Sayfa 15 / 29 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Seric, İstanbul’a Geldi
    25.06.2008 15:48

Yeni transferlerimizden Anthony Seric, İstanbul'a gelerek Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni gezdi.
    Yarın (26 Haziran) sabah saat 10.00'da Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek olan yeni transferimiz Seric, akşam da sezon öncesi hazırlıkları için antrenmanda yer alacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok merak ediyorum nasıl çıkacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Forma yakışmış Seric'e.Geçen sezon sol bekte çok sıkıntı yaşadık.İnşallah yararlı olarak o bölgedeli sıkıntılarımızı sona erdirecek.Kulübümüze hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnşAllah taşıdığı formanın hakkını verir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ınsallah...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fiziği gayet yerinde galiba yıllar sonra sol bek'imiz oldu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

“Sahada Çılgınım”26.06.2008 11:41

Yeni transferlerimizden Anthony Seric, ilk röportajını resmi internet sitemizle yaptı. Seriç, sahada asla kaybetmeye tahammüllü olmadığını ifade ederken, “Kazanma hırsım nedeniyle sahada çılgınlıklar yapabilirim” dedi.

İstanbul’u ilk kez görüyorsun nasıl buldun?

Uçaktan indiğimden beri gördüğüm her şey çok olumlu. Çok pozitif izlenimler edindim. Tüm rastladığım kişiler arkadaşça, dostça yaklaşıyorlar. Şu anda kendimi burada çok iyi hissediyorum.

Beşiktaş ile ilgili neler düşünüyorsun?

Beşiktaş büyük bir kulüp. Burada olduğum için çok fazla mutluyum. Şimdiden çok heyecanlıyım. Takım arkadaşlarımla, hocamla tanışacağım günü bekliyorum. Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok sevinçliyim.

Beşiktaş taraftarlarının şöhretini biliyorsundur, taraftarlarımızla ilgili neler söylemek istersin?

Taraftar benim de çok sevdiğim bir şey. Çünkü takıma katkı sağlıyorlar. Onlarla birlikte ayrı bir güce sahip oluyorsunuz. Beşiktaş taraftarlarının nasıl bir topluluk olduğunu hemen herkes biliyor. Onların karşısına çıkacağım günü merakla bekliyorum.

Daha önce Beşiktaş’ın maçlarını izledin mi?

Evet Beşiktaş’ın birçok maçını izledim. Bilhassa Şampiyonlar Ligi maçlarını seyrettim, oradaki atmosferi gördüm. İnanılmazdı.

Beşiktaş’ta en çok dikkatini çeken futbolcular hangileri?

Daha önce Beşiktaş’ta görev yapmış oyuncuları biliyorum. Dünyaca ünlü futbolcularda oynadı. Giunti ile ve Vedran Runje ile tanışıklığım var. Bana Beşiktaş’la ilgili hep olumlu şeyler söylediler. Zaten ben de o heyecanla buradayım ve bir an önce takımımla çalışmalara başlamak istiyorum.

Futbol karakterinden ve oyun stilinden bahseder misin?

Ara sıra saha içinde çılgınlıklar yapabilirim. Esasında kaybetmeyi sevmeyen bir yapım var. Takımımın başarısı için her şeyi veririm. Oynadığım sürece maksimum fayda sağlamaya çalışırım. Mağlubiyete asla tahammülüm yoktur. Kazanamadığımız anlarda zaman zaman çılgınca işler yapabilirim ama o da tamamen kazanma hırsından kaynaklanır.

Ailen, yakınların Türkiye’ye transfer olmanı nasıl değerlendirdi?

Babam tam bir futbol fanatiği. Hatta futbol konusunda deli diyebiliriz. Kendisinin birçok kulüp hakkında bilgisi var. Beşiktaş’ı da biliyordu. Söylediğim zaman çok mutlu oldu. O da şu anda benimle aynı heyecanı yaşıyor.

Kendini motive edecek özel bir uğurun veya şans getirdiğine inandığı herhangi bir şeyin var mı?

