Sayfa 15 / 15 İlkİlk ... 5131415
421 ile 440 arası toplam 440 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Hybrid View

Kâzim-Richards Caught Spitting At Simão?

Turkey forward Colin Kazim-Richards was allegedly caught spitting at a Portuguese player during their opening Euro 2008 match...

TV footage from Swedish station TV4 showed Kâzim Kâzim in what seems to be him spitting at Simão Sabrosa during Turkey's 2-0 defeat to Portugal.

At Euro 2004, Italy's Francesco Totti was suspended for three games after spitting at Danish player Christian Poulsen during a group game.

UEFA charged Totti with "gross unsporting conduct" after the Danish federation filed a complaint against the Roma star.

The Portuguese Football Federation has not commented on this matter as of yet.

goal.com

Lafin kisasi isvec televizyonlari Kazimi Simao´ya tükürürken görüntülemis,eger haber dogruysa Kazim ceza alir.
    2004 yilinda Totti de bu sebepten 3 mac ceza almisti ...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kâzim-Richards Caught Spitting At Simão?

Turkey forward Colin Kazim-Richards was allegedly caught spitting at a Portuguese player during their opening Euro 2008 match...

TV footage from Swedish station TV4 showed Kâzim Kâzim in what seems to be him spitting at Simão Sabrosa during Turkey's 2-0 defeat to Portugal.

At Euro 2004, Italy's Francesco Totti was suspended for three games after spitting at Danish player Christian Poulsen during a group game.

UEFA charged Totti with "gross unsporting conduct" after the Danish federation filed a complaint against the Roma star.

The Portuguese Football Federation has not commented on this matter as of yet.

goal.com

Lafin kisasi isvec televizyonlari Kazimi Simao´ya tükürürken görüntülemis,eger haber dogruysa Kazim ceza alir.
    2004 yilinda Totti de bu sebepten 3 mac ceza almisti ...
    Alsında rahatla..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İnşallah ceza alır da Kazım oynamasın diyenler rahatlar.

Şu Türklük meselesine hiç girmeyelim. Anayasa ne diyor;

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık başı ile bağlı herkes Türk'tür.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Taktınız Kazım'a

Bence bu 11'i İsviçre maçına koy kazanırız.Ama İsviçre maçına bizde defansif ağırlıklı çıkarsak Portekiz maçında çıkmamız gereken gibi kalelerde zor pozisyon olan bir 0-0 maçı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abi yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Arda'yı belki defansa fazla katkısı olmadığı için oynatmamış olabilir. Çünkü portekiz takımı hep kanatlardan etkili olan ortadan sadece Deco'yla etkili olan bir takımdı. Ama Portekiz'in kanatlardan top götürmemeye başladığı zamanlarda Yıldıray gibi oyuncuyu çok aradık, Ortaya Hamit geçti oda 2 dk orda oynadı birara Sabri geçti. ve bu arada Emre - Aurelio çakılı oynayıp Arda - Tuncay - Kazım olarak dizilişe geçilemezmiydi diye düşünebiliriz. Çünkü Arda çok teknik iyi top yapabilen bir oyuncu. Oyunun ilerleyen zamanlarındada Semih oyuna Tuncay'ın yerine girip Nihat-Semih olacak şekilde oynayabilirdik. Klasik 4-4-2 biçiminde çünkü öyle oynayacak oyuncularımız var. Bakarsanız MC - Emre / Aurelio ML-Arda MR-Kazım veya Kanatlarla fazla oynamasaydıda Arda - kazım iyice ileride olsaydı çünkü artık portekiz 1-0 öne geçmişti ve sürekli defansı düşünüyodu.

Hakan / Uğur tercihinede birşey söylemek istiyorum ben Fenerbahçe'nin bütün maçlarını izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim açıkca Kanatlardan çok açık veriyoruz ama tek vurduğumz yerde kanatlar. Şöyleki Gökhan - R.C.3 ileri çıktıklarında Edu-Selçuk ( Maldonado )-Lugano şeklinde oluyo defans. Milli takımdada bu uygulanabilirdi çünkü Aurelio zaten ilk senelerde bu şekilde oynuyodu defansın arasına giriyodu sürekli. Kanatlarda ileri gitmeye çalışıyodu. Artık Milli takımda böyle oynamalı izlediğim kadarıyla Hakan Balta fazla ileri gitmedi haa bu belki Fatih Terim'in taktiğidir ama mutlaka çıkmamız gerekiyo Hem kanatlar Hem Emre-Aurelio ikilisi geride kalınca oyun düzenimiz tıkanıp kalıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçekten ezildik.Tek top yapamadık çok pas yapamadık kalemizden çıkamadık.Forvette etkisizdik Pepe ve Carvalho bizim forvet hattımızı ezdiler.En çok ağırıma giden Pepe'nin elini kolunu sallayarak gelmesi ve golü atması.Mücadele umut verdi ama hücum hattımız hiç umut vermedi.İnşallah İsviçreyi yeneriz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz Konusundasınız hatırlatılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konu iyice zıvanadan çıkmadan kilidi yer.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu konuda yine aynı tartışmalara mı döneceğiz? Terim asla Aurelio'yu kesip Topal'ı oynatmaz. Şimdi bunu tartışmak da gereksiz oluyor. İkisini beraber oynatırsa çok daha faydalı olabilirler. Tartışılacaksa bu tartışılmalı yoksa seçim konusu olduğunda Aurelio Terim için bu turnuvada ilk tercih olacaktır. Daha da uzatıp da birbirimizi kırmayalım.
    Görüşlerimizi söylemeyeceksek, yanlış gördüklerimizi nedenleriyle açıklamayacaksak bu konunun bire anlamı kalmıyor ki. O zaman Fatih Terim Sabri'yi oynatmaktan vazgeçmeyecek, boş yere tartışmayalım gibi saçma sapan kavramlar da ortaya atılabilir; ki futbolumuzun gelişmesindeki en büyük engeller bence bu tip dar görüşlülüklerdir.
    Quote Originally Posted by EreN View Post
    Sezar'ın hakkı Sezar'a..
    Bence mehmet gerçekten iyi bir futbolcu, fakat Aurelio ondan daha iyi bir futbolcu. Bunu bütün sene şampiyonlar liginde gösterdi zaten. Karşısında mehmet yıldız, yusuf şimşek falan yoktu yani. Direkt olarak lampard falan vardı..
    Topal karşısında da sizin yere göğe sığdıramadığınız Alex oynamadı mı? Bu Topal tek başına yarım sezon boyunca orta sahamızı toparlamadı mı? Yine yere göğe sığdıramadığınız Aurelio yanında ekstradan pres yapan adamlarla savunmadı mı ismi geçen Lampard'ı. Onu geçtim, Aurelio değil miydi Lampard'dan çok daha düşük seviyedeki Ballack'ı tutamayan? Ciddi anlamda dar düşünüyorsunuz. 3 sezon önce Aurelio gitsin kampanyaları düzenleniyordu Fenerbahçe'de.
    Quote Originally Posted by scar face View Post
    Irk konusuna bile girmiş yazık be Irkı farklı olduğu için oynamasın diyenlere helal olsun...
    Helal mi olur haram mı olur o Allah'ın bileceği iş. Ben Yabancı oyuncuların Milli Takımımızı kariyerindeki yükselmek için bir basamak gibi kullanmasına karşıyım. Bu isim ister C. Ronaldo olsun, ister Aurelio.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    3 sezon önce Aurelio gitsin kampanyaları düzenleniyordu Fenerbahçe'de.
    Diğer dediklerine cevap vermiyorum, boşuna uzamasın konu, beni gerçekten anlamamışsın. Daha önce de bu tartışıldı ne oldu, araya sadece kırgınlıklar girdi. Elbette fikirlerimizi yazacağız ama boş şeyler de yazmamak gerekiyor. Buna dar görüşlülük diyorsan o senin tercihindir. Aurelio gitsin diye bir kampanya yapıldığını da duymadım. Aurelio bu takımda Daum zamanından beri banko oynamış bir oyuncudur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Diğer dediklerine cevap vermiyorum, boşuna uzamasın konu, beni gerçekten anlamamışsın. Daha önce de bu tartışıldı ne oldu, araya sadece kırgınlıklar girdi. Elbette fikirlerimizi yazacağız ama boş şeyler de yazmamak gerekiyor. Buna dar görüşlülük diyorsan o senin tercihindir. Aurelio gitsin diye bir kampanya yapıldığını da duymadım. Aurelio bu takımda Daum zamanından beri banko oynamış bir oyuncudur.
    Kampanyadan kastım Aurelio'nuın gitmesi isteniyordu. Çok iyi hatırlıyorum. Neyse konu uzamasın. Bu konuda da büyük bir fikir farklılığımız var. Boş yere aynı şeyleri yazmayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aurelio değil miydi Lampard'dan çok daha düşük seviyedeki Ballack'ı tutamayan? Ciddi anlamda dar düşünüyorsunuz. 3 sezon önce Aurelio gitsin kampanyaları düzenleniyordu Fenerbahçe'de.
    Mehmet Topal olsaydı Makalele Lampard Ballack üçlüsüne adım attırmazdı. Tıpkı Liverpool maçında Alonso ve Gerrard'a adım attırmayıp 45. dakikada çıktığı gibi.. ( ! )

Mehmet Aurelio ağzıyla kuş tutsa bazılarına yine yaranamaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Mehmet Topal olsaydı Makalele Lampard Ballack üçlüsüne adım attırmazdı. Tıpkı Liverpool maçında Alonso ve Gerrard'a adım attırmayıp 45. dakikada çıktığı gibi.. ( ! )

Mehmet Aurelio ağzıyla kuş tutsa bazılarına yine yaranamaz.
    Topal o maç bi kere hayatının maçını oynamıştır. 46. dk da H.Şaş oyuna girmişti onun yerine ama Topal deneme sürecindeydi ve başarılıda çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Topal o maç bi kere hayatının maçını oynamıştır. 46. dk da H.Şaş oyuna girmişti onun yerine ama Topal deneme sürecindeydi ve başarılıda çıktı.
    Inamoto hastalandığı için ilk 11'de başlıyor ardından 45.dakikada oyundan alınıyor. Deneme süreci bu şekilde mi olur ?

Teknik Direktör Eric Gerets döneminde daha yeni takımıyla iki antrenmana bile çıkmayan Mehmet, Denizlispor karşısında kendini ilk 11'de buldu. Mehmet Topal için rüya gibi başlayan sezon adeta kâbus gibi sona ermişti. Şampiyonlar Ligi'nde, Liverpool karşısında ilk yarıyı 3-0 yenik kapatan Galatasaray'da Gerets, faturayı genç yıldıza kesmişti: "Aslında Liverpool karşısında kötü oynamıyordum. Ancak takımın en zayıf halkası olduğum için Gerets, beni oyundan çıkardı. Yani o yenilginin faturası bana kesildi. Ondan sonra uzun bir süre yedek beklemek zorunda kaldım."
    Hayatının maçında 45. dakikada oyundan alınmış. Ah Gerets ah..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Inamoto hastalandığı için ilk 11'de başlıyor ardından 45.dakikada oyundan alınıyor. Deneme süreci bu şekilde mi olur ?

Hayatının maçında 45. dakikada oyundan alınmış. Ah Gerets ah..
    Demekki Gerets'e göre deneme süreci öyle.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Görüşlerimizi söylemeyeceksek, yanlış gördüklerimizi nedenleriyle açıklamayacaksak bu konunun bire anlamı kalmıyor ki. O zaman Fatih Terim Sabri'yi oynatmaktan vazgeçmeyecek, boş yere tartışmayalım gibi saçma sapan kavramlar da ortaya atılabilir; ki futbolumuzun gelişmesindeki en büyük engeller bence bu tip dar görüşlülüklerdir.

Topal karşısında da sizin yere göğe sığdıramadığınız Alex oynamadı mı? Bu Topal tek başına yarım sezon boyunca orta sahamızı toparlamadı mı? Yine yere göğe sığdıramadığınız Aurelio yanında ekstradan pres yapan adamlarla savunmadı mı ismi geçen Lampard'ı. Onu geçtim, Aurelio değil miydi Lampard'dan çok daha düşük seviyedeki Ballack'ı tutamayan? Ciddi anlamda dar düşünüyorsunuz. 3 sezon önce Aurelio gitsin kampanyaları düzenleniyordu Fenerbahçe'de.

Helal mi olur haram mı olur o Allah'ın bileceği iş. Ben Yabancı oyuncuların Milli Takımımızı kariyerindeki yükselmek için bir basamak gibi kullanmasına karşıyım. Bu isim ister C. Ronaldo olsun, ister Aurelio.
    3 sene önce aurelio gönderme kampanyası? öhü.. nerden duydun/uydurdun anlayamadım?
    Peki sormak istedim sana Mehmet Topal futbol hayatı boyunca BALLACK kalitesinde bir adamı tuttu mu? Alex'i hayrettinde tutuyor ligde.. Hatta hüseyin cimşir.. Yeteneksiz demiyoruz mehmete, yetenekli ve çok iyi bir futbolcu fakat TECRÜBESİ yeterli değil 1, aurelio'nun ona göre daha fazla artıları var 2. Bu kadar basit olay. Dar düşünüp düşünmediğim konusunda senin fikrindir, ben katılmıyorum. Aktif futbol oynayan biri olarak pekte geniş düşündüğümü sanıyorum..
    not: Aurelio ballack'ı gayet iyi tuttu, attığı gol kafa topuydu.. duran top..
    Aurelio'nun yükselme basamağı olarak milli takımı kullanacağını düşünmek çok sığ bir düşünce bence. Yaşı başı belli adamın sonucunda..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sayfa 15 / 15 İlkİlk ... 5131415

Mesaj Yetkileri