Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 15 / 39 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Basında çıkan spekülasyonlara aldanmayın. Bizi yıpratmak için yapılmış şeyler bunlar. Bu nedenle işimize konsantre olamıyoruz. Diyarbakırspor'a da deplasmanda kaybettik.

Oftas galibiyeti ile biraz moral bulduk. Bu galibiyete rağmen eleştiriler devam ediyor.

Biz kaçırdık, Sivas attı. Sadece şanssızdık.

Kupa yarı finalinde ilk maçımızda deplasmanda Gençlerbirliğine kaybettik. Ama rövanşı alıp finale çıkacak güçteyiz.

Haftasonu zorlu Beşiktaş derbisi var deplasmanda. Bu maçtan sonra hakkımda çıkan spekülasyonlarla ilgili resmi açıklama yapacağım. Bu koltuk o kadar ucuz değil, kimseye bırakmam...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Galatasaray'daki bu kötü performansın nedeni ne acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hala mağlubiyetler var ama Bu gidişe bir dur de artık Serkan abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Futbol Fanfinifonu Gazetesi muhabirlerine yasak getirilmiştir. Artık hiçbir antremana giremeyecekler, maçlarda basın tribününe alınmayacaklardır.

Galatasaray Yönetim Kurulu
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!!!!

ÇAĞRI ZORKOLLA KONUŞAN SERKAN ÖZIŞIK ONA NELER SÖYLEDİ???

HANGİ FOTOĞRAF SERKAN ÖZIŞIK'IN MENEJERLERLİK KARİYERİNİ BİTİRECEK???

Usta gazeteci Cevat Kelle yine kendini aşarak Çağrı Zorkol ve Serkan Özışık'ın konuşmalarının kaydını aldı. İnternet özel kayıt yapan Cevat Kelle inanılması güç ama gerçekten doğru olan bir görüntü elde ve bu görüntüyü bütün basına verdi.

İŞTE SERKAN ÖZIŞIK'I BİTİRECEK EKRAN GÖRÜNTÜSÜ:

Usta Araştırmacı ve Futbol Fanfinifonu adlı gazetenin araştırmacı futbol yazar Cevat Kelle size son haberleri vermeye devam edecektir.

Saygılarımla;
    Cevat Kelle

[email protected]
    İşte gördüğünüz gibi neden olduğunu anlayamadığımız bir şekilde ÜSTELİK ELİMİZDEKİ KANITLARA RAĞMEN GALATASARAY'IN GELECEĞİNİ DÜŞÜNMEMİZE RAĞMEN bizlere hala nası demeçler veriyolar.

Unutmayın ki biz fanfinifoncular olarak Galatasaray için elimizden geleni yapacağız ve Galatasaray'ı bu insanların ellerine bırakmayacağız arkadaşlar!!!!!

Saygılarımla;
    Usta Gazeteci
    Cevat Kelle
    [email protected]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle müthiş bir maçın ardından Beşiktaş’ı deplasmanda devirdiğimiz için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.

Son günlerde benimle ilgili bazı yayın organlarında, bazı kişiler tarafından asılsız haberler yayınlanmaktadır. Bu gazeteciyi hepimiz biliyoruz. Kendisinin bu konuda bir çıkarı olduğunu düşünüyorum, beni gönderip yerime Çağrı Zorkol’un gelmesi için çalışıyor.

Araştırın, Cevat Kelle ile Çağrı Zorkol’un çok yakın arkadaş olduğunu göreceksiniz. Ve Çağrı Zorkol’un Galatasaray menajerliğini ne kadar çok istediğini de hepimiz biliyoruz.

Efendim almış eline bir fotoğraf kanıt diye gösteriyor, ya kim inanır kardeşim sana o fotoğrafla? Ben bizim 10 yaşındaki yeğene söylesem o da böyle düzmece bir foto ayarlar.

Kendi çıkarı için koca bir camiaya çamur atmaya çekinmeyenlerin sözüne itibar etmeyeceğinize eminim. Oyuncularım da bana olan desteklerini Beşiktaş galibiyeti ile gösterdiler. Biz galip geldikçe daha neler uyduracak bu Futbol Fanfinifonu bakalım, gülmek için bu gazeteyi almanızı öneriyorum.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Başarılar abi.Bakalım neler yapcaksın Galatasaray'da?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kötü başlamışsın abi ama son galibiyet ve bu maçın derbi olması takımın moralini yükseltecektir her zaman arkandayız abi ULTRASLAN
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla sırf fenerbahcelisin ve fenerbahceye yenildin diye basın çok üstüne geliyor halbuki sadece 2 tane yemişin seni eline geçirseller bi kaşık suda baoğacaklar...
    yılların galatasraylısı fatih terim 6 tane yediğinde onu işkenceyle öldürmeleri gerekirdi çelişkili durumlar söz konusu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olmuyor Galatasaray ile bir türlü frekanslarımız uyuşmadı. Çıkan söylentiler de takım üzerinde olumsuz hava oluşturdu. İstediklerini aldılar, görevi bırakıyorum. Dün gece bir araya geldiğim Fenerbahçeli arkadaşlarım da Galatasaray senin neyine diyorlardı zaten. Daha kötü duruma gelmeden görevi bırakıyorum. Güzel günler geçirdik diyemeyeceğim, tek hatırlayacağım deplasmanda aldığımız Beşiktaş galibiyeti olacak.