Herhangi bir uğurum yok. Psikolojik olarak kendimi maça hazırlarım ve sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım.

Beşiktaş’ın birçok hedefi var bu yıl. Bunlar hakkında neler düşünüyorsun?

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası’nda defalarca oynamış bir takım. Çok kere de Türkiye Ligi’nde Şampiyon olmuş bir ekip. Bizler de aynı hedefleri kovalayacağız. Bu yıl hem ligde Şampiyon olmak hem de UEFA Kupası’nda başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Takımımız’da gördüğüm kadarıyla her türlü imkan var. Tesislerimiz çok güzel. Zaten Beşiktaş gibi büyük kulüplerin de hedefleri her zaman en yüksek ve yerleri en üstte olmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Keşke şu Panathianikos forumlarındaki konuyla ilgilide bir soru sorsaydılar

Şaka bir yana hırslı olması,hep kazanma isteği içinde olması artı avantajlar ama kaybedince çılgına dönerim kafamda soru işareti bırakmadı değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnceman: Beşiktaş'ı İstiyorum

Kartal'ın transferi için uğraştığı Uğur İnceman, FANATİK'e konuştu.
    27.6.2008

Teknik direktör Sağlam’ın istediği orta saha oyuncusu, “Kulüpler anlaşsın. Ben İstanbul’da olurum” diye konuştu

‘Seve seve oynarım’

Kartal’ın uzun süredir transferi için uğraştığı Uğur İnceman, FANATİK’e konuştu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla istediği tecrübeli futbolcu, “Devre arasında da Beşiktaş’a transferim gündeme gelmişti. O zaman Holosko gitti. Manisaspor’un sözleşmeli futbolcusu olduğum için, ben bu transferde söz sahibi değilim. Maalesef geçen yıl küme düştük. İki kulüp anlaşırsa, ben Beşiktaş’ta seve seve oynarım. Beşiktaş bana ‘gel’ dediği anda İstanbul’da olacağım” ifadesini kullandı.

Yerli oyuncular huzursuz

Beşiktaş’ın 600 bin Euro karşılığında Manisa’dan transfer edeceği Adem Büyük konusunda da son noktaya gelindiği öğrenildi. Bu arada iki hafta önce yabancıların tüm alacak-larını ödeyen Siyah-Beyazlılar’da yeni sezon öncesinde yerli futbolcuların durumu sıkıntı yarattı. Yaklaşık 5 milyon YTL’lik maç başı alacakları ödenmeyen oyuncuların huzursuz oldukları kaydedildi. Bu durumu çözmesi için Avrupa Futbol Şampiyonası’nda bulunan Erdoğan Demirören’in dönmesi bekleniyor.

Kaynak:Fanatik
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Siyah-Beyazlılar'la olan sözleşmesi sona eren A Milli Takımımız'ın başarılı savunma oyuncusu Gökhan Zan ile görüşmeler başlıyor.
    27.6.2008

Gökhan’la görüşme!
    Siyah-Beyazlılar’la olan sözleşmesi sona eren A Milli Takımımız’ın başarılı savunma oyuncusu Gökhan Zan ile görüşmeler başlıyor. Sezon bitiminde masaya oturan ancak tam olarak anlaşmaya varamayan Beşiktaş ile Gökhan Zan, son kararı Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasına bırakmıştı. Gökhan, Kartal’da kalması halinde çalışmalara 1 Temmuz’da başlayacak.

