Cevat Kelle
Serkan abi bir basın toplantısı bekliyoruz açıklamalar hakkında nedir,ne oluyor?![]()
Cevat Kelle
Serkan abi bir basın toplantısı bekliyoruz açıklamalar hakkında nedir,ne oluyor?![]()
Basında çıkan spekülasyonlara aldanmayın. Bizi yıpratmak için yapılmış şeyler bunlar. Bu nedenle işimize konsantre olamıyoruz. Diyarbakırspor'a da deplasmanda kaybettik.
Oftas galibiyeti ile biraz moral bulduk. Bu galibiyete rağmen eleştiriler devam ediyor.
Biz kaçırdık, Sivas attı. Sadece şanssızdık.
Kupa yarı finalinde ilk maçımızda deplasmanda Gençlerbirliğine kaybettik. Ama rövanşı alıp finale çıkacak güçteyiz.
Haftasonu zorlu Beşiktaş derbisi var deplasmanda. Bu maçtan sonra hakkımda çıkan spekülasyonlarla ilgili resmi açıklama yapacağım. Bu koltuk o kadar ucuz değil, kimseye bırakmam...
"YÜCE ATATÜRK"
Galatasaray'daki bu kötü performansın nedeni ne acaba![]()
Hala mağlubiyetler var amaBu gidişe bir dur de artık Serkan abi.
Futbol Fanfinifonu Gazetesi muhabirlerine yasak getirilmiştir. Artık hiçbir antremana giremeyecekler, maçlarda basın tribününe alınmayacaklardır.
Galatasaray Yönetim Kurulu
"YÜCE ATATÜRK"
Öncelikle müthiş bir maçın ardından Beşiktaş’ı deplasmanda devirdiğimiz için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.
Son günlerde benimle ilgili bazı yayın organlarında, bazı kişiler tarafından asılsız haberler yayınlanmaktadır. Bu gazeteciyi hepimiz biliyoruz. Kendisinin bu konuda bir çıkarı olduğunu düşünüyorum, beni gönderip yerime Çağrı Zorkol’un gelmesi için çalışıyor.
Araştırın, Cevat Kelle ile Çağrı Zorkol’un çok yakın arkadaş olduğunu göreceksiniz. Ve Çağrı Zorkol’un Galatasaray menajerliğini ne kadar çok istediğini de hepimiz biliyoruz.
Efendim almış eline bir fotoğraf kanıt diye gösteriyor, ya kim inanır kardeşim sana o fotoğrafla? Ben bizim 10 yaşındaki yeğene söylesem o da böyle düzmece bir foto ayarlar.
Kendi çıkarı için koca bir camiaya çamur atmaya çekinmeyenlerin sözüne itibar etmeyeceğinize eminim. Oyuncularım da bana olan desteklerini Beşiktaş galibiyeti ile gösterdiler. Biz galip geldikçe daha neler uyduracak bu Futbol Fanfinifonu bakalım, gülmek için bu gazeteyi almanızı öneriyorum.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Başarılar abi.Bakalım neler yapcaksın Galatasaray'da?![]()
Kötü başlamışsın abi ama son galibiyet ve bu maçın derbi olması takımın moralini yükseltecektir her zaman arkandayız abi ULTRASLAN
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
valla sırf fenerbahcelisin ve fenerbahceye yenildin diye basın çok üstüne geliyorhalbuki sadece 2 tane yemişin seni eline geçirseller bi kaşık suda baoğacaklar...
yılların galatasraylısı fatih terim 6 tane yediğinde onu işkenceyle öldürmeleri gerekirdi çelişkili durumlar söz konusu![]()
Olmuyor Galatasaray ile bir türlü frekanslarımız uyuşmadı. Çıkan söylentiler de takım üzerinde olumsuz hava oluşturdu. İstediklerini aldılar, görevi bırakıyorum. Dün gece bir araya geldiğim Fenerbahçeli arkadaşlarım da Galatasaray senin neyine diyorlardı zaten. Daha kötü duruma gelmeden görevi bırakıyorum. Güzel günler geçirdik diyemeyeceğim, tek hatırlayacağım deplasmanda aldığımız Beşiktaş galibiyeti olacak.
Fenerbahçeli olmama rağmen beni destekleyen Galatasaray taraftarına teşekkür ederim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Peki şimdi hedef neresi? Başında bulunduğu son 2 takımla da başarılı olamayan Özışık şimdi hangi takımı çalıştıracak? Bu başarısız geçen 2 döneme rağmen onu hangi takımlar istiyor? Gelişmeler yakında sizlerle...
"YÜCE ATATÜRK"
Olsun Serkan abi sen elinden geleni yaptın canın sağolsun.
Serkan abi 2 görevdede başarısızsın.Yakışmıyor sana.Derhal silkelen ve Serkan Özışık budur işte dedirt bize.(Ne yazdım ama)
So what?
Saike
Seni Beylerbeyine IstiyoruzGalatasaray Paf Takımını Çalıştırmanı Bekliyoruz
![]()
Süper konuştun ŞemsiSana yakışan bir kariyer bekliyoruz.Avrupa'da mısın Türkiye'de devam mı edeceksin Serkan abi?
2 haftada Arsenal'in favorisi olmuşsun abi.![]()
Serkan abi teklif mi geldi yoksa kendin mi aldın?
So what?
Saike
Tebrikler Serkan abi.Yalnız 2 maç kazandın diye favori personel olmuşsun![]()
Takımına Arda'yı Al Abi Gerçekten Çok Iyi Oynuyor Bende. ( Barça )
Oyunu kapattım transferler artık yarına. Arda'yı almam herhalde, Galatasaray'dayken pek faydası dokunmamıştı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Futbol Fanfinifonu'ndan Haberler
Futbol Fanfinifonu'nun usta gazetecisi Cevat Kelle Türk spor severler iin Serkan Özışık'ın yanına gidiyor. Sizlere Serkan Özışık hakkında haberler sunacak olan Cevat Kelle'ye en büyük destek Çağrı Zorkol'dan geldi. İşin ilginç yanı Çağrı Zorkol'un söylediklerinin çıkması ve Serkan Bey'in "Çağrı ve Cevat arkadaşlar" demesinden sonra Çağrı Zorkol'un Cevat Kelle'ye tam destek vermesi. İşte karşısınızda Cevat Kelle:
İşte evet Çağrı'yı zaten tanıyoruz, yan yana görmüştüm ben bu ikiliyi(photoshop'u geliştireyim montaj yapacam söz).
Bir gazetecilik başarısı gösteren Cevat Kelle'ye de teşekkür ederim. Başarısızlık için Galatasaray'a gitmedim fakat başarısız olduğumuz dönemde düzeltmek içni fazla çaba sarfetmedim. Bunu itiraf ediyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
arsenal hayırlı uğurlu olsun hangi bölgelere transfer düşünüyosun??
Başarılar dilerim abi.
profilini paylaşırmısın serkan abi..
tebrikler bu arada kazanmışsın şampiyonluğu..
Arsenal'de başarılar abi ama Fenerbahçeliler olarakda sana çok kızgınız Tuncay'dan bile daha çok koydu bu bize.
Klüp bağlılığı sıfır be sıfır ne dokuzu.![]()