Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
421 ile 450 arası toplam 489 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | V.Manisaspor-Galatasaray

Hakan Balta stoper mevkiinde oynayabiliyor mu??? Eger oyleyse gercekten cok iyi bir transfer sayilabilir...Cihan in halefi Servet e bir alternatif olur en azindan...

2. Default

Demek ki neymis. Oyle gaza gelmeyecekmisiz.

Nesil
    2006

Hakan Şükür rahat bir gol attı. Manisa tamamen boş bıraktı. Hakan'a alda at dediler. Hakan Şükür eski günlerine dönüyor. Yıllanmış şarap gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maçın hakkı bana göre beraberlikti iki tarafta pozisyonlar buldu.Ümit Karan'ın golü tam olarak belli olmasada ofsayt değildi sanırım.Selçuk İnan çok iyi şutlar vuruyor bunu devam ettirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

yaa arkadaşlar siz ne diyosunuz bilmiyorum çok güzel bi maç olmasının yanısıra.. ben hayatımda bundan daha ucuz bi penaltının verildiğini yine gs de hakana verilirken görmüşümdür ayıptır yazıktır yaa olmaz böyle bişi.. onun dışında galatasarayda manisada çok güzel çok zevkli bi maç çıkardıla maç gene berabere biterdi ama penaltı rezil yani olmaz böyle bişi.. vestelin kaleciside gerçekten çok başarılıydı aynen devam eder inşallah.. her 2 takımada tebrikler harika maçtı..

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Ama Hakan'a en iyi golcü diyorlar. Ortalamaya bakıldığında en fazla gol atan oyuncular Tanju, Metin ve Lefter oluyor. Bunların yanında bana Hakan golcü oyuncu gelmiyor. Sadece rekor kırmış bir oyuncu olarak geliyor.
    241 gol atan bir futbolcudan bahsediyoruz değil mi?

bugün, Lincoln, Linderoth ve Hakan maçın adamlarıydı. Bir de Manisa'nın kalecisi...

42 tane mesaj sildim. Kıraathaneye çevirmişsiniz burayı. Sakin olalım arkadaşlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Manisa ya da veriLmeyen bir penaLtı vardı bence.Hakanın pozisyonu da daha önce dediğim gibi hakeme kaLmıs.Sonucta oyuncu havada bir hareket deniyor o anda ona yapıLacak bir ufak hareket biLe denge kaybına sebep oLabiLir ama tartışıLır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

9. Default

rakip kaleciyi görücez bakalım bidahaki maç nasıl oynuyor. Duruyolar duruyolar bize panter kesiliyolar ya

Galatasaray haftaya kimle yapıcak ?

Eğer takım haftayada böyle oynarsa fark atarız.

O ümitin golünü ofsayt vermeseydi hakem ayın golü felan seçile bilirdi. Lincoln süper hareketler yapmıştı.

Quote Originally Posted by 2005ciyiz View Post
    rakip kaleciyi görücez bakalım bidahaki maç nasıl oynuyor. Duruyolar duruyolar bize panter kesiliyolar ya

Galatasaray haftaya kimle yapıcak ?

Eğer takım haftayada böyle oynarsa fark atarız.

O ümitin golünü ofsayt vermeseydi hakem ayın golü felan seçile bilirdi. Lincoln süper hareketler yapmıştı.
    konyaspor ile oynayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bize verilen penaltının, penaltı ile alakası yok..

Ama daha önce iki penaltı pozisyonu var, Hakan'ın düşürülmesi yoruma açık.. Ancak elle kesilen pozisyon net penaltı.. Bence hakem bunu veremeyince, kafasında birşeyler kurdu ve hayali penaltıyı yarattı..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence verilen penaltının penaltı ile uzaktan yakından alakası yok.Bu hafta Trabzon'a verilen penaltı bile bu kadar basit değildi...Elle kesilen pozisyon penaltı olabilir.Hakan'ın düşürlemesi de penaltı değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Manisalı stoper Hakan'ı kolundan çekti, yani penaltıydı
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bize verilen penaltının, penaltı ile alakası yok..