Baki Mercimek Ankaraspor’da
    Beşiktaş’la yollarını ayıran Baki Mercimek, Ankaraspor’a transfer oldu. Siyah-Beyazlılar’la olan sözleşmesi sona eren genç savunma oyuncusunun, Başkent temsilcisiyle 2 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı. Yurt dışından da birçok teklif aldığını dile getiren Baki, “Yeni takımımda başarılı olmak istiyorum. Aykut Kocaman yönetiminde zirveyi zorlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Diatta Atalanta’ya
    Geçen sezon başında Beşiktaş’a transfer olan ancak bekleneni veremeyen Lamine Diatta, Newcastle United’ın yolunu tutmuştu. İngiltere’de de tutunamayan Senegalli futbolcu, Ada ekibiyle yollarını ayırdı. Tek başına çalışmalarını sürdüren Diatta’ya Serie A ekiplerinden Atalanta’nın ciddi bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncuya West Bromwich’in de talip olduğu bildirildi.
    Dinamo Kiev’in B planı hazır
    Bobo’yu ısrarla isteyen Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev, alternatif isimlerle de görüşüyor. Beşiktaş ile arasında küçük pürüzler kalan Kiev ekibi, Paris Saint Germain’in golcüsü Peguy Luyindula’yla da temaslarını sürdürüyor. Fransız futbol sitesi www.mercato365.com’da yayınlanan haberde Luyindula’nın da futbol yaşamını Ukrayna’da sürdürmeye sıcak baktığı belirtildi. Dinamo Kiev, Bobo için Beşiktaş’a 7 milyon Euro teklif etmişti.

Delgado’nun menaceri geldi
    Siyah-Beyazlılar’ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado’nun menaceri, yıldız futbolcuyla birlikte dün İstanbul’a geldi. Beşiktaşlı idarecilerle biraraya geleceği öğrenilen menacerin, yeni bir sözleşme için görüşmelerde bulunacağı kaydedildi. Geçen sezon başarılı bir görüntü çizen Delgado’ya birçok Avrupa takımının talip olduğu biliniyor.
    Kontroller devam ediyor
    Yeni sezon öncesinde Beşiktaşlı futbolcuların sağlık kontrolleri devam ediyor. Önceki gün Serdar Özkan, Mehmet Sedef, Emre Özkan, Bülent Uzun, Gökhan Aydaş ve Batuhan Karadeniz’in ardından dün de iki yeni transfer kontrolden geçti. Gaziantepspor’dan transfer edilen Ekrem Dağ ile Panathinaikos’tan alınan Anthony Seric yapılan kontrollerin ardından Acıbadem Hastanesi’nden ayrıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tandoğan 1 yıl daha Beşiktaş'ta

Beşiktaş Kulübü, futbolcu Ali Tandoğan'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı.

Ali Tandoğan'ın sözleşmesinin uzatıldığı Borsa'ya da bildirilirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazıda, Ali Tandoğan ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı, bu futbolcuya sözleşme bedeli olarak 350.000 YTL garanti para ve maç başına 15.500 YTL ödeneceği kaydedildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

FM de Ali Tandoğan genellikle serbest kalıyordu ama gerçekte bırakılmamış bence Ali Tandoğan o kadar iyi bir oyuncu değil.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Ali Tandoğan mecburiyetten takımda kaldı zira sağ bek için başka alternatif yok. Serdar uzun bir süre sakatlandı, o yüzden mecbur Tandoğan oynadı eğer o mevkiide genç bir alternatif olsa belki de Tandoğan yollanırdı.

Bobo'yu bence Beşiktaş satsın, artık belli ki Bobo kafasından silmiş Beşiktaş'ı, gitmek istiyor, yol verilsin zira sonu Appiah gibi olabilir, Fenerbahçe'nin yaşadığı sıkıntıyı Beşiktaş da yaşamak istemiyorsa Bobo'yu elden çıkarsın fiyatı da iyiyken, elbet yerine daha istekli ve kaliteli biri bulunur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ali Tandoğan kadroda alternatif olarak iyi bir oyuncu.Takımda kalması iyi.

