Sayfa 15 / 22 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bu demoda ne görüyorsak aynısı tam sürümde de olacak abi dediğin gibi, bu bulunan hataların düzeltilmesi oyunun piyasaya sürümünün ardından gelecek patch'le düzeltilecek. yani sesimizi çıkarıcaz tabi, demo deyip geçmicez arkadaşlar. Player'ız haklıyız kazanacağız!
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Demo beklediğimden iyi olmuş .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar ben Kontrollü oynama stratejisi üzerine bir taktik yaptım. Takım F.Sittard ile ilk yarı 0-0 berabere kaldı. Ortada geçti. İkinci yarıda 4-5 değişiklik yaptım, takım art arda goller attı ve aldı maçı. Süper bir olay..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yalnız Semih sakat elimde sadece Güiza var O olmazsa gol yollarında sorun yaşayacağım..
    Last edited by SAİT71 : 16.Ekim.2009 at 23:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Trequartista

Alex, trequartista ile hiç savunmadan yapmadan playmaker rolünü üstlenecektir.
    Çok sağ ol abi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben indirdim yuklucem oyunu ama gelen program adobe ile acılıyor nasıl normal acabilcem

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kardeşim indirdiğin dosyanın sonuna .exe koy ve öyle dene.

MEsela: fm 2010.exe

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Taktik yapma işi daha kolay olmuş.Yapay zeka biraz eksik kalıyor.Heralde Demo olduğu içindir.Full sürümünü beklemek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

PSV yi deplasmanda 4-2 yendim. Alex 3 gol attı. Taktik fire vermeden gidiyor. Maçlarda goller basit oluyor gibi geldi biraz. Kolay kazanabiliyoruz maçları. Ben daha hiç stresli bir maç geçirmedim...

Nesil
    2006
    Yer
    Esenler

valla guizayi bilmem ama şöyle birşey var arkadaşlar.Nonda barostan da iyi.COk gol atiyor. bitiricilik tek etken değil sanirsam bu gol olayinda.Dogru taktik dha önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    PSV yi deplasmanda 4-2 yendim. Alex 3 gol attı. Taktik fire vermeden gidiyor. Maçlarda goller basit oluyor gibi geldi biraz. Kolay kazanabiliyoruz maçları. Ben daha hiç stresli bir maç geçirmedim...
    Yapay zekada maç içerisinde biraz sorun var gibi çok kolay goller atılıyo ve genellikle saçma sapan oluyor

Quote Originally Posted by FieSTaA View Post
    valla guizayi bilmem ama şöyle birşey var arkadaşlar.Nonda barostan da iyi.COk gol atiyor. bitiricilik tek etken değil sanirsam bu gol olayinda.Dogru taktik dha önemli.
    Bende Nonda yi cok begendim. 60 dk baros gol atamiyor. Nonda 30 dkda gol atiyor

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    E ozaman bitiricliği 14 mü 15 mi ne bitiriciliği olan Umutun bir anda 12 oluyor da Guiza seçilmiş kişi mi onun neden olmuyor.Oda birçok gol attı geçen yıl ama birçokta kaçırdı nedeni çok soğukkanlılık.Benim mantığımı anlayamssın sen fazla kafanı yorma.
    birincisi, saygılı ol !

ikincisi, sen daha umut bulutdasın, konuşacak bi şey yok bence. bi adam 1 sezon kötü geçirdi diye puanları düşermi.bu mantığı kimseye anlatamazsın zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bursa Friendly kupasını aldı

Taç komutlarını çok sevdim ama kaydedilemiyor tabi her maç aynı komutları vermek yorabilir. 6 komut belirledim maça başlarken durdurup veriyorum... Bir kısmı advanced taktiklerde var genişlik ve kontraatak ile ilgili olanlar gibi ama hepsi o bölümde yok...

Demoyu indirdim, öncelikle şunu söyleyeyim, SI gerçekten çok iyi bir iş çıkartmış. Her sene olduğu gibi bu senede benim beklentilerimi karşılar nitelikteydi demo. Değişen arayüze alışmak oldukça kolay. CM'den beklediğini alamayan biri olarak bu sene de FM'yi tek geçerim.

Ama yanlış hatırlamıyorsam demoda Türkiye Ligi'de vardı. Ama quickstart seçeneklerimde Türkiye Ligi yok. Bunu nasıl halledebiliriz?

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bursa Friendly kupasını aldı

Bunda garip bişey yok ki

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Ben Umut 16 olsun demiyorum ki madem bu değereler istatistiklere bakılarak yapılıyor geçen sene öyle demişti Ömer bakın istatistiklere.

Yatara crosing 15 neden az dendi forumun yarısı bjklisi fblisi gslisi dedi bunu ama istatistik öyle demiyor 15 iyi bir değer dendi neden şimdi farklı tavır sergileniyor.Tabiki Umut üst düzey değil bende sevmem kendisini istememde takımımda artırılsın da demedim farkındaysanız o düşüyor da o neden düşmüyor dedim adem bir oyuncu bir yılda bişey kaybetmez Umut neden kaybediyor?Ben Fanatik değilim.
    Trabzonspor arastirmacimiz degisti ve oyunculara farkli bir bakis acisi getirdi. Zaten 9.0.3 yamasindaki Umut ile karsilastirirsaniz, FM 2010'daki profiline yakin bir profil gorursunuz. Yani bu degisim taa 8-9 ay once gerceklesmisti.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by MyLifer View Post
    Ama yanlış hatırlamıyorsam demoda Türkiye Ligi'de vardı. Ama quickstart seçeneklerimde Türkiye Ligi yok. Bunu nasıl halledebiliriz?
    Vanilyalı demoda Türkiye Ligi yok,Çilekli demoda mevcut.
    <')))))>-<

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Demo diye bu kadar hata olması çok doğal diyerek kimse laf etmezse zaten oyun çıktığında da aynen demoyu oynarsınız Bereket ki bari SI forumundaki üyeler iyi çalışıyor,böyle bir mantığa sahip değiller. Sizde bulun yazın gönderin yapabilecek başka bir şey yok.Tersterların unuttuklarını ya da yapamadıklarına kullanıcılar yardımcı oluyor.En azından bunu gördüm ama söylemedim diye hayıflanmazsınız.

Normalde bu tuttukları insanların yapması ve görmesi gereken hatalar ama bu firma senelerdir böyle çalışıyor,bizde alıştık buna.Yapacak bir şey yok. Bir şey demediğiniz sürece yaptıklarını hatasız kabul ederler.Gönderilenleri anca gördükleri zaman harekete geçiyorlar.

O yüzden bulabildiğiniz ne varsa bulun ,benden size tavsiye, sonra yılbaşı yamasına kadar sızlanırsınız geçen sene olduğu gibi.

Beta test surecinde hic yer aldiniz mi?

Esasinda soruyu kendi kendinize cevaplayin. Yazdiklarinizdan zaten yer almadiginiz belli oluyor.

Orkun >> Barcelona

Suleymanu Hamidou >> R.Madrid

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ömer Çatkıç ile ilgilenen takımlar Barcelona Ve Real Madrid .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

maç motorunda gözüme hoş gelen şeylerden bahsetmek istiyorum. bir pozisyonda kanattan gelen ortada forvet oyuncumun havaya yükselip kafa ile topu yere doğru vurması ve bu boş pozisyonda topun yerden sekip direğin üstünden dışarı gitmesi. kanattan akan oyuncunun sıfıra inip kale ağzına topu doldurmak yerine, yerden sert bi vuruşla penaltı noktasına veya ceza yayına atması. hava toplarında oyuncuların kafa vuruşları, zıplamaları. filelerin hoş bir şekilde dalgalanması.defans arkasına atılan toplarda ahaaa şimdi bu defans hata yapar dediğim pozisyonlarda defansın topa bilinçli bi şekilde müdahale etmesi ve topu taç, kornere atması. oyuncuların ayak içlerini güzel kullanması. fikirlerimi paylaşmak istedim şimdilik bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Beta test surecinde hic yer aldiniz mi?

Esasinda soruyu kendi kendinize cevaplayin. Yazdiklarinizdan zaten yer almadiginiz belli oluyor.
    Ben size dün gece ne demiştim? Balık hafızasına sahip değilseniz bir daha benim yazımdan alıntı yapmayın bir daha tekrarlamayacağım , her gece aynı tekrarı yapacaksam vay halime.

Anladıysan tamamdır anlamadıysan günün belirli anlarında buraya sürekli yazayım yardımcı olur belki .Çattık resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

siyah(koyu gri) skin nereden seçiliyor ???

???

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Preferences/display ve sound içinde fm 2010 darkseçimini yaparsın abisi.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Preferences/display ve sound içinde fm 2010 darkseçimini yaparsın abisi.

hmm .. şimdi çaktım sanırım. benimki vanilla, o yüzden kısıtlı özellikler, ..(dark diye bir seçim yapamıyorum, yok çünkü)..

Vanilyalı demoda siyah tema görünümü seçeneği yokmu ?

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Vanilyalı demoda siyah tema görünümü seçeneği yokmu ?
    Vanilyalıda yok.
    <')))))>-<

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Winrar yok diye mi boyle yukleyemiyorum azcaba bnm leptopa yuklu değil winrar

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by tugruldardo View Post
    Winrar yok diye mi boyle yukleyemiyorum azcaba bnm leptopa yuklu değil winrar
    Birlikte aç ekranı geliyorsa, dosyanın isminin sonuna .exe ekle ve tekrar yüklemeyi dene.
    <')))))>-<

Sayfa 15 / 22 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri