Birde MaratonÖzel yazmışlar.Hey Allah'ım yaaa...
![]()
Eriklerde güzele benziyo(sol alt kşedeki)![]()
Abi şimdi bu emre harbi harbi fenerlimi oldu? yalanlama yok yani![]()
yok yok yalan degıl emre fenelı olmus bende sasırdım ama gs lıyım gsden baska takımda oynamam dıodu galıba daha once
Helal olsun emreye bizim futbolcuların sadece bu şekilde profesyonellik akıllarına geliyor../resim montaj mı acaba?
tam belli deilmis sadece emreyle anlasmislar kulupler arasinda biraz ucurum varmis onu asagi cekmeye calisiyorlarmis onun icinde her iki tarafin resmi sitelerinde yayinlanmadi
TERİM SÜPER LİGE'Mİ DÖNÜYOR!..
Kanal 1 televizyonunun Genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı bu akşam sunduğu haberlerde Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe kulübü ile anlaştığını söyledi ve habere bir ekleme yaptı.
Aziz Yıldırım’ın 2 Haziranda yapacağı açıklamada Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile anlaşıldığını açıklayacağını iddia etti.
MARATON.COM.TR
Resmi ağızdan duymassam inanmam ona bakarsanın Uğur Dündar haberlerde öyle bişey yok dedi.
Terimin bir sözü var.
"Hocası olan bir takıma asla gitmem"
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aman başkan Terim'e filan gerek yok.Terim Kadıköy'e FB teknik direktörü olarak çıkarsa valla stad karışır.![]()
Basınımız zaten uçmak için fırsat kolluyor. Fenerbahçe çeyrek finale çıktıktan sonra Mourinho'yla beraber Terry geliyordu.Emre'yi alınca Fenerbahçe yine uçacaklar bayağı.
![]()
Açıkçası son birşey söylemek istiyorum, Fatih Terim'in Fenerbahçe'ye gitmeyeceğinden hiç şüphem yok.
Yav resim fotoshopmu.Bilen biri vilgilendirsin yav
Photoshop değil resim ..
Dendi fotoshop diye, olması imkânsız gibi birşey yani. Anında resim çektirmez kimse.
Ama photoshopluk hiç bir belirti göremedim ben ?
Forma 2004 yılındaki fenerbahçe forması. Hemen çekilmiş bir resimde değil zaten. Eski bir fotoğraf. Ayrıca Photoshopta değil bu resim![]()
Arkadaşlar foto yeni değil.Eski bir foto.Bu foto Emre'nin F.Bahçe'ye gittiğini belgelemez,ancak gidebilitesini artırır...
Maraton.com.tr yi açtım baktım Emre Fenerbahçe forması giymiş bu transfer bitti felan deniliyor açıkcası şaşırdım ve transfer resmi olarak bitti sandım.Bu konudaki bütün haberleride okudum tek tek.Resmi olarak bir açıklama,imza falan yok ama bu iş bitmiş gibi bir şey herhalde.Bir aksilik çıkmazsa Fenerbahçe Emre'yi alacaktır.
Emre kaliteli bir oyuncu ve Fenerbahçe'ye yararlı olacaktır diye düşünüyorum.Fenerbahçe orta sahasınada büyük katkıda bulunacaktır.Alex'in yükünü hafifletecektir.Sanırım M.Topuz ve Selçuk olmayınca Emre'ye yöneldi Fenerbahçe yönetimi.İyi bir transfer.Hayırlı olsun..
Ayrıca bu transfer milli takımımız içinde ilerisi için yararlı olacaktır.Daha çok forma şansı bulacak olan Emre Milli takım için daha yararlı olacaktır.
So what?
Saike
Teknik direktör Zico ile anlaşma yolları arayan Fenerbahçe bir yandan da santrfor arayışlarını sürdürüyor!..
İspanyol basını, sarı lacivertli kulübün, Mallorca’nın golcüsü Guiza’ya talip olduğunu iddia etti.
La Liga’da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Daniel Guiza’ya İtalya’nın Roma takımının da ilgilendiği yönünde haberler çıkmıştı. 27 yaşındaki golcünün Mallorca ile 3 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.
Guiza bu sezon Mallorca’da 37 maçta 27 gol attı.
MARATON.COM.TR / ÖZEL
(/s)
Güiza müthiş forvet ama geleceğini sanmıyorum daha doğrusu klübün ilgilendiğini sanmıyorum.
Fenerbahçe’nin Emre Belözoğlu’ndan sonra ikinci bombası olarak lanse edilen Nihat Kahveci’nin bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi.
Nihat Fenerbahçe’nin kendisine olan ilgisine karşılık olarak: “Fenerbahçe’den bana teklif gelmesinden dolayı gurur duydum ancak şu an için Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum. Çünkü takımımda ve İspanya’da çok mutluyum. Gelecek sezon Villarreal’le beraber Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğim ve hedeflerimiz artık çok büyük” şeklinde konuştuğu öğrenildi.
MARATON.COM.TR
Nihat haberinin balon olduğu belli zaten.
Emre forma şansı bulamıyor diye geliyor büyük ihtimalle.Birde önerilen miktarında katkısı vardır.Ama Nihat hem forma şansı buluyor,hemde aldığı parada hatrı sayılır bir miktardır ve orada takımın en iyi oyuncusu.Daha düşük kaliteli liglerdeki oyuncuların oynamak istediği bir ligde yıldız olmuş neden Türkiye'ye gelsin.Bide Emre'de Fener'e gitmez denildi gitti.Tümer'de gitti ama Nihat'ın Beşiktaş'ın alt yapısından yetişmiş olması sebebiyle şu an Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini düşünüyorum.Yinede olmaz olmaz dememek lazım..Belki şimdi olmaz ileride olur..
So what?
Saike
Nihat İspanya'ya iyice yerleşdi..Ntvspor'da söyledi..Türkiyede futbol oynanmıyor..Üstelik basını elestirdi...Nihat'ın o açıklamalarının dinledik'den sonra Türkiyeye gelecegini sanmıyorum..Rahatı yerinde zaten..
Emre transferinde fazla konusmayacam..Daha önce Emre'yi elestirenler ona hakaret edenler şimdi övmeye basladı..Bu arada Emre transferi Fenerbahce'ye hayırlı olsun..Aurellio ile iyi ikili olurlar..Milli takımdan birbirlerini tanıyorlar..Forvet olarak'ta Kanoute gelecektir..O transferde nokta olur![]()
Last edited by Emurafu : 31.Mayıs.2008 at 01:47