Bende de bütün ssler gözüküyor.![]()
Bende de bütün ssler gözüküyor.![]()
TSL 24. Hafta
Beşiktaş : - : Galatasaray
Galatasaray'ın bu mac öncesinde FTK macı var. Daha sonra ligde derbi. Bu büyük derbide sonuç ne olur ? Galatasaray'da Cardozo'nun sakatlığı devam ediyor. Besiktas'da ise Serdar Kurtuluş'un sakatlığı var...
Galatasaray ezer,yenmenin bir faktörü Emre olsa gerek.Galatasarayımıza başarılar.Üzülerek söylüyorum Keremcim
![]()
Ezer derken ? Benim Asy'de ezdiğim gibi mi?Arkadaşlar kötü durumda olabiliriz ama unutmayın ki büyük maçların havası farklı olur...
Tamam canım ezmesin.Bizim için 2-3 gol atsada yeter KeremŞaka Keremim sakın kırılma.İyi oynayan kazansın
![]()
Şanssızlıkta bir yere kadar artık ama...
Ligin en zor deplasmanlarından birinde(abartı Kocaeli,ligde 4.) üstün oynarken, 2 farkla öne de geçmişken, 2 dakikada yediğimiz 2 golle 2 puan kaybettik..
beşiktaş kupadan elendi galatasarayda yedeklerle çıkıcak güzel ve iyi oyuncuların oynayacağı zevkli bir maç bekliyor bizleri gs çok iyi gidiyor ama bence beşiktaş süpriz yapıcak ve gsden en az 1 puan alır diyorum
FTK Yarı Final İlk Macı
Galatasaray : 3-1 : Gaziantepspor
Macın Adamı : Harry Kewell [7.7]
Ümit ile bir de penaltı kacırdık...
Derbinin Sonucu Ne Oldu Acaba?
Yüreğim Beşiktaş Kazansın Diyor.Hem Fenerbahçe İçin Hemde G.S BJK Kıyaslamasında BJK'yı Seçeceğim İçin.Fakat Mantığım G.S Bu Maçı Bırakmamıştır Almıştır Diyor...
Hayırlısı Olsun...
başarılar umarım Galatasaray şampiyon olur![]()
Yenildik.Toraman artık satılık listesine doğru yol alıyor.Bu maçta penaltı yaptırdı.1-0 önde iken geriye düşmemize sebep oldu.Tüm oyun planımızı alt üst etti.
Kadrodaki herkesi satılıga cıkardıgımı söylemiştim ilk kurbanlar Edu ve Emre oldu.Edu'yu 9.75 mn euroya Sporting'e Emre'yide 4 Mn euroya Wigana sattık,bu iki oyuncuda sene sonu takımdan ayrılcak.Sattıgımız oyunculardan gelen parayla ilk olarak eski kaptanımız Tuncay'ı tekrardan yuvaya döndürmek için çalışmalarımız başladı.
fenerbahce ve galatasarayı kullanan arkadaslar kadrolarınızın sslerini atabilirmisiniz?
TSL 24. Hafta
Beşiktaş: 1-2 :Galatasaray
Macın Adamı: Cassio Lincoln [7.6]
İyi oynayan taraftık. Hakettik ve kazandıkNamağlup devam ediyoruz...
Puan Durumu:
Macı izlemek isteyenler indirsin ve kimin iyi oynadıgına kendileri karar versin
http://uploaded.to/?id=yjsci0
Kerem Çağan artık YEEEETTTEEEEERRR !!!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kovulmazsan tabii .![]()
Kovulmam
Başkanla konuştum,gelecek sezon 3 kulvarda başarı sözü verdim, koltuk sağlam
İyi O zaman.Güldür artık şu taraftarın yüzünü..![]()
Şampiyonlar Ligi 2. Tur Rövanş:
Galatasaray: 2-3 :Barcelona
Macın Adamı : Lincoln [8.6]
Böyle maglubiyete can feda. Eze eze yenildik. Oyuncularımın hepsini kutluyorum. Futbolun bu macta adaleti yoktu...
TSL 25. Hafta
Galatasaray: 1-0 :Antalyaspor
Macın Adamı : Lincoln [7.4]
Aferin Kerem ligin son maçına kadar her maçtan galibiyet bekliyoruz ona göre !
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"