Ama daha önce iki penaltı pozisyonu var, Hakan'ın düşürülmesi yoruma açık.. Ancak elle kesilen pozisyon net penaltı.. Bence hakem bunu veremeyince, kafasında birşeyler kurdu ve hayali penaltıyı yarattı..
    evet bende aynı şekilde düşündüm onu veremiyince döndü buna zınk diye çaldı alakasız ayıp ama yaa bu kadar ucuz olmamalı.. manisanın penaltısını vermediği gerçeğide var bu arada.. yaa öyle berabere bitti falan demiyorum asla değil çok güzel maçtı takır takır top oynandı allah için ama olmasa bu daha iyi kendimize haksızlık edioruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İlk penaltı pozisyonunu tam olarak çözemedim.Ancak iki futbolcu arasında kaldı Hakan.Tartışılır..

Hakan Şükür'ün rövaşata pozisyonu kesinlikle penaltıydı.O karambolde anlaşılmadı sanırım, Dvornik Hakan Şükür'ü formasından çekerek yere düşürdü.

Ayrıca Manisa'nın pozisyonu kesinlikle penaltı değildi.Song bir hata yaptı ve sonra koştu topa kayarak hatasını telafi etti.Selçuk'un da itirazını görmedim.

Lincoln'ün şov yaparak Ümit Karana'a pas verdiği pozisyon kesinlikle ofsayt değildi.Siyahlı oyuncu önde görünüyor, buz gibi gol.

Maç kesinlikle bizim hakkımızdı.Ancak olmadı.Manisa'yı, özellikle Ufuk Ceylan ve Selçuk İnan'ı tebrik ederim.

Bizde ise Lincoln,Hakan Şükür,Linderoth ve Aykut gayet iyidi.Servet tartışmasız maçın adamı..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    İlk penaltı pozisyonunu tam olarak çözemedim.Ancak iki futbolcu arasında kaldı Hakan.Tartışılır..

Hakan Şükür'ün rövaşata pozisyonu kesinlikle penaltıydı.O karambolde anlaşılmadı sanırım, Dvornik Hakan Şükür'ü formasından çekerek yere düşürdü.

Ayrıca Manisa'nın pozisyonu kesinlikle penaltı değildi.Song bir hata yaptı ve sonra koştu topa kayarak hatasını telafi etti.Selçuk'un da itirazını görmedim.

Lincoln'ün şov yaparak Ümit Karana'a pas verdiği pozisyon kesinlikle ofsayt değildi.Siyahlı oyuncu önde görünüyor, buz gibi gol.

Maç kesinlikle bizim hakkımızdı.Ancak olmadı.Manisa'yı, özellikle Ufuk Ceylan ve Selçuk İnan'ı tebrik ederim.

Bizde ise Lincoln,Hakan Şükür,Linderoth ve Aykut gayet iyidi.Servet tartışmasız maçın adamı..
    yani penaltı diyosan dediğim gibi hem futbola hem kendinize haksızlık edersiniz avrupa maçlarını izliyosan böyle bi pozisyonda penaltımı oluyo yoksa hakanmı sarı kart görüyo.. hepimiz biliyoruz sanırım sonucu..

manisanın kesinlikle penaltı değil açıklamanda işte selçuk itiraz etmedi diyosun itiraz etmesimi lazım türkiyede böyle olduğu için hep itiraz itiraz ancak penaltı onun ititraz edip etmemesiyle olmaz..

futbolcununn her hangi bi yerinin ileride olması ister kolu ister burnu öndeyse o pozisyon ofsayttır bu da ofsayt kuralıdır o pozisyonda ofsayttır..

maç 2takım yönünde gidebilirdi çok güzel top oynandı fanatikliğe gerek yok.. her 2 takımada helal olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle Servet'i alan,satan,oynatan herkese teşekkür ediyorum.İyiki varsın Servet.

Maça gelmeden önce söyliyeceğim bir şeyler var;Demekki neymiş arkadaşlar Gs puanda kaybedebilirmiş.Her maç oynanmadan kazanılmıyormuş.Rakipler hiç bir zaman küçümsenmemeliymiş.Umarım mesaj yerlerine ulaşmıştır.

Ayrıca Fb'de puan kaybedince anladımki bu hafta 3 büyüklerin puan kaybetme haftası.Umudum arttı açıkcası.

Maça gelirsek.Üstün taraf Gs idi.Ama Manisa'nında pozisyonları vardı.Karşılıklı goller ile maç berabere bitti.Gs kazanabileceği bir maçta Ufuk'a takıldı.Kumaşı gerçekten çok iyi.Çok iyi korudu kalesini.Penaltıyıda az kala kurtarıyordu.2.goldede yapacağı bir şey yoktu.Yani umarım bu çocuk harcanmaz.Kumaşı gerçekten çok iyi.

Tartışmalı pozisyonlar hakkında konuşmayacağım.Tartışsak neye yarayacak ki?

Rakibimiz bizim gibi bu hafta puan kaybetti.Puan farkı açılmadı.Bu sevindirici gerçekten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by ataman5 View Post
    yani penaltı diyosan dediğim gibi hem futbola hem kendinize haksızlık edersiniz avrupa maçlarını izliyosan böyle bi pozisyonda penaltımı oluyo yoksa hakanmı sarı kart görüyo.. hepimiz biliyoruz sanırım sonucu..

manisanın kesinlikle penaltı değil açıklamanda işte selçuk itiraz etmedi diyosun itiraz etmesimi lazım türkiyede böyle olduğu için hep itiraz itiraz ancak penaltı onun ititraz edip etmemesiyle olmaz..

futbolcununn her hangi bi yerinin ileride olması ister kolu ister burnu öndeyse o pozisyon ofsayttır bu da ofsayt kuralıdır o pozisyonda ofsayttır..

maç 2takım yönünde gidebilirdi çok güzel top oynandı fanatikliğe gerek yok.. her 2 takımada helal olsun..
    Söylediklerimin arkasındayım, doğru olduğunu da biliyorum.İster fanatik deyin, ister futboldan anlamıyor deyin..

Ayrıca neden ofsayt veya penaltı oldukları konusunda açıklama yaptım, boş konuşmayı sevmem.

Maç Galatasaray'ın hakkıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Söylediklerimin arkasındayım, doğru olduğunu da biliyorum.İster fanatik deyin, ister futboldan anlamıyor deyin..

Ayrıca neden ofsayt veya penaltı oldukları konusunda açıklama yaptım, boş konuşmayı sevmem.

Maç Galatasaray'ın hakkıydı.

Neyse Tarık, Şemsi'nin de dediği gibi olan oldu bi kere. Bende penaltıdır dedim ama demekle değişmeyecek. Skor yine aynı kalacak, 2-2
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçın hakkı bana göre beraberlikti.

G.Saray da iyi oynadı V.Manisa da iyi oynadı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Burada sabahlara kadar tartışsak ta sonucun değişmeyeceğini biliyorum fakat yine de taraftar olarak takımımın hakkına sataşılmasına dayanamam, gerektiği ölçüde tepkimi koyarım.

Manisaspor 4 pozisyon dışında sahada görünmedi diyebilirim.2 sinde Aykut başarılı oldu, diğer ikisi gol oldu.

Lincoln şov vardı yine, her hafta olduğu gibi.Tebrik etmek gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

way be ne hafta 9 maç 6 beraberlik herkese geçmiş olsun
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

TobiAslan,

Katılmıyorum, Manisaspor ; özellikle Holosko ve Uğur çok etkililerdi.4 posizyon falan da değildi bence.Ancak G.Saray da kötü değildi.

Kim kaybetse idi yazık olacaktı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fikirler çelişebilir Murat..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

su sabriyi sonunda gordu kalli bir olumlu pası yok aynı sekilde arda.ugur ve barısı almakta gec kaldı.barıs gibi cok yetenekli bir oyuncu neden oynamaz hem de hiçbir sey yapmayan arda varken aynı seyler sabri icin de gecerli.inşallah sampiyonuz bir iki kotu dısında takım superdi onlar da duzelince ya da oynamayınca puan kaybı olmayacak

Manisaspor çoğu takımdan iyi bu sene de, Kayserispor ve Bursaspor'dan sonra beğendiğim 3. takım...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

manisada 2 puanı bıraktık..

KRAL Hakan Şükür .

Bugün Song'un kalitesi bir kez daha görüldü. Song'u iyi ki göndermemiş Galatasaray, çok gol yerdi, her topa Song müdahale ediyor. Song gibi defansta bir adam daha olsa Galatasaray çok az gol yer.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kesinlikle katılıyorum.Bence yönetimin bu seneki en büyük hatası Tomas'ı göndenrmekti, gönderdiyse yine onun kalitesinde bir stoper almamaktı.

Bu nedenle başımız çok ağrıyacak bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kesinlikle katılıyorum.Bence yönetimin bu seneki en büyük hatası Tomas'ı göndenrmekti, gönderdiyse yine onun kalitesinde bir stoper almamaktı.

Bu nedenle başımız çok ağrıyacak bu sezon.
    Almamak mı ?

Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon

Mesaj Yetkileri