Şampiyonlar LigiGerçekten adına yakışır, finale yakışır bir mücadele oldu. İlk yarıda çok pasif kaldık sahada, Valencia çok etkiliydi, Putsilo ve Villa süper oynadılar. peş peşe yediğimiz gollerle moralimiz çok bozulmuştu.
Final
--------------------------------------------------------------------------
Devre arasındaki konuşmalar çok önemlidir arkadaşlar. eğer doğru zamanda doğru konuşmayı yaparsanız bir anda lehinizde değpiştirebilirsiniz herşeyi. Taraftarlar için dedik sahaya çıktık ikinci yarıda
Ama ne çıkış! ilk yarıdaki Kartalspor'dan eser yoktu. Yüklendikçe yüklendik Valencia kalesine ve ilk golümüzü kornerden Emre Karaman kaydetti. Bu dakikadan sonra umudumuz çok daha arttı. Burak ceza sahası içinde zor pozisyonda topu ağlarla buluşturmayı başardı. Valencia alt-üst olmuştu. Toparlanmaya yüklenmeye çalıştılar, etkili pozisyonlarda buldular ancak son dakikalar yaklaşırken Aydın skoru belirledi
Olağan üstü oyunlarından dolayı oyuncularımı kutluyor, desteğiniz için siz taraftarlarıma teşekkür ediyor ve bolca şans verdiği için Allah'a şükrediyorum. Hepinize çok teşekkür ederim bu kupa sizin içindi!
Şampiyonlar Ligi Maçları
Burada
bütçe coştu, bu sezon şampiyonlar ligi'nin de katkılarıyla kulübe resmen para yağdı
ve şampiyonlar ligi'nden notlar
Best Player
Goldenboot
Dreamteam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geç oldu artık yarın upload ederim kariyeri
Kariyeri bırakmıyorum aynen devam edicem. Bu kadar uğraştım kulübü bu hale getirdim, biraz tadını çıkarayım değil miHem daha Avrupa Süper Kupası var, Dünya Kulüpler Şampiyonası, belki de milli takımda bulunma şansımız olursa Avrupa Kupası, Dünya Kupası
daha çook çalışmamız lazım çoook
![]()