cok saol dedıgın gıbı yaptım we oldu![]()
cok saol dedıgın gıbı yaptım we oldu![]()
EDİT: Sorunu çözdüm tşkler.
Acaba niye hala 1.6 gözüküyor?Originally Posted by yigitbjk
giriş yaparak dosyayı indiremedim nick ve şifreyi yazdığım halde indir butonu açılmadı ???
biri buraya bi link koysunda burdan indireyim bari ...
forumda nick ve şifre yazıyorum ama football manager sayfasındaki dosyanın yerinde kullanıcı adı ve şifre yazamıyorum.. yazıyorumda buton açılmıyor nedenki ilgililer bi ilgileniversin bari .
'' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''
Ekranlar Cache lendiği için görmesi normaldir.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
fokocaman, kulup turksportal bölümünde hazır link var oradan indirebilirsin veya direk programdan güncelleme yapabilirsin.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Ya bu run time erroru çözemedim bir türlü. Bazen bilgisayarı açtığımda hata veriyor, bazen vermiyor. Hata verince bilgisayarı 2-3 kere yeniden başlatıyorum ondan sonra oluyor. Yukarıda derdimi yazmıştım.
bende 1.8 yazıyor ama bence 1.6 Dan pek farkı yok.Hiçbirşey değişmemiş gibi duruyor
bende de yeni ve ilkez karşılaştığım bir hata çıktı setup application hatası 1.8 i kuracam böyle hata veriyor daha önce 1.6 kullanırken herhangi bir sorun yoktu güncelleme yaptım ama bir değişiklik olmadığı için Türkçeleştirmede bende indireyim kurayım dedim önce 1.6 kaldırdım kaldırırken çıkan sorulara no dedim ve silindi ama 1.8 i yüklemeye kalkışınca böyle bir hata verdi hata raporı gönderiyor lütfen bir yardım edin...
demekki 1.6 kaldırırken tam silmemişsin
nasıl çözülecek peki bu sorun yükleme yapamıyorum
1.8 yukledım ama yıne 1.6 gozukuo nası halledıcez bu sorunu herkesın derdı vr ama kımsede cvp vermıo ?????
gorunmesı normal ama %99.7 Türkce oldugu kesin)
arkadaşlar programı kurdum tüm ayarları yaptım fakat açtığım zaman eskiden türkçe olan yerlerde dahil tamamen ingilizce oyun cache sildim sadece 1 tane masaüstü yazılımı açık fakat oyun ingilizce lütfen yardımcı olun :S
Bilgisayarıma format attım. FM 08'i kurdum. Ardından da Türkçe v1.8'i indirdim ama; oyununu ne zaman açsam oyun İngilizce nasıl düzeltecem?
bende ki sorunda aynı![]()
yama ekranında herhangi bir hata veriyor mu ? Örneğin zlib.dll dosyası bulunamadı gibi ?
Mustafa BudakTurksportal
Cache dosyasını sildiniz mi ?
Sorunu çözdüm. 8.0.2'i yükleyince düzeldi.
bende zaten 8.0.2 var cache hem programı cache sil talimatı verdim hemde elle sildim fayda etmedi
arkadaslar ayarlardan oyun yerini ayarlıyorum games dosyası yanılmıyorsam oyuna basla dedigimde oyun dosyası bulunamadı diyor yardımm
sorun şu ki v1.6 indirdim dosyayı ve kurdum. Gereken herşeyi yaptım ve oyuna başla ya bastıktan sonra oyun açıldığında ingilizce halâ bunun nedeni nedir acaba bir çok kişinin sorunu budur belkide ? v1.6 var şu an kurulu onu güncelledim herşeyi yaptım ama yine olmadı tekrar v1.6yı kurdum.
kimse yok mu ya yardım edecek?