Ogrenebilen bir yapay zeka FM'de olur umarim bir gun.
Uzaklastirmak da o kadar kolay degil. Uzaklastirmadan once, yerine gececek kisiyi belirlemek gerekli cunku (aksi takdirde bir SI calisani yapacak arastirmayi ve emin olun mevcut halinden daha da kotu olacakaraştırmacıların tutumları konusunda da bence SI bir an önce devreye girmeli.yani madem böyle keyfi bir durum söz konusu..madem isteyen araştırmacı diyalog kurup ortak bi noktada buluşuyor istemeyen kafasına göre takılıyor öyleyse ya oturup bi standart belirler SI (nasıl yapacaklarıyla ilgili mutlaka fikirleri vardır) ya da eğer bu iş araştırmacılara bırakılacaksa diyaloga yanaşmayanlar uzaklaştırılmalı yetkililerce..ancak bu şekilde daha düzgün bir data oluşur.). Bir cogunun yerine getirilebilecek birisi yok. Olanlar zaten mevcut arastirma sefinin zaaflarini bol bol SI'in data forumlarinda yaziyor ve eninde sonunda degisim saglaniyor.

). Bir cogunun yerine getirilebilecek birisi yok. Olanlar zaten mevcut arastirma sefinin zaaflarini bol bol SI'in data forumlarinda yaziyor ve eninde sonunda degisim saglaniyor.
Alıntılı Yanıtla
. Benim eski 4-3-3 taktiğim (forumda paylaştığım) 1.0.3'te uyumsuz oldu, yeni bir taktik denedim tutturdum muhteşem oynuyor takım şuan şampiyonlar ligini felan aldım gene şampiyon vs. oldum baya iyi gidiyorum ama yeni oyuna başlarsanız Giovani Dos Santos felan çok kötü yapılmış heralde.