3 puan güzel olmuş ama sakatlar fena ya...inş. en kısa zamanda düzelirler
TSL'de şampiyon olursun
İlk 3'e girersin
Avrupa Kupalarına zor katılırsın
Orta Sıralarda bitirirsin
Küme düşer kovulursun
3 puan güzel olmuş ama sakatlar fena ya...inş. en kısa zamanda düzelirler
çok başarılı gidiyorsun umarım devamı gelir
Bebbe ayağına aldığı her topu kaleye vurdu
sadece 2 kere karşı karşıya kaldılar . .Onda da benim regen sıkı markaja almıştı Bebbeyi Sinan Bolat rahatlıkla çıkardı o topları
onun haricinde ben daha etkiliydim fakat Büyükşehir'de gerçekten kendi sahasında bu sene çok iyi oynuyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inş dostum çok can sıkıyolar . .
Hadi lig uzun maraton telafisi olabilir kayıpların ama haftaya Dinamo Kievle oynayacağım o maçta kadro sıkıntısı yaşayacağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim , umarım devamı gelir![]()
Last edited by webcagri : 29.Ocak.2009 at 21:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nedir Bu Kalleş Takımdan Çektiğim . ..
![]()
UEFA KUPASINDA ÇEYREK FİNALE GİDEN YOLDA ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ BİR KARŞILAŞMA . . .
BİR YANDA UKRAYNANIN DİNAMOSU DİNAMO KİEV DİĞER YANDA 2 YILDA GÖSTERDİĞİ MUHTEŞEM EFORLA AVRUPAYA KORKU SALMAYA BAŞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ . . .
ANKARA 19 MAYIS STADINDAKİ KARŞILAŞMA 19.30 'DA VE NAKLEN WWW.TURKSPORTAL.NET TE . . .
_-----------------------
EVET İDDİA SEVERLER . . SONUÇLARI ANINDA CEBİNDE GÖREBİLMEK İÇİN TAHMİNİNİ YAZ MAÇ SONUNDA SENDE KAZAN
![]()
Sakatlar cezalılar kimler? bilgi ver de ona göre tahmin yapalım![]()
Artık Rövanş maçı için tahminini bekliyorum
Miranda kırmızı kart gördüğü için rövanşta yok [ bi de penaltı yaptı]
Lewandowski yok , Mehmet Topuz yok , Mehmet Nas yok . .
ANKARADA SESSİZ GECE . . .
60 dakika 10 kişi oynadık , geriye düştük beraberliği sağladık . . Amacımız rövanş karşılaşmasında Kiev'i saf dışı bırakmak . .
Şimdi Kadıköydeyiz .. Sakatlar aynı . .Cezalı yok . .
Yine tahminlerinizi bekliyorum![]()
Zor maç. Tahmini de zor. Ben üst oynardım bu maça.
KADIKÖYDE EMRE BALAK ŞOV ! ! ! YEDİĞİMİZ İLK GOLDE ARMUT GİBİ HATA YAPTI MAĞLUBİYETİN TEK SORUMLUSU OLDU !! . . SONRA DA SAKATLANDI . .
FENERBAHÇE 60 Dakika süper oynadı ve bizi açık açık rezil etti . . Lewandowskiyi mumla arıyoruz . .
Bizim golü Deivid kendi kalesine atmasaydı A_quino'nun ilk golü olacaktı . . Ah Deivid ah . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şimdi Kiev'deyiz. .
Kötü performansımızı affettirmenin tam zamanı . .
Cezalı Mirandanın yanı sıra takımın vazgeçilmezi olan Lewandowski sakatlığından ötürü bu maçta oynayamayacak . .Mehmet Topuz ise iyileşti
Ev sahibinde ise Correa sakat ve ilk maçta kırmızı kart gören Mykhalyk yok
Başarılar Gençlerbirliği . .
Haydi Bismillah![]()
Last edited by webcagri : 29.Ocak.2009 at 22:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
haydi kolay gelsin kalbimiz seninle![]()
A_quino ne zaman atıcan ???????? :@
Allah kahretsin diyorum başka da bişey demiyorum . . .
Sakatlar cezalılar . . .Takım şımardı iyice . . .
![]()
Çok Sinirlenmişsin Bence Kariyere 1-2 Saat ARa Ver...
çağrı sakin ol boş ver bak benim kariyer gittiçok üzgünüm ama yapacakta bişey yok...en azından senin devam eden kariyerin var
yuhhh artık bir şut oda gol ne ballı takımmış arkaraspor![]()
abi onu bi siteye upload et sonra oyunu sil tekrar yükle en azından şansını dene . .
off internet gitti .. ama oyunu savelemiştim iyi ki . . .yoksa sil baştan başlamak zorunda kalırdım . . yahu şu mersinde birisi gaz çıkarsa trafo yıkılıyor nasıl 1 alt yapı varsa burda da. .
çağrı ligte puan durumunu koysana bi
hemşerim doru diyon ya bu mersinde nedir böle![]()
Last edited by webcagri : 30.Ocak.2009 at 01:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sendemi mezitlidesin hemso bende ordayımda![]()
toparlan yarına senden üst üste 5 galibiyet bekliyorum![]()