bana kafa vuruşu çok iyi olan çok da yavaş olmayan(14-15 kafidir) gol atabilecek değeri 750 K civarı olan(ilk sezon sonu) oyuncu lazım arattım pek doyurucu oyuncular çıkmadı yardım bekliyorum
bana kafa vuruşu çok iyi olan çok da yavaş olmayan(14-15 kafidir) gol atabilecek değeri 750 K civarı olan(ilk sezon sonu) oyuncu lazım arattım pek doyurucu oyuncular çıkmadı yardım bekliyorum
Artem Milevsky diyeceğim onu o paraya almak biraz zor. Dolaylı yollardan almayı dene derim.![]()
I'm back...
Caracciolo var Brescia da. O civarlarda bir ücretle alabilirsin onu. Milevski 10m € dan aza gelmez yahuAma o parayı bulabilirim dersen dehşet bir forvet Milevski.
Dolaylı yollardan diyorum. 750 K'yı peşin versin gerisini ayarlamaya çalışsın.Ya da elindeki artık oyuncuları satıp kendine daha fazla bütçe yaratabilir.
![]()
I'm back...
Fenerbahçe'deyim.
Eksik gördüğünüz yerlere takviyerler yapıcam. Acaba daha önceden Fener ile oynayan insanlar yardım edebilirler mi ?
Sentugo.
Taktiğinde DM kullanıyorsan. Mutlaka bir DM al derim. İsim istiyosan Rafael Carioca'yı öneririm. Gremio'da oynuyor.
I'm back...
Ben indirdiğim yamalardan dolayı crash dump hatası aldığımdan dolayı sitede olmasına rağmen serbest oyuncu yamasını indirmedim.Bundan dolayı oyun başladığında oyunda bulunan takıma yararlı olacak serbest oyuncular hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim.Benim bildiklerim Fiore,Kallon,Trabelsi,Uğur Yıldırım.
Karim Saidi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Daha yok mu![]()
Jasar Takak (AMC), Alessio Tacchinardi (DM), Stephen Appiah (DM-MC), Seyfo Soley (DC-DM-MC)
I'm back...
Çok teşekkürler hepsi sağlam topçular![]()
eğer iyi bir ligde takım çalıştırmıyosanız (coco cola league 2,blue premier north/south) özellikle fransanın yarı pro takımlarına bakın oralarda çok kontratsız oyuncu bulabilirsiniz
Gelişmekte olan takıma as büyük takımlara yedek olabilecek kadar yetenekli bir kaleci üstelik satılık listesinde çıkıyor fiyatı da 10.000 € (Onbin Euro) "Andrea Guatelli"
![]()
arkadaslar size bi güzellik su anda fmde 2012 deyım fenerbahcele..yıldız oyuncu soleyım sıze bıraz..turklerle baslayalm..sercan yıldırım bursadan 3 mılyona alablrsnz..quality olma potansıyelı war.ısmaıl goktas delı oynuor ozellıklerı de cok ıı oluor..92 lı bır genc sıze berkın arslan gs altyapısndan alex gbı oluor..yıne fenern aldıı abdulkadır kayalı cok ıı oluor..vede cok ucuz bunlar arkdslar sercan tek 3 4 mlyona gelıo dıerlerı en fazla 600k olur..ecnebılerdende prudnıkov s.moskovadn sercanla aynı fıyat..20 30 mılyona satılıor madrıde flen..chris****s.sora lewandowski genc olanı.satmazlar ama saviet..ramsey.aydın yılmaz deniz naki leverkusenden.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sora bayernden mehmet ekici..barış memis turk yıldız yok dıyenlere gelsın bunlar.kalecılerdende begovic ve ochoa önereblcegım..sinan bolat genkden.on lıbero ıstıyenlere carioca gremıodan brezılyada mıllı takıma alınıor zatı u23de suan.bu sene spartak moskova aldı 7 mılyona..rodney sneijder alın derım..barreto alın sora
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
defanslara sıra geldı arkadaslar..tamas kadar newcastledan sol bek ve defans oynuor lugano gbı oluor.semih kaya gsden ıı oluor baya..kolarov alın derım..tuia laziıodan..4 lıraya manuel da costa..saunier bordauxdan..bosnak oyunculara dıkkat sora tum buuk yıldızlar burdan cıkıcak..pjanic lyondan alamazsnzda zatı.mıralem sulejmanovic juveden bu ıkıısı 90 dogumlu ııı oyunlar
Last edited by omarejder : 05.Şubat.2009 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadasım chris****s biraz pahalıdır ama kafa golu atar boy war lavukta..prudnikov al derim sora ismail göktas
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
efsane bıokdarda pahalılardan jovetic fiorentinadan..sora veloso lizbondan tanrı gbı adam..pjanic..gökhan inler cok ıı..de la red..alex de souza..gourcuff kral bunlar..prudnikov...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
**uino..murciadan...fazio sevilladan.gignac fransadan..henrique brazilyadan
Last edited by omarejder : 05.Şubat.2009 at 23:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
**uino al derim kardesim marquinho kadar ıı olur..ucuzda epey..1 mılyın yoktur ılk basladıında
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardesım fenerle yapmadıımz mac kazanmadıım basarı kalmadı..hangı mevkılere takvıye lazım..forvete yenı basladısan prudnikov yoksa pahalanmstr alamazsn on lıberoya carioca al yenı basladısan yıne brezılya mıllı takımnda oynuo yoksa alamzsn bıdaa..ismail göktas bursadan cok uucz.berkin arslan gsden alex olma potansıyelı war..sercan yıldırm bursadan abdulkadır kayalı cok ıı kolay gelsın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadas bu ısı bılıyor bak bu adam cok delı baskan brezılya mıllı takımındada oynuyor..bu sene spartak moskovaya 7 mılyon euro ya gıttı bızmkılerde hala ernstlerı josıcoları aslın bastonula beraber
Last edited by omarejder : 06.Şubat.2009 at 00:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar oyunun en iyi defans oyuncuları kimler bilgi verirmisiniz.
En iyisi Vidic bence..
arkadaşlar güzel bir dl arıyorum 3-4 m dolar civarı küçük database için
Razvan Rat, Masilela ilaç gibi gelir. Hele Masilela. Hem ucuz hem de çok çabuk değerleniyor.
Atletico Madrid'e sağ bek arıyorum.
ilsinho yada.....gökhan gönül ii olur 5 e felen gelıor bende valencıa 7.5 verdı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lugano sidnei ve brezilya u23 e ve u21 e bak arkadsım.ayrıca thıago sılva cok ıı mılan bu sene aldı onu ama oynatamıo ecnebı cokluundan dolayı flumınensede olsa gerek
Last edited by omarejder : 07.Şubat.2009 at 16:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
dmc: miguel veloso aml/amc: vukcevic (15in altında 2 tane özelliği var onlarda 12) dc: cristian zapata, david luiz st: oscar cardozo ve fabregas(olağan üstü değerleniyor)
Şu Chelsea'nın aldıgı bir Türk oyuncu vardı.Almanya'ya gözlemci yolladım.Bulmuş bunu potansiyel'i falan sarı yıldızları geçmiş..Gri olmuş...![]()
arkadaşlar ajaxla ilk sezondayım huntelaarın yerine çok gol atabilecek forwer oyuncusu önerebilir misinz bana?çünkü huntelaardan hiç verim alamıyorum arkasında oynattığm sulejmani bile daha çok gol atıyor
Last edited by mesut ozi : 10.Şubat.2009 at 01:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)