Maxi Rodriguez iyi oyuncu faydalı olur...
bence ingiltere liginde playmakerla oynamak bir handikaptır.ingilterede anca 2 önlibero ve 2 kanatla oynayabilirsiniz en verimlisi bu olur.ama tek forvet oynuyorsanız iyi bir striker ınız varsa oyunun en iyi 10 numarası riquelmeyi öneririm.orta saha sayınız 5'e çıkar.arkadaşta söylemiş diego benim de önerdiğim oyuncuların başında gelir ama biraz pahalı olabilir.ben her oyunumda jose sosayı alırım çok beğeniyorum çok hızlı gelişiyo genç ve ucuz.fizik olarakda gayet iyi.
ayrıca tr.captain gerrard ın yerine maxi rodriguez i önercektim sana ama chelsea anlaşmaya varmış.gerrard dan sonra oyunun en iyi am rc sidir.maxi chelsea ye hayırlı olsun atleticoyla az oynamamışımdır.![]()
Gerçekleşirse Chelsea çok karlı çıkar maxi rodriguez çok azimli hızlı ve çok dinamo bi adam chelseaye yakışır ama ingilterede daha pasla gol atılıyor ayak uydururmu bilemem
Ayrıca orta saha veya defansif orta sahada sorun çeken arkadaşlara kesinlikle gattusoyu öneriyorum tam bi görev adamı ilk 11 inizde o varsa sahada 3 kişi fazlasınız demektir![]()
Sosa'yı sezonun başında transfer ettim. Ayrıca Modric'i de alıp Porto'ya kiraladım ve kanat oynamasına rağmen 17 maç 10 gol 10 asisti var. Kendini iyi geliştiriyor. Diego'yu 18 M YTL'ye alabilirdim Rosicky gelince iptal ettim. Arkadaşın da dediği gibi Rosicky tam bir lider değil.Daha doğrusu büyük kulüplere liderlik yapamıyor. Dortmund'ta iken tam bir liderdi fakat büyük ekiplerde tam bir lider olamıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sana bu konuda katılmıyorum. Şu an Priemier lig'in 3 büyük takımına baktığımızda hepsinin playmaker'ı var. Ama yinede bu 4 takımda kanatları eksik tutmuyor.
ManU: Paul Scholes ManU'da playmaker mevkiinde.
Chelsea: Frank Lampard! Yine bir playmaker.
Liverpool: Ehehe söylememe gerek yok heralde
Arsenal: Aslında arsenal tam senin dediğin sisteme uyuyor. çift ön libero, iki kanat. Ama Arsenal'in durumuna baktığımızda pek iç açıcı görünmüyor.
Not: İşbu mesaj yazılırken reel hayat göz önüne alınmıştır.
Bence lige değil oyuncuların özelliklerine bakılmalı ispanyada oynayan bir adam... İngilteredede aynı düzen ama sadece ada futbolu çekişmeli çünkü tüm klüplerde çok büyük ve her an herşeyi yapabilecek oyuncular var arkadaşımızında dediği gibi bu 4 büyük klübün hepsinin playmakerı en iyi oyuncuları ama senin bakış açında farklı tabi...
oyundaki en iyi defansif orta sahalardan biri olan tomas sivok'tan neden kimse bahsetmiyor? bana gore her premier lig ekibine derman olacak bi topcu. Devamliligi, pozisyon almasi, soguk kanliligi ve markaj ozellikleri harika, hava toplari ve fiziki mucadelede de muthis. Pek eksik yonu olmayan bir futbolcu. Baktim herkes futbolcu oneriyor dedim ben de eksik kalmayayim. Kaptan hocaya sesleniyorum: Kuyt'u satmak bence dogru degil. Bana gore kuyt, yurek bakimindan tuncaya benziyor kalbiyle oynuyor. Sivok en buyuk bomba olur.
YOKSA MESSİ'DE Mİ MAVİLERE GELİYOR !!!
Chelsea'nin bir süredir bomba transfer yapacağı gündemdeydi...Bu bomba ismin Barça'nın genç yıldızı MESSİ olabileceği öğrenildi.Murat Özdemir'in takımda ısrarla görmek istediği de basına sızan haberler arasında.Tek sorun MESSİ'nin kendisine minnettar olduğu Barcelona kulübünden ayrılması.Bu transfer için gelişmeler ileriki günlerde...
İTALYAN SAVAŞÇI CHELSEA'YE !!!
Messi'den sonra GATTUSO ile de ilgilendiği söylenilen Chelsea için Gattuso tam bir ilaç...Chelsea'nin orta sahasında sıkıntı olduğunu dile getiren yazarlar Gattuso isminin Chelsea ile iyi bir uyum sağlayacağını yazdı.Ayrıca bir türlü yılmak bilmeyen savaşçı bir oyuncu olduğuda Chelsea'li taraftarları heyecanlandırılıyor.
C.RONALDO DA CHELSEA YOLUNDA...
Devre arasında kadrosuna yıldız katacağı bilinen Chelsea'de şimdide gündemde MANU'nun yıldızı RONALDO var...RONALDO için MANU'YA DROGBA ve yanı sıra yaklaşık 45-50 trilyon para önereceği de öğrenildi.Manu'nun ise bu teklife bir türlü yanıt vermek için aceleci davranmadığı da bir gerçek.Ayrıca Portekizli oyuncu için QUARESMA'da devreye girdiği öğreniliyor.Quaresma vatandaşıyla sık sık görüştüğünü ve aynı takımda görev almak istediğini ekledi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ooo.bombalar patlıyo....
Messi gelirse süper olur...
Fotomac iyi sallamış.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hayal mahsülüsün Murat abi hayal![]()
Murat Ozdemir And Fotospor
Kim dedi C.Ronaldo Chelsea yolunda diye oyuncumun aklini celmeye calismayin Lutfen.!!
SAT-MI-YO-RUM.!!!!
Bu arada Quaresma Ayni takimda oynamak istiyorsa C.Ronaldo ile Man.Utd ye bekliyoruz Kapimiz her zaman acik![]()
Murat abi sen bu 3 transferi yap seni tebrik Edicem![]()
Hayalperest olmasin insan utanmasa Rooney Chelseada diye haber yapacakSen benden oyuncu bundan sonra zor alirsin Murat Ozdemir bey..
BALE kim yaa....
Çoluk çocuk bunlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat Özdemir;
O dediğin transferleri (gattuso hariç) yapabilmen imkansız. Messi ilk sezonlarda asla gelmiyor. Ne yaparsan yap! C. Ronaldo'yu satacaklarını hiç sanmıyorum!
Gattuso'ya gelirsek. Bence gayet iyi olur. O transferde fazla zorlanacağını düşünmüyorum.
Chelsea Teknik Direktörü Murat Özdemir'in yapacağının söylediği transferlerden sonra Chelsea takımının bilet satışları arttı![]()
Evet maçlar ne zaman bu arada?
evet bekliyoruz buyuk maci
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bale transferi iyi olmuş...
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Başarılar.. Favorim Chelsea. Murat abi o transferler çok zor görünüyor.