Sayfa 15 / 18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 517 sonuç

Konu: Kartallar Yüksek Uçar

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Şampiyonlar Ligi
    Final

--------------------------------------------------------------------------
    Gerçekten adına yakışır, finale yakışır bir mücadele oldu. İlk yarıda çok pasif kaldık sahada, Valencia çok etkiliydi, Putsilo ve Villa süper oynadılar. peş peşe yediğimiz gollerle moralimiz çok bozulmuştu.
    Devre arasındaki konuşmalar çok önemlidir arkadaşlar. eğer doğru zamanda doğru konuşmayı yaparsanız bir anda lehinizde değpiştirebilirsiniz herşeyi. Taraftarlar için dedik sahaya çıktık ikinci yarıda
    Ama ne çıkış! ilk yarıdaki Kartalspor'dan eser yoktu. Yüklendikçe yüklendik Valencia kalesine ve ilk golümüzü kornerden Emre Karaman kaydetti. Bu dakikadan sonra umudumuz çok daha arttı. Burak ceza sahası içinde zor pozisyonda topu ağlarla buluşturmayı başardı. Valencia alt-üst olmuştu. Toparlanmaya yüklenmeye çalıştılar, etkili pozisyonlarda buldular ancak son dakikalar yaklaşırken Aydın skoru belirledi
    Olağan üstü oyunlarından dolayı oyuncularımı kutluyor, desteğiniz için siz taraftarlarıma teşekkür ediyor ve bolca şans verdiği için Allah'a şükrediyorum. Hepinize çok teşekkür ederim bu kupa sizin içindi!

Şampiyonlar Ligi Maçları
    Burada

bütçe coştu, bu sezon şampiyonlar ligi'nin de katkılarıyla kulübe resmen para yağdı

ve şampiyonlar ligi'nden notlar
    Best Player

Goldenboot

Dreamteam

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Geç oldu artık yarın upload ederim kariyeri
    Kariyeri bırakmıyorum aynen devam edicem. Bu kadar uğraştım kulübü bu hale getirdim, biraz tadını çıkarayım değil mi Hem daha Avrupa Süper Kupası var, Dünya Kulüpler Şampiyonası, belki de milli takımda bulunma şansımız olursa Avrupa Kupası, Dünya Kupası daha çook çalışmamız lazım çoook
    Last edited by Knightmare : 26.Ağustos.2008 at 00:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

---------------------------------KARTALSPOR-----------------------------
    gönüllerin kralısın sen,
    gençlerle takımı kazandın
    15. sırada bitirirsin dediler ama sen şampiyonlar ligini aldın
    seni desteklemeyenleri çatlattın(bilio kendisini)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun Kasım abi.Bir taktik dehasının önünde eğiliyorum.

ŞLyi almışsın ama lig de ikincilik FBli olsamda yakışmamış keşke şampiyonluğu da alıp ikileme yapsaydın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi sana biraz sorular sorucam Bağışlıcan beni artık...

Şimdi bende bir karıyer yapıyorum ve takım Bursaspor.. Bir sürü oyuncu sorucam şimdi sana.. Hem arada bir bakıyordum karıyere şimdi baştan sona okudum bir daha, hoşuma gitti...

İlk 11.

Forvetim'de Sercan Yıldırım var ve yeterli. Gerçi daha 18 yaşında.. Süpriz kaçmasın diye aldığım bir oyuncuyu söylemicem Yine de aklında genç bir Türk varsa paylaşabilirsin...

Sol kanatta Eren Albayrak gibi Genç, yetenekli bir oyuncum var.. Eskiden bende Caner'i alırdım.. Acaba gerek var mı ?

Ben senin gibi sadece Türklerle oynamadığım için orta sahamda bir kaç oyuncu var... Şu an ki oyun kurucum Yusuf, ama tabiki 2. transfer dönemde yerine bir oyuncu aldım.. O iyi bir oyuncu olduğun yazmıcam buraya.. Ortada Mustafa Sarp,Fatih Kurtuluş,Kirita gibi isimlerim var.. Sağ kanatta ise çok forma bir Veli Acar var... Sağ kanada ve orta alana birer takviye yapmak istiyorum açıkçası.. Orta alana Duruer Murat'ı alacağım sanırım, şu anda ucuz... Sağ kanatta ise Acar Veli'den başka oynatacağım adam yok.. Bu sene hadi Aydın Yılmaz'ı aldım ve alternatif oldu.. Ama seneye sağ kanada yedek birini bulmak lazım...

Defans Bloğum çok kötü.. Bana acilen 4 defans söylemelisin En az 2 dc

Kalede bende Sinan Bolat'ı aldım.. Ama daha önceki oyunlarımdan bildiğim için Ama bu sene kaleyi koruyamaz gibi.. Seneye de zor gözükür.. İvankov yeterli olacaktır belli bir süre

Aslında pek bir şey sormamışım beh

Senin daha hedeflerin yüksek tabi

İnşallah süper kupayı alırsın ve zaten Dünya Kulüpler Şampiyonası bu kadro ile kolay oalcaktır.. Seni Milli takımın başında görmek isteriz Bi bakıon Kartalspor'un 11'i Türkiye'nin 11'i
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yahu ne diyim ki sana manyaksın hayvansın ama gercekten helal olsun.kim derdi ki kartalspor dunyanın en buyugu olacak.hıh bravo gercekten

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

abi christopher SAMBA yı türkleştirmeni istiyorum çokmu ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Geç fln deil save isteriz.Ama senin bu başarıların herkese olumsuz örnek oluo bu konuya bakanların%90ı kartal vb. takımların kariyerini açıo.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

sakary Ali Misafir

abi sana yuh diyebilirmiyim süpersin abi süperrr

Konuyu en başından okumaya başladım oynadığım oyunu bıraktım kariyeri takip ediyorum daha heyecanlı oluyor sıfırdan zirveye zorlu yürüyüş, maşallah harika bir kariyer

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

iddia ediyorum forum tarihinin en guzel kariyeri budur.helal olsun gercekten buyuk emek var.tekrar tekrar tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by kalarda View Post
    yahu ne diyim ki sana manyaksın hayvansın ama gercekten helal olsun.kim derdi ki kartalspor dunyanın en buyugu olacak.hıh bravo gercekten
    iLtifatın böyLesi....

bencede müthiş bir iltifat

Nesil
    2007

Vaybe gerçekten helal olsun sonunda aldın o kupaların kupasını

sakary Ali Misafir

abi milli takımın ilk 11'ini kartalsporun 11'i yap

post atalım 2. sayfaya düşcek nerdeyse

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hocam boş bırakma destanı.

Abi kariyeri boş bırakma gerçekten hadi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

kupaları aldık tatile çıktık birazda biz dinlenelim dedik kötü mü ettik
    bu akşam devam edicem merak etmeyin

abi keyfini mi beklicez:P sadece şakaydı .bekliyoruz akşamı

Tmm Abi....
    Last edited by DisCo : 29.Ağustos.2008 at 19:15

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi saveyi upload etcem dedin hala beklioz

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

6 yılda 1.ligten Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuna
    KARTALSPOR
    save'i burada!

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

abi çooook saol kaç gündür bakıom saol yani bizi kırmadın yeni takımın ispanyaya git abi bi oraya gitmediğin kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

İki gün sonra indiririm hocam maLum kotanın son günü zaten geçtim daha fazLa hasar oLmasın.

abi kariyerin müthiş ama devam etcekmisin merakla bekliyoruzz!!

başarılar 15 sayfa yav..!!

sakary Ali Misafir

ee abi kariyer devam etmiyor mu bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

uzunca bir aradan sonra tekrar birlikteyiz Kartalspor taraftarları!
    2013-2014 sezonuna merhaba demeden önce hazırlık döneminden biraz bahsedelim

Oturmuş, sağlam bir kadromuz var. transfer gerekecek bir mevkimiz olmadığından geleceğe yatırım yapmak amacımızdı. Buradan yola çıkarak alt yapıya birkaç oyuncu kazandırdım bunlar :

Helmond takımından gelen genç oyuncu geçen sezonki performansıyla ilk dikkatimizi çekmişti. oynadığı 30 küsür maçta 16 gol bulmuş, artık bizim için gollerine devam edecek

Wigan alt yapısında yetişen ortasaha oyuncusu aslen İngiliz, ancak Türk vatandaşlığıda bulunmakta. Hazırlık döneminde bolca şans verdiğim oyuncularda birisiydi ve oynadığı oyunla gelecek vaadettiğini bize gösterdi. İleride Gökhan İnler kadar iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum.

Eski Karlsruhe oyuncusu Mithat Özsoy onlarca takımın peşinden koştuğu yıldız adayı bir genç ve sözleşmesi bitmek üzere idi. Zamanında farkedip, Avrupa'nın önemli kulüplerinden önce imza attırmayı başardık kendisine ve uzun yıllarda bizimle başarılara imza atacak

Değerli kulüp başkanımız 2 sezon önce en iyi oyuncularımızdan Sinan'ın gitmesine izin vermişti hatırlarsanız. 'para' tatlı gelmişti tabiri caizse. İskoçya'da geçirdiği iki sezonda istediğini bulamadı genç kaleci. Sözleşme yenilemedi Glaskow takımı ile. Devreye biz girdik ve tekrar bizimle çalışmayı isteyip istemeyeceğini sorduk. Sevinçle kabul etti ve transferine son noktayı koyduk
    Kale için altefnatifimiz çok fazla oldu, bu yüzden Martinez, Sinan ve Bora haricindeki diğer kalecilere yol gözüktü. Ramazan Özcan ve Ünal Cumhur'a yeni takımlarında başarılar dilerim kendilerine

ve transfer özeti...

Her sezon olduğu gibi yurtdışında bir tur düzenledik. Japonya'ya gittik ve 10 günlük süreçte 3 hazırlık karşılaşması yaptık. Yurda dönüşümüzde kardeş kulüplerimizden Sakaryaspor ile bir müsabakamız oldu. Ve yine geleneksel hale getirdiğimiz Istanbul Cup'ın 3.süne ev sahipliği yaptık.
    Arsenal, Valencia ve FC Bayern'in katıldığı özel kupada yarı finalde Valencia'ya şanssız bir şekilde 3-2 mağlup olduk.

diğer karşılaşmada ise Arsenal, FC Bayern'i 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup edip finalde Valencia'nın rakibi olmaya hak kazandı.

3.lük-4.lük maçında Bayern Münih'e karşı genç oyuncularımı deneme fırsatı buldum. As takıma yükselen, paf takımda olan çoğu oyuncuma ilk 11'de şans verdiğim maçta 3-1 galip gelmemiz sevindirici. Bahtiyar'ın hücumdaki etkinliği, Fazlı'nın istediğim düzeye ulaşması ve yeni genç transferlerimizin performansı çok hoşuma gitti. İçlerinde bu sezon şans bulacak oyuncular olacak kesinlikle.

Final karşılaşmasında Valencia'nın şansı devam ediyordu. Arsenal mutlak hakim olsada bulduğunu atan Valencia 3-2lik sonuçla Istanbul Cup -3'ün sahibi oldu.

Hazırlık dönemimizin ufak bir özeti

Ve tabiiki lig başlamadan önce önemli karşılaşmalardan birisi vardı sırada. Türkiye süper Kupası'nda ligte şampiyonluğu kaptırdığımız Fenerbahçe karşısına çıktık. Rakibi iyi analiz ettik, zayıf noktalarını bulmak zor olmadı bu noktalarda etkili olup 4-1 gibi net bir skorla kupaya uzandık. Yanlış saymadıysam 9.kupamız oldu kaandığımız ve koleksiyonumuza her geçen gün yenilerini katmayı istiyoruz

Önümüzde 3 lig maçı var. Ve onun ardından Avrupa Süper Kupa'sını kazanmak için yola çıkacağız. Rakip AS Roma!

Sayfa 15 / 18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri