Sayfa 15 / 43 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Kulübümüz, transfer döneminin bitmesine saatler kala tüm imkanları seferber ederek taraftarlarımızın ve camiamızın çok istediği vede kendisi ile anlaşmaya vardığı Marek Sapara transferinden vazgeçmiştir.

Trabzonspor Kulübünün Sapara ile beraber forvet oyuncusu Vittek’i de vermek istemesi ve her iki oyuncunun Kulübümüze transfer maliyetlerinin 7 Milyon TL ve menejerlerinin istemiş olduğu ücretlerin 1 Milyon TL’ye yakın bir bütçe oluşturduğundan Marek Sapara transferinden vazgeçmiştir."

Antepin yaptigi aciklama Nasil bir kulubuz yaw, Vittek Saparayi oynat oynat son gun Antepe vermeye calis. Bari Adrian ve Henriqueye verilseydiya o sanslar !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Az sonra izliyeceginiz goruntuler sizde sok etkisi yaratabilir, kalp rahatsizligi olanlarin izlememesi gerekir. Montaj felanda degil

[YOUTUBE="9bOdZzGwakQ"]+18[/YOUTUBE]

8aris Ozbek geliyor Trabzonun Selcuktan sonra yeni 8 numarasi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Colman ile geçen sene 5 yıllık yeni sözleşme yapmıştık diye hatırlıyorum ama sitede ve TFF'de sözleşme bitiş 2013 görünüyor. Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

TFF yenilenen sözleşmeleri, önceki sözleşme bitiş taihinden itibaren geçerli sayıyor..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Barış' ın uzaktan şutları iyidir zaten. Ayrıca sakatlıktan iyi dönmüş olmasına sevindim
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Savaşçı ve hırslı yapısıyla bir patlama bekliyorum Barış'dan.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Barış' ın uzaktan şutları iyidir zaten. Ayrıca sakatlıktan iyi dönmüş olmasına sevindim
    yapma gözünü seviyim neyi iyi ilk geldiğinde bi maçta bi gol attı onun dışında aklımda hiç yok sabri kadar berbat vuruyo topa ama no look passlarıyla güç katıcaktır trabzona

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Barış o kadar kötü değildi ya Ayhan ve Mustafa Sarp'ın gölgesinde kaldı. Yine koşup mücadele edip golünü atıyordu kumaşı vardı bence onun
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alanzinho habire havada

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ha gayret secimlerden once dolgu biter bide ihale yaptirilir.

Kalan kisim kalp sekli almis

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Takımımız 13 Ekim Cumartesi günü Ukrayna’nın güçlü takımı Shakhtar Donetsk’le hazırlık maçı oynayacak.

Karşılaşmanın hasılat geliri ise Giresunspor Kulübü’ne kalacak.

Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk özellikle son dönemlerde çok başarılı bir grafik çizerek 2001-2002, 2004-2005, 2005-2006, 2007-2008, 2009-2010, 2010-2011 sezonlarını Ukrayna Ligi Şampiyonu olarak tamamlamayı başardı.

Ayrıca Shakhtar Donetsk bu sezon Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda geride kalan 2 maç sonunda topladığı 4 puanla Chelsea’nın ardından averajla ikinci sırada yer alıyor.

Komşu illerle var olan diyaloğu daha da geliştirmeyi düşünen kulübümüz program uygunluğu halinde bu tarz organizasyonlara devam edecek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Shakhtar Donetsk zaten Türk takımlarının hazırlık maçlarında ki joker takımı. Gelirin Giresunspor'a verilecek olması da çok güzel bir davranış.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hazırlık maçı iptal olmuş sanırım. Bu arada bugün sipariş ettiğim efsane formamız elimize ulaştı. İlk çıktığı zamanlarda çok beğenmiştim almak bu zamana kısmet oldu. Ts Club'un internet sitesindeki %61'lik indirim kampanyasıyla 23 TL'ye geliyor. Hala edinmeden varsa kaçırmasın derim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

[YOUTUBE="J0qB4___zM8"]6-0[/YOUTUBE]

Emre Guralin kumasi gercekten cok iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Henrique'ye verilecek sansi Emre'ye vermeliyiz. O fizige ragmen bilekleri muthis. Yerli bir Ibra olmazmi

Zeki varken artik Serkan zor oynar. Fm13'de ocak ayi patchi ciktiginda profilini cok merak ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Emre Güral'a acayip hayran kaldım. Sezon başında, Berkay Samancı ile birlikte alacaktık; ama birkaç yüzbin dolar yüzünden alamadık. Almeida-Holosko-Batuhan toplamından daha verimli olurdu gelseydi. Trabzonspor için çok önemli bir isim olabilir ilerde. Yeter ki gerekli şansı bulsun ve süreklilik sağlansın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Şenol Güneş dönemlerinde sürekli bir forvet zirve yapmıştır(Şota-Fatih Tekke-Burak Yılmaz) ama bu sezon Vittek-Henrique-Janko üçlüsünden aldığımız katkı ortada, artık direk 11 düşünmese bile maçlarda 60-70'den sonra Emre'yi oyuna sokmayı deneyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nevzat Sakar istifa etti.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Trabzonspor'dan ilginç hamle...

Trabzonspor şike soruşturması sonucunda kendisine verilmesi gerektiğini ileri sürdüğü 2010 - 2011 şampiyonluk kupasının amblemini takım otobüsüne işletti.

Trabzonspor daha önce resmi sitesine koyduğu haberlere "2010 - 2011 Şampiyon takımımız" cümlesiyle başlayarak kupa mücadelesini yeni bir boyuta taşımıştı. Bordo - mavililer son olarak takım otobüsünün üzerinde yer alan şampiyonluk kupası amblemlerinin yanına 2010 - 2011 şampiyonluk kupasının amblemini de ekledi.

Trabzonspor yeni dizayn edilen otobüsle ilk seyahatini de Ordu'ya gerçekleştirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kupa muhabbeti de kabak tadı vermeye başladı artık.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ister Fenerli ol ister Trabzonlu biri gelip nokta koymadan bu is bitmez. O noktayida kim koyacaksa artik.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Trabzon yerel gazeteleri ve siteleri kaynaklı Onur Kıvrak - Galatasaray haberleri çıkmaya başlamış. Gerçek olduğunu sanmıyorum ama dikkatimi çeken bir nokta var, dün çıkan haberlerde 7 milyon euro serbest kalma maddesi olduğu yazıyordu, bugün ise pek çok sitede 4.5 milyon euro madde olduğu yazılmış. Onur'un sözleşmesi yenilenirken bu şekilde haber veya bilgi var mıydı ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

7.5 milyon diye biliyorum ben, bizimkiler boyle bir maceraya her turlu girer ama Galatasaray girmez. Ocakta Muslerayi satip, Onuru alacaklarini hic dusunmuyorum. Kaldiki pesin 7.5 milyon vermekte cok kolay degil.

Onur gibi Tolga gibi kalecin olsun 100 milyon dolar borcun olsun Valla bir Gs'lı olarak haber sevindirici ama Trabzonlular için aynı şey geçerli değil cunku bazı oyuncular vardır değeri ne olursa olsun gönderilmemelidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    7.5 milyon diye biliyorum ben, bizimkiler boyle bir maceraya her turlu girer ama Galatasaray girmez. Ocakta Muslerayi satip, Onuru alacaklarini hic dusunmuyorum. Kaldiki pesin 7.5 milyon vermekte cok kolay degil.
    7.5 milyonsa ben de sanmam, 4.5 olsa bir ihtimal. Muslera'yı sezon sonu satıp (tahmini 10-15 civarı) Onur'u öyle alacakmışız çıkan haberlere göre.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=i3QgbkQe9rA"]yine Onur[/YOUTUBE]

Bu maçı izleyememiştim. Neler yapmış neler
    Football is simple,but Football Manager is not

Ben izlerken yoruldum. Biri şu video'yu Barcelona'ya göndersin.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Helal olsun valla çok iyi kaleci gerçekten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sadri Sener yine agir sacmalamis diyorlar, var mi detayini bilen arkadas?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Sadri Sener yine agir sacmalamis diyorlar, var mi detayini bilen arkadas?
    Okduumlarıma göre çok ağır saçmalamış.Zaten son zamanlarda konuşmaktan başka icraatı yok onuda doru yapamıyor.

Meireles, saç sitili ve dövmeleriyle ayrkırı bir adam olduğu için hakeme yaptıklarını normal buluyormuş.( Tabi o böyle söylemedi.,bunu anlatmaya çalıştı da cümleleri yanlış seçti.) Takımınada böyle oyuncuları almayacakmış. Burak Yılmaz'ın verdiği sözleri tutmadığını,taraftarın duygusal olmasının normal olduğunu ve GS ile eskisi gibi iyi ilişkiler kurulmayacağını söyledi.

Bizim başkan adam alırken nasıl oynadığına değilde saç sitilinin nasıl olduğuna bakıyor sanırım.Böyle yaptığuıda transferlerden belli.

Sayfa 15 / 43 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri