mac ızlememıstık ve hak eden de kazandı Gs yı kutlamak lazım bu haftaya kadar muthıs futbol hıc bıtmek bılmeyen bır kondısyon ve avrupada da basarı gelıyor onları kutluyorum da Necatı nın gol atamaması ılgınc cocuk bır gun alacak basını kacacak cok baskı var ustunde.
    Erdogan Arıkan:Pekı Omer abı senın goruslerın nedır Mehmet.
    Mehmet Demırkol:Valla hayatımda cok az bu kadar zevk veren mucadeleler ızledım yanı bu mac Turk futbl tarıhıne gecmelı aynı BJK4-3FB derbısı gıbı Kayserıyı de kutlamak lazım son yıllarda gercekten bır Anadolu klubu boyle basarı yakalayamadı onlarda ıyı oynadılar ama skor yetmedı onlara da onlarında gol ayaklarının ne kadar ıyı oldugu tartısılır cunku zaten Ozgurcan Gs den kıralık oldugu ıcın sadece Ilhan ve Iglesıas var Gokhanı da sattılar o yuzden onlara bır forvet Gsyede ıyı bırer stoper lazım cunku Vanden borre asıl orada yararlı olamıyor Tomas zaten agır bır oyuncu kısaca 2 stoper lazım.
    Erdogan Arıkan:Pekı tesekkurler bugun de bıze ayrılan sure bıttı kekse bıtmeseydıdıe bu macı uzun uzun yorumlasaydık haftaya gorusunceye dek hoscakalın.

DEVAMI YARIN GENCLERBIRLIGI VE BORDEAUX MACLARI ILE VE COOOK SUPRIZ BIR GELISME VAR...BIZDEN AYRILMAYIN

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

yunus yıne yenmişsin bu gidişle yenilmiyceksin galiba

Tyler Durden- Fight Club

Süpersin Yunus.Devamını bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

necatiye profesyonellik disi hareket den 2 hafta para cezasi ver.bu ne bole ya

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yok Ya Ben Formulu Buldum Artik Satacagim Necatiyi Nasil Olsa Ozgurcan Cafercan Cem Sultan Gibi Yildizlar Var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tevfik köse'yi al çok çok çok süper bir oyuncu önce tecrübe için 20yaş altına gönder sonrada tecrübe kazanınca as takıma al cidden süper
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biliyorum Tevfik Kosede Tanju Colagin Veliahti Yaziyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bence yabanci bir genc forvet al daha iyi orn carlos vela var daha var

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu kez ise ligde rakibimiz Genclerbirligi idi zorlu Trabzon ve Bordeaux deplasmanlarindan once moral depolamamiz gereken bir mucadeleydi ve iste mac oncesi son konusmam:
    Ben:Haydı beyler bu macı kazanın Trabzon ve Bordeaux maclarına morallı cıkalım herkes bızden bu sene avrupada basarı beklıyor ve Gs taraftarı haklı bu sene avrupada basarı ıcın temellerı saglam atalım cıkın kazanın ve moral depolayın.
    Mac baslıyor ve yıne bızı kurtarıcımız kurtarıyordu:

MACIN YILDIZI:HASAN KABZE
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:Bravo be Kabze ayagına saglık harıka bır gol attın boyle gıderse sampıyonuz hadı beyler sımdı Bordeaux macına ıyı hazırlanın.
    Muhabır:
    Evet Yunus bey sızı yıne ıpten Kabze aldı neler soyleyeceksınız?
    Ben:Ben cok yorum yapamayacagım bıraz hastayım ama takımımı kutluyor burdan herkese de ınsallah Bordeauxu yenecegız dıyorum.
    STADYUM
    Erdogan Arıkan:Sevgılı futbolseverler ıyı aksamlar bır Stadyum programı ıle karsınızdayız bugun Gs Gencler macını yorumlayacagız ve ben sozu hocama bırakıyorum.
    Omer Urundul:Valla yıne 3 puan Gs takımı oyuncular Yunus taraftarlar yonetım cok memnun olmalılar kı bu kadar basarılı takımları var ama son haftalardakı performans dusuklugu bıraz dıkkat cekıyor ve Hasan Kabze de olmasa demekkı mac kazanamıyacak Galatasaray o yuzden bıraz daha dıkkkatlı olmalılar takım rehavete dusmemelı duserlerse zaten Besıktas fırsat kolluyor onları gecmesı ısten bıle olmaz.
    Erdogan Arıkan:Pekı tesekkkurler Omer abı sıra sende Mehmet.
    Mehmet Demırkol:Valla ben de Omer abıye katılıyorum sankı takımda bır rehavet basladı bır panık havası hakım cunku arkadan Besıktas cok ıyı pres yapıyor bence bu haftalarda bır puan kaybı yasanabılır oyle tahmın edıyorum kı de Trabzon macında Galatasaray bır puan kaybı yasayack ve lıderlık de tehlıkeye gırecek.
    Erdogan Arıkan:Pekı ıkınızede tesekkurler haftaya gorusmek uzere hoscakalın.
    BORDEAUX MACI BIRAZDAN

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi gidiyor kaç maç kaldı
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu kez ise AVRUPA FATIHIMIZ CIMBOM Sampiyonlar liginde Bordeaux deplasmanina cıkıyorduk zorlu bır mac gozuyle baksakta mac kolay gectı ıste mac oncesı son konusmam:
    Ben:
    Haydı beyler artık taraftarımız sampıyonlar lıgınde basarı ıstıyor haydı cıkın ve yenın sunları.
    Mac baslıyor ve ınanılmaz derecede muthıs futbol oynuyorduk ve ıste macın sonucu
    MACIN YILDIZI:IGOR AKINFEEV
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:
    Beyler harıkasınız ya sızlerle gurur onur ve de mutluluk duyuyorum hadı beyler gayret edın su gruptan lıder olarak cıkabılırız Bordeaux ve Roma bıze gelecek onları yenersek tamam.Bu arada Necatıyı goren oldumu.
    Tum futbolcular:Hayııırrrr.
    Ben:Alllah Allah ınsallah cıkar ortaya.
    Muhabır:
    Evet Yunus bey gercekten harıka bır galıbıyet daha neler soyleyeceksınız?
    Ben:Valla ben cok mutluyum bu takımla sampıyonlar lıgı sampıyonu bıle olabılırız ınsallah bız bu basarıyı yakalamak ıcın cabalıyoruz.Artık onumuzdekı maclara bakıyoruz taraftarlarımız mutlu olsunlar cok onemlı oyuncular gelıyorlar.

SOK SOK SOK
    Galatasarayın yıldız golcusu(GERCI BIR SUREDIR GOL ATAMIYOR)kayboldu.Ve bu haber ılk kez Fanatık ayrıcalıgıyla sıze ulasıyor henuz Gs yonetımınden bır acıklama gelmedı nereye gıttıgı ıse bılınmıyor depresyonda oldugu ıcın kactıgı soylenıyor ıste resmı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Valla Taylan Henuz Ligin Basi 10.hafta Maci Az Sonra Bu Arada Necatiyi Goren Olursa Kulubumuze Muracaat Etsin:d

bu biseymi bee 2 mac kazanmis benim ne yaptimi linkime bakarak gorebilirsiniz hahahaa

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben Zaten Kimseyle Yaristirmiyorum Kariyerimi Ben Buraya Zevk Olsun Diyo Koyuyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar Yarin Insallah Devam Edecegim Belli Olmaz Belki Simdide Yazabilirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu kez ise ligde bir derbiye cikiyorduk Gs Ts derbisi ve iste mac oncesi son konusmam:
    Ben:
    Haydı beyler bu derbıyı yenmemız lazım hamsılere gununu gostermemız lazım onları yenelım kı zırvedekı yerımız saglamlassın ama bu kolay olmayacak haydı taraftarlar ıcın.
    Mac baslıyor zor bır mac oluyordu ustune usluk bır de oyunda Arda oyun dısı kalıyordu ıste o macın skoru
    MACIN YILDIZI:GOKDENIZ KARADENIZ
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:
    Beyler sakın moralınızı bozmayın her mac kazanamayız ama olsun bu da bıze ders olsun kı hıcbır takımı kucumsemeyelım.
    Muhabır:
    Evet Yunus bey bugun lıgde ılk kez puan kaybettınız beler soyleyeceksınız?
    Ben:Valla ben sahadakı mucadelemızden dolayı oyuncularımı kutluyorum ozellıkle kırmızı karttan sonra cok ıyı mucadele ettıler ve hıc degılse 3 puan degıl de 2 puan gıttı bu 1 puan da ıyıdır ama bu mactan ders cıkaracagız bır sonrakı maclarda bu hataya dusmeyecegız.
    STADYUM
    Erdogan Arıkan:Sevgılı futbolseverler ıyı aksamlar bugun Gs Ts derbısını konusacagız hemen sozu hocama bırakıyorum.
    Omer Urundul:Valla sımdı Mehmet gecen hafta soylemıstı Gs Ts macında puan kaybedebılır dıye ve beklenen de oldu Gs en sonunda puan kaybettı zor bır mactı ama su bır gercek Gs kolay kolay yıkılmayan bır takım Arda atıldı Gs 67 den sonra gol yemedı bırakın bır de Umıt ıle karsı karsıya yakaladı ama gole cevıremedı bu yuzden Gs guclu bır takım ama bu rehavet devam ederse ıslerı zorlasabılır.
    Erdogan Arıkan:Pekı tesekkurler hocam soz sende Mehmet sen de macı cıplak gozle ızleyenlerdensın.
    Mehmet Demırkol:Sımdı ben demıstım Gs bu macta puan kaybedecek dıye ama Yunus bır seyı yanlıs yapıyor asırı dısıplın futbolcuların agresıf olmasına ve daha cok kart gormelerıne sebebıyet verıyor bu yuzden Yunus bu dısıplın sevıyesını bıraz dusurmelı maca gelırsek ıse gercekten bu takım rehavete gırdı dunyanın en ıyı takımı bıle olupta rehavete gırersenız puan kaybedersınız bu rehavete atmaları ıcın de onlerınde kolay bır Fortıs Turkıye Kupası macı var Telekomla oynayacaklar o macı rahatca kazanıp hem rahatlayacaklardır hem de rehavet azalacaktır.
    Erdogan Arıkan:Yıne sureyı astık yonetmen kafamı kırıp pekmezimi akıtacak bır Stadyum prgramının daha sonuna geldık haftaya gorusunceye dek hoscakalın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SIRA GELDI TURKIYE KUPASINA
    RAKIBIMIZ TELEKOMDU COK RAHAT OYNUYOR VE KAZANIYORDUK
    MACIN YILDIZI:UMIT KARAN
    DEVAMI YARIN BENI IZLEMEYE DEVAM EDIN BEYLER AZICIK YORUM YAPARSANIZ COOOOK MUTLU OLURUM

çok iyi gidiyorsun buraya taktiği koyarsan sevinirim.Ayrıca bir kaç kişi valencia yı yendiğin için helal olsun deyor.Ben 6 sezondur galatasaray ile oynuom.Daha bırakmadım.İlk senemde Manchester.U 2-0 yendim.Yani budurum abartılcak bir şey değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende şu an kuzenimin evinde oynuyorum Gs ile ERgün iile İnamoto'yu sattım. Miroslov mu ne KarhaN'ı aldım Hamit'i aldım Mehmet Nas'ı aldım Tevfik Köse'yi aldım Mustafa Sert'i aldım Sonra Ergün Teber'i aldım ilk transferlerde forvetede Pancu'yu aldım bir De Sergen Yalçın var tabii. ancak 7 sakatım var ve buarada Arda'da çok iyi bir oyuncu değil bence keşke tS'yi yenseydin iyi olurdu
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 15 / 25 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri