Anket Sonuçlarını Görüntüle: Şampiyonluğa Kim Ulaşır?

Voters
149. You may not vote on this poll
  • MehmeTopcu07 ( Manu )

30 20.13%
  • Tr.Captain ( Liverpool )

21 14.09%
  • Sekocan (Arsenal)

14 9.40%
  • Murat Özdemir ( Chelsea )

84 56.38%
Sayfa 15 / 35 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Ada'da Büyük Kapışma

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Bilemeyecem ama şu ana kadar neredeyse oynadığım her oyunda rosicky'i almışımdır ama hiçbirinde ne takımı sırtlayabilmiş bir lider, ne de gerçek bir oyun kurucu olmuştur. Üstelik skora katkısıda çok az.

O ki o kadar kötü bir oyuncu, sen neden neredeyse oynadığın her oyuna Rosicky'i alıyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    O ki o kadar kötü bir oyuncu, sen neden neredeyse oynadığın her oyuna Rosicky'i alıyorsun?
    mesajımı düzgün okursan cevabını verdiğimi görürsün. yani rosicky'i reel hayatta gerçekten seviyorum.

Maxi Rodriguez iyi oyuncu faydalı olur...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bence ingiltere liginde playmakerla oynamak bir handikaptır.ingilterede anca 2 önlibero ve 2 kanatla oynayabilirsiniz en verimlisi bu olur.ama tek forvet oynuyorsanız iyi bir striker ınız varsa oyunun en iyi 10 numarası riquelmeyi öneririm.orta saha sayınız 5'e çıkar.arkadaşta söylemiş diego benim de önerdiğim oyuncuların başında gelir ama biraz pahalı olabilir.ben her oyunumda jose sosayı alırım çok beğeniyorum çok hızlı gelişiyo genç ve ucuz.fizik olarakda gayet iyi.

ayrıca tr.captain gerrard ın yerine maxi rodriguez i önercektim sana ama chelsea anlaşmaya varmış.gerrard dan sonra oyunun en iyi am rc sidir.maxi chelsea ye hayırlı olsun atleticoyla az oynamamışımdır.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

DEV TAKAS'A AZ KALDI !!!

Uzun süredir peşinde olduğumuz MAXİ RODRİGUEZ ile prensipte anlaştık.

Sezon başında Liverpool'dan 15 trilyona aldığımız Sissoko'nun yanı sıra 5 trilyon ücret ödeyerek Maxi için kulübü Athletico Madrid ile anlaştık.

Transfer her an gerçekleşebilir.Tek sorunun Sissoko'nun Chelsea'den ayrılmak istememesi..

Gerçekleşirse Chelsea çok karlı çıkar maxi rodriguez çok azimli hızlı ve çok dinamo bi adam chelseaye yakışır ama ingilterede daha pasla gol atılıyor ayak uydururmu bilemem

Ayrıca orta saha veya defansif orta sahada sorun çeken arkadaşlara kesinlikle gattusoyu öneriyorum tam bi görev adamı ilk 11 inizde o varsa sahada 3 kişi fazlasınız demektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by lucho View Post
    bence ingiltere liginde playmakerla oynamak bir handikaptır.ingilterede anca 2 önlibero ve 2 kanatla oynayabilirsiniz en verimlisi bu olur.ama tek forvet oynuyorsanız iyi bir striker ınız varsa oyunun en iyi 10 numarası riquelmeyi öneririm.orta saha sayınız 5'e çıkar.arkadaşta söylemiş diego benim de önerdiğim oyuncuların başında gelir ama biraz pahalı olabilir.ben her oyunumda jose sosayı alırım çok beğeniyorum çok hızlı gelişiyo genç ve ucuz.fizik olarakda gayet iyi.

ayrıca tr.captain gerrard ın yerine maxi rodriguez i önercektim sana ama chelsea anlaşmaya varmış.gerrard dan sonra oyunun en iyi am rc sidir.maxi chelsea ye hayırlı olsun atleticoyla az oynamamışımdır.
    Sosa'yı sezonun başında transfer ettim. Ayrıca Modric'i de alıp Porto'ya kiraladım ve kanat oynamasına rağmen 17 maç 10 gol 10 asisti var. Kendini iyi geliştiriyor. Diego'yu 18 M YTL'ye alabilirdim Rosicky gelince iptal ettim. Arkadaşın da dediği gibi Rosicky tam bir lider değil.Daha doğrusu büyük kulüplere liderlik yapamıyor. Dortmund'ta iken tam bir liderdi fakat büyük ekiplerde tam bir lider olamıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Sana bu konuda katılmıyorum. Şu an Priemier lig'in 3 büyük takımına baktığımızda hepsinin playmaker'ı var. Ama yinede bu 4 takımda kanatları eksik tutmuyor.

ManU: Paul Scholes ManU'da playmaker mevkiinde.
    Chelsea: Frank Lampard! Yine bir playmaker.
    Liverpool: Ehehe söylememe gerek yok heralde
    Arsenal: Aslında arsenal tam senin dediğin sisteme uyuyor. çift ön libero, iki kanat. Ama Arsenal'in durumuna baktığımızda pek iç açıcı görünmüyor.

Not: İşbu mesaj yazılırken reel hayat göz önüne alınmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bence lige değil oyuncuların özelliklerine bakılmalı ispanyada oynayan bir adam... İngilteredede aynı düzen ama sadece ada futbolu çekişmeli çünkü tüm klüplerde çok büyük ve her an herşeyi yapabilecek oyuncular var arkadaşımızında dediği gibi bu 4 büyük klübün hepsinin playmakerı en iyi oyuncuları ama senin bakış açında farklı tabi...

oyundaki en iyi defansif orta sahalardan biri olan tomas sivok'tan neden kimse bahsetmiyor? bana gore her premier lig ekibine derman olacak bi topcu. Devamliligi, pozisyon almasi, soguk kanliligi ve markaj ozellikleri harika, hava toplari ve fiziki mucadelede de muthis. Pek eksik yonu olmayan bir futbolcu. Baktim herkes futbolcu oneriyor dedim ben de eksik kalmayayim. Kaptan hocaya sesleniyorum: Kuyt'u satmak bence dogru degil. Bana gore kuyt, yurek bakimindan tuncaya benziyor kalbiyle oynuyor. Sivok en buyuk bomba olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    oyundaki en iyi defansif orta sahalardan biri olan tomas sivok'tan neden kimse bahsetmiyor? bana gore her premier lig ekibine derman olacak bi topcu. Devamliligi, pozisyon almasi, soguk kanliligi ve markaj ozellikleri harika, hava toplari ve fiziki mucadelede de muthis. Pek eksik yonu olmayan bir futbolcu. Baktim herkes futbolcu oneriyor dedim ben de eksik kalmayayim. Kaptan hocaya sesleniyorum: Kuyt'u satmak bence dogru degil. Bana gore kuyt, yurek bakimindan tuncaya benziyor kalbiyle oynuyor. Sivok en buyuk bomba olur.
    Kuyt oyun içerisinde maalesef etkili olamıyor adeta 1 kişi eksik oynuyorum Palacio tek başına çırpınıyor. Defoe & Palacio & Cassano & Sosa var. Sivok'u önerdiğin iyi oldu çalışmalara başlayalım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

YOKSA MESSİ'DE Mİ MAVİLERE GELİYOR !!!

Chelsea'nin bir süredir bomba transfer yapacağı gündemdeydi...Bu bomba ismin Barça'nın genç yıldızı MESSİ olabileceği öğrenildi.Murat Özdemir'in takımda ısrarla görmek istediği de basına sızan haberler arasında.Tek sorun MESSİ'nin kendisine minnettar olduğu Barcelona kulübünden ayrılması.Bu transfer için gelişmeler ileriki günlerde...

İTALYAN SAVAŞÇI CHELSEA'YE !!!

Messi'den sonra GATTUSO ile de ilgilendiği söylenilen Chelsea için Gattuso tam bir ilaç...Chelsea'nin orta sahasında sıkıntı olduğunu dile getiren yazarlar Gattuso isminin Chelsea ile iyi bir uyum sağlayacağını yazdı.Ayrıca bir türlü yılmak bilmeyen savaşçı bir oyuncu olduğuda Chelsea'li taraftarları heyecanlandırılıyor.

C.RONALDO DA CHELSEA YOLUNDA...

Devre arasında kadrosuna yıldız katacağı bilinen Chelsea'de şimdide gündemde MANU'nun yıldızı RONALDO var...RONALDO için MANU'YA DROGBA ve yanı sıra yaklaşık 45-50 trilyon para önereceği de öğrenildi.Manu'nun ise bu teklife bir türlü yanıt vermek için aceleci davranmadığı da bir gerçek.Ayrıca Portekizli oyuncu için QUARESMA'da devreye girdiği öğreniliyor.Quaresma vatandaşıyla sık sık görüştüğünü ve aynı takımda görev almak istediğini ekledi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ooo.bombalar patlıyo....

Messi gelirse süper olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fotomac iyi sallamış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hayal mahsülüsün Murat abi hayal

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Murat Ozdemir And Fotospor

Kim dedi C.Ronaldo Chelsea yolunda diye oyuncumun aklini celmeye calismayin Lutfen.!!

SAT-MI-YO-RUM.!!!!

Bu arada Quaresma Ayni takimda oynamak istiyorsa C.Ronaldo ile Man.Utd ye bekliyoruz Kapimiz her zaman acik

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Murat abi sen bu 3 transferi yap seni tebrik Edicem

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hayalperest olmasin insan utanmasa Rooney Chelseada diye haber yapacak Sen benden oyuncu bundan sonra zor alirsin Murat Ozdemir bey..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Gareth Bale Liverpool'da

8.5 MN YTL karşılığında bonservisi alınan genç oyuncu Premier Lig'in en iyi takımına geldiğini söyledi.
    Gareth Bale'nin alınmasından sonra Riise'nin gözden çıkarıldığı yorumları yapılmaya başlandı.

Bale tekniği ile göz dolduruyor.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

BALE kim yaa....

Çoluk çocuk bunlar

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Murat Özdemir;

O dediğin transferleri (gattuso hariç) yapabilmen imkansız. Messi ilk sezonlarda asla gelmiyor. Ne yaparsan yap! C. Ronaldo'yu satacaklarını hiç sanmıyorum!

Gattuso'ya gelirsek. Bence gayet iyi olur. O transferde fazla zorlanacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Chelsea Teknik Direktörü Murat Özdemir'in yapacağının söylediği transferlerden sonra Chelsea takımının bilet satışları arttı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    BALE kim yaa....

Çoluk çocuk bunlar
    Önümüzdeki maçta sana karşı Riise'yi değil Bale'yi oynatacağım o zaman tanışırsınız Murat
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Evet maçlar ne zaman bu arada?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Evet maçlar ne zaman bu arada?
    Önümüzdeki maç Liverpool-Chelsea League Cup
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Önümüzdeki maç Liverpool-Chelsea League Cup
    Ne zaman oynayacaksınız? dıye sormuştum

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

evet bekliyoruz buyuk maci
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Bale transferi iyi olmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ne zaman oynayacaksınız? dıye sormuştum
    Diğer arkadaşlar gelirler birazdan.

Transfer için bütçe lazım. Bileti kesilen oyuncular: Pennant(kanat oyuncusu fazlasıyla var),Riise(mutsuz ve mevkisinde 2 tane kaliteli oyuncu var[Fabio Aurelio & Bale], alt yapıdan Anderson(iyi teklifler geliyor)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Başarılar.. Favorim Chelsea. Murat abi o transferler çok zor görünüyor.

Sayfa 15 / 35 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri