Buna ancak Lothar Matthäus mucizesi denir. Daumdan takımı 15. sırada aldı ve şampiyon yaptı.
![]()
Buna ancak Lothar Matthäus mucizesi denir. Daumdan takımı 15. sırada aldı ve şampiyon yaptı.
![]()
Last edited by ozzymanborn : 20.Ocak.2010 at 18:43
Hasta ölüm döşeğinde amaliyatı için yardım edin![]()
![]()
![]()
Allah Reinadan razı olsun![]()
![]()
Oyunda Fm2010da Şuana Kadar Tam Puan Alan Oyuncuyla Karşılaşmadım Hep Genelde 9.9 9.8 Gibi 9lu Rakamlarla Tavan Yaparlardı Oyuncular. Bir Resmi Maçta Olması Bunun ve de Stutgart - Hamburg ŞL 3.Ön Eleme Turu Maçında Yaşanmasını Bende Kaydedeyim Dedim
Nobre'nin Açtığı Yolda Agüerro FC Almanları Sahaya Gömüyor![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
U21 İngiltere maçı...
İki oyuncu 10.0'la oynuyor bu sefer, maçın yıldızı olan adam da benim altyapıdan çıkma, southamptondan ilk defa 100K'dan fazla değeri olan bir genç yani ehue. 16 yaşında adam ama şaka maka U21'de oynuyor ve her maç gol atıyor farkına vardığım kadarıyla. Zaten 2 maça çıkmış ve 5 gol atmış u21'de xD.
Bak neleri anlattım sırf ss gösteriyim diye hoho
şu anda banada 52000 kapasitelik bir stad yaptırıyor Bursaspor yönetimi.. 191 milyon pound.
Onu geçelimde TUNCAY ŞANLI 36 yaşında GALATASARAY'ın başına geçtiŞok şok şok
Sentugo.
Eeee 2016'dasın olsun o kadar![]()
Barça'yla show yapıyorum bu aralar, her neyse, sorun Valdez'de. Ona gelen her topu tutamazsa, rakip takımın oyuncusuna çeliyor, adam da tek vuruşla gol atıyor.O kadar çok oldu ki, oyundan çıkıp yazmak istedim.
Manyak herif deli ediyor beni.
Arda nın bu kadar ediceğini düşünmüyorum gerçekten ilginçoyuncu değerinden 2 katından fazlasına çıkmıyorlar benim oyuncularıma teklif ederken,ama millet kendi arasında 5 katı fiyat çıkıyor ya anlayamıorm
![]()
Ben Ardayı 48 milyon pound a sattım.. Bu rakam bir şey dğeil. Hemde 10.01 de yani.. Öyle 20.0.2 de değil
Sentugo.
yuh abi o parayla gourcuff dzeko milevski bermuga seytan üçlüsünü kurarım parada artar
Böyle bişeyle karşılaştım.
petroldür o![]()
(/s)
sahaya belediye zift dökmüş![]()
balçık balçık![]()
Kanat adamımın müthiş bir gazla kontraya çıkması, topu karşı takımın korner bayrağına kadar sürmesi, ortada iki tane boş adamım varken arkadaşımızın geri pası uygun görerek topu tee kaleciye göndermesi..
Üstelik çok önemli bir maçta ve son dakikalarda olunca..
Satıcaksın bunları..
Böylesinide duymamıştık... İşte karşınızda yeni Ronaldo..![]()
Galatasaray coştu bir adam için 101 milyon euro istiyorrrrrBEn de alamıyorum.. Ama dencicem alıcam bu adamı
![]()
Türk liglerindeki trasnfer uçurumu iyicene coşmuş
bir de üstüne üstlük gelecek satıştan pay kazanmak istiyorlar
![]()
Sentugo.