Egemen şu an hiç kimse Bobo'nun ne istediğini bilmiyor.Eğer gerçekten ayrılmak isteniyorsa satılmasında mahsur yok ama yok takımda kalmak istiyorda bizim yönetim satmaya çalışıyorsa o zaman yanlış olur..Zaten çok ciddi tekliflerde yokmuş denilene göre..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bobo bence gitmek istemiyor da büyük menajerimiz ve başkanımız sağolsun adamı zorla yollayacaklar(!)Bobo gibisini nerden bulacağız mutlaka kalmalı.Serdar seneye bomba gibi dönecektir.Sağ bek de alternatifsiz kalmayalım diye Tandoğan ile sözleşme uzatılmış.Doğru hamle...

Evet Ali nin takımda kalması kadro derinliği açısından önemli 1 sene daha bişey olmaz BOBO için tekrar söylüyorum takımda kalsın Holosko ile iyi bir ikili olabilir ler ama eğer 10 Milyon EURO gibi bir teklif gelirse 1 dk bile düşünülmemesi gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

KARTAL İLE ANLAŞAMAZSA İNGİLTERE'YE!..

Beşiktaş’ın teklifini kabul etmeyen Gökhan Zan’la, Portsmouth, Wigan, Everton ve M.City’nin ilgilendiği ortaya çıktı. Yönetimle bir kez daha görüşecek olan milli futbolcu, anlaşma sağlanamazsa İngiliz ekipleriyle masaya oturacak.

MİLLİYET'İN HABERİNE GÖRE, Beşiktaş’ın, Avrupa Şampiyonası finallerinde milli formayı giyen başarılı savunma oyuncusu Gökhan Zan’a, bazı İngiliz kulüplerinin kanca attığı öğrenildi.
    Finallerden önce yönetimle görüşen, ancak parada anlaşma sağlanamayınca olumsuz yanıt veren genç futbolcunun kısa süre içinde siyah-beyazlılarla yeniden bir araya geleceği kaydedildi. Genel Menajer Sinan Engin’le masaya oturacak olan Gökhan Zan’ı, Rusya’nın Zenit kulübü dışında İngiliz ekipleri Portsmouth, Wigan Athletic, Everton ve Manchester City’nin listelerine aldıkları ifade edildi.

‘Tekliflere bakacağız’
    Geçtiğimiz sezon başında Fransız ekibi Bordeaux’nun Gökhan için yaptığı 4 milyon euroluk teklifi geri çeviren Beşiktaş yönetiminin, ikinci görüşmede de anlaşma sağlanamaması halinde yıldız futbolcuyla yollarını ayıracağı belirtildi.
    Gökhan Zan’ın menajeri Ceylan Çalışkan, Beşiktaş’la anlaşma yapılmaması durumunda iki tarafın da yararına olacak bir sözleşmeye imza atabileceklerini açıkladı. Önceliğin Beşiktaş’ta olduğuna dikkat çeken Çalışkan, “Anlaşma olmazsa gelen tekliflere bakacağız” dedi.
    Öte yandan Beşiktaş, Ali Tandoğan’ın sözleşmesini yeniledi. Siyah-beyazlılar, tecrübeli oyuncuyla bir senelik yeni sözleşme yapıldığını borsaya bildirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kovuldular !..

Beşiktaş'ta geçen sezon istenmeyen adamlar olarak ilan edilen Gordon Schildenfeld ve Higuain’e kapı gösterildi. Yeni sezonda iki futbolcuyu da kadrosunda görmek istemeyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bu oyuncuları dünkü idmana almadı.

Siyah beyazlı takımın yeni sezonda sahada mücadele eden ve çok koşan bir ekip olacağını ifade eden Sağlam, menajer Sinan Engin ile yaptığı görüşmede iki oyuncu ile çalışmak istemediğini ifade etti. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, Sinan Engin ile görüşen Sağlam’ın, "İstedikleri kulübe gitsinler. Geçen sezon ikisi de verimli olamadı. Higuain, kiralık olarak gittiği takımda da tutunamadı. Bizimle yola devam edemezler" diyerek iki futbolcuya da yol verdi.
    Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın kararının kendisini şaşırtmadığını ifade eden Higuain, Arjantin ve İspanya’dan birkaç takımla temasta olduğunu kaydetti. Arjantinli oyuncu, "Eğer bonservisimde indirim yapılırsa, ayrılırım. Beşiktaş’ta kendimi ıspatlayabilirdim. Ama, yeterince şans bulamadım. Ertuğrul Sağlam beni izleyerek aldı. Şimdi gönderiyor.
    Kaynak: Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Keşke geçen sezon Bordoex'a satsaydık..

Valla Gökhan Zan'ın milli takımdaki performansı tatmin etmedi beni.Korkarak oynuyor.Dokundun mu sakatlanıyor.Kademesi çok iyi değil.Eğer yedek olmayı kabul edecekse kalsın yoksa yol verilsin..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Gökhan Zan resti!

Beşiktaş ile olan sözleşmesi geçtiğimiz sezonun ardından sona eren, ancak maddi konularda anlaşma sağlanamadığı için Siyah Beyazlı kulüp ile henüz yeni bir mukavele imzalamayan Gökhan Zan geleceğini kendisi belirleyecek. Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi Beşiktaş'ın son teklifini yaptığı milli oyuncu, Siyah-Beyazlı kulübün şartlarını kabul etmezse büyük bir olasılıkla İngiltere'ye transfer olacak.
    Gökhan'ın menajeri Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından milli oyuncuya İngiltere Premier Lig takımlarınıdan 6 kulübün görüşme talebinde bulunduğunu belirtirken, önümüzdeki hafta içinde Beşiktaş ile görüşmesi beklenen Gökhan'ın kendisine teklif edilen ücreti kabul etmesi durumunda ise Siyah-Beyazlı formayı giymeye devam edeceğini söyledi.
    Beşiktaş menajeri Sinan Engin ise Gökhan Zan ile son görüşmeyi şampiyona öncesi yaptıklarını söylerken, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
    "Biz Gökhan Zan ile yaptığımız son görüşmemizde anlaşma şartlarımızı kendisine sunmuştuk. Avrupa Şampiyonasında bu teklifi düşüneceğini ve turnuva sonrası kararını vereceğini belirtmişti. Biz de futbolcumuzdan haber bekliyoruz. Eğer Beşiktaş'da kalmak istiyorsa gelip bizle bir kez daha görüşmesi lazım. Biz ona görüşme talebinde bulnmayacağız. Gökhan kararını verip Beşiktaş ile görüşmek isterse bu futbolcu ile ilgili kesin kararımızı bu son görüşmenin ardından açıklarız".

28.06.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Resti çekecek olan Gökhan değil Beşiktaş'tır bence. Şu an ki formda bir Gökhan Zan'ı kim ister ki ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gidiyorsa güle güle.

Beşiktaş büyük bir camiadır bir oyuncunun peşinde kul olacak bir kulüp değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Yahu Gökhan Zan'ı İngiltere'den kim ister halen daha aklım almıyor. Beşiktaş'ta ki(!) ve milli takımda ki performansı ortada.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve henüz siyah beyazlı kulüple anlaşamayan Gökhan Zan’a İngiltere’den talipler var!..

Gökhan Zan’ın menajeri Ceylan Çalışkan, MARATON.COM.TR’ye yaptığı açıklamada, Wigan ve Portsmouth’un başarılı futbolcuyla ilgilendiği söylerken, önceliğin Beşiktaş’ta olduğunu vurguladı.

İşte Ceylan Çalışkan ile yaptığımız röportaj:

“BEŞİKTAŞ İLE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GÖRÜŞÜRÜZ”

MARATON.COM.TR: Gökhan Zan, Avrupa Şampiyonası’ndan döndükten sonra Beşiktaş Yönetimi ile bir görüşmesi oldu mu?

CEYLAN ÇALIŞKAN: Henüz görüşmedik ama büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta görüşürüz.

“PORTSMOUTH VE WIGAN GÖKHAN’I SORDU”

MARATON.COM.TR: Gökhan Zan’ın İngiltere’den bazı kulüplerin istediği şeklinde iddialar var. Bu konuda bir gelişme var mı?

CEYLAN ÇALIŞKAN: İngiltere’den aradılar… Birkaç kulüp aradı ve durumunu sordular. Ben de ‘Beşiktaş ile görüşmeden bir şey söyleyemem’ dedim. Beşiktaş ile görüşeceğiz ve ona göre hareket edeceğiz.

MARATON.COM.TR: Hangi kulüpler aradı sizi Gökhan Zan için?

CEYLAN ÇALIŞKAN: Portsmouth ve Wigan aradı.

“KALMAK İSTEMESEK BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞMEYİZ”

MARATON.COM.TR: Peki Gökhan’ın düşüncesi ne? Gitmek mi yoksa kalmak mı istiyor?

CEYLAN ÇALIŞKAN: İlk önce Beşiktaş ile görüşeceğiz. Kalmak istemese zaten Beşiktaş ile görüşmeyiz.

“İLK ÖNCE BEŞİKTAŞ’TAN GELECEK TEKLİFE BAKACAĞIZ”

MARATON.COM.TR: Peki sizin istediğiniz ile Beşiktaş’ın önerdiği rakam arasında çok fark var mı?

CEYLAN ÇALIŞKAN: Daha bir şey yok ortada. Görüşmedik bile.

MARATON.COM.TR: Hiç maddi konularda konuşulmadı mı yani?

CEYLAN ÇALIŞKAN: Yok hayır konuşmadık.

MARATON.COM.TR: Peki sizin talebiniz ne olacak bu konuda?

CEYLAN ÇALIŞKAN: Biz ilk önce Beşiktaş’tan gelecek teklife bakacağız.

MARATON.COM.TR: Gökhan Zan Beşiktaş ile anlaşamazsa yurt dışında oynamak için kendisini hazır hissediyor mu?

CEYLAN ÇALIŞKAN: Futbolcu her zaman her şeye hazırlık olmalı.

MARATON.COM.TR: Yurt içinden bir teklif var mı Gökhan Zan’a?

CEYLAN ÇALIŞKAN: Şu anda yok?

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: BORA EĞRİÇAYIR

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gökhan Zanin gitmesi bjknin faydasina olur

ya harßi çok antika takımız ya Gordonu neden aldık bu adamı BJK yönetimi hariç tüm Türkiye ßiliyordu fos çıkacağını higuain'e bişey demiyorumda GorDon nedir ya yazık paraya yazık adam öle bir defans yapıp gol yediriyorki ders diye okutulur...

G.Zan'da Alex'e kafa vurduran güzide ßir oyuncu Portekiz maçında yine gördük serseri mayın deyim yerindeyse sürekli sakat ya da hata yapıyor... Kornerlerde tehlike yaratmıyor... İnş. gider kalırsa zarar valla...

Mehmet Topuz Besiktas´a transfer olmus.
    Hayirli olsun,muhtesem transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Az Önce Star Spor'da ve Fox Spor'da açıkladılar...

Mehmet Topuz Beşiktaş'ta.Bu gece ya da yarın resmi yapılacakmış.Hai bakalım,inşallah doğrudur...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ulan neye dayanarak bu kadar emin son dakika haberleri verip insanı heyecanlandırırsınız anlamış değilim...

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, bugün bazı kanallarda Mehmet Topuz'la anlaşıldığı konusunda çıkan haberleri yalanladı.

Engin "Şu an için öyle bir girişimimiz olmadı. Başkanımız zaten yurtdışında. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Sevsin Teleke/ Haber1903
    Last edited by anilton : 28.Haziran.2008 at 22:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Fenerbahçe taraftar forumlarında da Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaştığını kesin bir dille söyleyenler var. Gerçek olabilir, eğer gerçekse hayırlısı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bebek mi oynatiyorlar yapcaklarsa adam gibi haber yapsinlar

en az 10 defa bjk ye resmi olarak getirdiniz topuzu.

Sayfa 15 / 29 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri