Sayfa 15 / 142 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Birde MaratonÖzel yazmışlar.Hey Allah'ım yaaa...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eriklerde güzele benziyo(sol alt kşedeki)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi şimdi bu emre harbi harbi fenerlimi oldu? yalanlama yok yani

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Abi şimdi bu emre harbi harbi fenerlimi oldu? yalanlama yok yani
    Eğer anlaştılarsa Fenerbahçenin sözleşmeli fubolcusu oluyo.Fenerli değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yok yok yalan degıl emre fenelı olmus bende sasırdım ama gs lıyım gsden baska takımda oynamam dıodu galıba daha once

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Helal olsun emreye bizim futbolcuların sadece bu şekilde profesyonellik akıllarına geliyor../resim montaj mı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Helal olsun emreye bizim futbolcuların sadece bu şekilde preofesyonellik akıllarına geliyor../resim montaj mı acaba?
    Montaj ama kaliteli bir iş gerçeğiyle ayırt etmek son zamanlarda basında çıkan montajlardan daha zor.

tam belli deilmis sadece emreyle anlasmislar kulupler arasinda biraz ucurum varmis onu asagi cekmeye calisiyorlarmis onun icinde her iki tarafin resmi sitelerinde yayinlanmadi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Birde MaratonÖzel yazmışlar.Hey Allah'ım yaaa...

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Emre'nin yukardaki Fenerbahçe formalı fotosu yarın gazetelerde Manşet resmi olur
    Hahaha yarına bile kalmadı Aynı gün haber yaptılar bu fotodan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TERİM SÜPER LİGE'Mİ DÖNÜYOR!..

Kanal 1 televizyonunun Genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı bu akşam sunduğu haberlerde Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe kulübü ile anlaştığını söyledi ve habere bir ekleme yaptı.

Aziz Yıldırım’ın 2 Haziranda yapacağı açıklamada Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile anlaşıldığını açıklayacağını iddia etti.

MARATON.COM.TR

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Resmi ağızdan duymassam inanmam ona bakarsanın Uğur Dündar haberlerde öyle bişey yok dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Terimin bir sözü var.

"Hocası olan bir takıma asla gitmem"
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Aman başkan Terim'e filan gerek yok.Terim Kadıköy'e FB teknik direktörü olarak çıkarsa valla stad karışır.

Basınımız zaten uçmak için fırsat kolluyor. Fenerbahçe çeyrek finale çıktıktan sonra Mourinho'yla beraber Terry geliyordu. Emre'yi alınca Fenerbahçe yine uçacaklar bayağı.

Açıkçası son birşey söylemek istiyorum, Fatih Terim'in Fenerbahçe'ye gitmeyeceğinden hiç şüphem yok.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yav resim fotoshopmu.Bilen biri vilgilendirsin yav

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Photoshop değil resim ..

Dendi fotoshop diye, olması imkânsız gibi birşey yani. Anında resim çektirmez kimse.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ama photoshopluk hiç bir belirti göremedim ben ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forma 2004 yılındaki fenerbahçe forması. Hemen çekilmiş bir resimde değil zaten. Eski bir fotoğraf. Ayrıca Photoshopta değil bu resim

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    kendime yapılmasını istemediim şeyi başkasına yapmak güseldir. . .tuncayı gs formasıyla görmek istemem ama emreyi fener formasıyla görmek isterim. . . hayırlı uğurlu olsun şimdiden. . . faydalı olacağına da inanıyorum
    Bu cümlenin aslı şöyledir. Kendine yapılmamasını istediğin şeyi başkasına da yapma. Senin dediğin biraz bencillik gibi durmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar foto yeni değil.Eski bir foto.Bu foto Emre'nin F.Bahçe'ye gittiğini belgelemez,ancak gidebilitesini artırır...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maraton.com.tr yi açtım baktım Emre Fenerbahçe forması giymiş bu transfer bitti felan deniliyor açıkcası şaşırdım ve transfer resmi olarak bitti sandım.Bu konudaki bütün haberleride okudum tek tek.Resmi olarak bir açıklama,imza falan yok ama bu iş bitmiş gibi bir şey herhalde.Bir aksilik çıkmazsa Fenerbahçe Emre'yi alacaktır.

Emre kaliteli bir oyuncu ve Fenerbahçe'ye yararlı olacaktır diye düşünüyorum.Fenerbahçe orta sahasınada büyük katkıda bulunacaktır.Alex'in yükünü hafifletecektir.Sanırım M.Topuz ve Selçuk olmayınca Emre'ye yöneldi Fenerbahçe yönetimi.İyi bir transfer.Hayırlı olsun..

Ayrıca bu transfer milli takımımız içinde ilerisi için yararlı olacaktır.Daha çok forma şansı bulacak olan Emre Milli takım için daha yararlı olacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Teknik direktör Zico ile anlaşma yolları arayan Fenerbahçe bir yandan da santrfor arayışlarını sürdürüyor!..

İspanyol basını, sarı lacivertli kulübün, Mallorca’nın golcüsü Guiza’ya talip olduğunu iddia etti.

La Liga’da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Daniel Guiza’ya İtalya’nın Roma takımının da ilgilendiği yönünde haberler çıkmıştı. 27 yaşındaki golcünün Mallorca ile 3 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.

Guiza bu sezon Mallorca’da 37 maçta 27 gol attı.

MARATON.COM.TR / ÖZEL
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Güiza müthiş forvet ama geleceğini sanmıyorum daha doğrusu klübün ilgilendiğini sanmıyorum.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Maraton.com.tr yi açtım baktım Emre Fenerbahçe forması giymiş bu transfer bitti felan deniliyor açıkcası şaşırdım ve transfer resmi olarak bitti sandım.Bu konudaki bütün haberleride okudum tek tek.Resmi olarak bir açıklama,imza falan yok ama bu iş bitmiş gibi bir şey herhalde.Bir aksilik çıkmazsa Fenerbahçe Emre'yi alacaktır.

Emre kaliteli bir oyuncu ve Fenerbahçe'ye yararlı olacaktır diye düşünüyorum.Fenerbahçe orta sahasınada büyük katkıda bulunacaktır.Alex'in yükünü hafifletecektir.Sanırım M.Topuz ve Selçuk olmayınca Emre'ye yöneldi Fenerbahçe yönetimi.İyi bir transfer.Hayırlı olsun..

Ayrıca bu transfer milli takımımız içinde ilerisi için yararlı olacaktır.Daha çok forma şansı bulacak olan Emre Milli takım için daha yararlı olacaktır.
    Onlar da Emre kadar para isterse olacağı buydu, herkes bizi kazıklamaya çalışıyo zaten

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe’nin Emre Belözoğlu’ndan sonra ikinci bombası olarak lanse edilen Nihat Kahveci’nin bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi.

Nihat Fenerbahçe’nin kendisine olan ilgisine karşılık olarak: “Fenerbahçe’den bana teklif gelmesinden dolayı gurur duydum ancak şu an için Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum. Çünkü takımımda ve İspanya’da çok mutluyum. Gelecek sezon Villarreal’le beraber Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğim ve hedeflerimiz artık çok büyük” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

MARATON.COM.TR

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Nihat haberinin balon olduğu belli zaten.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Fenerbahçe’nin Emre Belözoğlu’ndan sonra ikinci bombası olarak lanse edilen Nihat Kahveci’nin bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi.

Nihat Fenerbahçe’nin kendisine olan ilgisine karşılık olarak: “Fenerbahçe’den bana teklif gelmesinden dolayı gurur duydum ancak şu an için Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum. Çünkü takımımda ve İspanya’da çok mutluyum. Gelecek sezon Villarreal’le beraber Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğim ve hedeflerimiz artık çok büyük” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

MARATON.COM.TR
    Açıkcası Nihat'ın Türkiye'ye dönmesini istemem.. Takıma gelse çok çok katkı sağlar ancak, ülkemizi en iyi şekilde temsil eden oyuncunun orada kalması ülkemiz adına daha iyi olacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emre forma şansı bulamıyor diye geliyor büyük ihtimalle.Birde önerilen miktarında katkısı vardır.Ama Nihat hem forma şansı buluyor,hemde aldığı parada hatrı sayılır bir miktardır ve orada takımın en iyi oyuncusu.Daha düşük kaliteli liglerdeki oyuncuların oynamak istediği bir ligde yıldız olmuş neden Türkiye'ye gelsin.Bide Emre'de Fener'e gitmez denildi gitti.Tümer'de gitti ama Nihat'ın Beşiktaş'ın alt yapısından yetişmiş olması sebebiyle şu an Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini düşünüyorum.Yinede olmaz olmaz dememek lazım..Belki şimdi olmaz ileride olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nihat İspanya'ya iyice yerleşdi..Ntvspor'da söyledi..Türkiyede futbol oynanmıyor..Üstelik basını elestirdi...Nihat'ın o açıklamalarının dinledik'den sonra Türkiyeye gelecegini sanmıyorum..Rahatı yerinde zaten..

Emre transferinde fazla konusmayacam..Daha önce Emre'yi elestirenler ona hakaret edenler şimdi övmeye basladı..Bu arada Emre transferi Fenerbahce'ye hayırlı olsun..Aurellio ile iyi ikili olurlar..Milli takımdan birbirlerini tanıyorlar..Forvet olarak'ta Kanoute gelecektir..O transferde nokta olur
    Last edited by Emurafu : 31.Mayıs.2008 at 01:47

Sayfa 15 / 142 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Mesaj Yetkileri