Sayfa 15 / 21 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Yorum yok..

Değişik maç olmuş ezmişsin resmen ama olmamış.. Bu Fm'de insanı delirten özelliklerden birisi gerçekten 20 şut atıyorsun adamlar 1 tane atıyor ve maç berabere bitiyor..

Atamayana Atarlar Hesabı

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Görevliler içerde sakatlanan adamı aldılar, Tottenhamlı oyuncular yenik olmanın etkisiyle adamların dışarıya çıkmalarını bile beklemedi, direk kaleye yüklendiler

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Adamlar sadece gol yememek icin cikmislar galiba^^ Ayrica bu macta 3. dakika da tek forvet oynayan oyuncularida kirmizi kart gördü (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    O Bir Komutan,O Mutasyon Regenlerin Kralı...

Anam bu ne

şampiyonlar ligi finali oynarken maç 2-2 bitti ve uzatmalara gitti. Uzatmalarda 2 gol atıp 4-2 kazandığımı zannederken bi de baktım 4-3 yazıyo. Karşı takım gol atmadan gol atmış gibi gösterildi.Gol 113. dakikada penaltıdan geldi diye yazıyodu ama inceledin o dakikayı gol falan da yok

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by irfankeskin61 View Post
    şampiyonlar ligi finali oynarken maç 2-2 bitti ve uzatmalara gitti. Uzatmalarda 2 gol atıp 4-2 kazandığımı zannederken bi de baktım 4-3 yazıyo. Karşı takım gol atmadan gol atmış gibi gösterildi.Gol 113. dakikada penaltıdan geldi diye yazıyodu ama inceledin o dakikayı gol falan da yok
    bu senin dediğin olay fm 2008de de vardı ve skinden kaynaklanan bi sorundu.maçta gol olmadığı halde olmuş gibi gösteriyordu senin sorunun da böyle bişey olabilir

Quote Originally Posted by juanov View Post
    bu senin dediğin olay fm 2008de de vardı ve skinden kaynaklanan bi sorundu.maçta gol olmadığı halde olmuş gibi gösteriyordu senin sorunun da böyle bişey olabilir
    orijinal skin kullanıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Karabüklü-Sinop/Ayancıkta

Arrow

O Bir Komutan,O Mutasyon Regenlerin Kralı...

İşte gelleceğin riberysi iyi antreman yaptır olsun ribery
    Veya tevezde olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Almanya'da Asamoah gibi Almanya'ya gidip oranın milli takımına giden oyuncular vardır, aynı zamanda Almanya'da yetişmiş Türk oyuncular vardır. Oyunda da regenlere böyle özellikler verilirken ilginç bir tesadüf olmuş iki özellik te birden verilmiş oyuncuya Yani buna hata demek yanlış olur bence

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

Yok Büyük ihtimal onun babası ganalı,Anasının kökü Osmanlılardan geliyor ama Almanyada büyümüş,orada yetişmiş Alman vatandası olmus. Oğluda 2. vatandaslıgı ordan almıştır. Sinanda melez olmuş ve anası Sinan adını koymulştur
    soyadı Konak orası ayrı bi karışıklık bence babası Almanya'ya işçi olarak gitmiş bi Türk, annesi de Gana'dan Almanya'ya göçmüş biri birinin de Alman vatandaşlığı vardır.. babası Türk simi koydurmuş zorla sanırım karışık bi ilişki işte..

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Almanya'da Asamoah gibi Almanya'ya gidip oranın milli takımına giden oyuncular vardır, aynı zamanda Almanya'da yetişmiş Türk oyuncular vardır. Oyunda da regenlere böyle özellikler verilirken ilginç bir tesadüf olmuş iki özellik te birden verilmiş oyuncuya Yani buna hata demek yanlış olur bence
    hata demedik zaten sadece ilginç..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu ne perhiz bu ne Lahana turşusu
    0-0 biten maçta Simao gaLibiyetimde büyük roL oynamış Simao emekLi oLana kadar satmam daha hatta emekLi oLunca da koçLuk görevi onu bekLiyor

Not: Türkçe yama TurksportaL ekibinin yaptığı Türkçe yama değiLdir...
    Screw you guys, I'm goin' home

Arkadaşlar bu nasıl çelişki?

Morgan De Sanctis'in favoured club galatasray Ama scoutumla soruşturduğumda "He has no intention"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Görünmez Adam

ya beyler Galatasarayla 2017 yılındayım sampliyonlar ligi macımı oynuyorum.Lyon ile kendi evimde 2. yarı seyirci sayısına bi baktım 48 000 yukarı bi baktım Ali Samiyen Spor Complex yazıyo New userden bi bakayım dedim yeni stad kurmus Galatasaray ama hic bir mesaj gelmedi farketmesem ole gidicek

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Catma22 View Post
    ya beyler Galatasarayla 2017 yılındayım sampliyonlar ligi macımı oynuyorum.Lyon ile kendi evimde 2. yarı seyirci sayısına bi baktım 48 000 yukarı bi baktım Ali Samiyen Spor Complex yazıyo New userden bi bakayım dedim yeni stad kurmus Galatasaray ama hic bir mesaj gelmedi farketmesem ole gidicek

Sen geç farketmişsin 2012 gibi değişiyor o isim yani bende öyle mesaj banada gelmedi
    Football is simple,but Football Manager is not

hadi ya yuh ben ne yaptım acaba o kadar Stadta 52 000 kişilikmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ali Samiyen Sports Complex zaten her oyun başladığında var 2012 de geçilecek diye gözüküyor.

Enterokinaz Misafir

Arkadaşlar resimde altı çizili olarak gördüğünüz yer bana bir hayli ilginç geldi. İlk defa rastlıyorum.

Default Barcelonanın pilot takımı oldum

Guardiolanında favari kişileri arasındayım. Etkileşimimiz çok iyi kendisi ile

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by igneli View Post

Guardiolanında favari kişileri arasındayım. Etkileşimimiz çok iyi kendisi ile
    İlginç .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

ilk sezonda oldu. Sadece türkiye ligi açık. Konyasporu avrupa takımı yapmak için uğraşıyorumda

Barçe menejeri guardiola ile iletişime geçtim belki gençlerinden keseme göre bir oyuncu beğenirsem transferde yardımcı olsun diye. Bi süre sonra böyle bi mesaj geldi. Sonra guardiolaya baktım favori kişileri arasına girmişim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by igneli View Post
    ilk sezonda oldu. Sadece türkiye ligi açık. Konyasporu avrupa takımı yapmak için uğraşıyorumda

Barçe menejeri guardiola ile iletişime geçtim belki gençlerinden keseme göre bir oyuncu beğenirsem transferde yardımcı olsun diye. Bi süre sonra böyle bi mesaj geldi. Sonra guardiolaya baktım favori kişileri arasına girmişim.
    Bojan'ı falan kiralar sana artık

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Chelsea ile yarı final rövanş maçım var. Kimi oynatıcam şimdi

penaltılar bi an hiç bitmeyecek sandım.. en sonunda benim kaleci kaçırdı ve bayern e 22-21 yenildim

Puha ben de penaltı rekoru kaç dicektim :P

Maç yapıyoruz (doğal olarak) kalede Hakan Arıkan ve o da ne! Kaleci filelere geri pas veriyor. :shock:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bende wolfsburg kariyerimde lig kupasında 1-1 bitti 9odk..

uzatmalarda 113 ve 120de gol attım..

maç 3-1 değilde 2-1 bitmiş gibi gözüktü..

ve bu iki golü grafite atmıştı..

adamın 1 golünü yediler..

Sayfa 15 / 21 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri