transfer supere benziyo yani profile bakinca is var diyosun adamda zaten verdigin parada bunu gosteriyo..gidenlerdende iyi para kazanmisin tahminime gore forvet alicaksin heralde![]()
transfer supere benziyo yani profile bakinca is var diyosun adamda zaten verdigin parada bunu gosteriyo..gidenlerdende iyi para kazanmisin tahminime gore forvet alicaksin heralde![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
vay sidnei ye bak sen iyi yapmis nerde olacagini biliyoforvet transfer edersin dememin sebebi sattiklarinin cogu forwet ordan tahmin yuruttum
![]()
İspanya kupası Çeyrek Final 1. Maç
Cok Büyük Bir Baskı Yedik Fark Yiyebilirdik Fakat Deplasmanda Avantajlı Sayılabilecek Bir Skorla Döndük İşi Sahamızda Bitirmeye Çalışacaz
La Liga 20. Hafta
İlk Yarıda Sok bir GoLLe Geriye Düştük Fakat Devre Arasında Oyunculara KAydıgım Fırca Baya İşe Yaradı Ve Taktiksel Hamlelerimle Macı Cevirerek 3 Puanı Almayı Bildik Mutluyuz
La Liga Puan Durumu
20. Maçın Ardından Halen namaglup Gidiyoruzİnş. Sezon Sonuna KAdarda Böyle oLur
Evet arkadaşlar Bugunlük Bu kadar Gece Görüşünceye kadar Kendinize İyi Bakın
kankam çok güzel gidiyorsun bu sene 3 kupa alırsın ıns bu arada karıyerı kapatıcam falan demıssın bnce kapatma devam etbnde de ole oluyordu
Kanka Hani Geceleri Sabaha kadar Emek Verip Ss Atıyorum Ya.Sabah Geldigimde 1 Yorum Görünce Hevesim Kacıyo Ama Bakacaz nereye Kadar Giderse Bu kariyer
iLkeRisT Hocam kariyer oldukça güzel gidiyor ilgisizlik muhabbeti her daim varo yuzden çokta dert etme bence zevk aldığın veya kariyerin başına bir iş gelmediği sürece devam etmelisin bence
![]()
İlgisizlikten Yakınmıyorum Ki Ben İlker Sadece Emegi YoruMLa Percimlemiyo Kimse Ondan Yakınıyorum
sertanbaba Vayy namağlubuz abi.
Evet Sertan İnş. Öylede Devam Edecek
Haygary Abi çok süper gidiyoruz.
Kariyerine bakınca yeniden kariyer açasım geldi abi
seni sabahları forumda yalnız bırakmak istemem![]()
Valla İsmail Gel Ac Cok Zevksiz oLmaya Basladı Kariyer Bölümü
evet arkadaşlar oyunu açtık ssler birazdan geliyo
Hocam kariyer oldukça güzel gidiyor ilgisizlik muhabbeti her daim varo yuzden çokta dert etme bence zevk aldığın veya kariyerin başına bir iş gelmediği sürece devam etmelisin bence
![]()
Vayy namağlubuz abi.
Abi çok süper gidiyoruz.
Kariyerine bakınca yeniden kariyer açasım geldi abi
seni sabahları forumda yalnız bırakmak istemem![]()
Sevilla'dan Transfer Döneminin Son Dakikasında Sürpriz Transfer Hamlesi
Hleb'in Sakatlıgı Sonrasında Arsenal'den AyrılMak İsteyen Tecrübeli Oyuncu Robin Van Persie Sevillada
Transfere 4,8 m € Ödendi
İspanya Kupası Ceyrek Final 2. Mac
İlk Mac Deplasman da Aldıgımız 2-1 Lİk Yenilginin Rovansında Cok İstedik Fakat Bir Türlü GoLü BuLamayınca Kupaya Veda Ettik ÜZgünüz
La Liga 21. Hafta
Güclü Rakibimizi Sahasında Yendik Mutluyuz
La Liga 22. Hafta
Rakibimiz KArısısında Oyunu Domine ettik Ve İstedigimiz Skoru Aldık
Sevilla 'da Büyük Şok
Sezon Başında Büyük Umutlarla 22 M € ya Alınan Jozy Adlitore 3 Ay Sahalardan Uzak Kalacak
çok iyi gidiyorsun bu arada çinli futbolcun varmış galiba göremedim profilini koyabilir misin?başarılar
Arkadaşlar Simdi Madrid Macını Yaptım Beraberlik Aldım Tam kaydederken Oyunu Elektrik Kesintisi Yasadık Kariyer Göctü Gibi![]()
PAnik YkCok Sükür Save Bozulmadı
![]()
La Liga 23. Hafta
ReaL Karsısında Yine Beraberlik Aldık Ama Bu Sefer Ezildik Ve Son Dakikada AlDIk Puanı![]()
iyi geceler hocam gece takipçin olarak sslerini bekliyorum oyuna devam etmelisin takımda havaya girmişken moralini bozma daha burdan sonra esrarengiz kulüplerimiz seni bekliyorDD
Bu arada Van Persiyi niye aldın diyecektim o kalabalıkta altinin sakatlanmasıyla tam isabet oldu.Çok doğru bir politika kardeşim hayranlığım bi kat daha arttıD
Eee! nerde kaldı ss bugün ligi bitirelim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bende kısmetse bugün akşama doğru ligin ilk yarısını tamamlarım.
Last edited by BaGa TaRKaN : 29.Mayıs.2009 at 04:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu Cluj sanadamı bela oldu ne takımmış be oyundada gerçektede önemli takımlara karşı iyi top oynuyor büyükleri seviyor
zaten sevillada turu rahat geçersin türk takımları kaldımı avrupa arenasında
Last edited by MoNToLiVo_ : 29.Mayıs.2009 at 05:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bomba kariyer olmuş. Özendim valla bendede vardı bitane 2016 sezonuna kadar ama formata kurban gitti... Sana bol şanş artık bi şl finalide sen oynarsın![]()
inşallah yarı finalde 3 türk birde sen kalırsın![]()
son durumlar nasıl ligde ve kupada
La Liga 24. Hafta.
Ezdik Ezdik ezdik Ama Kaleyi Bulamadık Bir Türlü GoL sesi Cıkmayınca Mactan 1 Puana Razı oLduk
Oyuncularımız Bu Macta sampiyonLuga Hazır oLmadıklarını Gösterdiler
Uefa Kupası 1. Tur 2. Maç
0-0'ın Rövansında Oynadıgımız MActa Rakibimiz KArsısında İnanılmaz Bir BasKı Kurduk Ve Kazanmayı Bildik
Uefa Kupası 2. Tur Kuraları
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligde 1 Puan Farkla Lideriz.Namaglup Olarak
İspanya Kupasında Ceyrege Kadar Gidebildik
Uefada Tam Gaz İlerliyoruz
Last edited by MoNToLiVo_ : 29.Mayıs.2009 at 05:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Cluj maçı şansızlık olmuş diyecem ama adamlar hep şanslı böyle maçlara![]()
La Liga 26. Hafta
3 Hafta üst Üste Puan Kaybı Yasadık Fakat Bu Maclarda Verilmeyen Gollerimiz Vardı
Rakibimiz KArsısında 5 GoLümüz Faul Ve Ofsayt Gerekcesiyle İptal Edildi Rakibin En Net Posizyonu 90+3te goL OLdu Fakat Ofsayttı Ve Kaybettik Ligde Saibeler Dönmeye Başladı
Uefa Kupası 2.Tur 1. Maç
Fransada Soguk DuŞ etkisi Yaratacak Bir Skor aLdık Tur Kapısını Sonuna KAdar Araladık