webo önemli bir oyuncu. katkısı olacaktır eskişehir'e.
webo önemli bir oyuncu. katkısı olacaktır eskişehir'e.
(/s)
Mükemmel transfer olur yahu Webo.![]()
4 gözle bekliyorum Webo'nun gelmesini.![]()
I'm back...
LigTV: Eskişehirspor, Bursaspor'dan ayrılan İvankov ve Ali Tandoğan ile anlaşmaya vardı. Resmi imzalar 1 Temmuz'da atılacak.
Ümit Karan futbolu birakti. Eskisehirspor'a Sportif Direktör oldu.
ivesa ve ivankov 2sinin aynı takımda olması biraz lüks olmuş
eto'o bitmiş.
Ali ve Ivankov haberi yalanlandı da nerde yalanlandı onu hatırlayamadım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bülent Uygun yalanladı iki transferide. Ayrıca Ivesa gidecek büyük olasılık. O yüzden kaleci aranıyo....
I'm back...
Adem'le takası söz konusymuş İsot.Valla bana uyar. Takımda forvet kalmadı. Batuhan'da gidici. Sadece Serdar kalıyo. 2 tanesi kaliteli, 1 tanesi genç 3 forvet almamız lazım. Mehmet Yıldız kaliteli sayılabilir. Onun önünde listede bulunan Yakubu, Obinna gibi oyunculardan biri alınırsa çok iyi olur...
I'm back...
Lig TV'ye göre gidecek olan Batuhan ve Sezer'in yerini AEK'dan Scocco ve Blanco ile dolduracakmışız...
Es Es bombaları patlatacak
Geride bıraktığımız sezona iyi başlayamayan ancak Bülent Uygun'un göreve gelmesiyle toparlanan ve ligi 7. sırada bitiren Eskişehirspor, gelecek sezon daha iddialı olabilmek için kolları sıvadı.
Sezer Öztürk ve Batuhan Karadeniz'le yolları büyük oranda ayıracak olan kırmızı siyahlıların, bu isimlerin boşluğunu doldurabilme adına gözünü Yunanistan ligine çevirdiği iddia ediliyor.
Geride bırakığımız sezonda Yunanistan Ligi'ni 3. sırada bitiren ve finalde Atromitos'u yenerek kupa şampiyonu olan Aek'ten iki Arjantin'li oyuncu İsmael Blanco ve Nacho Scocco'nun, Eskişehirspor'un gündeminde olduğu ve transferinde önemli adımlar attığı kaydedildi.
Olimpiakos ve Panathinaikos'un ciddi şekilde ilgilendiği Batuhan Karadeniz'in boşluğunu doldurmak için düşünülen forvet İsmael Blanco 28 yaşında ve Yunan liginde iki kez gol krallığı yaşadı. 4 sezondur Aek'de forma giyen Blanco, Yunanistan'da 109 lig maçında forma giyerken 51 de gol attı.
Fenerbahçe'ye transferi an meselesi olan Sezer Öztürk'ün yerine düşünülen isminse yine Blanco'nun hem vatandaşı hem de takım arkadaşı Nacho Scocco olduğu kaydedildi.
25 yaşındaki Scocco, 2008'den bu yana Aek'te forma giyiyor ve geride bıraktığı 3 sezonda yunanistan liginde 74 maçta forma giyerken 23 gol attı.
Eskişehirspor'un devre arasından bu yana temaslarda bulunduğu bu iki arjantinli için özellikle Sezer Öztürk'ün transferinin netleşmesi bekleniyor.
Öte yandan Uefa Avrupa Ligi finalisti Braga'nın Brezilyalı savunmacısı Paulao'nun da Eskişehir'e geldiği ve şehri gezerek izlenimler edindiği iddia edildi. 29 yaşındaki oyuncu'nun Bülent Uygun'un listesinin başında olduğu ve transferi için tüm şartların zorlanacağı ifade edildi.. Braga'nın final oynamasıyla talipleri artan Paulao'yu ikna etmek için, Naval'dan eski takım arkadaşı olan Eskişehirspor'lu Diego'nun devreye girdiği de belirtildi.
Eskişehirspor'un transfer gündeminde olan bir başka isim olan Kamerun'lu Pierre Webo'yla da her konuda anlaşma sağlanırken, klübüyle pürüzleri gidermeye çalışan Eskişehirspor ikinci başkanı Mesut Hoşcan, önümüzdeki günlerde 29 yaşındaki oyuncuyla Eskişehirspor'a dönmeyi hedefliyor. Uruguay'ın Nacional takımından 2002'de Osasuna'ya gelen webo tüm Avrupa kariyeri boyunca ispanya'da forma giydi. Webo geçen sezon Mallorca formasıyla 34 maçta 11 gol kaydetti.
Kaynak: LİG TV
I'm back...
Mustafa senin duyumlar genelde tutar. Sezer için Fenerbahçe'den ne isteniyor ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Nakit para öncelikli istek. Açıkçası pek bir bilgim yok. Ama taraftar Bilica'yı istemediğini net ve sert bir şekilde her platformda söylüyor. Bilica'nın geleceğini sanmam. Gökhan Ünal'ı isterler diye düşünüyorum malum takımda forvet yok. Ama dediğim gibi öncelikli istek nakit para 6 Milyon civarı bişey isteniyo diye biliyorum ben...
I'm back...
ETB (Eskişehir Taraftar Birliği) yarın şehir içinde toplanıyor. Gündem; Bilca ve Ümit Karan... İkisi de istenmiyor.
bilica gelsin beşiktaşa es kaza 34 maçta iyi oynasın hala her sahaya adım attığında yuhalanırbilicaya özel o
![]()
eto'o bitmiş.
Es es almazsa Bilica'yı başka Anadolu kulübü alır. Bilica Anadolu kulüpleri için aranan tip de defans oyuncusu ama asla büyük takım oyuncusu olamaz.
Webo salı günü imzaya geliyormuş. Ayrıca diğer gelmesi beklenen forvette Kris Boyd...
I'm back...
Boyd ve Webo gayet iyi bir ikili gibi gözüküyor...
I'm back...
Tr Ligi'nde çok iyi bir ikili olabilirler. Body'de kendin ispatlamış birisi. Webo zaten Mallorca'da 2 gol atmıştı en son izlediğimde. İsabetli transfer olacak.
Boyd-Webo gelecek sezona damgasını vuracak bence.![]()
Bülent Uygun transferlerle ilgili açıklamalar yapmış.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93378
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bonservisle mi yoksa kiralık mı ?
eto'o bitmiş.