Demo beklediğimden iyi olmuş.
Demo beklediğimden iyi olmuş.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Arkadaşlar ben Kontrollü oynama stratejisi üzerine bir taktik yaptım. Takım F.Sittard ile ilk yarı 0-0 berabere kaldı. Ortada geçti. İkinci yarıda 4-5 değişiklik yaptım, takım art arda goller attı ve aldı maçı. Süper bir olay..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yalnız Semih sakat elimde sadece Güiza var O olmazsa gol yollarında sorun yaşayacağım..
Last edited by SAİT71 : 16.Ekim.2009 at 23:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ben indirdim yuklucem oyunu ama gelen program adobe ile acılıyor nasıl normal acabilcem
Kardeşim indirdiğin dosyanın sonuna .exe koy ve öyle dene.
MEsela: fm 2010.exe
Taktik yapma işi daha kolay olmuş.Yapay zeka biraz eksik kalıyor.Heralde Demo olduğu içindir.Full sürümünü beklemek lazım.
PSV yi deplasmanda 4-2 yendim. Alex 3 gol attı. Taktik fire vermeden gidiyor. Maçlarda goller basit oluyor gibi geldi biraz. Kolay kazanabiliyoruz maçları. Ben daha hiç stresli bir maç geçirmedim...
valla guizayi bilmem ama şöyle birşey var arkadaşlar.Nonda barostan da iyi.COk gol atiyor.bitiricilik tek etken değil sanirsam bu gol olayinda.Dogru taktik dha önemli.
Bursa Friendly kupasını aldı
![]()
Taç komutlarını çok sevdim ama kaydedilemiyor tabi her maç aynı komutları vermek yorabilir. 6 komut belirledim maça başlarken durdurup veriyorum... Bir kısmı advanced taktiklerde var genişlik ve kontraatak ile ilgili olanlar gibi ama hepsi o bölümde yok...
Demoyu indirdim, öncelikle şunu söyleyeyim, SI gerçekten çok iyi bir iş çıkartmış. Her sene olduğu gibi bu senede benim beklentilerimi karşılar nitelikteydi demo. Değişen arayüze alışmak oldukça kolay. CM'den beklediğini alamayan biri olarak bu sene de FM'yi tek geçerim.
Ama yanlış hatırlamıyorsam demoda Türkiye Ligi'de vardı. Ama quickstart seçeneklerimde Türkiye Ligi yok. Bunu nasıl halledebiliriz?
Orkun >> Barcelona
Suleymanu Hamidou >> R.Madrid![]()
maç motorunda gözüme hoş gelen şeylerden bahsetmek istiyorum. bir pozisyonda kanattan gelen ortada forvet oyuncumun havaya yükselip kafa ile topu yere doğru vurması ve bu boş pozisyonda topun yerden sekip direğin üstünden dışarı gitmesi. kanattan akan oyuncunun sıfıra inip kale ağzına topu doldurmak yerine, yerden sert bi vuruşla penaltı noktasına veya ceza yayına atması. hava toplarında oyuncuların kafa vuruşları, zıplamaları. filelerin hoş bir şekilde dalgalanması.defans arkasına atılan toplarda ahaaa şimdi bu defans hata yapar dediğim pozisyonlarda defansın topa bilinçli bi şekilde müdahale etmesi ve topu taç, kornere atması. oyuncuların ayak içlerini güzel kullanması. fikirlerimi paylaşmak istedim şimdilik bunlar![]()
Ömer Çatkıç ile ilgilenen takımlar Barcelona Ve Real Madrid.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
siyah(koyu gri) skin nereden seçiliyor ???
???
Preferences/display ve sound içinde fm 2010 darkseçimini yaparsın abisi.
Vanilyalı demoda siyah tema görünümü seçeneği yokmu ?
Winrar yok diye mi boyle yukleyemiyorum azcaba bnm leptopa yuklu değil winrar
Arkadaşlar sizce bu seride Baros nasıl bence FM 2009'a göre kat kat iyi gollerin çoğu Baros'tan geliyo bende 13 bitiriclik var ama tam bir gol makinası olmuş diyebilirim![]()
Sayın perpetua ;
Oyundaki sorunların sürekli çıkacak olan ilk yama ile düzeltileceğini söylüyorsunuz. Peki ilk yama ne zaman çıkacak? Oyunun çıktığı gün mü? Yani geçen seneki gibi, yoksa 1 ay sonra falan mı çıkacak. Ya da full sürümde bu hatalar olmayacak mı?
Saygılar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca sayın Fenerbahçe araştırmacıları.
Gökhan Gönül'ün hala aynı kalması üzdü beni.
Last edited by Lightning : 17.Ekim.2009 at 17:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)