sol bek daha iyi ama en iyi yeri left wing bide mevkiler bölümünden bakabilirsinn
sol bek daha iyi ama en iyi yeri left wing bide mevkiler bölümünden bakabilirsinn
Sol açıkta daha iyi oynuyor.
ofansif özellikleri çok iyi sol açıkta oynatabilirsin iyi olur
ya herkes bu adamı konuşuyor...bnde hiç bi ligte çıkmadı...
ya ben orduspora şöyle iyi bi amc almak istiyorum yabancı ama ucuz olcak bide genç olcak bir isim önerebilirmisiniz
waLLa bende her oyunda cok cıkıo
ofansıf yonu daha ii ama sen mewkıLer boLumundende bı bak yınede
hmm o zaman defansından olabilir bazen defansın kotu olunca kaleci otomatikman kotu oynuyor.
bi de de sanctis alman deilki italyan![]()
türk olarak bi furkan bastanı biliyom yabancı orduspora gelecek tanımıyom
istersen araya gir oyuncu aramayı şeç gerçeğe uygun olanları baş antranöre ayıklattır de ekle de pozisyona gir ofansif orta saha ortayı şeç
Marcinho Takımda İyi İşler Yapcak Oyun Kurcak Ayağa Pas Atcak Kalecilerin En Ulaşamıyacağı Yerlere Top Atabilecek Birini Arıyorsanız Alın Serbest Rol Verin Biraz Açık Verirsiniz Ama 1 Yer 4 Atarsınız.
Beyler Bence ugur yildirimi alın adam piskopat iyi oynuo heenvereen de 5 milyon dolar alın super genc de
Paul wotton 27 yasında fakat harika bi defansis orta saha ve 300 k harika oynuo
beyler carrusca nın daha yeni ciktigi ve arda nin cok iyi oldugu yamanın ısmını soylermısınız ve nerden yuklıcem
Leo Franco harika bi kaleci yada ochoa cok iyi ikide ama leo franco daha ii sn bilirsinOriginally Posted by hurmet
yestedir abi müthiş bir oyuncu 10milyon£ civarı. Yada mokoena dan şaşmayın.Ve psv den İsmael Müthiş bir oyuncu 1.1 milyona£ alın ve kesmeden iki sezon sonra 30 milyona takımını bulunca satın. Süper bir yetenek sol kanatta ve forvet arkası süper. SAğ kanatta Owowmela werdeer de sağ kanadın heryerine koy takımın arısı.Her yerde süper performansı var. Ve defansta tabiki naldo ve gioda.
uğur yıldırımı nerde oynatıyorsun.orta sahada basarılı değil pek.
Uğur Yıldırım Ofansif Sağ Kanatta iyi ben bir ara oynattım ama forvetten verim alamadım.
güzel oyuncu olabilir
zaten güzel hatta super manyak bi oyuncuOriginally Posted by Pazzini_06
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
denerim en kısa zamanda
pisman olmazsınOriginally Posted by Pazzini_06
ihtiyacınız varsa o mevkiye paranız da varsa alın hiç kaçırmayın zaten oyuncu süper oynuyor
beyler kerlon en iyi nerde oynuyo?
amc ........................
Kardeş Kerlon a AMC de free rol ver... Çok iyiOriginally Posted by ibrahimovic R
abi bende hiç bi halt yapmıyo çok berbat neden bölee acaba ya?
ozaman bu adamı alOriginally Posted by kkanke
varmı abi benle kerlonu tartışıcak bu adamı herkes övdü ama aldım 12 maçta 2 gol attı şimdi tüm takımlara 0 euroya öneriyorum kimse almıyo bance berbat bişey![]()
abicim bu adam süpermiş yaOriginally Posted by kkanke
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
abi 2011 de güzel olabilir ama 2006 da ireç,nç hiç bişi yapmıo
bu arada semih selman melih yusuf mücahit tanıonmu hiçbirini?
irenç oynuyo 2006 da bu arada semih selman melih yusuf mücahit tanıon mu hiçbirini?Originally Posted by kkanke
ayıpsın super olmayan adam yazarmıyım hicOriginally Posted by Nedvedmania
![]()
nesi igrenc nası bise yapamıyoOriginally Posted by ibrahimovic R
yok tanımıyom
evet ya walla işe yaramadı sen tanıon mu dayımın oulları onlar walla![]()