Ertugrul Saglam'dan td olmaz.Bir an önce yollanması lazım![]()
Ertugrul Saglam'dan td olmaz.Bir an önce yollanması lazım![]()
Ümit çok kötü oynuyor ama
Yollansın zaten buraya Kayseri sandı galiba.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
T.D degil sorun fb ve bjk de yonetim cok mudahale ediyor.Sinan Enginin gelmesi yanlis oldu
evet ya şu ana kadar Ümit hiç varlık gösteremedi,İnsallah böyle devam etmez.
Ertugrul Sağlam'ın Delgado'yu oynatmamasının mantıgı ne acaba nasıl bir şey düşünüyorda Delgado oynatmıyor bu adam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gs'nin kadrosuna laf atmadım yanlıs anlamayın.Bu takımın yarısı Lincoln su anda oyun kurucunuz orta sahada en cok mücadele eden Ayhan yok forvette durmadan koşan pres yapan Hakan yok Hasan şaş yok bunlardan bahsettim.
Bu sistemide td getiricek işte.
Neyse ya tmm öle olsun ..
Da ligradyonun linki çalışmıo:S Sopcast i de kapadım yavaş die :S
1-1 oldu yav Tello yav
1-1......
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll tellloooooooooooooooooooooooooo
OoOoO Tello Tello OoO
Kartal gol gol gol 2 için hadi ..
Moral bozmak yok devam
fenerbahceli arkadaslar komikbu kadar sevinmeyin yav bjk atti siz degil maclari karistirmayin
![]()
Orkun ne yapıosun ya. Çıksana kalenden çıkmazsan yeriz böle
Son dklerde yedık ya
OOOOOooooo Tello Tello OOOoooOOOO Helal
Off Ümit of.Sen topu Arda´ya versen Arda golü atacakti.Bombostu.Topu kaptirdi,dönen top gol oldu
Neyse macin hakimiyiz,cok iyi oynuyoruz.Bu maci kazanacagiz !
helal sana be RodRigo o ne Füzeydi be Öyle....
Galatasarayin beraberligine bile sevinecek duruma geldiniz he
2 takim da kotu, Besiktas daha kotu. Zira kosuyor Galatasaray. Ama o hakem hatasindan golu yemeseydik bence dayanabilirdik gol yemeden. Cunku Nonda ve Umit birbirleriyle Lindsay Lohan ve Suleyman Demirel kadar alakasiz.
Orkun napıyor ya çıksa kaleden gol değil![]()
en iyi transferimiz hep söyledim tellooooo sol ayagına kurbandelgado girerse alırız bu maçı..
Gayet iyi oynuyoruz 2.yarı böyle devam edersek alırız bu maçı...
Bu Orkun'un çıkması gerek. Ümit'i ise bugün hiç beğenmedim.