Fenerbahçeli olmama rağmen beni destekleyen Galatasaray taraftarına teşekkür ederim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Peki şimdi hedef neresi? Başında bulunduğu son 2 takımla da başarılı olamayan Özışık şimdi hangi takımı çalıştıracak? Bu başarısız geçen 2 döneme rağmen onu hangi takımlar istiyor? Gelişmeler yakında sizlerle...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Olsun Serkan abi sen elinden geleni yaptın canın sağolsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serkan abi 2 görevdede başarısızsın.Yakışmıyor sana.Derhal silkelen ve Serkan Özışık budur işte dedirt bize.(Ne yazdım ama)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    34

Seni Beylerbeyine Istiyoruz Galatasaray Paf Takımını Çalıştırmanı Bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Süper konuştun Şemsi Sana yakışan bir kariyer bekliyoruz.Avrupa'da mısın Türkiye'de devam mı edeceksin Serkan abi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İngiltere'de bitime 2 hafta kala Arsenal'in başına geçtim.

Ve bunca senedir oynadığım fm kariyerlerimde en kolay şampiyonluğa ulaştım. Arsenal ile şampiyonluğa ulaştık. Kariyerimde 3. şampiyonluğa ulaştım.

"YÜCE ATATÜRK"

2 haftada Arsenal'in favorisi olmuşsun abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serkan abi teklif mi geldi yoksa kendin mi aldın?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Serkan abi.Yalnız 2 maç kazandın diye favori personel olmuşsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Wenger Milan ile anlaşmış, ben de görevi bıraktığımda baktım Arsenal boşta. Teklif yaptım ertesi gün kabul ettiler ve göreve başladık.

FA Cup'ı da aldık. 2 haftada 2 kupa, gerçekten müthiş başarı. Külüp binasının önüne heykelimin dikilmesi gündemde...

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Takımına Arda'yı Al Abi Gerçekten Çok Iyi Oynuyor Bende. ( Barça )

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyunu kapattım transferler artık yarına. Arda'yı almam herhalde, Galatasaray'dayken pek faydası dokunmamıştı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Futbol Fanfinifonu'ndan Haberler

Futbol Fanfinifonu'nun usta gazetecisi Cevat Kelle Türk spor severler iin Serkan Özışık'ın yanına gidiyor. Sizlere Serkan Özışık hakkında haberler sunacak olan Cevat Kelle'ye en büyük destek Çağrı Zorkol'dan geldi. İşin ilginç yanı Çağrı Zorkol'un söylediklerinin çıkması ve Serkan Bey'in "Çağrı ve Cevat arkadaşlar" demesinden sonra Çağrı Zorkol'un Cevat Kelle'ye tam destek vermesi. İşte karşısınızda Cevat Kelle:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte evet Çağrı'yı zaten tanıyoruz, yan yana görmüştüm ben bu ikiliyi(photoshop'u geliştireyim montaj yapacam söz).

Bir gazetecilik başarısı gösteren Cevat Kelle'ye de teşekkür ederim. Başarısızlık için Galatasaray'a gitmedim fakat başarısız olduğumuz dönemde düzeltmek içni fazla çaba sarfetmedim. Bunu itiraf ediyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

arsenal hayırlı uğurlu olsun hangi bölgelere transfer düşünüyosun??

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim abi.

profilini paylaşırmısın serkan abi..

tebrikler bu arada kazanmışsın şampiyonluğu..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Arsenal'de başarılar abi ama Fenerbahçeliler olarakda sana çok kızgınız Tuncay'dan bile daha çok koydu bu bize.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önce hangi taktiği kullanacağıma karar vereceğim, sonra ona göre transferler yapacağım. Ama kesin olarak forvet alacağımı söyleyebilirim. Fenerbahçeli arkadaşlarım darılmasın, birgün dönüp Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanacağım...

Fıratcan profilimi istemişsin;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Klüp bağlılığı sıfır be sıfır ne dokuzu.

Sayfa 15 / 39 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri