Hayalperest olmasin insan utanmasa Rooney Chelseada diye haber yapacakSen benden oyuncu bundan sonra zor alirsin Murat Ozdemir bey..
Hayalperest olmasin insan utanmasa Rooney Chelseada diye haber yapacakSen benden oyuncu bundan sonra zor alirsin Murat Ozdemir bey..
BALE kim yaa....
Çoluk çocuk bunlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat Özdemir;
O dediğin transferleri (gattuso hariç) yapabilmen imkansız. Messi ilk sezonlarda asla gelmiyor. Ne yaparsan yap! C. Ronaldo'yu satacaklarını hiç sanmıyorum!
Gattuso'ya gelirsek. Bence gayet iyi olur. O transferde fazla zorlanacağını düşünmüyorum.
Chelsea Teknik Direktörü Murat Özdemir'in yapacağının söylediği transferlerden sonra Chelsea takımının bilet satışları arttı![]()
Evet maçlar ne zaman bu arada?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
evet bekliyoruz buyuk maci
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bale transferi iyi olmuş...
Başarılar.. Favorim Chelsea. Murat abi o transferler çok zor görünüyor.
Chelsea Alır maçı...
(Cumaya Gidin.......!!!)
Bale Galler'in yeni yıldızı iyi transfer olmuş.Liverpool - Chelsea maçını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Arkadaslar Oyuna Cuma'ya gidip geldikten sonra devam edecegiz kismet olursa o zaman ekleriz buraya zaten maclari oynadigimiz gibi hemen buraya ekliyoruz..
Oyunda bir sorun var çözmeye çalışıyoruz...
Please Wait...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hadi bekliyoruz bu maci merakla
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Yok arkadaşlar save dosyası bozulmuş
Daha eski bir save den açıp tatile çıkacağız mecburen![]()
Yapma ya. Yazık olmuş oyuna...
vallaha cok yazik olmussimdi gareth bale live'de degil mi
![]()
Edİt................
Gerçekten kötü olmuş. Bu arada kaç maç geriden başlayacaksınız?
evet baya kotu olmus
Tyler Durden- Fight Club
5 mac geriden başladık tatile giderek bu açığı kapattık. Yani tekrar eski kaldığımız yerdeyiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Peki yeni skorlar nasıl? Kesin haksızlık olmuştur.